Ποδόσφαιρο

Champions League: Μπάγερν Μονάχου - Λάτσιο, early goal στο 1.89!

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2024 - 10:22

Ο άσος προσφέρεται σε αδιάφορες τιμές και έτσι θα προτιμήσουμε ποντάρισμα τερμάτων περιμένοντας τους Βαυαρούς να “ψάξουν” από νωρίς την ανατροπή.

Champions League: Μπάγερν Μονάχου - Λάτσιο, early goal στο 1.89!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο.

Επαναληπτικός αγώνας για την φάση των “16” του Champions League.
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, με νίκη της Μπάγερν με ένα γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Α’ Αγώνας; Λάτσιο – Μπάγερν 1-0
(22:00, Κωδ. ΟΠΑΠ: 870
Cosmote Sport 2HD

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο με τη Λάτσιο, αλλά στα μισά της επανάληψης τιμωρήθηκε με πέναλτι και αποβολή και εν τέλει είναι μάλλον τυχερή που έχασε με οριακό σκορ. Θεωρείται φαβορί για την πρόκριση, ωστόσο η γενικότερη εικόνα της παραμένει προβληματική, καθώς εντός συνόρων έμεινε στο 2-2 εκτός έδρας με τη Φράιμπουργκ και είδε την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν να ξεφεύγει 10 βαθμούς στην κορυφή. Ορατό το ενδεχόμενο να μείνει με άδεια χέρια φέτος. Στο 12-5-5 εντός έδρας με αντιπάλους από την Ιταλία.

«Ο χρόνος είναι με το μέρος της Λάτσιο», είπε ο Τούχελ στους δημοσιογράφους τη Δευτέρα. «Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Δεν μπορούμε να είμαστε υπομονετικοί αν είναι απλώς να κρατάμε την κατοχή της μπάλας. Έχουμε μόλις 90 λεπτά. Το να μιλάς για τίτλους δεν σου φέρνει τίτλους -- πρέπει να δείχνεις αποδείξεις κάθε μέρα",δήλωσε ο 50χρονος [που τα… ακούει από τον Τύπο της χώρας.

Με ντε Λιχτ
Τιμωρημένος ο Ουπαμεκανό (α. 6/0, 19/1) αλλά επιστρέφει και θα τον αντικαταστήσει στο κέντρο της αμυνας, ο ντε Λιχτ. Επιστρέφει μετά απο καιρό ο Γκνάμπρι (ε. 3/1, 5/0), δεν υπολογίζονται και πάλι οι Μαζράουι (α. 5/0, 14/0), Σαρ (α. 1/0, 2/0), Μπουί (α. 2/0), Κομάν (μ.-ε. 6/2, 15/3).

Πιθανή σύνθεση: Νόιερ – Λάιμερ, Ντάιερ, Ντε Λιχτ, Ντέιβις – Γκορέτσκα, Κίμιχ – Σανέ, Μίλερ, Μουσιάλα – Κέιν

Λάτσιο

Η Λάτσιο ήταν το ακλόνητο αουτσάιντερ για την πρόκριση με το άκουσμα μόνο της κλήρωσης, ωστόσο η οριακή νίκη στη Ρώμη αύξησε τις πιθανότητες, καθώς καλείται να αποφύγει την ήττα για να περάσει στα προημιτελικά. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι υποφέρει από τα διαδοχικά ματς εντός συνόρων, την Παρασκευή έχασε 1-0 εντός έδρας από τη Μίλαν δίχως να είναι χειρότερη, αλλά της κόστισε το ότι έμεινε με 10 παίκτες στο 57' (τελείωσε με οκτώ παίκτες). Στο 1-3-5 ο απολογισμός της όταν παίζει με γερμανικές ομάδες εκτός έδρας.

«Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο θα είναι, κάτι που πρέπει να μας δώσει αυτό το πνεύμα θυσίας. Τίποτα δεν είναι αδύνατο στο ποδόσφαιρο, αυτό πρέπει να μας δώσει κουράγιο. Πρέπει να είμαστε... θυμωμένοι. Η Μπάγερν Μονάχου είναι μια ομάδα κορυφαίας ποιότητας και μπορεί να σκοράρει εύκολα. Το να σκεφτόμαστε ότι θα μπορούσαμε απλώς να καθίσουμε εκεί και να αμυνθούμε για 100 λεπτά είναι κακή ιδέα, πρέπει να έχουμε το θάρρος να πιέσουμε μπροστά”υπογράμμισε ο Μαουρίσιο Σάρι στη συνέντευξη Τύπου.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Τα… γνωστά
Εκτός ευρωπαϊκής λίστας λόγω οικονομικών περιορισμών ο εφεδρικός πορτιέρε Μανδάς, δεν υπολογίζονται όπως και στα τελευταία ματς οι Πάτρικ (α. 5/0) και Ροβέλα (μ. 3/0, 18/0).

Πιθανή σύνθεση: Προβεντέλ – Μάρουσιτς, Χίλα, Ρομανιόλι, Χισάι – Γκεντουζί, Κατάλντι, Λουίς Αλμπέρτο – Φελίπε Άντερσον, Ιμόμπιλε, Τζακάνι

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.24 6.75 9.35 2.7 1.42 1.58 2.27 1.8 1.9 1.05 1.09 3.95
Μπάγερν Μονάχου - Λάτσιο / Εκτίμηση

Η Μπάγερν παίζει τα… ρέστα της καθώς η ευρωπαϊκή προοπτική αποτελεί το “σωσίβιο” σε μια ήδη αρνητική σεζόν. Ο άσος προσφέρεται σε αδιάφορες τιμές και έτσι θα δοκιμάσουμε την τύχη μας σε πιο ειδικές επιλογές. Περιμένουμε τους Βαυαρούς να πιέσουν απο νωρίς και προσπερνάμε τον φτηνό άσο, επιλέγοντας early goal (μέχρι το 25’) στο 1.89 από τη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr