Ποδόσφαιρο

Τσάμπιονσιπ: Ακάθεκτοι οι πρωτοπόροι

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024 - 09:18

Εύκολα ή δύσκολα, οι πρωτοπόροι της Τσάμπιονσιπ μπορεί να συνεχίσουν με νίκη.

Τσάμπιονσιπ: Ακάθεκτοι οι πρωτοπόροι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Τσάμπιονσιπ.

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΚΑΡΝΤΙΦ

Η Μπρίστολ Σίτι, υπέστη δεύτερη σερί ήττα και έχει ίδια απόσταση από την εξάδα και την επικίνδυνη ζώνη, με δύο νίκες σε δέκα αγωνιστικές. Η ομάδα του Λίαμ Μάνινγκ δέχεται γκολ εννέα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ έχει κρατήσει μία ανέπαφη εστία σε 12. Από τις 14 ήττες της, οι 11 είναι με ένα γκολ διαφορά και οι άλλες με 0-2. Εκτός ο μπακ Άτκινσον, ο μέσος Νέισμιθ και ο βασικός επιθετικός Μπελ, αμφίβολος ο μέσος Μπεναρούς.

Η Κάρντιφ, επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές και είναι στην ίδια θέση με την αντίπαλό της, οπότε δύσκολα θα διεκδικήσει πλέι – οφ. Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ, έχει τον δεύτερο μικρότερο αριθμό ισοπαλιών (5), με μόνο δύο να είναι εκτός. Ο επιθετικός Ρόμπινσον έχει 6 γκολ σε 12 ματς με Μπρίστολ Σίτι. Εκτός ο τερματοφύλακας Όλνγουικ (παίζει ο Χόρβατ), o μπακ ΜακΓκίνες και ο μέσος Ράμζι, μπορεί να επιστρέψει ο μέσος Ο’ Ντάουντα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κάρντιφ δείχνει σε καλύτερη κατάσταση, παίζοντας ίσως το τελευταίο της χαρτί για τα πλέι – οφ. Χ2 διπλή ευκαιρία.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΛΙΝΤΣ

Η Χάντερσφιλντ έκανε το ιδανικό ξεκίνημα με τον νέο προπονητή Αντρέ Μπραϊτενράιτερ, όμως εναλλάσσεται ανάμεσα σε νίκη και ήττα πέντε αγωνιστικές και μόνο μία φορά φέτος είχε πάρει σερί τρίποντα. Έχει φέτος τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα συνολικά (13), με τις έξι μέσα στο γήπεδό της. Τελευταία εντός έδρας νίκη επί της γειτόνισσας Λιντς, το 2013. Eκτός οι Χέντλι, Τέρτον, Ράφελς (μπακ), Xάρατ (επιθετικός), αμφίβολοι Μπάλκερ, Χέλικ (μπακ), Χίλι (μέσος) και Τόμας (πρώτος σε ασίστ).

Η Λιντς προηγήθηκε μεσοβδόμαδα στην έδρα της Τσέλσι για το Κύπελλο Αγγλίας, αλλά έχασε 3-2 και επικεντρώνεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, όπου η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε, είναι δεύτερη, με εννέα σερί νίκες, σκοράροντας τουλάχιστον δύο φορές στις επτά. Έχει μία ισοπαλία σε 17 αγωνιστικές, ενώ οι έξι φετινές της ήττες ήταν εκτός. Ο Νιόντο σκοράρει στα τρία τελευταία ταξίδια. Λείπουν Ντάρλοου (αναπλ. τερμ.), Στράουκ, Ντάλας (μπακ). Αμφίβολοι Γκρούεφ, Σέικλετον (μέσοι) και Ριτέρ (επιθετικός, 6 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Bελτιωμένη η Χάντερσφιλντ, αλλά όχι αρκετά για να κρατήσει τη Λιντς. Ίσως όμως κριθεί στο γκολ, με σκορ 0-1.

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Η Μπέρμιγχαμ επέστρεψε στις ήττες μετά από δύο σερί νίκες και παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, έχοντας συνεχή ματς με ομάδες που είναι σε επαφή με τις πρώτες θέσεις. Η ομάδα των Τόνι Μόουμπρεϊ - Μαρκ Βίνους, από τις 10 φετινές της νίκες, τις επτά τις έχει πάρει εντός έδρας, ενώ δεν έχει ήττα στο σπίτι της από τη Σαουθάμπτον, από το 1986. Εκτός Τσανγκ, Χολ (μέσοι), αμφίβολος o μέσος Πρίτσαρντ και ο μπακ Μπιέλικ.

Η Σαουθάμπτον, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στα πιτσιρίκια της Λίβερπουλ, χάνοντας 3-0 εκτός έδρας στο Κύπελλο Αγγλίας και μένοντας χωρίς γκολ μετά από 30 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Ράσελ Μάρτιν, πιο ανησυχητικά, προέρχεται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, αμφότερες με 2-1 σκορ, μένοντας πίσω στο κυνήγι της απ’ ευθείας ανόδου. Εκτός ο μπακ Λαριός και ο μέσος Στιούαρτ. Aμφίβολος ο μπακ Ουόκερ – Πίτερς, ο μέσος Ντάουνς και ο εξτρέμ Φρέιζερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Σαουθάμπτον έχει κολλήσει κάπως και δέχεται πιο εύκολα το γκολ πλέον. Παίζουμε γκολ – γκολ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΕΣΤΕΡ - ΚΠΡ

Η Λέστερ, μετά από δύο σερί ήττες πρωταθλήματος, έδωσε απαντήσεις μεσοβδόμαδα, κερδίζοντας 1-0 στο Μπόρνμουθ στην παράταση, στο Κύπελλο Αγγλίας. Η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα, συνεχίζει με τρεις ισοπαλίες στην Τσάμπιονσιπ, από τις οποίες μόνο μία ήταν εντός. Έχει μείνει μόνο τρεις φορές χωρίς γκολ, οι δύο όμως ως γηπεδούχος. Δεν έχει ήττα στο σπίτι της εντός από την ΚΠΡ από το 2010. Εκτός Εντιντί (μέσος), Βάρντι (επιθετικός), τιμωρημένος ο βασικός στόπερ Βέστεργκααρντ (2 αγ.).

Η ΚΠΡ, πήρε δεύτερη σερί νίκη και μάλιστα με ανατροπή κόντρα στη Ρόδεραμ εντός και σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα, βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Μαρτί Σιφουέντες, πλέον έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία επτά παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, με τέσσερις νίκες. Μακριά από την έδρα της, έχει πάρει περισσότερα τρίποντα απ’ ότι εντός, ενώ όλα τα τρίποντά της φέτος, είναι με ένα ή δύο γκολ διαφορά. Αμφίβολος ο επιθετικός Κολί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λέστερ έχει τον πρώτο λόγο, αλλά η βελτιωμένη ΚΠΡ μπορεί να κρατήσει το σκορ σχετικά χαμηλά. Άσος και under 3.5.

ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Η Μίλγουολ, άλλαξε προπονητή πριν το ματς με τη Σαουθάμπτον, με τον Νιλ Χάρις να επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια αντί του Τζο Έντουαρντς και να ξεκινά με μεγάλο διπλό που την κρατά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Πρέπει όμως να εκμεταλλευτεί και την έδρα της, όπου έχει κερδίσει μόνο δύο από τα τελευταία 13 παιχνίδια. Τελευταία εντός έδρας ήττα από τη Γουότφορντ, ήταν το 2015. Εκτός ο επιθετικός Νίσμπετ, αμφίβολοι οι μπακ Χάτσινσον, Μπράιαν.

Η Γουότφορντ, προηγήθηκε στο Χάντερσφιλντ, αλλά δέχτηκε δύο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο και έχασε τέταρτο στα τελευταία πέντε ματς, έχοντας πλέον δύο νίκες σε 11 αγωνιστικές και μένοντας πολύ πίσω από τα πλέι – οφ. Η ομάδα του Βαλεριάν Ισμαέλ, είναι όμως επικίνδυνη εκτός, όπου έχει πάρει και τις τελευταίες πέντε νίκες της στο πρωτάθλημα, με μία ήττα σε εννέα ταξίδια. Aμφίβολος ο δεύτερος σκόρερ Μπάιο και ο μέσος Κονέ, επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Πόρτσιους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Mίλγουολ φορτσάρει με τον νέο κόουτς, η Γουότφορντ ντεφορμέ. Άσος draw no bet.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΝΟΡΙΤΣ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Η Νόριτς, θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο με Μπλάκμπερν, αλλά συμβιβάστηκε στην ισοπαλία και είναι στο -3 από τα πλέι – οφ, με αήττητο πέντε αγωνιστικών, καθώς και μία ήττα σε εννέα αγώνες. Η ομάδα του Ντάβιντ Βάγκνερ, έχει πάντως μία ανέπαφη εστία σε 11 αγώνες και πέντε σερί γκολ – γκολ. Εντός έδρας είναι αήττητη εννέα ματς, με τον Σάρτζεντ να σκοράρει στα τελευταία πέντε εκεί. Aμφίβολος o μπακ Ντάφι και ο εξτρέμ Ρόου (αρχισκόρερ).

Η Σάντερλαντ, παρά την αλλαγή προπονητή υπέστη τρίτη σερί ήττα με ένα γκολ διαφορά και αν χάσει και στο Νόριτς (όπου είναι αήτττη από το 2014), η διαφορά από την εξάδα θα καταστεί περίπου απαγορευτική. Η ομάδα του υπηρεσιακού Μάικ Ντοντς, είναι κακή εκτός έδρας, με πέντε ταξίδια χωρίς νίκη και μόλις ένα τρίποντο στα τελευταία 12. Εκτός Χάγκινς, Σέρκιν, Aλέσε (μπακ), Έβανς (μέσοι), Ντακ (επιθετικός) και Κλαρκ (αρχισκόρερ), τιμωρημένος ο καλύτερος αμυντικός της, Μπάλαρντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Kρίσιμο ματς, μπορεί να γίνει οτιδήποτε με αυτές τις δύο ομάδες, αλλά το πιο πιθανό είναι γκολ – γκολ και over 2.5.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΛΙΜΟΥΘ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Η Πλίμουθ πήρε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα στο Μίντλεσμπρο, επιστρέφοντας στα τρίποντα μετά από τέσσερις αγωνιστικές και παίρνοντας διαφορά πέντε πόντων από την ουρά. Η ομάδα του Ίαν Φόστερ, είναι ισχυρότερη στην έδρα της, όπου έχει πάρει οκτώ από τις δέκα φετινές νίκες της, αλλά πλέον έχει κερδίσει εκεί μόνο ένα από τα τελευταία έξι. Ο Γουίτακερ σκόραρε στα πέντε τελευταία εντός που η ομάδα του βρήκε δίχτυα. Αμφίβολος ο Φόρσο (μέσος).

Η Ίπσουιτς του Κίραν ΜακΚένα, παραμένει για τα καλά στο κόλπο για την απ’ ευθείας άνοδο, με τις αλλαγές του προπονητή να δίνουν την τέταρτη σερί νίκη με Μπέρμιγχαμ, έχοντας αήττητο πέντε αγωνιστικών και μία ήττα σε 11. Στην άμυνα εξακολουθεί να προκαλεί ανησυχία πάντως, καθώς έχει μόνο μία ανέπαφη εστία σε οκτώ ματς. Ο Μπρόουντχεντ σκοράρει σε δύο σερί ταξίδια. Αμφίβολος o τρίτος σκόρερ, Χερστ, οι μέσοι Μπερνς, Τέιλορ και οι μπακ Γουίλιαμς, Ντονασιέν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ίπσουιτς σκοράρει με ευκολία, διπλό με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν πάνω από ένα γκολ.

ΠΡΕΣΤΟΝ - ΧΑΛ

Η Πρέστον του Ράιαν Λόου, μετά το διπλό στο Κόβεντρι, έμεινε αήττητη έκτη συνεχόμενη αγωνιστική, ενώ έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία οκτώ ματς, σκοράροντας σε όλα. Νέο τρίποντο με Χαλ, μπορεί να την φέρει στη ζώνη πλέι - οφ. Εντός έδρας έχει χάσει ένα από τα τελευταία έξι, ενώ ο Ρίις, πετυχαίνει γκολ σε τέσσερις σερί αγωνιστικές. Eκτός οι μέσοι Μπεστ, Ποτς, αμφίβολος ο μπακ Μπάουερ, o μέσος Χολμς και ο επιθετικός Έβανς.

Η Χαλ, δεν κράτησε το προβάδισμα με Γουέστ Μπρομ., αλλά η ισοπαλία την κράτησε στην εξάδα με αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών και μία ήττα σε επτά ματς, έχοντας ευκαιρία να αφήσει πίσω μία από τις βασικές αντιπάλους της. Για την ομάδα του Λιαμ Ροσίνιορ, και οι έξι τελευταίες νίκες στο πρωτάθλημα ήταν με ένα γκολ διαφορά, ενώ οι τρεις τελευταίες ήταν εκτός. Ο Καρβάλιο σκοράρει σε δύο συνεχόμενες αγωνιστικές. Mπορεί να επιστρέψει ο καλός μέσος Ντελάπ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καίγονται και οι δύο για νίκη, η μπίλια μπορεί να κάτσει στο Χ.

ΡΟΔΕΡΑΜ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Η ουραγός Ρόδεραμ, υπέστη έκτη σερί ήττα με ΚΠΡ και έμεινε 16 πόντους πίσω από τη σωτηρία, καθώς είναι για δέκα αγώνες χωρίς νίκη, με μόνο μία σε 22 αγωνιστικές. Η ομάδα του Λιμ Ρίτσαρντσον, βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην έδρα της, όπου έχει πάρει και τις τρεις φετινές νίκες, αλλά και έξι από τις δέκα ισοπαλίες της στο πρωτάθλημα. Εκτός οι Aγιάλα, Μπράμαλ, Mπλάκετ (μπακ), Γκριν (μέσος), αμφίβολος ο μπακ Χολ και ο μέσος Ράθμποουν.

Η Γουένσντεϊ, έμεινε δεύτερο σερί ματς με δέκα, αλλά πήρε δεύτερη συνεχόμενη νίκη και τρίτη σε τέσσερα ματς, φτάνοντας σε απόσταση βολής από τις θέσεις της σωτηρίας. Η ομάδα του Ντάνι Ρελ, έχει τη χειρότερη επίθεση, αλλά ο Άγκμπο έχει σκοράρει και στα τρία τελευταία που η ομάδα του πέτυχε γκολ. Εκτός οι μπακ Ντελγκάδο, Πέντερσεν, Φαμέουο, ο μέσος Πάτερσον και ο δεύτερος σκόρερ, Γουίντας, τιμωρημένος ο μπακ Μπέρναρντ, επιστρέφει από τιμωρία ο επιθετικός Φλέτσερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: O θάνατός σου, η ζωή μου. Γκολ – γκολ, καθώς και οι δύο πρέπει να επιτεθούν.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΤΟΟΥΚ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Η Στόουκ, έχασε δεύτερο σερί ματς και έκτο στα τελευταία επτά, μπαίνοντας στη ζώνη υποβιβασμού. Η ομάδα του Στίβεν Σουμάχερ, έχει πλέον μόνο τρεις νίκες σε 21 παιχνίδια, ενώ δεν έχει σκοράρει πάνω από μία φορά, στα τελευταία 10. Εντός έδρας μετρά μόλις ένα τρίποντο στα τελευταία δέκα ματς, ενώ στα επτά από αυτά δεν έχει καταφέρει καν να σκοράρει. Έχει μόνο τρία over 2.5 ως γηπεδούχος στα τελευταία 11 παιχνίδια. Εκτός ο μπακ Στίβενς.

Η Μίντλεσμπρο, μετά τη νίκη στο Λέστερ, προσγειώθηκε, χάνοντας εντός από την Πλίμουθ, οπότε με ένα τρίποντο σε έξι αγώνες, είναι στο -11 από την εξάδα και δείχνει να οδεύει προς τη βαθμολογική αδιαφορία. Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ, έχει πάρει περισσότερες νίκες όμως εκτός, με τα τελευταία τρίποντα πρωταθλήματος να είναι διπλά. Εκτός Μπανγκουρά, Σμιθ, Λένιχαν (μπακ), Τζόουνς (μέσος), αμφίβολος o μπακ Φράι, οι μέσοι Χάουζον, Χάκνι και ο επιθετικός Κόμπερν (εκ των αρχισκόρερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Kαμία από τις δύο δεν είναι καλά, αλλά η Στόουκ έχει μεγαλύτερο κίνητρο. Άσος.

ΣΟΥΟΝΣΙ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Η Σουόνσι, επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες, με διπλό στο Σάντερλαντ που την κρατά μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Λουκ Γουίλιαμς, όμως, έχει πάρει λιγότερα τρίποντα εντός, με μόνο δύο στα τελευταία 12 παιχνίδια της εκεί. Και οι έξι τελευταίες νίκες της στο πρωτάθλημα, αλλά και επτά από τις οκτώ τελευταίες, είναι με ένα γκολ διαφορά. Αμφίβολοι οι μπακ Χάμφρις, Άσμπι, Κι και οι μέσοι Aμπντουλάι, Τζινέλι, Γουόλς, Λόου.

Η Μπλάκμπερν έμεινε σε τέταρτη σερί ισοπαλία σε όλες τις διοργανώσεις σε κανονική διάρκεια, με 1-1 εντός κόντρα στη Νιούκαστλ στο Κύπελλο, μένοντας εκτός στα πέναλτι. Η ομάδα του Τζον Γιούστας, επικεντρώνεται στη μάχη της σωτηρίας, καθώς έχει κερδίσει ένα από τα τελευταία 13 ματς πρωταθλήματος. Ο Σμόντιτς είναι αρχισκόρερ της κατηγορίας, έχοντας πετύχει 18 από τα 48 γκολ της. Εκτός οι μπακ Φλεκ, Mπαρνς, Κάρτερ, oι μέσοι Χέτζες, Ράνκιν – Κοστέλο και ο επιθετικός Λέοναρντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Koυρασμένη η Μπλάκμπερν, η Σουόνσι με τον Ρόναλντ σε φόρμα, μπορεί τη νίκη.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Βαθμολογία -

02/03/2024Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λέστερ Λέστερ 78 34 25 3 6 70 29 41
2 Λιντς Λιντς 72 34 22 6 6 64 27 37
3 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 72 34 21 9 4 68 45 23
4 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 67 34 20 7 7 65 42 23
5 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 59 35 17 8 10 51 33 18
6 Χαλ Χαλ 55 34 16 7 11 50 43 7
7 Νόριτς Νόριτς 52 34 15 7 12 59 51 8
8 Πρέστον Πρέστον 52 34 15 7 12 47 52 -5
9 Κόβεντρι Κόβεντρι 51 35 13 12 10 52 42 10
10 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 47 34 14 5 15 46 39 7
11 Γουότφορντ Γουότφορντ 44 34 11 11 12 50 47 3
12 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 44 34 12 8 14 39 39 0
13 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 44 33 13 5 15 47 49 -2
14 Κάρντιφ Κάρντιφ 44 34 13 5 16 39 48 -9
15 Πλίμουθ Πλίμουθ 40 34 10 10 14 53 57 -4
16 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 39 34 11 6 17 48 60 -12
17 Σουόνσι Σουόνσι 39 34 10 9 15 43 55 -12
18 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 38 33 10 8 15 38 51 -13
19 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 37 34 8 13 13 40 55 -15
20 Μίλγουολ Μίλγουολ 36 34 9 9 16 33 47 -14
21 ΚΠΡ ΚΠΡ 35 34 9 8 17 32 45 -13
22 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 35 34 9 8 17 31 48 -17
23 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 32 34 9 5 20 28 53 -25
24 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 19 34 3 10 21 30 66 -36

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr