Ποδόσφαιρο

Copa Libertadores: Νασιονάλ Ασουνσιόν - Παλεστίνο με την δύναμη της έδρας!

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2024 - 10:48

Ανάλυση και προγνωστικό στοιχήματος για την αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 3ης προκριματικής φάσης, της τελευταίας, πριν ξεκινήσει η φάση των ομίλων!

Copa Libertadores: Νασιονάλ Ασουνσιόν - Παλεστίνο με την δύναμη της έδρας!

Το Copa Libertadores έχει απόψε το Νασιονάλ Ασουνσιόν - Παλεστίνο, που είναι στο κουπόνι για στοίχημα με τις αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος να έχουν το ενδιαφέρον τους.

Η αναμέτρηση Νασιονάλ Ασουνσιόν - Παλεστίνο θα ξεκινήσει στις 02:30.

Είναι η πρώτη κόντρα των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό του Copa Libertadores. Αν μετά και το δεύτερο ματς υπάρξει συνολική ισοπαλία στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα πάει στους ομίλους του Λιμπερταδόρες και αυτή που θα αποκλειστεί θα μεταφερθεί στους ομίλους του Σουνταμερικάνα.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Νασιονάλ Ασουνσιόν

Η Νασιονάλ Ασουνσιόν απέκλεισε την Ατλέτικο Νασιονάλ με νίκη 1-0 στο πρώτο ματς εντός και 3-0 στην ρεβάνς.

Με νίκες έχει βγάλει τα 4 τελευταία εντός όπου μόλις σε μια από αυτές δέχθηκε γκολ. Μια ήττα έχει στα 10 πιο πρόσφατα εντός στην διοργάνωση. Το 2014 βρέθηκε στον τελικό του Λιμπερταδόρες.

Αναβλήθηκε το ντέρμπι με την Λιμπερταδ για το πρωτάθλημα Παραγουάης ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για το Λιμπερταδόρες.
Εκεί όπου στα 7 που έχει δώσει έχει μια νίκη και δύο ισοπαλίες και υπάρχει γκρίνια για την πορεία της και για τον Πούμπιδο, ο οποίος κρατιέται χάρη στην πρόκριση στο Λιμπερταδόρες.

Αγωνιστικά νέα

Μεταγραφικά πήρε παίκτες σε κάθε γραμμή, αλλά όχι από το πάνω ράφι. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερες απουσίες.

Παλεστίνο

Η Παλεστίνο ξεπέρασε την Πορτουγκέσα με νίκες με σκορ 2-1 και στα δύο παιχνίδια.

Πάντως έχει βγαλει με 2 νίκες και 1 ισοπαλία τα πέντε τελευταία εκτός στο Λιμπερταδόρες όπου όλα ήταν γκολ – γκολ.

Μετά από 4 χρόνια γύρισε στο Λιμπερταδόρες ενώ στην τελευταία παρουσία της αποκλείστηκε στον 3ο προκριματικό.

Η ομάδα του Πάμπλο Σάντσες, ο οποίος είναι από πέρσι στον πάγκο της, προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Ουνινερσιδάδ Κατόλικα για το πρωτάθλημα Χιλής, παίζοντας με ρεζέρβες. Ήταν το δεύτερο παιχνίδι της ενώ νίκησε στην πρεμιέρα της.

Αγωνιστικά νέα

Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερες απουσίες πέραν από την απουσία του επιθετικού Φουέντες.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2 3.1 3.65 1.61 2.15 1.21 3.85 1.92 1.75 1.22 1.3 1.68
Νασιονάλ Ασουνσιόν - Παλεστίνο / Εκτίμηση

Η Νασιονάλ έδειξε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στην Ατλέτικο Νασιονάλ για να προκριθεί. Η Παλεστίνο ξεπέρασε το εμπόδιο της σχετικά αδύναμης Πορτουγκέσα. Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων ο άσος που δίνεται στο 2.05 από την Betsson, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr