Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Σλοβενίας: Μάριμπορ - Ραντόμλζε, προβάδισμα στην έδρα!

Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2024 - 10:05

Αναμέτρηση για την φάση των "16" του κυπέλλου Σλοβενίας με την ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο να παίρνει ένα εισιτήριο για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League της σεζόν 2024/25. Κάτοχος είναι η Ολίμπια Λιουμπλιάνας η οποία συνεχίζει στον θεσμό. Τα παιχνίδια για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του κυπέλλου είναι μονά. Αν το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο στα ενενήντα λεπτά, τότε οι ομάδες οδηγούνται σε ημίωρη παράταση και αν και εκεί δεν υπάρξει νικητής τότε η πρόκριση στην επόμενη φάση κρίνεται στην διαδικασία των πέναλτι.

Κύπελλο Σλοβενίας: Μάριμπορ - Ραντόμλζε, προβάδισμα στην έδρα!

Κωδ ΟΠΑΠ 898

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μάριμπορ - Ραντόμλζε.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μάριμπορ

Στο πρωτάθλημα βρίσκεται σε μάχη για να κρατήσει την τρίτη θέση της βαθμολογίας και είχε εντός έδρας αγώνα με την Ντομζάλε την οποία νίκησε 3-0. Μοιάζει να έχει επιστρέψει από την διακοπή σε καλή κατάσταση με αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (3/1/0) ενώ συνολικά δεν έχει χάσει στα τελευταία εννέα ματς (5/4/0). Στο γήπεδό της οκτώ νίκες στα τελευταία εννέα ματς (8/0/1).

Απώλειες στην άμυνα
Σίγουρα εκτός αγώνων με μυϊκό πρόβλημα ο κεντρικός αμυντικός Ουσκόκοβιτς (12 ματς). Παραμένουν εκτός ο αριστερός μπακ Στράιναρ (13 ματς/1 γκολ/2 ασίστ) και ο δεξιός μπακ Ζίνιτς (17 ματς).

Ραντόμλζε


Πολύ δύσκολο έργο στο κύπελλο με την Μάριμπορ και ακόμη πιο δύσκολο στο πρωτάθλημα όπου δίνει μάχη για την παραμονή. Υποδέχτηκε την Μπράβο στην προσπάθεια να βγει από την πρότελευταια θέση αλλά έχασε 1-0 και παρέμεινε εκεί. Αυτό που πετυχαίνει εκτός έδρας είναι εντυπωσιακό φέτος με την ομάδα να έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία εννέα ματς εκτός (6/2/1) κρατώντας επτά φορές το μηδέν στην εστία.

Κανένα πρόβλημα
Για τον κόουτς Μπογκατίνοβ είναι θετικό ότι δεν υπάρχουν προβλήματα για τον αγώνα. Συνήθως αλλάζει αρκετά πρόσωπα στην ενδεκάδα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.31 4.85 6.5 2.52 1.42 1.6 2.1 1.65 1.97 1.03 1.09 2.8
Μάριμπορ - Ραντόμλζε / Εκτίμηση

Σε καλή κατάσταση φαίνεται η Μάριμπορ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, που μετρά αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων και μοιάζει έτοιμη να διεκδικήσει τη θέση της στην επόμενη φάση. Αντιμετωπίζει την Ραντόμλιζε η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία και το Κύπελλο τη δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει πολυτέλεια. Σαφώς το φαβορί είναι οι γηπεδούχοι γι αυτό και εμείς θα ποντάρουμε στο 1/1 σε απόδοση 2.25 από τη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr