Ποδόσφαιρο

Champions League: Ρεάλ Σοσιεδάδ - Παρί Σεν Ζερμέν, έμπειροι οι φιλοξενούμενοι!

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2024 - 00:10

Η Σοσιεδάδ έχει ένα βουνό να ανέβει σήμερα για να περάσει στην επόμενη φάση, που φαίνεται πως μέχρι εδώ ήταν το ταξίδι της. 

Champions League: Ρεάλ Σοσιεδάδ - Παρί Σεν Ζερμέν, έμπειροι οι φιλοξενούμενοι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ρεάλ Σοσιεδάδ - Παρί Σεν Ζερμέν.

Α' ματς: Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-0
(22:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 871, Cosmote Sports 3 HD
Επαναληπτικός αγώνας για τη φάση των «16». Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Ρεάλ Σοσιεδάδ με 2 γκολ διαφορά ακολουθεί ημίωρη παράταση κι (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η Σοσιεδάδ παρουσιάστηκε άριστα διαβασμένη στο Παρίσι, ωστόσο άντεξε μόνο για ένα ημίχρονο απέναντι στο φαβορί του ζευγαριού, μετά την ανάπαυλα η εστία της παραβιάστηκε δύο φορές. Η ήττα με δύο γκολ διαφορά προκαλεί προβληματισμό αναφορικά με την πρόκριση, ωστόσο η βασκική ομάδα βασίζει πολλά στην έδρα της και άπαντες εκτιμούν ότι οι πιθανότητες υπάρχουν. Στο ισπανικό πρωτάθλημα έχασε 3-2 από τη Σεβίλλη και ενώ είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός από τον τελικό Κυπέλλου με θύτη τη Μαγιόρκα. Με 0-5-2 στα τελευταία επτά επίσημα εντός.

Aγωνιστικά νέα

Θα λείψουν οι Μπαρενετσέα (εξ. 6/1, 20/3), Μουνιόθ (α. 6/0, 21/0), Οντριοθόλα (α. 3/0, 4/0) και Φερνάντεθ (ε. 4/0, 10/2), προκύπτει πρόβλημα στα μετόπισθεν.

Πιθανή ενδεκάδα

Ρεμίρο, Τραορέ, Ζουμπελντία, Νόρμαντ, Γκαλάν, Μέντεζ, Μερίνο, Ζουμπιμέντι, Κούμπο, Ογιαθάρμπαλ, Σίλβα

Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έπιασε σπουδαία απόδοση απέναντι στη Σοσιεδάδ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την ένταση και αποζημιώθηκε με δύο τέρματα. Ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση η γαλλική ομάδα, φέτος που αποφεύγονται τα μεγάλα λόγια υπάρχει η πίεση ότι μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος. Εντός συνόρων δεν έχει ανταγωνισμό. Μπορεί να έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Μονακό, ωστόσο απολαμβάνει σημαντική διαφορά από τον ανταγωνισμό. Δεν σκόραρε έπειτα από 27 διαδοχικά επίσημα ματς, εκπληκτικό σερί.

Aγωνιστικά νέα

Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού παραμένει ο Σκρίνιαρ (α. 6/1, 16/0), ενώ αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων δίνεται ο Μαρκίνιος (α. 6/0, 17/0). Περιορισμένα τα προβλήματα για το τεχνικό τιμ.

Πιθανή ενδεκάδα

Ντοναρούμα, Χακίμι, Ερναντεζ, Μπεράλντο, Μαρκίνιος, Έμερι, Βιτίνια, Ρουίθ, Ντεμπελέ, Μπάρκολα, Εμπαπέ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.22 3.5 3 1.88 1.85 1.3 3.3 1.68 2.05 1.35 1.3 1.62
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Παρί Σεν Ζερμέν / Εκτίμηση

Το ταβάνι της Σοσιεδάδ ήταν μέχρι εδώ, ενώ η κατάστασή της τη δεδομένη στιγμή, δεν την βοηθάει για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Παρί. Πολύ πιο έμπειροι και επικίνδυνοι οι Παριζιάνοι, έχουν τον πρώτο λόγο και σήμερα. 2 DNB (2.04) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr