Ποδόσφαιρο

Τσάμπιονς Καπ: Σκοράρουν όλες!

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2024 - 09:23

Αρχίζει η φάση των "16" του Τσάμπιονς Καπ της CONCACAF με αναμετρήσεις επί αμερικανικού εδάφους, που παρουσιάζουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να μπουν αρκετά γκολ.

Τσάμπιονς Καπ: Σκοράρουν όλες!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Καπ της CONCACAF.

Αγώνες για τη φάση των «16». Θα ακολουθήσουν ρεβάνς στις έδρες των φιλοξενούμενων. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση απόλυτης ισορροπίας σε σκορ και εκτός έδρας γκολ, μετά τους δύο αγώνες, θα ακολουθήσει παράταση και εάν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝΙΟΝ – ΠΑΤΣΟΥΚΑ

Η Φιλαδέλφεια έδωσε πολύ μεγάλη μάχη μέχρι να αποκλείσει στην Σαπρισά από την Κόστα Ρίκα και προφανώς θα είναι περισσότερο… υποψιασμένη κόντρα σε ακόμα πιο ισχυρό αντίπαλο. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε ισοπαλία. Επιθετικογενής ομάδα, δίνει έμφαση στη δημιουργία και το σκοράρισμα, αλλά δεν βρίσκει λύσεις στα μετόπισθεν. Γκολ-γκολ τα τέσσερα τελευταία ματς, τα τρία εξ’ αυτών και όβερ 3,5 γκολ. Ο κόουτς της Γιούνιον, Τζιμ Κέρτιν, δεν υπολογίζει στον κεντρικό μέσο Φλακ που είναι ανέτοιμος.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Πατσούκα πήρε το πάθημα από τον περσινό άδοξο αποκλεισμό στην ίδια φάση και οι δηλώσεις των στελεχών της δείχνουν πως πάει απόλυτα συγκεντρωμένη στην φετινή διοργάνωση που ξεκινά για τους Μεξικάνους στην Φιλαδέλφεια. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση εντός των συνόρων προέρχεται από μία ακόμα νίκη με 3-2 επί της Χουάρεζ. Φουλ επιθετικογενής ομάδα, δημιουργεί και σκοράρει με ευχέρεια αλλά η άμυνα αποτελεί το αδύναμο σημείο. Γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα εννιά πιο πρόσφατα ματς, τα οκτώ εξ’ αυτών και όβερ 2,5 γκολ. Ο κόουτς Γκιγέρμο Αλμάδα δεν υπολογίζει στον αμυντικό μέσο Ορτίθ που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προβάδισμα στην έδρα δίνουν οι στοιχηματικές, όπως φαίνεται στις αποδόσεις, με τους Αμερικανούς να είναι σε ρόλο φαβορί στη αναμέτρηση αυτή. Τόσο η Φιλαδέλφεια, όσο και η Πατσούκα έχουν ένα άκρως επιθετικό στυλ παιχνιδιού και παράλληλα δεν λείπουν τα προβλήματα στην άμυνα. Πρόκειται για ένα ζευγάρι, με λεπτές ισορροπίες μεταξύ των ομάδων. Θα πάμε με το Goal/Goal (1,65).

ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ – ΤΙΓΚΡΕΣ

Το Ορλάντο θέλει να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση, κόντρας την Κάβαλρι στον προηγούμενο γύρο ήταν απόλυτα συγκεντρωμένο, σοβαρό και χωρίς να έχει βασικό σχήμα και στα δύο ματς. Θα συνεχίζει σε αυτό το τέμπο γνωρίζοντας πως ο συντελεστής δυσκολίας ανεβαίνει κόντρα στην Τίγκρες. Δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα. Την ισοπαλία με το Μόντρεαλ ακολούθησε η συντριβή με 5-0 από την Ίντερ Μαϊάμι. Και στα δύο ματς δεν σκόραρε, ζητούμενο η ψυχολογική διαχείριση της πεντάρας. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε όβερ 2,5 γκολ.

Η Τίγκρες είναι μια παραδοσιακή δύναμη στο ποδόσφαιρο του Μεξικό που θέλει να κάνει την διαφορά και σε διεθνές επίπεδο. Το έδειξε κόντρα τον Βανκούβερ όπου χρησιμοποίησε φουλ βασικό σχήμα και το ίδιο θα κάνει και τώρα κόντρα σε ακόμα πιο δύσκολο αντίπαλο. Ζητούμενο το θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς, είναι πολύ πιο ισχυρή και αποτελεσματική στην έδρα. Της λείπει η σταθερότητα σε απόδοση και αποτελέσματα εντός των συνόρων, όπου περιορίζεται στην έκτη θέση. Μόνο τρεις νίκες στα εννιά πιο πρόσφατα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Σκοράρει με άνεση, αλλά δυσκολεύεται να κρατήσει καθαρή εστία. Δεν αλλάζει ενδεκάδα ο κόουτς Ρόμπερτο Σιμπόλντι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ένα μικρό πλεονέκτημα στο ζευγάρι αυτό φαίνεται πως έχει η Τίγκρες, που προσφέρεται ως οριακό φαβορί. Οι Μεξικανοί είναι μια παραδοσιακή δύναμη στην Κεντρική Αμερική και απέναντί τους θα βρουν το Ορλάντο, που δεν έχει κάνει καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Το παιχνίδι δείχνει να είναι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα και γι’ αυτό θα ποντάρουμε στο Goal/Goal (1,78).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr