Ποδόσφαιρο

Champions League: Μάντσεστερ Σίτι - Κοπεγχάγη, πρόκριση με ειδικά!

Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2024 - 00:17

Η Σίτι μπαίνει σε αυτόν τον επαναληπτικό με άνεση και αέρα δύο τερμάτων από το πρώτο παιχνίδι. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να διαχειριστεί τον ρυθμό του παιχνιδιού. 

Champions League: Μάντσεστερ Σίτι - Κοπεγχάγη, πρόκριση με ειδικά!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι - Κοπεγχάγη.

(22:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 923, Cosmote Sports 4 HD
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Κοπεγχάγης με δύο γκολ διαφορά ακολουθεί ημίωρη παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν μπορούσε να επιβάλλει απόλυτα τον ρυθμό της κατά το πρώτο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια είχε ολοκληρωτικό έλεγχο στην Κοπεγχάγη και δεν προκάλεσε εντύπωση το ότι επικράτησε με δύο γκολ διαφορά. Η κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε ουσιαστικό βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά, άλλωστε είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο και φέτος. Στην Πρέμιερ Λιγκ επικράτησε 2-1 εντός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι με ανατροπή και κυνηγάει τον τίτλο με αξιώσεις. Στο 3-0-0 με δανικές ομάδες σε νοκ άουτ φάση.

Αγωνιστικά νέα:
Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού ο Γκρίλις (μ.-ε. 6/0, 14/3), αμφίβολος δίνεται ο Γκβάρντιολ (α. 3/0, 18/0). Περιορισμένα τα προβλήματα για τον τεχνικό Πεπ Γκουαρντιόλα.

Πιθανή ενδεκάδα: Έντερσον, Άκε, Ντίας, Ακάντζι, Στόουνς, Ρόντρι, Άλβαρεζ, Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Φόντεν, Χάλαντ

Μάντσεστερ Σίτι-Κοπεγχάγη με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Κοπεγχάγη

Η Κοπεγχάγη ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά δέχθηκε το 2-1 στο 45' και όσο και να προσπάθησε μετά την ανάπαυλα, δεν είχε άλλη απάντηση, το τρίτο γκολ στο φινάλε καθιστά την πρόκριση ουτοπία. Καλή η παρουσία της δανικής ομάδας, η οποία εντός συνόρων έμεινε με άδεια χέρια (ήττα με 2-0) στην έδρα της Μίντιλαντ και έτσι βρίσκεται στην 3η θέση, αν και το «-3» από την κορυφή κρίνεται διαχειρίσιμο και με το παραπάνω. Δεν έχει ευχάριστες αναμνήσεις με ομάδες από την Αγγλία (2-5-9).

Αγωνιστικά νέα
Εξέτισε ο Λέραγκερ (μ. 12/3, 16/2), εκτός δράσης λόγω τραυματισμού ο Σάντερ (τ.). Αμφίβολοι δίνονται οι Κοτσολάβα (α. 1/0). Μπαμπάκαρ (ε.) και Κλάεσον (ε. 11/2, 16/4).

Πιθανή ενδεκάδα: Γκραμπαρά, Ζελέρ, Βάβρο, ΜακΚένα, Μέλινγκ, Φαλκ, Μάτσον, Γκονσάλβες, Ελιουνούσι, Ατσούρι, Κορνέλιους

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.14 7.85 18 2.82 1.4 1.7 2.05 2.2 1.58 1.07 5.5
Μάντσεστερ Σίτι - Κοπεγχάγη / Εκτίμηση

Η Σίτι έχει το αβαντάζ του πρώτου παιχνιδιού και την εμπειρία να διαχειριστεί άψογα μια τέτοια κατάσταση όπως την αποψινή. Είναι σε τρομερή κατάσταση και μπορεί να αυξομειώσει ρυθμό όποτε αυτή το επιθυμεί. Δεν έχει πολλές αξίες το ματς οπότε θα κινηθούμε στα ειδικά στοιχήματα που έχουμε περισσότερες επιλογές.

1. Μάντσεστερ Σίτι over 0.5 κόρνερ από (00:00-09:59) (1.83)

2. Να δεχθούν και οι δύο ομάδες από μία κάρτα (1.60)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr