Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Τουρκίας: Γαλατασαράϊ - Καραγκιουμρούκ, πρόκριση με χαμηλό σκορ!

Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 - 10:50

Η Γαλατάσαραϊ υποδέχεται την Καραγιουμρούκ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας, με σκοπό να κάνει ένα βήμα πιο κοντά... στον τελικό της διοργάνωσης.

Κύπελλο Τουρκίας: Γαλατασαράϊ - Καραγκιουμρούκ, πρόκριση με χαμηλό σκορ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γαλατάσαραϊ - Καραγκιουμρούκ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Τουρκίας.

Κωδ ΟΠΑΠ 931

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Γαλατασαράι

Η Γαλατασαράι είχε εύκολη αποστολή στους «16» του Κυπέλλου αλλά πλέον το πράγμα σοβαρεύει και απέναντι στην Καραγκουμρούκ πρέπει να είναι πιο προσεχτική. Η πρωταθλήτρια Τουρκίας την Δευτέρα το βράδυ υποδέχθηκε την Αντάλιασπορ της οποίας επικράτησε 2-1. Την περασμένη Πέμπτη ηττήθηκε 4-1 από την Σπάρτα Πράγας και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο επιθετικός Χακίμ Ζίγιεχ είναι το μοναδικό αγκάθι στα πλάνα του Μπουρούκ. Ο Ικάρντι έχει 14 γκολ! Στις 20 Δεκεμβρίου 2023 Γαλατσαράι – Καραγκουμρούκ 1-0 στο πρωτάθλημα. Η ήττα από Σπάρτα Πράγας ήταν η πρώτη μετά από δέκα σερί νίκες.

Καραγκιουμρούκ

Η Καραγκουμρούκ απέκλεισε την Σάμσουνσπορ στον προηγούμενη γύρο αλλά απέναντι στην Γαλατασαράι θα έχει δύσκολη αποστολή αφού υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η ομάδα του Σότα Αρβελάτζε έχει στόχο την παραμονή της στην κατηγορία και το Κύπελλο είναι πολυτέλεια.

Εκτός μάχης ο αμυντικός Γκουντέρ. Ο Έλληνας αμυντικός Κουρμπέλης είναι βασικός και αναντικατάστατος. Γαλτσίν, Μέντες και Μορ η βασική τριπλέτα στην επίθεση. Ο μέσος Μπερτολάτσι προορίζεται για βασικός. Πρώτος σκόρερ είναι ο Βαλεντίν Εϊσερίτς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.28 5.5 7.35 2.87 1.37 1.75 1.95 1.6 2.15 1.05 1.1 3.05
Γαλατασαράι - Καραγκιουμρούκ / Εκτίμηση

Η Γαλατασαράι δεν σκοπεύει να αστειευτεί όσον αφορά τη διοργάνωση και όπως όλα δείχνουν θα προσπαθήσει να καθαρίσει το μάτς και να πάρει την πρόκριση. Απέναντί της όμως βρίσκεται μια δυνατή αντίπαλος που δεν αναμένεται να κάνει το έργο της Πρωταθλήτριας εύκολο. Σε χαμηλό σκορ αναμένεται να κινηθεί το ματς. Θα πάμε με το under 3,5 σε απόδοση 1.70 από τη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr