Ποδόσφαιρο

Λιγκ2: Το πάνω χέρι Κρου και Ρέξαμ

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024 - 03:00

Φουλ δράση στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας με την 36η αγωνιστική.

Λιγκ2: Το πάνω χέρι Κρου και Ρέξαμ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Λιγκ2 Αγγλίας

ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ-ΜΚ ΝΤΟΝΣ

Η Γουίμπλεντον δεν απέφυγε την ήττα στο Ντονκάστερ (1-0), χάνοντας κι άλλο έδαφος στο κυνήγι των πλέι οφ (σερί 2-3-5). Εμεινε πίσω στο σκορ από τα... αποδυτήρια και συνέχισε να δέχεται πίεση, ενώ στην επανάληψη ανέβασε στροφές όμως δεν είχε ουσία. Εχει την τρίτη καλύτερη άμυνα, μετράει έξι συνεχόμενα under, εντός έδρας κατά μέσο όρο σκοράρει δύο γκολ. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Τζόνσον (1 γκολ), Καλαμπάι και Λιούις (2 γκολ).

Ανετη όσο και πολύτιμη νίκη επί της Νιούπορτ πήρε η ΜΚ Ντονς (3-0), έχοντας εδραιωθεί στις θέσεις πλέι οφ ενώ δεν απέχει πια παρά τρεις βαθμούς από την τριάδα! “Κλείδωσε” από το ημίωρο την πέμπτη νίκη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές (5-1-2, γενικότερο σερί 13-4-3)! Γκολ-γκολ και over τα 8/10 πιο πρόσφατα. Αμφίβολος ο μεσοαμυντικός Τάκερ, νοκ άουτ ο βασικός μέσος Χάντερ και οι αναπληρωματικοί Μάρσαλ (γκολκίπερ), Ντιν (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντεφορμέ η Γουίμπλεντον, έχει εδραιωθεί στις θέσεις πλέι οφ η Μίλτον Κέινς Ντονς κάνοντας πλέον όνειρα και για ψηλότερα. Εχουν διαφορετικό στιλ, ίσως επικρατήσει αυτό των γηπεδούχων και πάμε στο under (1,87).

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ-ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Αναβλήθηκε το ματς στο Μπάροου για την Μπράντφορντ, που βρέθηκε ένα… βήμα από τον τελικό Λιγκ Τρόφι όμως ηττήθηκε από την Γουίκομ (0-1) με γκολ στις καθυστερήσεις. Στο πρωτάθλημα μετράει τρεις διαδοχικές νίκες μετά από σερί οκτώ αγωνιστικών δίχως τρίποντο (0-5-3) και ελπίζει βάσιμα για πλέι οφ. No goal τα επτά τελευταία σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι, under τα 9/10 πιο πρόσφατα. Αμφίβολοι οι Ογιεγκόκε (δεξιός μπακ), Ρίτσαρντς (μέσος), Γιανγκ (αν. φορ), εκτός οι μέσοι Πάτισον, Γουόκερ.

Νέα.. κατραπακιά για την Νοτς Κάουντι και μάλιστα εντός έδρας με την ουραγό Σάτον (3-4), πέμπτη ήττα στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (με νέο τεχνικό τον Στιούαρτ Μέιναρντ έχει 1-1-5), μένοντας ακόμη πιο μακριά από τις θέσεις πλέι οφ. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση, over τα 15/18 πιο πρόσφατα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αμφίβολοι οι Γουόρνερ (αν. στόπερ), Γκόσλινγκ (μέσος) και ΜακΓκόλντρικ (εξτρέμ), νοκ άουτ οι Μπαϊράμι (αμυντικός μέσος), Πάλμερ (χαφ), Σκοτ (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βρήκε ξανά ρυθμό στο πρωτάθλημα η Μπράντφορντ, από το κακό στο χειρότερο η Νοτς Κάουντι όπως πάει θα χάσει και τα πλέι οφ. Δυνατό γκολ-γκολ, πάντως προσφέρεται χαμηλά και θα το συνδυάσουμε με over (1,95).

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ-ΣΤΟΚΠΟΡΤ

Η Κόλτσεστερ έμεινε όρθια στο Σάλφορντ (1-1) και συνεχίζει την προσπάθεια για να απομακρυνθεί από την ζώνη υποβιβασμού. Μπήκε επιθετικά χάνοντας τρεις ευκαιρίες, δέχτηκε γκολ ακριβώς πριν την ανάπαυλα όμως δεν το έβαλε κάτω φέρνοντας την έκτη ισοπαλία στα οκτώ ματς με νέο τεχνικό τον Ντάνι Κόουλι (1-6-1 και 1-6-4). Εχει την τέταρτη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Αμφίβολος ο αμυντικός Φεβριέρ, νοκ άουτ οι αμυντικοί Κέλεχερ, Λόρενς και ο επιθετικός Τοβάιντ.

Δεύτερη διαδοχική “λευκή” ισοπαλία έφερε η Στόκπορτ με την Σουίντον και μετά από πολύ καιρό έπεσε από την κορυφή! Ατυχη πάντως, έχασε σωρεία ευκαιριών μένοντας με μόλις μία νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (1-3-2). Εφερε τρίτο κολλητό no goal μετά από πέντε συνεχόμενα γκολ-γκολ. Αμφίβολοι οι βασικοί Ράιτ (μέσος, 2 γκολ), Κόλαρ (επιτελικός, 4 γκολ), Μπάρι (φορ, 9 γκολ), νοκ άουτ οι Σάουθαμ-Χέιλς (αμυντικός), Νόιλ (δεξιός μπακ) και Στρέτον (αν. φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μεγάλες οι αδυναμίες της Κόλτσεστερ ιδιαίτερα αμυντικά, εμπλεξε για τα καλά πλέον η Στόκπορτ και απαγορεύεται να γκελάρει ξανά. Ρίσκο σε τριπλό combo Χ2, over 1,5 και over 0,5 ημιχρόνου (1,95).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΚΡΟΟΥΛΙ-ΜΠΑΡΟΟΥ

Με τον γκολκίπερ Αντάι να... κατεβάζει ρολά η Κρόουλι άλωσε το Ακρινγκτον (0-1), τρίτο διαδοχικό τρίποντο μετά από τέσσερις αγωνιστικές με συγκομιδή μόλις ενός βαθμού και διατηρεί ακέραιες ελπίδες για πλέι οφ. Ο συνήθης ύποπτος Ορσι έμεινε στα 15 γκολ, όμως η λύση βρέθηκε στα μέσα της επανάληψης με το πρώτο φετινό τέρμα του Ράνσομ. Under τα έξι από τα επτά τελευταία στο πρωτάθλημα, αμφίβολος ο μέσος Κέλι.

Αναβλήθηκε το ματς με την Μπράντφορντ για την Μπάροου που υπέστη τρίτη συνεχόμενη ήττα στο Σάλφορντ (5-3), μένοντας πια αρκετά πίσω από τις θέσεις απευθείας ανόδου και όπως όλα δείχνουν θα δώσει μάχη για πλέι οφ. Εμφανώς περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος με μόλις μία νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (1-2-4, γενικότερο σερί 10-8-5). Γκολ-γκολ τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα. Τιμωρημένος ο ηγετικός μέσος Πρόκτορ (7 γκολ), τραυματίας ο βασικός αριστερός μπακ Τιένσια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε καλό φεγγάρι η Κρόουλι, η Μπάροου όχι αλλά και πάλι το χέρι δεν πάει στον άσο. Στην ισοπαλία πάει (3,25).

ΚΡΟΥ-ΜΟΡΚΑΜ

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Νοτς Κάουντι πανηγύρισε η Κρου (1-3), ανεβαίνοντας ξανά στις θέσεις απευθείας ανόδου (σερί 3-2-0 και 7-2-1). Και μάλιστα με μεγάλη άνεση, βάζοντας γερά θεμέλια από το πρώτο 20λεπτο ενώ γλίτωσε σε δύο-τρεις περιπτώσεις πριν την ανάπαυλα. Γκολ-γκολ τα 14/19 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Αμφίβολοι οι Γουίλιαμς (αμυντικός), Λουντ, Οφορντ (μέσοι), Τάμπινερ (φορ, 1 γκολ), εκτός πλάνων οι μέσοι Πάουελ, Φίνεϊ και ο βασικός φορ Λονγκ (9 γκολ).

Η Μόρκαμ αιφνιδιάστηκε και εν τέλει γκέλαρε απέναντι στην Γκρίμσμπι (1-1), χάνοντας πολύτιμο έδαφος στη διεκδίκηση θέσης στα πλέι οφ (σερί 3-2-1 και 5-6-8). Δέχτηκε γκολ με το καλημέρα και της πήρε χρόνο να συνέλθει, απάντησε νωρίς στην επανάληψη ενώ στο τέλος χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Εκτός έδρας κατά μέσο όρο δέχεται πάνω από δύο γκολ. Εκανε ντεμπούτο ο επιθετικός Χιόουλα, νοκ άουτ οι Μουρ (βασικός γκολκίπερ) και Λαβ (αμυντικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Να “χτίσει” στο διπλό-χρυσάφι επί της Νοτς Κάουντι καλείται η Κρου, είναι ανώτερη της Μόρκαμ και έστω δύσκολα πρέπει να τα καταφέρει (1,90).

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ-ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Η Γκρίμσμπι απέσπασε ισοπαλία στο Μόρκαμ (1-1) και είδε την απόσταση από την ζώνη του υποβιβασμού να μειώνεται μόλις στους τέσσερις βαθμούς. Προηγήθηκε στα 80 δευτερόλεπτα, γενικότερα ήταν κυρίως σε θέση άμυνας μένοντας με μόλις μία νίκη στις έντεκα τελευταίες αγωνιστικές (0-3-4, 1-4-6). Γκολ-γκολ τα 15/19 πιο πρόσφατα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, εντός έδρας κατά μέσο όρο δέχεται πάνω από δύο γκολ. Νοκ άουτ οι μέσοι Κούρι και Εϊνλι.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Φόρεστ Γκριν άγγιξε την τρίτη νίκη -που ίσως και να μην άξιζε- στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές με αντίπαλο την Ρέξαμ, όμως ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά (1-1) μένοντας με μόλις δύο τρίποντα στις 19 τελευταίες αγωνιστικές (2-8-9, με νέο τεχνικό τον Στιλ Κότεριλ έχει 2-2-3) και παραμένει στην προτελευταία θέση. Εξέτισε ο βασικός στόπερ Ινις, νοκ άουτ οι Ντάνιελς (γκολκίπερ), Λαβινιέ (αμυντικός), Μάντοξ (μέσος), Γκάρικ (εξτρέμ), αμφίβολος ο φορ Ογιεντέλε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπήκε σε περιπέτειες πια η Γκρίμσμπι, ανεβασμένη και “λυσσασμένη” για βαθμούς η Φόρεστ Γκριν. Παρακινδυνευμένη οποιαδήποτε πρόβλεψη, πιθανό να μην υπάρξει νικητής.

ΝΙΟΥΠΟΡΤ-ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Η Νιούπορτ πέρασε με εντυπωσιακή άνεση από το Χάρογκειτ (1-4), με την έβδομη νίκη στις έντεκα τελευταίες αγωνιστικές (7-2-2) να την διατηρεί κοντά στις προνομιούχες θέσεις. Οι Ουαλοί προηγήθηκαν με το 20ο γκολ του Εβανς, το κερασάκι στην τούρτα έβαλε με το έκτο του τέρμα ο Πάλμερ-Χούλντεν. Over τα 7/9 πιο πρόσφατα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αμφίβολοι οι Τσάρσλεϊ (μέσος), ΜακΛάφλιν (βασικός φορ, 3 γκολ), απουσιάζουν οι στόπερ Ντιλέινι, Σέμπερι και ο επιθετικός Μπογκλ.

Η Μάνσφιλντ ισοπέδωσε την Σάλφορντ (5-1), η τέταρτη νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (γενικότερο σερί 4-2-3) ήρθε επιβλητικά και την ανέβασε πλέον στην κορυφή! Τα 17 γκολ έφτασε ο Κέιλορ-Νταν. Εχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, όπως και την καλύτερη εκτός έδρας επίδοση. Over τα πέντε από τα έξι τελευταία, γκολ-γκολ τα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα. Νοκ άουτ άουτ οι αμυντικοί Κίλγκουρ, Τζόνσον, Χιούιτ και οι Χάρινγκτον (μέσος), Οουτς (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στα καλύτερα της η Νιούπορτ με τον Εβανς να έχει πάρει το “όπλο” του, αλλά και η Μάνσφιλντ ολόκληρη έχει πάρει... φωτιά! Προφανώς θα στραφούμε στα τέρματα, με τον συνδυασμό γκολ-γκολ και over (2,07).

ΣΑΛΦΟΡΝΤ-ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Ερχόμενη από την μοναδική ήττα στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές (4-5-1) με νέο τεχνικό τον Καρλ Ρόμπινσον, η Σάλφορντ δεν μπόρεσε να επιβληθεί της Κόλτσεστερ (1-1, καθώς το 22ο γκολ του 1ου σκόρερ της κατηγορίας Σμιθ δεν ήταν αρκετό) και παραμένει μακριά από τις προνομιούχες θέσεις. Μετράει οκτώ συνεχόμενα γκολ-γκολ και 10/14 over, έχει πάρει λιγότερους βαθμούς εντός έδρας (18) από ότι εκτός (22). Εξέτισε ο αμυντικός Βασέλ (1 γκολ), “λευκό” το απουσιολόγιο.

Πολύ σημαντική νίκη επί της Ρέξαμ πανηγύρισε η Τζίλιγχαμ (1-0), ανεβαίνοντας ξανά στις θέσεις πλέι οφ (σερί 5-4-2). Αν και σταθερά από την αρχή της σεζόν έχει την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας (!), η λύση που βρήκε στις αρχές της επανάληψης αποδείχθηκε αρκετή έχοντας και τύχη στις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες που ακολούθησαν. Αμφίβολοι οι βασικοί Τέρνερ (γκολκίπερ), Χόκινς (φορ, 3 γκολ), δεν υπολογίζονται οι μέσοι Λάπσλι (1 γκολ), Τζέφρις και οι επιθετικοί Αντριους (νεοφερμένος), Ουρτάδο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με τις ισοπαλίες δεν γίνεται δουλειά για την Σάλφορντ, δεν αποκλείεται πάντως ακόμη μία με την “σφιχτή” Τζίλιγχαμ η οποία βέβαια θα επιδιώξει κάτι παραπάνω. Πρόκειται για ακόμη ένα πολύ αμφίρροπο ματς, έχει τύχη το σύνολο 2-3 γκολ (2,00).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΟΥΙΝΤΟΝ-ΧΑΡΟΓΚΕΙΤ

Η Σουίντον δεν είχε πρόβλημα να επιβληθεί της Τρανμίρ (3-1), δεύτερη νίκη με υπηρεσιακό τον Γκάβιν Γκάνινγκ (2-3-2, γενικότερα σερί 2-4-4, 3-4-8) διατηρώντας τις -λιγοστές, πάντως- ελπίδες για πλέι οφ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Χέπμπερν-Μέρφι, ο οποίος σκόραρε και στα δύο ημίχρονα. Γκολ-γκολ τα εννιά από τα έντεκα τελευταία, εντός έδρας κατά μέσο όρο σκοράρει δύο τέρματα. Νοκ άουτ οι Μαχόνεϊ (γκολκίπερ), Ουουάκουε, Κλέιτον (αμυντικοί) και Ντιβάιν (αρ. μπακ).

Βαριά εντός έδρας ήττα από την ιδίων στόχων Νιούπορτ υπέστη η Χάρογκειτ (1-4), με κάκιστη εμφάνιση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και με μόλις ένα βαθμό από τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές έμεινε λίγο πίσω από τις θέσεις πλέι οφ. Πλέον τρέχει σερί 7-3-4, ενώ έχει πάρει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (28) από ότι εντός (20). Εκτός πλάνων οι αμυντικοί Σιμς, ΜακΝτόναλντ και οι Τόμας (αν. γκολκίπερ), Φόλαριν (φορ, 3 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από τις απογοητεύσεις της σεζόν οι γηπεδούχοι, ενώ η Χάρογκειτ μένει από δυνάμεις στην πιο κρίσιμη καμπή. Μικρό προβάδισμα στον άσο (1,85), προτιμότερο το over (1,68).

ΤΡΑΝΜΙΡ-ΣΑΤΟΝ

Ακόμη μία εκτός έδρας ήττα γνώρισε η Τρανμίρ στο Σουίντον (3-1), μένοντας με μόλις μία νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (1-1-4, γενικότερο σερί 6-1-6) πάντως δεν διατρέχει κίνδυνο. Είχε άμεση απάντηση στο πρώτο γκολ που δέχτηκε όμως και στη συνέχεια φανέρωσε αμυντικά κενά. Γκολ-γκολ και over τα 6/8 πιο πρόσφατα, εντός έδρας κατά μέσο όρο σκοράρει δύο γκολ. Νοκ άουτ ο μέσος Μπελεουάν, οι αμυντικοί Στάρμπακ, Λικ και ο αν. φορ Ντένις.

Την μόλις δεύτερη εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα, όπως και δεύτερη στις 19 τελευταίες αγωνιστικές (2-10-7, 1-6-4 με νέο τεχνικό τον Στιβ Μόρισον) πανηγύρισε η Σάτον με “θύμα” την Νοτς Κάουντι (3-4), ανανεώνοντας τις ελπίδες παραμονής. Εγινε συναρπαστική μάχη με τις άμυνες... απούσες και την ουραγό να δείχνει χαρακτήρα. Εχει την χειρότερη άμυνα, γκολ-γκολ τα 10/12 τελευταία σε πρωτάθλημα/κύπελλο. Το μοναδικό ερωτηματικό αφορά τον βασικό αμυντικό χαφ Μπιούτιμαν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μόνο εντός μπορεί η Τρανμίρ, φιλί της ζωής γεύτηκε η Σάτον μένει να φανεί αν υπάρξει συνέχεια. Θα ρισκάρουμε τον συνδυασμό 1Χ με γκολ-γκολ (2,15).

ΓΟΥΟΛΣΟΛ-ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη (μετά από σερί 0-3-2) κατέκτησε η Γουόλσολ επί της Ακρινγκτον (2-1), ανεβαίνοντας στις θέσεις πλέι οφ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ όμως είχε άμεση απάντηση, λυτρώθηκε στα τελευταία λεπτά με τον δανεικό στόπερ Αντεγκμπογιέγκα να σκοράρει για τρίτη φορά σε τέσσερις συμμετοχές. Γκολ-γκολ τα 8/11 πιο πρόσφατα πρωταθλήματος. Αμφίβολοι οι αμυντικοί ΜακΕντι, Ντάνιελς και ο νεοφερμένος μέσος Τζέλις, νοκ άουτ οι αμυντικοί Φαρκουχάρσον (1 γκολ), Γουίλιαμς, Μενάγες και ο βασικός φορ Τζόνσον (5 γκολ).

Η Ντονκάστερ επικράτησε της Γουίμπλεντον (1-0), έχοντας πάρει αποστάσεις ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού με αήττητο πέντε αγωνιστικών (3-2-0 μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες). Σκόρερ ο νεοφερμένος εξτρέμ Αντελακούν, που στο προηγούμενο ματς έδωσε τρεις ασίστ! Γκολ-γκολ τα 6/8 τελευταία σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι. Νοκ άουτ οι μέσοι Γουέστμπρουκ, Κλόουζ, Ρέιβενχιλ, οι αν. επιθετικοί Μίλερ, Μαρς, Λέιβερι και οι Λόουλορ (γκολκίπερ), Λονγκ (αμυντικός), αμφίβολοι οι Αντελακούν (μέσος, 3 γκολ) και Κάρτι (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καρέ νικών και αθόρυβα για την Γουόλσολ, μπήκε για τα καλά στη μάχη για πλέι οφ. Ανεβασμένη αλλα με δεδομένες αδυναμίες η Ντονκάστερ, πάμε με το μομέντουμ των γηπεδούχων (1,95).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΕΞΑΜ-ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Σε ένα βαθμό αρκέστηκε η Ρέξαμ στην έδρα της Φόρεστ Γκριν (1-1) και διατηρείται στην τέταρτη θέση (σερί 2-2-1). Οι Ουαλοί δέχτηκαν γκολ με το καλημέρα και η πέμπτη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας άργησε να βρει λύση, με τον Μάλιν να κερδίζει και να αξιοποιεί πέναλτι στις καθυστερήσεις. Εχει την καλύτερη εντός εδρας επίδοση (12-2-2, με 44-22 γκολ). Νοκ άουτ οι βασικοί μέσοι Τζόουνς (4 γκολ), Εβανς και οι Λέιντον (γκολκίπερ), Ο'Κόνορ (μεσοαμυντικός) και Φόρντε (χαφ).

Δεύτερη κολλητή ήττα υπέστη η Ακρινγκτον στο Γουόλσολ (2-1), μένοντας πίσω στο κυνήγι των πλέι οφ. Προηγήθηκε με έναν πρώην παίκτη του αντιπάλου, όμως ισοφαρίστηκε πολύ γρήγορα και λύγισε στα τελευταία λεπτά. Under τα πέντε από τα επτά τελευταία. Τιμωρημένος ο αμυντικός Χιλς, αμφίβολοι ο βασικός αμυντικός Λονγκέλο-Μπούλε (2 γκολ) και ο Αυστραλός βασικός στόπερ Ριτς-Μπαγκέλου, νοκ άουτ δύο γκολκίπερ (ο βασικός Σάβιν και ο αν. ΜακΚράκεν) και οι Πρίτσαρντ (μέσος), Αντριους (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε μία κλωστή πλέον η άνοδος για την Ρέξαμ, αναμένεται να μπει δυνατά απέναντι σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο και ρισκάρουμε τον άσο από ημίχρονο (2,30).

Βαθμολογία -

02/03/2024League Two: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μάνσφιλντ Μάνσφιλντ 63 33 17 12 4 67 29 38
2 Στόκπορτ Στόκπορτ 63 34 18 9 7 66 37 29
3 Κρου Κρου 61 34 17 10 7 62 46 16
4 Ρέξαμ Ρέξαμ 60 34 17 9 8 60 45 15
5 Μ. Κ. Ντονς Μ. Κ. Ντονς 58 34 17 7 10 55 44 11
6 Μπάροου Μπάροου 53 33 14 11 8 47 39 8
7 Γουόλσολ Γουόλσολ 51 34 14 9 11 52 47 5
8 Τζίλιγχαμ Τζίλιγχαμ 51 34 15 6 13 32 39 -7
9 Κρόουλι Κρόουλι 49 33 15 4 14 49 49 0
10 Νιούπορτ Κάουντι Νιούπορτ Κάουντι 49 34 14 7 13 51 53 -2
11 Μόρκαμ Μόρκαμ 48 33 13 9 11 48 52 -4
12 Χάρογκεϊτ Χάρογκεϊτ 48 34 14 6 14 41 52 -11
13 Γουίμπλεντον Γουίμπλεντον 47 34 12 11 11 47 39 8
14 Νοτς Κάουντι Νοτς Κάουντι 47 34 14 5 15 69 66 3
15 Άκρινγκτον Άκρινγκτον 46 34 13 7 14 47 44 3
16 Μπράντφορντ Μπράντφορντ 46 33 12 10 11 41 39 2
17 Σουίντον Σουίντον 43 35 11 10 14 60 62 -2
18 Τρανμίρ Ρόβερς Τρανμίρ Ρόβερς 40 35 12 4 19 53 52 1
19 Σάλφορντ Σίτι Σάλφορντ Σίτι 40 35 10 10 15 52 64 -12
20 Ντονκάστερ Ντονκάστερ 39 33 11 6 16 43 57 -14
21 Κόλτσεστερ Κόλτσεστερ 32 34 8 8 18 45 62 -17
22 Γκρίμσμπι Γκρίμσμπι 30 32 6 12 14 44 60 -16
23 Φόρεστ Γκριν Φόρεστ Γκριν 27 34 6 9 19 34 61 -27
24 Σάτον Γιουνάιτεντ Σάτον Γιουνάιτεντ 26 35 5 11 19 40 67 -27
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr