Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Eλβετίας: Σιόν - Γιουνγκ Μπόις, μάχη χωρίς ξεκάθαρο φαβορί!

Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 - 11:10

Με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Σιόν και Γιουνγκ Μπόις ολοκληρώνεται η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελβετίας, ο νικητής της οποίας θα συμπληρώσει τους "4" της διοργάνωσης.

Κύπελλο Eλβετίας: Σιόν - Γιουνγκ Μπόις, μάχη χωρίς ξεκάθαρο φαβορί!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σιόν - Γιουνγκ Μπόις για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελβετίας.

Κωδ ΟΠΑΠ 937

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Σιόν

Δείχνει έτοιμη και ικανή να επιστρέψει άμεσα στην μεγάλη κατηγορία μετά τον περσινό υποβιβασμό. Η ομάδα του Ντιντιέ Τολό είναι πρώτη στην δεύτερη κατηγορία και παρέμεινε εκεί μετά την εκτός έδρας νίκη με 4-0 απέναντι στην Σάφχαουζεν. Βέβαια είναι άλλη πρόκληση να παίζει με την πρωταθλήτρια Ελβετίας. Η Σιόν πάντως είναι αήττητη στους τελευταίους δεκαέξι επίσημους αγώνες (12/4/0) σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός Ιταϊτίνγκα δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει καθόλου φέτος λόγω τραυματισμού. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του Τολό για το ματς.

Γιουνγκ Μπόις

Μετά τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Σπόρτιγκ Λισσαβόνας ακολούθησε ντέρμπι κορυφής στο πρωτάθλημα, εντός έδρας, με την Σερβέτ. Η ομάδα του Ραφαέλ Βικί έχασε ξανά 1-0 και αγχώνεται. Φυσικά και είναι το φαβορί για την πρόκριση αλλά απέναντι σε ομάδα με καλή ψυχολογία πρέπει να σκοράρει γρήγορα. Εκτός έδρας έχει πετύχει μόνο μια νίκη στα τελευταία τέσσερα επίσημα ματς (1/2/1).

Επιστρέφει ο μπακ Μπλουμ ο οποίος ήταν τιμωρημένος. Εκτός ο αμυντικός Μπενίτο (25 ματς/2 γκολ/1 ασίστ) και οι μέσο-επιθετικοί Ούγκρινιτς (31 ματς/7 γκολ/6 ασίστ), Ιμέρι (8 ματς/1 γκολ/1 ασίστ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.2 3.6 1.98 2.17 1.61 1.45 2.52 1.54 2.25 1.7 1.23 1.28
Σιόν - Γιουνγκ Μπόις / Εκτίμηση

Η Σιόν αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία όμως πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και είναι έτοιμη για τα μεγάλα σαλόνια. Δεν αναμένεται εύκολη αποστολή για τη Γιουνγκ Μπόις που τελευταία προβληματίζει με την απόδοσή της. Πάντως οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν το παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν το προβάδισμα. Θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 1.64 από τη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr