Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ολλανδίας: Φέγενορντ – Γκρόνινγκεν, φαβορί με αιτία!

Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 - 11:17

Οι Ροτερντάμερς έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα σε μια ομάδα μικρότερης κατηγορίας αλλά οι “φτηνές” τιμές του άσου, μας… στρέφουν σε πιο ειδικές επιλογές.

Κύπελλο Ολλανδίας: Φέγενορντ – Γκρόνινγκεν, φαβορί με αιτία!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Φέγενορντ – Γκρόνινγκεν στο Κύπελλο Ολλανδίας.

“Μονός” ημιτελικός Κυπέλλου. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον τελικό τη Ναϊμέγκεν.
21:00, Κωδ. ΟΠΑΠ: 934

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Φέγενορντ

Το Κύπελλο εξελίσσεται σε βασικό στόχο για τη Φέγενορντ. Οι περυσινοί πρωταθλητές έχουν παγιωθεί στην 2η θέση στο πρωτάθλημα προερχόμενοι απο άνετο διπλό στο Αλμίρε αλλά δεν δείχνουν ικανοί να… αναστατώσουν την φουριόζα Αϊντχόφεν που προελαύνει στην κορυφή. Την προηγούμενη εβδομάδα πάλεψαν αλλά αποκλείστηκαν στα πέναλτι απο την Ρόμα για τα πλέι οφ του Γιουροπα Λιγκ. Δεν έχει ηττηθεί στα 12 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Με απουσίες
Τιμωρημένος ο βασικός επιθετικός και πρώτος σκόρερ Χιμένεθ, με τελευταίο πρόβλημα την απουσία του χρήσιμου ακραίου Νιουκοπ. Ξανά εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Μπάιλοουβ, δεν υπολογίζεται για τέταρτο σερί ματς ο βασικός στόπερ και αρχηγος Τράουνερ. Δεν επηρεάζει η απουσία του αναπληρωματικού μέσου φαν ντεν Μπελτ.

Γκρόνινγκεν

Η Γκρόνιγκεν απέκλεισε δύο ομάδες Α’ Κατηγορίας, την πρωτοπόρο της Β’ (Βίλεμ) και εξασφάλισε έτσι την πρόκριση στα ημιτελικά για 6η φορά στην ιστορία της και πρώτη απο το 2015 όταν και κατέκτησε για μοναδική φορά το τρόπαιο. Ήδη υπερβατική η παρουσία στον θεσμό, που δεν επιδεικνύουν ανάλογη συνέπεια στο πρωτάθλημα όπου παρότι ξεκίνησαν ως το φαβορί για τον τίτλο βρίσκονται στο -8 απο τις θέσεις που δίνουν απευθείας άνοδο. Την Παρασκευή αν και καλύτερη, “κόλλησε” στο 0-0 με τη Χέλμοντ.

Χωρίς Πρινς
Δεν υπολογίζεται ο συνήθως βασικός μπακ Πρινς, εκτος και ο αναπληρωματικός επιθετικός Εμεραν. Ο τεχνικός Λουκίν αναμένεται να αφήσει το 4-4-2 και να επιλέξει σχηματισμό με τρεις στόπερ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.17 6.75 11.5 2.52 1.45 1.61 2.15 2.08 1.62 1.06 4.25
Φέγενορντ - Γκρόνινγκεν / Εκτίμηση

H Φέγενορντ έχει βέβαια τον πρώτο και τελευταίο λόγο και δεν αναμένεται να συναντήσει δυσκολίες κόντρα σε μια ομάδα Β’ Κατηγορίας. Ο άσος προσφέρεται βέβαια σε αδιάφορη τιμή (1.10- 1.15) και θα τον συνδυάσουμε με γκολ απο τον φορμαρισμένο Μίντεχ που σκόραρε δις στο τελευταίο ματς. Το combo πληρώνει στο 2.85 στην Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr