Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Κύπρου: Σε εξαιρετική κατάσταση η ΑΕΚ Λάρνακας!

Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 - 00:55

Προημιτελικά στο κύπελλο Κύπρου και το ενδιαφέρον κορυφώνεται με δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια. 

Κύπελλο Κύπρου: Σε εξαιρετική κατάσταση η ΑΕΚ Λάρνακας!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις για το Κύπελλο Κύπρου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Νοκ άουτ ματς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Κύπρου. Η Ανόρθωση ξεκίνησε δυναμικά την σεζόν όμως στην πορεία ξέμεινε από δυνάμεις και έχει ήδη μείνει πίσω στην κούτσα του τίτλου,. Πλαισιώνει βέβαια την ζώνη των πλέι οφ, αλλά στην πραγματικότητα η πιθανότητα διάκρισης εντοπίζεται στο Κύπελλο για την ομάδα από την Αμμόχωστο. Η «Κυρία» επιλέγει να κρατά χαμηλό ρυθμό στους αγώνες και με ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα. Και τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς στο πρωτάθλημα εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ και No Goal. Πλήρης η αποστολή.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Ο πρωταθλητής Άρης δίνει την μάχη σε δύο μέτωπα. Από τη μια πασχίζει να ακολουθήσει τον ΑΠΟΕΛ και να υπερασπιστεί τον θρόνο του στο πρωτάθλημα και από την άλλη να ολοκληρώσει θριαμβευτικά την σεζόν με Κύπελλο και νταμπλ. Δύσκολη η αποστολή στην Λάρνακα, αλλά οι πράσινοι έχουν διάθεση και ποιότητα να το παλέψουν. Ομάδα που επιλέγει υψηλό τέμπο στους αγώνες, δημιουργεί και σκοράρει με άνεση, αλλά έχει θέματα στην άμυνα όπου δυσκολεύεται αν κρατήσει ανέπαφη εστία. Τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε over 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μία ήττα στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια έχει ο Άρης, το οποίο μπορεί να είναι μια βάση σε ένα τόσο αμφίρροπο παιχνίδι κυπέλλου. 2X & over 1.5 (1.87).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Νοκ άουτ ματς για την προημιτελική φάση στο Κύπελλο Κύπρου. Ο Απόλλων αποτελεί την απογοήτευση της σεζόν στο πρωτάθλημα όπου στόχευσε στην κατάκτηση του τίτλου και όμως έμεινε εκτός πλέι οφ. Το μόνο που έχει απομείνει στην ομάδα από την Λεμεσό είναι το Κύπελλο και θα τα δώσει όλα για να φθάσει μέχρι τέλους στην διοργάνωση. Είχε ματς πρωταθλήματος την περασμένη Δευτέρα με την Δόξα Κατωκοπιάς αλλά προέβη σε εκτενές ροτέισον, ξεκουράζοντας όλους τους βασικούς για την μεγάλη αναμέτρηση στο Κύπελλο. Δεν είχε Βάλει γκολ στα δύο προηγούμενα ματς πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ δείχνει να έχει φορμαριστεί την πιο κατάλληλη στιγμή κάνοντας παιχνίδι σε διπλό ταμπλό. Από τη μια παραμένει πάντα σταθερός διεκδικητής του πρωταθλήματος και από την άλλη θέλει να φθάσει ως το τέλος και στην διοργάνωση του Κυπέλλου, που αποτελεί παραδοσιακό στόχο των πρασινοκίτρινων. Στο πρωτάθλημα μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες, με πιο πρόσφατη την εκτός έδρας με 1-0 επί της Πάφου. ΗΑΕΚ αρέσκεται σε επιθετική τακτική, δημιουργεί και σκοράρει με μεγάλη άνεση. Τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε g/g & over 2.5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μόνο και μόνο λόγο φόρμας η ΑΕΚ έχει το απόλυτο προβάδισμα. Η τιμές του διπλού είναι δελεαστικές και θα τις τιμήσουμε. 2 (2.00).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr