Ποδόσφαιρο

Super League 2: Σε τιμές διπλασιασμού!

Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 - 00:06

Δύο εξ αναβολής παιχνίδια διεξάγονται σήμερα για τη Σούπερ Λιγκ 2, με ενδιαφέρον σε ουρά και εξάδα. 

Super League 2: Σε τιμές διπλασιασμού!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Σούπερ Λιγκ 2.

ΑΕΚ Β’ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ

Η ΑΕΚ Β’ δίνει την μάχη για να προλάβει το τρένο των πλέι οφ, έστω και αν δεν ήταν εξαρχής ο στόχος. Ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια της, αλλά της λείπει η άνεση στο σκοράρισμα που θα της έδιν περισσότερες νίκες και μια θέση στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης. Αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων αλλά και με τρεις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Σε Under 2,5 γκολ εξελίχθηκαν και τα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια της ομάδας του Νίκου Κούστα.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Ο Απόλλων έχει πετάξει ουσιαστικά λευκή πετσέτα και περιμένει απλά την μαθηματική επικύρωση του υποβιβασμού του στην Γ’ Εθνική. Μία ακόμα κάκιστη εμφάνιση και ήττα με 2-0στο Πολύκαστρο από τον συμπολίτη Μακεδονικό. Θέλει τρεις νίκες και παράλληλα να χάσει τα δικά του ματς ο Αιολικός για να σωθεί. Η ομάδα της Καλαμαριάς βέβαια βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση όπως αποτυπώνεται σε απολογισμό τεσσάρων συνεχόμενων ηττών με συντελεστή τερμάτων 1-12. Πλήρης η αποστολή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να φτάσει σε μία νίκη κόντρα στον Απόλλωνα που παραπαίει. Δεν υπάρχουν αξιόλογες τιμές στο ζευγάρι. Θα πάμε με το under 2.5 (2.00), σημείο που έχει φέρει αρκετές φορές η Ένωση.

ΠΑΟΚ Β - ΚΟΖΑΝΗ

Ο ΠΑΟΚ Β’ έκανε το χρέος του την περασμένη εβδομάδα και πήρε ανάσες ενόψει της τελικής ευθεία της κανονικής περιόδου. Εξακολουθεί να ελπίζει βάσιμα στην συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου, αυτός εξαρχής ήταν ο στόχο για τον δικέφαλο του βορρά, έστω και αν δεν δικαιούται να ανέβει στην Σούπερ Λίγκα. Προέρχεται από ήττα από την Λάρισα θέλει να ανακάμψει άμεσα στο στοχευμένο ματς με την Κοζάνη, Ενισχυμένο το ρόστερ και με μεταγραφές και με παίκτες από την πρώτη ομάδα.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Κοζάνη βρέθηκε κοντά στην υπέρβαση με ενδεχόμενη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου, αλλά την πήρε η κάτω βόλτα και πλέον θα πρέπει να προετοιμάζεται για μάχη για μάχη παραμονής στα πλέι άουτ. Τρεις μαζεμένες ήττες έκαναν την ζημιά για τους ερυθρόλευκους που ξέμειναν από δυνάμεις στο πιο καθοριστικό σημείο της περιόδου. Παραμένει το θέμα στο σκοράρισμα, δεν έβαλε γκολ στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια. Τα 18 από τα 19 πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για τη νίκη, από τη στιγμή που καίγονται για βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ έχει ταλέντο και μπορεί να κερδίσει. 1 (2.00).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr