Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Κολομβίας: Ενβιγκάδο - Ορσομαρσό, κάνει το πρώτο βήμα το φαβορί

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2024 - 10:27

Είναι από τα ζευγάρια του πρώτου γύρου του Κυπέλλου Κολομβίας, τα οποία έχουν ξεκάθαρο φαβορί κι αυτό λόγω της διαφοράς κατηγορίας. Η Ενβιγκάδο προσφέρεται σε χαμηλές τιμές στο κουπόνι και αναμένεται να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς.

Κύπελλο Κολομβίας: Ενβιγκάδο - Ορσομαρσό, κάνει το πρώτο βήμα το φαβορί

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ενβιγκάδο – Ορσομαρσό.

Αγώνας για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Κολομβίας. Στις 20 Μαρτίου θα ακολουθήσει η ρεβάνς στην έδρα της Ορσομαρσό.

23:00, Κωδ. ΟΠΑΠ: 872

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Ενβιγκάδο

Η Ενβιγκάδο στο πρωτάθλημα έφερε ισοπαλία 2-2 εντός έδρας με την Τζαγκουάρες ντε Κόρντομπα. Βρέθηκε πίσω στο 8’, έκανε την ανατροπή (17’, 21’), αλλά ισοφαρίστηκε στο 71’ και περιορίστηκε στο ισόπαλο 2-2. Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εντός έδρα νίκη κόντρα στην Πατριοτάς (1-0).

Μία ήττα σε πέντε ματς

Τουλάχιστον, έμεινε αήττητη δεύτερο διαδοχικό ματς, ενώ σε πέντε αγώνες έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Εντός έδρας, έχει μία ήττα σε επτά αγώνες. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5.

Ορσομαρσό

Aπό ισοπαλία προέρχεται και η Ορσομάρσο, η οποία έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Ντεπόρτες Κουίντιο, στη Β’ Κολομβίας. Στο ξεκίνημα του αγώνα (1’) βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά στο 49’ έφτασε στην ισοφάριση. Εμεινε, πάντως, μακριά από τη νίκη σε δεύτερο διαδοχικό ματς, ενώ σε τέσσερις αγώνες έχει μόνο μία επιτυχία. Εκτός έδρας, ωστόσο, έχει καλή παρουσία με μία ήττα σε πέντε παιχνίδια.

Στόχος η οκτάδα

Διεκδικεί μία θέση στην πρώτη οκτάδα, γενικά όμως είναι μία ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες. Οι πέντε από τους έξι τελευταίους αγώνες έχουν έρθει Under 2,5.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.42 3.8 6 1.62 2 1.2 3.55 2.18 1.52 1.04 1.16 2.37
Ενβιγκάδο - Ορσομαρσό / Εκτίμηση

Δεν χωράει συζήτηση για το ποιος θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης. Η Ενβιγκάδο δείχνει καλό πρόσωπο στις πρώτες αγωνιστικές της μεγάλης κατηγορίας της Κολομβίας και έχει μπροστά της την ευκαιρία να συνεχίσει στον θεσμό του Κυπέλλου. Η Ορσομαρσό αγωνίζεται στη Β' Εθνική και δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις μέχρι τώρα στη σεζόν. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να πάρουν ισχυρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς. Θα πάμε με το 1 και Over 1,5 σε απόδοση 1,81 από το Pamestoixima.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr