Ποδόσφαιρο

MLS: Εγγυημένο το θέαμα!

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024 - 03:54

Δεύτερη αγωνιστική στο διαρκώς ανερχόμενο πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών, με 13 αναμετρήσεις το Σάββατο.

MLS: Εγγυημένο το θέαμα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της MLS

ΜΙΝΕΣΟΤΑ-ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

Με μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Οστιν (1-2) μπήκε στο πρωτάθλημα η Μινεσότα. Κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο παίρνοντας δίκαιο προβάδισμα, ενώ η επανάληψη ήταν πιο ισορροπημένη. Παράλληλα ανακοίνωσε τον νέο προπονητή, ο μόλις 32χρονος Ερικ Ράμσεϊ (ήταν βοηθός του τεν Χάγκ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) καλείται να την οδηγήσει σε μία καλύτερη χρονιά από την απογοητευτική περσινή. Κυριότερες μεταγραφές της ο Σουηδός στόπερ Ερικσον, ο εξτρέμ Τατζούρι-Σράντι και ο διεθνής Κοσταρικανός αμυντικός χαφ Μπραν, ενώ αποδεσμεύτηκαν ο Σλοβάκος μέσος Γκρέγκους και ο χαφ Ντιμπασί. Ελειψε και είναι ξανά αμφίβολος ο πολύτιμος Αργεντινός μεσοεπιθετικός Ρεϊνόσο.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Το Κολόμπους υπέταξε έστω κάπως αγχωτικά στην πρεμιέρα την Ατλάντα (1-0). «Καθάρισε» ο συνήθης ύποπτος Κούτσο Ερνάντες (που έχασε και πέναλτι στο 54’), πέρα από αυτά σημειώθηκαν λίγες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Οι Κρου θέλουν να γίνουν η μόλις τέταρτη ομάδα στα χρονικά της MLS που θα κατακτήσει δεύτερο σερί πρωτάθλημα, εγχείρημα αντικειμενικά δύσκολο. Ο έτερος ηγέτης τους είναι ο Ουρουγουανός επιθετικός Ντιέγκο Ρόσι, ενώ η μεγάλη περσινή επιτυχία πιστώνεται εν πολλοί στον Γάλλο τεχνικό Βίλφριεντ Νανσί. Δεν έκανε ηχηρές μεταγραφές διατηρώντας τον επιτυχημένο βασικό κορμό, ενώ από βασικά στελέχη έχασε τους Γουίλιαμς (στόπερ), Γκρέσελ (μεσοαμυντικός), Μολινό (εξτρέμ). Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Φάρσι

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μινεσότα έδειξε θετικά στοιχεία στο Οστιν και αναμένεται να βάλει δύσκολα στους πρωταθλητές. Καλή περίπτωση ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over (1,85).

ΣΟΛΤ ΛΕΙΚ-ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Ισόπαλο εκτός έδρας με το Σεντ Λούις αναδείχτηκε το Σολτ Λέικ (1-1) κι ενώ στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί στην έδρα της Ιντερ Μαϊάμι. Σε μοιρασμένο ματς οι “βασιλικοί” προηγήθηκαν με το 100ο γκολ καριέρας του Αράνγκο, λίγο μετά όμως ισοφαρίστηκαν σε μία γρήγορη αντεπίθεση. Πέρυσι έγινε η μοναδική ομάδα της MLS που μπαίνει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στα πλέι οφ, όπου αποκλείστηκε από το Χιούστον (2-1 νίκες). Ενισχύθηκε με τον Μεξικανό εξτρέμ Μπαράχας, τον Αγγλο επιτελικό Κρουκς, πήρε και τον Βολιώτη αριστερό μπακ Αλέξανδρο Κατράνη (από Πιάστ Γκλίβιτσε). Νοκ άουτ ο νεοφερμένος δεξιός μπακ Μπονίγια.

Με τον νεοφερμένο Γάλλο γκολκίπερ Ούγκο Γιορίς να πραγματοποιεί σπουδαίο ντεμπούτο, το Λος Αντζελες επικράτησε του Σιάτλ στα αποκαλυπτήρια του (2-1). Εγινε η πρώτη ομάδα στα χρονικά της MLS που νικάει σε 7η σερί πρεμιέρα πρωταθλήματος (δηλαδή σε όλες από το 2018 όταν εισήλθε στο πρωτάθλημα). Οι Καλιφορνέζοι άγγιξαν πέρυσι τον δεύτερο σερί τίτλο έχοντας... σεληνιασμένο τον φορ Μπουάνγκα, ηττήθηκαν στον τελικό πλέι οφ από το Κολόμπους ενώ έφτασαν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Βορείου/Κεντρικής Αμερικής (όπως και το 2020). Εντελώς διαφοροποιημένο, έφυγαν οι μισοί βασικοί με πιο σημαντικούς τους Ακόστα, Κιελίνι, Κρεπό, κατά πάσα πιθανότατα αποχωρεί και ο Κάρλος Βέλα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ανάμικτα συναισθήματα στην πρεμιέρα για το Σολτ Λέικ, το Λος Αντζελες παρά τη νίκη του εμφάνισε κάποια κενά άλλωστε έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές. Πιο ποιοτικοί οι Καλιφορνέζοι, πάμε στο combo Χ2 με over 1,5 (1,85).

ΙΝΤΕΡ ΜΑΙΑΜΙ-ΟΡΛΑΝΤΟ

Στις καθυστερήσεις έσωσε η Ιντερ Μαϊάμι ένα βαθμό στην έδρα των ΛΑ Γκάλαξι (1-1) κι ενώ στην πρεμιέρα είχε επιβληθεί άνετα 2-0 του Σολτ Λέικ. Είχε πάντως και τύχη σε χαμένο πέναλτι (13’) ενώ στο 87’ πήρε αριθμητικό αβαντάζ και λίγο μετά βρήκε την ισοφάριση. Με τον Λιονέλ Μέσι και πολλά ακόμη αστέρια όπως οι Λουίς Σουάρες, Αλμπα και Μπουσκέτς προβάλλει ανάμεσα στα φαβορί (ίσως και πρώτο) για τον τίτλο. Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ο Αργεντινός επιθετικός Ρεντόντο (από Αρχεντίνος Τζούνιορς). Απουσιάζουν οι Φρέι (στόπερ), Κρεμάσκι (χαφ), Νέγρι (αριστερός μπακ), Ρόμπινσον (εξτρέμ), Φαρίας (μεσοεπιθετικός).

Το Ορλάντο αρκέστηκε σε “λευκή” ισοπαλία απέναντι στο Μόντρεαλ στην πρεμιέρα, ακολούθως σφράγισε την πρόκριση για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ Βορείου/Κεντρικής Αμερκής νικώντας και στο δεύτερο ματς την Κάβαλρι (3-1). Πέρυσι είχε την καλύτερη εκτός έδρας επίδοση του πρωταθλήματος (εννιά διπλά σε 17 ταξίδια) και κυρίως χάρη σε αυτή τερμάτισε 2ο στη γενική κατάταξη. Ο Κολομβιανός τεχνικός Οσκαρ Παρέχα δεν υπολογίζει τον αν. επιθετικό Λογιόλα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε κάθε ματς καλείται να δείχνει την μεγάλη της δυναμική η Ιντερ Μαϊάμι, το Ορλάντο πάντως δεν θα παραδοθεί αμαχητί. Εχει πάρει παιχνίδι ο άσος (1,81), με γκολ-γκολ εκτοξεύεται στο 3,40.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ-ΣΑΡΛΟΤ

Το Βανκούβερ είχε ρεπό στην πρεμιέρα και έρχεται από μία καλή σεζόν που το βρήκε να μπαίνει στα πλέι οφ (6ο στη Δύση), εκεί όμως βρήκε.. τοίχο στο πολύ δυνατό Λος Αντζελες. Οι Γουάιτκαπς εντός έδρας σκόραραν πάνω από δύο γκολ κατά μέσο όρο. Διατήρησε τον βασικό του κορμό, πολύ καλές οι προσθήκες των Κρέιλαχ (επιθετικός), Πικό (εξτρέμ) και Ούτβικ (Νορβηγός στόπερ), δεν έχασε ιδιαίτερα σημαντικά στελέχη. Συμμετέχει στην MLS από το 2011, έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Καναδά (2015, 2022, 2023). Από το 2021 στην τεχνική ηγεσία ο Ιταλός Βίνι Σαρτίνι (αρχικά ήταν βοηθός από το 2019).

Νικηφόρα μπήκε στη νέα σεζόν η Σάρλοτ, με “θύμα” την Νιου Γιορκ Σίτι (1-0). Πήρε γρήγορο προβάδισμα με το πρώτο γκολ του Γάλλου αμυντικού Μαλαντά στην MLS και στη συνέχεια στάθηκε τυχερή σε ουκ ολίγες περιπτώσεις, αν και με τη σειρά της έχασε πέναλτι στο 66’ με τον Βάργκας. Στην περσινή δεύτερη συμμετοχή της στην MLS ήταν εμφανώς βελτιωμένη στο αμυντικό κομμάτι, γι’ αυτό και μπήκε πλέι οφ πρώτη φορά. Φέτος έχει νέο τεχνικό τον Αγγλο Ντιν Σμιθ, που δεν υπολογίζει τους μέσους Μπέντερ και Μπρόνικο, αμφίβολοι Τουϊλόμα (αμυντικός), Αγκιεμάνγκ (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αποκαλυπτήρια για το Βανκούβερ, που άρεσε πέρυσι μετά από πολλές άσχημες σεζόν. Με το.. δεξί μπήκε η Σάρλοτ που έχει νέο προπονητή, μπορεί να βάλει δύσκολα στους Καναδούς. Θα ρισκάρουμε το over 3,5 (2,80)!

ΝΤΑΛΑΣ-ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Με γκολ στο 94' το Ντάλας επιβλήθηκε του Σαν Χοσέ (2-1). Πέρυσι οι Τεξανοί ήταν συνεπείς στο ραντεβού με τα πλέι οφ εκεί όμως τους απέκλεισε άμεσα το Σιάτλ (2-1 νίκες). Παραδοσιακά προωθεί αρκετούς παίκτες από τις ακαδημίες και διαθέτει βάθος στο ρόστερ, όπου πρόσθεσε τον εξαιρετικό Κροάτη επιθετικό Μούσα (από Μπενφίκα) και τον Ρουμάνο εξτρέμ Σάλι. Απουσιάζουν οι βασικοί Χεσούς (δεξιός μπακ), Βελάσκο (εξτρέμ), αμφίβολος ο επιθετικός Φερέιρα.

Με έναν ικανοποιητικό βαθμό έφυγε το Μόντρεαλ από το Ορλάντο στην πρεμιέρα (0-0). Οι Καναδοί μπήκαν πολύ δυνατά αλλά σταδιακά “έπεσαν” και στάθηκαν τυχεροί κυρίως στην επανάληψη, στο ντεμπούτο του Γάλλου Λορέν Κορτουά στην τεχνική ηγεσία. Πέρυσι πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να μπει πλέι οφ, κυρίως επειδή δεν είχε ευχέρεια στο σκοράρισμα γι' αυτό και απέκτησε τον εξαιρετικό Βενεζουελάνο Τζόζεφ Μαρτίνεζ. Καλές και οι προσθήκες των Ρουάν (δεξιός μπακ-χαφ), Γιανκόφ (Βούλγαρος επιτελικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καλή αρχή και για τις δύο ομάδες, το Ντάλας με την έδρα μπορεί να κάνει το 2/2 (1,80). Σε τιμές τριπλασιασμού ο άσος με over.

ΧΙΟΥΣΤΟΝ-ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΡΕΝΤ ΜΠΟΥΛΣ

Το Χιούστον περιορίστηκε σε ισοπαλία με το Κάνσας (1-1) στα φετινά του αποκαλυπτήρια, δίκαιο πάνω-κάτω αποτέλεσμα. Ενώ μεσοβδόμαδα νίκησε 1-0 το Σεντ Λούις και προκρίθηκε στους «16» του Τσάμπιονς Καπ Βορείου/Κεντρικής Αμερικής. Ερχεται από μία εξαιρετική σεζόν τερματίζοντας ψηλά στη Δύση (4η θέση) μετά από αρκετά χρόνια, ενώ κατέκτησε το κύπελλο! Τελευταίο απόκτημα ο μέσος Σιλά, δεν υπολογίζονται ο μέσος Ερέρα και ο εξτρέμ Κινιόνες που χάνει ολόκληρη την σεζόν.

Οι Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς μπήκαν στη νέα σεζόν με «λευκή» ισοπαλία στο Νάσβιλ, που βάσει ευκαιριών τους αδικεί καθώς ήταν σαφώς ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα. Πέρυσι τερμάτισε 8η στην Ανατολή και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των πλέι οφ, πλέον έχει νέο τεχνικό τον Γερμανός Σάντρο Σβαρτς. Εξαιρετική η προσθήκη του Σουηδού επιθετικού Φόρσμπεργκ (από Λειψία), έχασε ορισμένους βασικούς (Μπάροου, Λουκίνιας, Φερνάντες). Δεν αναφέρθηκαν προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από ένα βαθμό πήραν αμφότερες στην πρεμιέρα, ισορροπημένο το βλέπουμε και απόψε (3,25).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΣΕΝΤ ΛΟΥΙΣ-ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ

Ισόπαλο εντός έδρας με το Σολτ Λέικ αναδείχτηκε το Σεντ Λούις στην πρεμιέρα (1-1), ενώ μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε στο Τσάμπιονς Καπ Βορείου/Κεντρικής Αμερικής με ήττα 1-0 στο Χιούστον (είχε νικήσει 2-1 στο πρώτο ματς). Ηταν πολύ εντυπωσιακό στην περσινή παρθενική του σεζόν στην MLS, πήρε εξαρχής κεφάλι στη Δύση και δεν έχασε ποτέ την πρωτιά (πάντως αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των πλέι οφ)! Απαντες στη διάθεση του Νοτιοαφρικανού τεχνικού Μπράντλεϊ Κάρνελ.

Η Νιου Γιορκ Σίτι είχε αρκετές ευκαιρίες όχι όμως ουσία φεύγοντας με άδεια χέρια από την έδρα της Σάρλοτ (1-0, με τους νικητές να χάνουν και πέναλτι στο 66’). Δίνοντας έτσι... συνέχεια από την κακή περσινή σεζόν, που βρήκε την πρωταθλήτρια του 2021 να μένει εκτός πλέι οφ με τραγικές επιθετικές επιδόσεις (μόλις 35 γκολ ενεργητικό). Ο Αγγλος τεχνικός Νικ Κάσινγκ δεν υπολογίζει τον μεσοεπιθετικό Μάξι Μοράλες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στη δεύτερη εντός έδρας.. απόπειρα το Σεντ Λούις θα επιδιώξει βεβαίως τους τρεις βαθμούς, το ίδιο θεωρητικά και η Σίτι. Αποφεύγουμε σημείο, κρατάμε το over στο αξιόλογο 1,90.

ΣΙΚΑΓΟ-ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ

Το Σικάγο προηγήθηκε δύο φορές στην έδρα της Φιλαδέλφεια, αλλά συμβιβάστηκε στην ισοπαλία (2-2), δεχόμενο γκολ στο τέλος. Η ομάδα του Φρανκ Κλόπας, έδειξε καλά στοιχεία στην επίθεση, αλλά η άμυνα θέλει ακόμη δουλειά. Πρέπει να εκμεταλλευτεί καλύτερα την έδρα της, καθώς πέρσι τελείωσε τη σεζόν εκεί με μία νίκη σε πέντε ματς δεχόμενη γκολ σε όλα. Μπροστά, οι Σατσίρι, Γκουτιέρες και Κάιπερς έδειξαν καλά στοιχεία και θα πληγώσουν πολλές άμυνες. Εκτός αναμένεται να μείνουν οι Ντάουντ (τερμ.), Τεράν (μπακ), Kάσας (μέσος) και Μπεζέρα (επιθετικός) , αμφίβολος ο μπακ Γκούτμαν.

Το Σινσινάτι του Πατ Νούναν, κέρδισε 4-0 εντός μεσοβδόμαδα την Τζαμαϊκανή Καβαλίερ, για το Τσάμπιονς Λιγκ CONCACAF και πέρασε στη φάση των «16», ενώ στο πρωτάθλημα, ξεκίνησε με “λευκή” ισοπαλία κόντρα στο Τορόντο. Ακόμα δεν έχει δεχτεί γκολ, σε τρία επίσημα παιχνίδια στη σεζόν, έχοντας κερδίσει τα δύο. Μακριά από την έδρα της, τελείωσε δυνατά την περσινή σεζόν, με έξι αγώνες αήττητο σε κανονική διάρκεια και μόνο δύο ήττες στα τελευταία 14 ταξίδια της. Εκτός ο τερματοφύλακας Καν και ο μπακ Χάγκλουντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με επιθετικές αρετές αλλά και χρόνια αμυντικά προβλήματα το Σικάγο, σε διπλό ταμπλό το Σινσινάτι που στοχεύει σε πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. No bet.

ΚΑΝΣΑΣ-ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝΙΟΝ

Το Κάνσας προηγήθηκε στην έδρα του Χιούστον στην πρεμιέρα και παρόλο που δεν κράτησε το τρίποντο, ο εκτός έδρας πόντος είναι θετικός για ξεκίνημα (1-1). Η ομάδα του Πίτερ Βέρμις, θέλει να αρχίσει με το δεξί εντός, εκεί που έχασε μόνο ένα από τα τελευταία εννέα παιχνίδια της την περσινή σεζόν. Οι Πουλίδο και Ράσελ σκόραραν συχνά πέρσι στα εντός έδρας ματς. Έχει καλή παράδοση εντός με τη Φιλαδέλφεια, από την οποία δεν έχει χάσει εκεί από το 2014. Τραυματίες οι Εντένμπε (μπακ), Σισνέρος, Φλόρες (μέσοι), Σέλτον (επιθετικός).

Η Φιλαδέλφεια προσφέρει θέαμα στο ξεκίνημα της σεζόν, καθώς μεσοβδόμαδα έμεινε στο 3-3 εντός έδρας στην παράταση με την Ντεπορτίβο Σαπρίσα και πέρασε στους «16» του CONCACAF Champions Cup, ενώ είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα με εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στο Σικάγο (2-2). Η ομάδα του Τζιμ Κέρτιν, έχει πληρώσει γκολ-γκολ και over 3.5 και στα τρία φετινά επίσημα ματς. Οι Καράνσα και Ούρε, έχουν ξεκινήσει πετυχαίνοντας γκολ στα δύο από τα τρία φετινά επίσημα ματς. Eκτός ο μπακ ΛεΦλορ και ο μέσος Φλακ, αμφίβολος ο Μπλέικ (βασικός τερμ.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ομάδες που βασίζονται στην επίθεση, επιλογή ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over (1,90).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ-ΝΑΣΒΙΛ

Το Κολοράντο προβλημάτισε στην πρεμιέρα, καθώς συνετρίβη στην έδρα του Πόρτλαντ, (4-1) σε ματς που είχε κριθεί πριν από το ημίωρο. Έτσι, η ομάδα του Κρις Άρμας, άρχισε από εκεί που τελείωσε πέρσι, καθώς δεν έχει νίκη τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος, με ένα τρίποντο σε οκτώ. Η έδρα της δεν αποτέλεσε φόβητρο πέρσι, με μόλις 3 νίκες στα τελευταία 17 ματς και έξι ισοπαλίες χωρίς τέρματα. Θα επιχειρήσει να πάρει την πρώτη νίκη της απέναντι στο Νάσβιλ, έχοντας πάντως σκοράρει σε όλα τα ματς με τη συγκεκριμένη αντίπαλο. Εκτός ο αμυντικός Σακόν.

Το Νάσβιλ διέλυσε μεσοβδόμαδα με 4-0 εντός έδρας τη Μόκα από τη Δομινικανή Δημοκρατία και πέρασε στους «16» του ΚΟΝΚΑΚΑΦ Τσάμπιονς Καπ, με δύο νίκες, ενώ ενδιάμεσα, ξεκίνησε το πρωτάθλημα με εντός έδρας “λευκή” ισοπαλία κόντρα στους ΝΥ Ρεντ Μπουλς. Η ομάδα του Γκάρι Σμιθ, δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ σε τρία επίσημα παιχνίδια στη νέα σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός έδρας, τελείωσε το περσινό πρωτάθλημα με μία νίκη σε 11 ταξίδια, εκ των οποίων στα επτά δεν σκόραρε. Eκτός οι Μαρτίνο (τερμ.) και Λεάλ (μέσος), αμφίβολος ο υπερπολύτιμος μέσος Μούχταρ και ο επιθετικός Σάριτζ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προβληματισμός ήδη στο Κολοράντο, δυνατό αμυντικά το Νάσβιλ αλλά αν παίξει ο Μούχταρ θα έχει πρόβλημα μπροστά. Under (1,80).

ΠΟΡΤΛΑΝΤ-ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Το Πόρτλαντ έκανε ιδανικό ξεκίνημα, καθώς διέλυσε το Κολοράντο με 4-1, σε ένα ματς όπου εκμεταλλεύτηκε σχεδόν όλες τις ευκαιρίες του. Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι με τον Φιλ Νέβιλ, συνέχισε το σερί των γκολ - γκολ και over 2.5 για έβδομο συνεχόμενο ματς, σκοράροντας 11 σερί παιχνίδια MLS. Ποντάρει στην έδρα όπως πέρσι, όπου έχασε μόνο τέσσερα από τα τελευταία 16 παιχνίδια της στο MLS. Eκτός Μπράβο (μπακ), Λόρια (μέσος) και Μόρα (επιθετικός), αμφίβολος ο τερματοφύλακας Κρεπό. Η Ουάσινγκτον εκμεταλλεύτηκε απόλυτα την αποβολή παίκτη της Νιού Ινγκλαντ και ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα (3-1). Ο Μπεντέκε, που πέτυχε 14 γκολ πέρσι, έχει ήδη βάλει τις βάσεις για κάτι καλύτερο φέτος με την ομάδα του Τρόι Λεσέζν. Δεν έχει χάσει στο Πόρτλαντ από το 2017, αλλά έχει κερδίσει μόνο ένα ταξίδι MLS από τον περασμένο Ιούνιο και μετά, με πέντε ήττες. Εκτός οι Μίλερ (τερμ.), Μπέρνμπαουμ, Ταμπς (μπακ), Κανάους (μέσος) και Μάρελ (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυνατό ξεκίνημα και από τους δύο αντιπάλους, που υπόσχονται γκολ με το Πόρλαντ θεωρητικά πιο κοντά στη νίκη (1,95).

ΣΑΝ ΧΟΣΕ-ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΓΚΑΛΑΞΙ

Ντέρμπι της Καλιφόρνια. Το Σαν Χοσέ προηγήθηκε νωρίς στην πρεμιέρα μέσα στο Ντάλας, αλλά τελικά λύγισε στο 90' και ξεκίνησε με ήττα (2-1). Η ομάδα του Λούτσι Γκονζάλες, συνεχίζει το κακό σερί της στο πρωτάθλημα, καθώς δεν έχει νίκη σε επτά σερί ματς MLS, ενώ έχει κερδίσει ένα στα τελευταία 12, αλλά με έξι ισοπαλίες, οι πέντε με 1-1. Εντός έχει κερδίσει μόνο ένα στα τελευταία εννέα. Από τα 36 ματς πρωταθλήματος με τον Γκονζάλες προπονητή, τα 29 έχουν κριθεί με διαφορά ενός γκολ ή λιγότερου. Eκτός ο τερματοφύλακας Μαρτσινόφσκι, αμφίβολος ο μέσος Τσακίρης.

Η Γκάλαξι έχασε πέναλτι αρχικά με Ίντερ Μαϊάμι και στη συνέχει προηγήθηκε, αλλά έμεινε με δέκα και δέχτηκε γκολ από τον Μέσι (1-1). Η ομάδα του Γκρεγκ Βάνι πάντως, άφησε πολλές υποσχέσεις επιθετικά, με τους Γιόβελιτς - Πουτς και τον νέο εξτρέμ, Πέιντσιλ. Έχει πληρώσει πλέον δέκα συνεχόμενα γκολ - γκολ στο πρωτάθλημα, εκ των οποίων τα εννέα και over 2.5, αλλά δεν έχει νίκη από τον Σεπτέμβριο (7 ματς). Πέρσι, δέχτηκε τουλάχιστον από δύο γκολ και στα επτά τελευταία ταξίδια του πρωταθλήματος. Eκτός ο αμυντικός Νιλ, τιμωρημένος ο μέσος Ντελγκάδο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αγγιξε αλλά δεν πήρε θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα το Σαμ Χοσέ, άφησαν υποσχέσεις οι Γκάλαξι. Η αξία είναι στην ισοπαλία (4,00).

ΣΙΑΤΛ-ΟΣΤΙΝ

To Σιάτλ, παρά τις απουσίες του, πάλεψε στη δύσκολη έδρα του Λος Άντζελες στην πρεμιέρα, χωρίς όμως να μπορέσει να πάρει κάτι (2-1). Η ομάδα του Mπράιαν Σμέτσερ, περιμένει να πάρει μπρος, ο αρχισκόρερ της, Ρουιντίας, ο οποίος έχει 64 γκολ σε 100 συμμετοχές σε κανονική περίοδο. Εντός, τελείωσε την περσινή σεζόν με μόλις δύο ήττες σε 11 παιχνίδια. Υπάρχουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών, αναμένονται εκτός οι Φρέι (βασικός τερμ.), Ζοάο Πάουλο, Μπέικερ - Γουίτινγκ (μέσοι) και Ροντρίγκες (επιθετικός), αμφίβολοι ο μπακ Γέιμαρ και ο μέσος Ρουσνάκ.

Το Οστιν έχασε με κάτω τα χέρια στην πρεμιέρα, εντός έδρας από τη Μινεσότα (1-2), σε ένα ματς που το σκορ το κολακεύει, καθώς ο αντίπαλος μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ. Η ομάδα του Τζος Βολφ, έδειξε ότι έχει ακόμα πολλή δουλειά για να είναι ανταγωνιστική, έχοντας μόνο μία νίκη στα τελευταία 12 παιχνίδια πρωταθλήματος, από τον Ιούλιο και μετά. Πέρσι, ήταν μία από τις χειρότερες ομάδες στα ταξίδια του πρωταθλήματος και δεν έχει νίκη στα τελευταία επτά, με μόνο ένα διπλό στα τελευταία 11. Aμφίβολος ο πολύτιμος μεσοεπιθετικός Ντριούσι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Οστιν δεν είχε καλή εικόνα με την Μινεσότα, αλλά και έτσι ο άσος στο 1,55 δεν δελεάζει. Με αρκετό ρίσκο στο no goal (1,95).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

02/03/2024Eastern Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ίντερ Μαϊάμι Ίντερ Μαϊάμι 4 2 1 1 0 3 1 2
2 Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ 3 1 1 0 0 3 1 2
3 Κολόμπους Κρού Κολόμπους Κρού 3 1 1 0 0 1 0 1
4 Σάρλοτ Σάρλοτ 3 1 1 0 0 1 0 1
5 Φιλαδέλφεια Γιούνιον Φιλαδέλφεια Γιούνιον 1 1 0 1 0 2 2 0
6 Σικάγο Φάιαρ Σικάγο Φάιαρ 1 1 0 1 0 2 2 0
7 Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς 1 1 0 1 0 0 0 0
8 Σινσινάτι Σινσινάτι 1 1 0 1 0 0 0 0
9 Μόντρεαλ Ιμπακτ Μόντρεαλ Ιμπακτ 1 1 0 1 0 0 0 0
10 Νάσβιλ Νάσβιλ 1 1 0 1 0 0 0 0
11 Ορλάντο Σίτι Ορλάντο Σίτι 1 1 0 1 0 0 0 0
12 Τορόντο Τορόντο 1 1 0 1 0 0 0 0
13 Ατλάντα Γιουνάιτεντ Ατλάντα Γιουνάιτεντ 0 1 0 0 1 0 1 -1
14 Νιου Γιορκ Σίτι Νιου Γιορκ Σίτι 0 1 0 0 1 0 1 -1
15 Νιου Ίνγκλαντ Νιου Ίνγκλαντ 0 1 0 0 1 1 3 -2
Final Series
Final Series Play-offs
02/03/2024Western Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Πόρτλαντ Τάιμπερς Πόρτλαντ Τάιμπερς 3 1 1 0 0 4 1 3
2 Ντάλας Ντάλας 3 1 1 0 0 2 1 1
3 Μινεσότα Γιουνάιτεντ Μινεσότα Γιουνάιτεντ 3 1 1 0 0 2 1 1
4 Λος Άντζελες Λος Άντζελες 3 1 1 0 0 2 1 1
5 Ντιναμό Χιούστον Ντιναμό Χιούστον 1 1 0 1 0 1 1 0
6 Σεντ Λούις Σίτι Σεντ Λούις Σίτι 1 1 0 1 0 1 1 0
7 Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι 1 1 0 1 0 1 1 0
8 Λος Άντζελες Γκάλαξι Λος Άντζελες Γκάλαξι 1 1 0 1 0 1 1 0
9 Ρεάλ Σολτ Λέικ Ρεάλ Σολτ Λέικ 1 2 0 1 1 1 3 -2
10 Βανκούβερ Γουάιτκαπς Βανκούβερ Γουάιτκαπς 0 0 0 0 0 0 0 0
11 Όστιν Όστιν 0 1 0 0 1 1 2 -1
12 Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς 0 1 0 0 1 1 2 -1
13 Σιάτλ Σάουντερς Σιάτλ Σάουντερς 0 1 0 0 1 1 2 -1
14 Κολοράντο Ράπιντς Κολοράντο Ράπιντς 0 1 0 0 1 1 4 -3
Final Series
Final Series Play-offs

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr