Ποδόσφαιρο

Λιγκ 1 Αγγλίας: Ψάχνουν νίκη Ντέρμπι και Μπόλτον!

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024 - 00:50

36η αγωνιστική ημέρα στη Λιγκ 1 Αγγλίας και η αγωνία κορυφώνεται αγώνα με τον αγώνα. 

Λιγκ 1 Αγγλίας: Ψάχνουν νίκη Ντέρμπι και Μπόλτον!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Λιγκ 1 Αγγλίας.

ΓΟΥΙΚΟΜ - ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ

Η Γουίκομ δεν είχε εύκολο έργο απέναντι στην Τσέλτεναμ την Τρίτη, απειλήθηκε σε αρκετές περιπτώσεις, ωστόσο κράτησε το μηδέν παθητικό και βρήκε δύο γκολ στο φινάλε της αναμέτρησης, για να πάρει σπουδαία νίκη. Πρώτη επιτυχία έπειτα από αρνητικό σερί τριών αγώνων (0-1-2), διατηρεί ικανή απόσταση από την τελευταία τετράδα και δείχνει ότι ελέγχει την κατάσταση αναφορικά με την αποφυγή περιπετειών. Απέκτησε τον κίπερ Σέπερντ από την Ντάνταλκ. Εκτός δράσης τέθηκαν οι Βίνσεντ – Γιανγκ (α. 17/0), Φορίνο (α. 22/0), Χάνλαν (ε. 16/2).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Μπάρνσλεϊ είχε δύσκολη αποστολή υποδεχόμενη την Ντέρμπι και μάλιστα δέχθηκε γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο, για να στριμωχθεί ακόμη περισσότερο. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι βρήκε άμεσα την ισοφάριση, ενώ στο 2ο ημίχρονο αποδείχθηκε αποτελεσματική και πανηγύρισε τη νίκη με ανατροπή. Εξαιρετικό αήττητο σερί πέντε αγώνων (3-2-0), η αυτόματη άνοδος είναι σαφώς μέσα στις δυνατότητές της, αρκεί να επιδείξει ανάλογα σταθερό βηματισμό στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Απουσιάζουν αυτή τη φορά οι Μπένσον (μ. 6/0) και Ζαλό (μ.-ε. 8/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπάρνσλεϊ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και η Γουίκομ το ξέρει, που θα προσπαθήσει να τη περιορίσει και να παίξει άμυνα. 2-3 γκολ (1.95).

ΚΑΡΛΑΙΛ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Η Καρλάιλ είχε καλή και ισορροπημένη παρουσία την Τρίτη στην έδρα της Μπέρτον, κράτησε το μηδέν παθητικό και το γκολ του Χάτινγκτον στο πρώτο ημίωρο ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη. Πρώτο τρίποντο έπειτα από οκτώ διαδοχικές ήττες για λογαριασμό των «κούμπριανς». Επανήλθαν τα χαμόγελα, έστω και προσωρινά, καθώς η ομάδα δεν μπορεί να ξεφύγει από την τελευταία θέση. Η λογική υπαγορεύει ότι δεν γλιτώνει, πλην όμως ουδείς είναι διατεθειμένος να παρατήσει την προσπάθεια. Εκτός δράσης οι Μπάρκλι (α. 13/0) και Εμάνιουελ (α. 9/0), χωρίς απρόοπτα.

Η Ρέντινγκ δέχθηκε δύο γκολ στο πρώτο πεντάλεπτο από τη Σριούσμπερι και παρά το ότι ισοφάρισε, δεν είχε απάντησε μετά το 3-2 του αντιπάλου, παρά τις ευκαιρίες της. Δεύτερη ήττα στα τελευταία τρία για τους «ρόαγιαλς», αφαιρέθηκαν ακόμη δύο βαθμοί και έτσι πορεύεται με το «-6» στην πλάτη. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, δείχνει ότι έχει το ρόστερ προκειμένου να μείνει μακριά από περιπέτειες, αρκεί τα οικονομικά προβλήματα να μην φέρουν περαιτέρω ποινές. Εκτός δράσης τέθηκαν οι Χολμς (α. 12/0), Ντόρσετ (α. 16/1), Κρεγκ (μ. 23/0), Μπάλαρντ (ε. 10/3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Απρόβλεπτη η Ρέτινγκ το τελευταίο διάστημα που είναι ικανή για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Ασιατικό over 2.25 (1.72).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Η Λέιτον Οριεντ ενεπλάκη σε αμφίρροπο ματς με την Μπλάκπουλ και παρά το ότι δεν έπιασε κάποια σπουδαία απόδοση, ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη. Δεύτερη διαδοχική επιτυχία, προσπέρασε την αντίπαλό της και συντηρεί τις πιθανότητες για μία θέση στα πλέι οφ ανόδου. Αποκτά επιθετική συνέπεια, το μέγα ζητούμενο είναι να βελτιωθεί στο ανασταλτικό σκέλος, όπου παρουσιάζει αρκετά «νεκρά» διαστήματα. Απουσιάζουν οι Χαπ (α. 28/0), Γκρέιαμ (μ-ε. 15/0), σημαντική απουσία ο πρώτος, δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα.

Η Μπρίστολ Ρόβερς έκανε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα στο εντός έδρας ματς με την Καρλάιλ, δέχθηκε γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο, ωστόσο η ισοφάριση πριν από τα μισά του δρόμου αποδείχθηκε κομβική, το γύρισε αμέσως μετά την ανάπαυλα. Δύο νίκες στα τελευταία τρία ματς ο πρόσφατος απολογισμός, επί της ουσίας πορεύεται προς το φινάλε δίχως ιδιαίτερες αξιώσεις αναφορικά με διεκδίκηση θέσης στην εξάδα. Θα λείψουν οι Τέιλορ (α. 22/0), Φρεντ (α. 12/0), Γουόρντ (μ. 14/1), Φίνλεϊ (μ. 24/0), ΜακΚόρμικ (μ. 11/2), Αγκιλέρα (μ-ε. 3/1), Εβανς (μ. 31/6).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι έχουν το κίνητρο και οι φιλοξενούμενοι την άγνοια κινδύνου. Περιμένουμε γκολ στο παιχνίδι. Goal/goal (1.80).

ΛΙΝΚΟΛΝ - ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ

Η Λίνκολν βρήκε γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο και άνοιξε την πεισματάρα άμυνα της Σριούσμπερι, από εκεί και πέρα έψαξε το δεύτερο γκολ με υπομονή και από τη στιγμή που το πέτυχε, δεν θα ήταν δυνατόν να μην νικήσει. Εύκολη επικράτηση και εξαιρετικό σερί 5-4-0 εσχάτως, είναι προφανές ότι βελτιώνεται σημαντικά και έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι μπορεί να τερματίσει στην πρώτη εξάδα και να διεκδικήσει την άνοδο μέσω των πλέι οφ. Θα λείψουν και αυτή τη φορά οι Τζάκσον (α. 28/1), Μπάραφς (α. 26/0) και Χάμιλτον (μ. 30/3), πρόκειται για σημαντικές μονάδες.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Στίβενεϊτζ δεν… μάγεψε με το ποδόσφαιρο που έπαιξε την Τρίτη στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Κέμπριτζ, αλλά παρουσιάστηκε σοβαρή στο αμυντικό σκέλος και το γκολ του Ρόμπερτς από το πρώτο ημίχρονο αποδείχθηκε αρκετό για τη νίκη. Δεύτερη συναπτή επιτυχία, κράτησε το μηδέν παθητικό σε αμφότερες τις περιπτώσεις και επανήλθε στην πρώτη εξάδα της κατάταξης. Είναι προφανές το ότι στοχεύει στα πλέι οφ ανόδου και έχει καλές πιθανότητες να τα καταφέρει, αρκεί να συνεχίσει το ίδιο σοβαρά. Εκτός οι Λιστ (μ. 21/4) και Ουίλντιν (α. 24/2), δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φορμαρισμένες και οι δύο ομάδες και αν παίξουν όπως ξέρουν, έχουμε να δούμε πολλά. Δελεαστικές οι αποδόσεις των στο παιχνίδι. Goal/goal (2.02).

ΜΠΟΛΤΟΝ - ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Η Μπόλτον δεν ήταν χειρότερη της Γουίγκαν στο ντέρμπι της Τρίτης, ωστόσο δεν βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και ένα γκολ στο τελευταίο ημίωρο ήταν αρκετό για να την αφήσει με άδεια χέρια. Δεύτερη διαδοχική αποτυχία, προβληματικός απολογισμός για μία ομάδα που κυνηγάει με αξιώσεις την αυτόματη άνοδο. Βέβαια, δεν τίθεται θέμα έλλειψης ποιότητας, η αντίδραση είναι πιθανή. Εκτός δράσης έχουν τεθεί οι Μπάξτερ (τ. 28 συμμ.), Τέιλορ (α. 4/0), Γουίλιαμς (μ. 22/2), Γκόμες (μ-ε. 16/2), Τσαρλς (ε. 29/13), Ενλουντουλού (ε. 18/1), αρκετά προβλήματα.

Η Κέμπριτζ δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία της Στίβενεϊτζ την Τρίτη, έμεινε για δεύτερο διαδοχικό ματς στο μηδέν και κατ’ επέκταση δεν απέφυγε την ήττα, παρά το ότι δεν είχε τόσο κακή εικόνα. Τρίτη διαδοχική αποτυχία για τους «φοιτητές», βρίσκονται σε απόσταση πέντε βαθμών από την τελευταία τετράδα και μπορεί να μην νιώθουν απόλυτα άνετα, ωστόσο έχουν την απαραίτητη ποιότητα στο ρόστερ ώστε να αντιδράσουν. Ο Κορ συνεχίζει ως υπηρεσιακός, αν και οι διοικούντες πλησιάζουν σε μόνιμη λύση. Εκτός οι Τέιλορ (ε. 8/3), Αχάντμε (ε. 20/7), Οκεναμπίρι (ε. 18/5).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οφείλει να γυρίσει στα θετικά αποτελέσματα η Μπόλτον απέναντι στην αδύναμη Κέιμπριτζ. 1 (1.55).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Η Νορθάμπτον παρουσιάστηκε άριστα διαβασμένη στην έδρα της Μπέρτον και με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο πήρε σαφές προβάδισμα, το οποίο δεν άφησε να της ξεφύγει, είχε τον έλεγχο και πανηγύρισε τη δίκαιη νίκη. Αήττητο σερί τριών αγώνων (2-1-0), η «ζωντάνια» στο επιθετικό σκέλος κάνει τη διαφορά και παρά το ότι δεν δείχνει ικανή να διεκδικήσει με αξιώσεις μία θέση στα πλέι οφ, η λογική υπαγορεύει ότι θα παρουσιαστεί καλύτερη από εδώ και πέρα. Δεν θα αγωνιστεί κάποιος εκ των Οντιμάγιο (α. 24/0), Μπερτζ (τ. 15 συμ.) ή ΜακΓκόουαν (α. 20/0).

Η Τσάρλτον ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ στην έδρα της Ντέρμπι και ιδιαίτερα από τη στιγμή που βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ, ήταν λογικό να μην βρει διέξοδο. Ανέβασε, όμως, την απόδοσή της και με δύο γκολ στο τελευταίο ημίωρο έφτασε στη σπουδαία νίκη με ανατροπή. Το αρνητικό σερί 16 αγώνων (0-8-8) τερματίστηκε για τους «άντικς», οι οποίοι αφενός πήραν σημαντική ψυχολογική ώθηση, αφετέρου αποσπάστηκαν τέσσερις βαθμούς από την τελευταία τετράδα της κατάταξης. Εκτός δράσης οι Εκτορ (α. 24/0), Ράμσι (α. 2/0), Τέιλορ (μ. 5/0), Λίμπερν (ε. 13/3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με ψυχολογία οι δύο ομάδες αφού αμφότερες προέρχονται από νίκες και θα ψάξουν ακόμη μία σήμερα. Goal/goal (1.70).

ΝΤΕΡΜΠΙ - ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ

Γειτονικό ντέρμπι δίχως αντιπαλότητα. Η Ντέρμπι προσπάθησε να βγάλει το ματς με την Τσάρλτον καταβάλλοντας τον λιγότερο δυνατό κόπο και παρά το ότι προηγήθηκε και δη σε κομβικό σημείο, όσο περνούσε η ώρα εμφάνιζε σημάδια εφησυχασμού. Μάλιστα, αυτά της κόστισαν την οδυνηρή ήττα με ανατροπή, καθώς δέχθηκε δύο γκολ στο τελευταίο ημίωρο. Δεύτερη διαδοχική αποτυχία, είναι προφανές ότι δεν έχει την πολυτέλεια για μαζεμένα λάθη αν θέλει να ανέβει. Δεν αναμένεται να αγωνιστεί κάποιος εκ των Κόλινς (ε. 32/13), Ουάσινγκτον (ε. 14/3), Φόρσιθ (α. 24/3), Ρούνεϊ (α. 3/0).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Πορτ Βέιλ μπήκε με ορμή και ενθουσιασμό στο εντός έδρας ματς με τη Φλίτγουντ και μετά το 2-0 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου είχε βάλει γερά θεμέλια νίκης. Δεν έδειχνε να την κλονίζει κάτι στη συνέχεια, ωστόσο η μείωση του σκορ στο παρά δύο προκάλεσε αδικαιολόγητο εκνευρισμό και ισοφαρίστηκε στην εκπνοή! Δέκατο διαδοχικό ματς δίχως νίκη (0-3-7) και με τέτοια συμπεριφορά δεν πρόκειται να ξεφύγει από την τελευταία τετράδα, αν και οι αποστάσεις δεν είναι μεγάλες. Εκτός δράσης οι Κλαρκ (α. 10/0) και Ικπεάζου (ε. 13/1), δίχως απρόοπτα αγωνιστικά κενά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ντέρμπι πρέπει και αυτή να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από ανώφελες γκέλες. 1 & over 1.5 (1.72).

ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΕΞΕΤΕΡ

Η Πιτέρμπορο παρουσιάστηκε πιεσμένη και νευρική στην έδρα της Κέμπριτζ, ωστόσο δεν έκανε λάθος στα μετόπισθεν και το γκολ του Μέισον-Κλαρκ αποδείχθηκε αρκετό ώστε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Επιστροφή στις νίκες έπειτα από οδυνηρό σερί τεσσάρων ηττών για τους «πος», είναι προφανές ότι στοχεύουν στην πρώτη εξάδα, ενώ αν αποδειχθεί ότι μπορούν να βρουν σταθερό βήμα, η απ’ ευθείας άνοδος μέσω της πρώτης δυάδας δεν έχει τεθεί εκτός συζήτησης. Πρώτο μέλημα η βελτίωση της ανασταλτικής λειτουργίας. Θετικό το ότι δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα αγωνιστικά κενά.

Η Εξετερ έκανε δυνατό ξεκίνημα στο εντός έδρας ματς με τη Φλίτγουντ, προηγήθηκε πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο, ωστόσο δεν βρήκε τον τρόπο να φτάσει στο κομβικό 2-0, δέχθηκε πίεση στην τελική ευθεία και ισοφαρίστηκε. Τρίτο διαδοχικό ματς δίχως νίκη (0-1-2) για τους «γκρέσιανς», επί της ουσίας πέταξαν δύο βαθμούς, ωστόσο απέχουν επτά βαθμούς από την τελευταία τετράδα και σίγουρα υπάρχουν χειρότερες ομάδες στο τρέχον πρωτάθλημα. Αναμένεται να λείψουν για ακόμη μία αναμέτρηση οι Τρέβιτ (μ. 19/3) και Μίτσελ (μ. 14/1), χωρίς νεότερα προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φορμαρισμένη η Πιτέρμπορο και οφείλει να επαληθεύσει τις αποδόσεις για τη νίκη της. 1 (1.50).

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΟΞΦΟΡΝΤ

Η Πόρτσμουθ είχε τον έλεγχο και τις περισσότερες ευκαιρίες στην έδρα της Τσάρλτον, αλλά δεν κατάφερε να κουνήσει τα αντίπαλα δίχτυα και από τη στιγμή που ανασταλτικά παρουσίασε καλή εικόνα, αρκέστηκε στη «λευκή» ισοπαλία. Διεκόπη το εκπληκτικό σερί των τεσσάρων νικών, ωστόσο οι «πόμπις» δεν έχουν λόγο να προβληματίζονται, καθώς οι άμεσοι ανταγωνιστές σκόνταψαν με τη σειρά τους. Εκτός δράσης οι Μόρελ (μ. 27/0), Ντέβλιν (μ. 18/1), ΜακΙντάιρ (α. 1/0), Πουλ (α. 14/3), Ρόμπερτσον (μ. 23/1), Λόουερι (μ. 8/0), Ατζοριν (μ. 7/1), Σουάνσον (α. 7/0), Στίβενσον (α. 4/0).

Η Οξφορντ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση με τη Λέιτον Οριεντ, έφτασε στο γκολ νωρίς, αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Σταδιακά η πίεση προς την εστία της αυξήθηκε και μετά την ισοφάριση είχε νευρικότητα, για να μείνει με άδεια χέρια, δεχόμενη την ανατροπή. Μόλις μία νίκη σε εννέα αναμετρήσεις (1-5-3) για τα «βόδια», με τέτοια συγκομιδή δεν προκαλεί την παραμικρή εντύπωση το ότι εξήλθαν της πρώτης εξάδας. Οφείλουν να βγάλουν σημαντική βελτίωση για να παίξουν στα πλέι οφ. Με θέμα οι Μουρ (α. 31/1), Σμιθ (α. 9/1), Εντουαρντς (μ. 5/1), Μπράουν (μ. 4/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε φόρμα και η Πόρτσμουθ που μοιάζει από τις πιο καλές και σταθερές ομάδες αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα. Απέναντί της η μέτρια Όξφορντ που δεν πατάει καλά. 1 (1.70).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Η Σριούσμπερι είχε προσδοκίες στο εκτός έδρας ματς με τη Λίνκολν, αλλά δέχθηκε γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο και επί της ουσίας δεν συνήλθε, για να υποστεί δίκαιη και εύκολη ήττα. Δεύτερη αποτυχία στα τελευταία τρία, η άμυνά της δεν δούλεψε αυτή τη φορά και έτσι καλείται να ανεβάσει στροφές, διότι η απόσταση των πέντε βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού δεν προσφέρει ιδιαίτερες εγγυήσεις. Βασικό ζητούμενο το να βρει επιθετική συνέπεια. Εκτός αγωνιστικής δράσης τέθηκαν αυτή τη φορά οι Πιερ (α. 17/1), Φλάναγκαν (α. 15/0), Χίντσι (μ. 6/0), Γιούντο (ε. 29/5).

Η Μπλάκπουλ εμφανίστηκε αργή και προβλέψιμη στην έδρα της Λέιτον Οριεντ, δεν κατάφερε να γίνει ευθέως απειλητική και από τη στιγμή που η εστία της παραβιάστηκε αμέσως μετά την ανάπαυλα, έμεινε με άδεια χέρια. Τερματίστηκε άδοξα το μίνι σερί των δύο νικών και παρά το ότι η απόσταση των έξι βαθμών από την πρώτη εξάδα δεν μπορεί να την καταδικάσει προς το παρόν, είναι προφανές ότι δεν έχει την πολυτέλεια να πετάει βαθμούς σε αναμετρήσεις με αντιπάλους ανάλογου διαμετρήματος. Με θέμα οι Κόουλσον (α. 7/0), Λάιονς (α. 15/1), Λέιβερι (ε. 22/5), Ρόουντς (ε. 25/15).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καλή η Μπλάκπουλ, πατάει καλύτερα από την αντίπαλό της, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα έχει εύκολο έργο. Η παράδοση δείχνει κλειστά ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες. Προτιμότερο το 2-3 γκολ (1.95).

ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ - ΜΠΕΡΤΟΝ

Η Τσέλτεναμ είχε καλή εικόνα στο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τη Γουίκομ, επί της ουσίας έπαιξε για την ισοπαλία, ωστόσο στα τελευταία λεπτά… κατάφερε να δεχθεί δύο γκολ και έτσι έμεινε άδοξα με άδεια χέρια. Το εξαιρετικό σερί τεσσάρων αγώνων (3-1-0) έφτασε στο τέλος του, παραμένει στην τελευταία τετράδα, πλην όμως έχει ανεβάσει στροφές σε σημαντικό βαθμό και υπάρχει αισιοδοξία αναφορικά με την επιβίωση. Το βασικό ζητούμενο είναι να παρουσιάσει σταθερά καλό πρόσωπο στο ανασταλτικό σκέλος. Εκτός δράσης τέθηκε ο Στριτ (ε. 22/2), χωρίς απρόοπτα.

Η Μπέρτον ήταν το φαβορί στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Καρλάιλ την Τρίτη, ωστόσο παρουσιάστηκε νωθρή από τη μέση και μπροστά, με συνέπεια να δεχθεί ένα γκολ στο πρώτο ημίωρο και αυτό να είναι αρκετό ώστε να την αφήσει με άδεια χέρια. Δύο διαδοχικές αποτυχίες εσχάτως, δεν σκόραρε στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις. Διατηρεί απόσταση πέντε βαθμών από την τελευταία τετράδα, ωστόσο όταν χάνει στο σπίτι της από την ουραγό, προκύπτει ο σχετικός προβληματισμός. Εκτός δράσης τέθηκαν οι Μουν (α. 22/0), Χιουζ (α. 21/0), Λέκο (μ. 1/0), Μπένετ (ε. 28/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παιχνίδι που είναι ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα με τις δύο ομάδες να θέλουν να διασφαλίσουν τη παραμονή τους. Under 2.5 (1.72).

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Φέτος (10/10) για το Λιγκ Τρόφι: Γουίγκαν – Φλίτγουντ 4-3. Γειτονικό ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα. Η Φλίτγουντ ήταν προβληματική κατά το πρώτο ημίχρονο στην έδρα της Πορτ Βέιλ και από τη στιγμή που δέχθηκε το 2-0 σε καίριο σημείο, έδειχνε ανίκανη να βρει αντίδραση. Στα τελευταία λεπτά, όμως, ο Στόκλι σημείωσε δύο τέρματα και ήταν ο καταλυτικός παράγοντας ώστε η ομάδα του να πάρει βαθμό. Δίχως νίκη σε πέντε (0-3-2), παραμένει στην τελευταία τετράδα και ζητείται υπέρβαση. Εκτός δράσης τέθηκαν οι Ντόλαν (μ. 9/0) και Σίμονς (μ. 6/0), χωρίς απρόοπτα.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Γουίγκαν ενεπλάκη σε αμφίρροπο ματς απέναντι στην Μπόλτον, ωστόσο εκείνη βρήκε δίχτυα και αυτό το στοιχείο έκανε τη διαφορά προκειμένου να πανηγυρίσει τη νίκη στο ντέρμπι. Με απολογισμό 2-1-0 στα τελευταία τρία, βρίσκεται στο μέσο της κατάταξης και δεν διατρέχει τον παραμικρό κίνδυνο. Όσο παρουσιάζεται συνεπής στο ανασταλτικό σκέλος, οι πιθανότητες για καλύτερη πορεία στη συνέχεια είναι αυξημένες. Δεν είναι διαθέσιμοι αυτή τη φορά οι Κλερ (α. 30/1), Γκουντ (α. 4/0), Σεσενιόν (α. 19/0), Σο (μ. 17/0), δεν αναφέρθηκαν «φρέσκα» προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Φλίτγουντ είναι αυτή που καίγεται ουσιαστικά σήμερα απέναντι σε μία εξαιρετική και ανεβασμένη Γουίγκαν. Goal/goal (1.70).

Βαθμολογία -

01/03/2024League One: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Πόρτσμουθ Πόρτσμουθ 73 35 21 10 4 58 30 28
2 Ντέρμπι Ντέρμπι 66 35 20 6 9 60 33 27
3 Μπόλτον Μπόλτον 66 34 20 6 8 60 38 22
4 Μπάρνσλεϊ Μπάρνσλεϊ 63 33 18 9 6 60 37 23
5 Πιτέρμπορο Πιτέρμπορο 59 33 17 8 8 61 41 20
6 Στίβενεϊτζ Στίβενεϊτζ 59 34 17 8 9 48 34 14
7 Όξφορντ Όξφορντ 57 35 16 9 10 57 44 13
8 Λέιτον Όριεντ Λέιτον Όριεντ 54 35 15 9 11 43 42 1
9 Μπλάκπουλ Μπλάκπουλ 53 35 15 8 12 54 41 13
10 Λίνκολν Σίτι Λίνκολν Σίτι 51 35 13 12 10 40 32 8
11 Νορθάμπτον Νορθάμπτον 48 34 14 6 14 47 50 -3
12 Μπρίστολ Ρόβερς Μπρίστολ Ρόβερς 46 34 13 7 14 47 49 -2
13 Γουίγκαν Γουίγκαν 44 35 15 7 13 49 43 6
14 Γουίκομ Γουίκομ 41 34 10 11 13 43 44 -1
15 Έξετερ Σίτι Έξετερ Σίτι 40 35 11 7 17 26 48 -22
16 Κέμπριτζ Κέμπριτζ 38 34 10 8 16 31 42 -11
17 Μπέρτον Μπέρτον 38 34 10 8 16 29 44 -15
18 Σριούσμπερι Σριούσμπερι 38 35 11 5 19 26 49 -23
19 Τσάρλτον Τσάρλτον 37 35 8 13 14 49 53 -4
20 Ρέντινγκ Ρέντινγκ 36 35 11 9 15 46 52 -6
21 Τσέλτεναμ Τσέλτεναμ 33 33 9 6 18 28 45 -17
22 Πορτ Βέιλ Πορτ Βέιλ 32 33 8 8 17 34 54 -20
23 Φλίτγουντ Φλίτγουντ 28 35 6 10 19 36 58 -22
24 Καρλάιλ Καρλάιλ 23 34 5 8 21 28 57 -29
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr