Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Σλοβακίας: Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε - Σπαρτάκ Τρνάβα, φαβορί οι φιλοξενούμενοι!

Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2024 - 09:41

Αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Σλοβακίας με την ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο να παίρνει ένα εισιτήριο για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League της σεζόν 2024/25. Κάτοχος είναι η Σπαρτάκ Τρνάβα η οποία συνεχίζει στην διοργάνωση. Μονό ματς καθώς μόνο η ημιτελική φάση του κυπέλλου Σλοβακίας έχει διπλές αναμετρήσεις. Αν το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο στα ενενήντα λεπτά, τότε οι ομάδες οδηγούνται άμεσα στην διαδικασία των πέναλτι χωρίς να παίξουν παράταση.

Κύπελλο Σλοβακίας: Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε - Σπαρτάκ Τρνάβα, φαβορί οι φιλοξενούμενοι!

Κωδ ΟΠΑΠ 897

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε - Σπαρτάκ Τρνάβα.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε

Στο πρωτάθλημα η ομάδα του κόουτς Στράκα νίκησε για πρώτη φορά φέτος απέναντι στην ουραγό Ζλάτε Μοράβτσε με το εντυπωσιακό 4-1 αλλά βέβαια παραμένει στην πρότελευταία θέση της βαθμολογίας. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη μετά τα τέλη Νοέμβρη όταν είχε νικήσει για το κύπελλο. Βρέθηκε λόγος να αισιοδοξεί ενόψει Σπαρτάκ.

Όλοι μέσα
Με την επιστροφή του Μπαΐ (21 ματς/1 ασίστ) στην αποστολή, ο κόουτς Φράντισεκ Στράκα δεν έχει κανένα πρόβλημα για το ματς. Μόνιμη απώλεια είναι ο δεξιός χαφ Πέτρικ που δεν έχει αγωνιστεί φέτος.

Σπαρτάκ Τρνάβα

Η κάτοχος του τίτλου έχει μοναδικό στόχο πλέον το κύπελλο την φετινή σεζόν καθώς στο πρωτάθλημα είναι δεκαπέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Σλόβαν Μπρατισλάβας. Με την Σλόβαν μάλιστα έπαιξε Σάββατο και έχασε εύκολα 2-0. Ασταθής στο μεγαλύτερο κομμάτι της χρονιάς η ομάδα του Μάριο Άουξτ με μόλις τέσσερις νίκες στα τελευταία δέκα ματς (4/0/6).

Δύο επιστροφές
Μετά από τιμωρία επιστρέφει ο δεξιός μπακ Σούλεκ (27 ματς/1 γκολ/1 ασίστ) και από τραυματισμό ο επιθετικός μέσος Στεφάνικ (17 ματς/2 γκολ/5 ασίστ). Λόγω τραυματισμού παραμένει εκτός ο αριστερός μπακ Μπρέζνικ (23 ματς/2 γκολ/1 ασίστ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε - Σπαρτάκ Τρνάβα / Εκτίμηση

Τελικός για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι καλούνται να σώσουν τη σεζόν. Πρωτάθλημα έχει ήδη χαθεί και το Κύπελλο είναι μια παρηγοριά για την Σπαρτάκ. Από την άλλη, αντιμετωπίζει τη Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε, μια ομάδα που δεν δείχνει να μπορεί να φανεί ανταγωνιστική, ούσα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Θα πάμε με το 2 σε απόδοση 1.89 από τη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr