Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βουλγαρίας: Λουντογκόρετς - ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948, φαβορί οι γηπεδούχοι!

Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 - 11:27

Με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Λουντογκόρετς - ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948 ολοκληρώνεται η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Βουλγαρίας, ο νικητής της οποίας θα συμπληρώσει τους "4" της διοργάνωσης.

Κύπελλο Βουλγαρίας:  Λουντογκόρετς - ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948, φαβορί οι γηπεδούχοι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λουντογκόρετς - ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948 για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Βουλγαρίας.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - TΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ 1948

Η Λουντογκόρετς είναι η κυρίαρχος του ποδοσφαίρου της χώρας με συνεχόμενους τίτλους, Ακόμα έναν διεκδικεί φέτος έχοντας πάντως μεγάλο ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα. Παράλληλα φροντίζει αν φθάσει όσο μακριά μπορεί και στο Κύπελλο στοχεύοντας στην ιδανική ολοκλήρωση της περιόδου με το νταμπλ.Έχει αφήσει για τα καλά πίσω το υποτονικό ξεκίνημα στη σεζόν και βρίσκεται με το πόδι πατημένο στο γκάζι η ομάδα από το Ράζγκραντ. Επτά νίκες και μία ισοπαλία στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος. Σούπερ η επίθεση, τα επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια εξελίχθηκαν σε όβερ 2,5 γκολ.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η ΤΣΣΚΑ 1948 δεν μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό των πρωτοπόρων στο πρωτάθλημα απλά φροντίζει να βρίσκεται στην ζώνη των πλέι οφ για τον τίτλο. Περισσότερο ασχολείται με το Κύπελλο, πέρσι έφθασε ως τον τελικό, όπου ηττήθηκε από την Λουντογκόρετς, φέτος θα επιδιώξει να πάρει… εκδίκηση από την μεγάλη αντίπαλο.Δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση οι ερυθρόλευκοι που μετρούν μόνο μία νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος. Εσχάτως κατεβάζουν τον ρυθμό και λόγω κόπωσης από συνεχόμενα παιχνίδια. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λουντογκόρετς είναι η πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα και διεκδικεί ακόμη έναν τίτλο. Αυτή τη φορά αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Σόφιας η οποία είναι κατώτεροι της αντιπάλου της, όμως έχει ως στόχο να πάει ψηλά στο Κύπελλο, καθώς πέρσι έφτασε μέχρι τον τελικό. Θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 2.01 από τη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr