Ποδόσφαιρο

Copa Liga Profesional Αργεντινής: Αυτό που θέλει η Μπόκα Τζούνιορς

Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2024 - 11:15

Αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για τις πέντε αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν απόψε στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Copa Liga Profesional Αργεντινής: Αυτό που θέλει η Μπόκα Τζούνιορς

Το Copa Liga Profesional Αργεντινής έχει απόψε στο κουπόνι για στοίχημα πέντε αναμετρήσεις με τις αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος να έχουν ενδιαφέρον.

ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Η Αρχεντίνος ηττήθηκε 2-1 εκτός από την Ιντεπεντιέντε. Μπήκε τέλος σε δύο σερί νίκες για την ομάδα του Πάμπλο Γκεδέ η οποία πάντως είναι ανταγωνιστική στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ και μπορεί να δώσει το παρών στα μπαράζ του τίτλου. Με νίκες έβγαλε και τα 4 εντός έδρας με τα τρία από αυτά να ήταν γκολ – γκολ και over. Τιμωρημένος ο Άλβαρες (στόπερ).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Χιμνάσια ηττήθηκε 3-1 εντός από την Ινστιτούτο έχοντας δύο αποβολές. Με γκολ – γκολ και over έβγαλε τα δύο τελευταία εκτός έδρας όπου δεν πήρε βαθμό. Γενικά παρουσιάζει μεγάλα σκαμπανεβάσματα η ομάδα του Μαντελόν και χρειάζεται προσοχή. Αγωνιστικά θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Αμπάλντο (εξτρέμ) ', Καμπράλ (στόπερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καλύτερη η Αρχεντίνος στην παρούσα φάση από την Χιμνάσια και μπορεί να πάρει τη νίκη με τον άσο να είναι στο 1.91.

ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ - ΠΛΑΤΕΝΣΕ

Η Εστουδιάντες νίκησε 2-1 εκτός την Γοδόι Κρουζ και της έσπασε το αήττητο. Παραμένει η μια από τις δύο αήττητες ομάδες και είναι ένα ακόμα συν για την ομάδα του Ντομίνγκες δτην φετινή της πορεία έχοντας «αγκαλιάσει» και την πρόκριση στα μπαράζ του τίτλου στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ. Πέρσι κατέκτησε το κύπελλο, νικώντας 3-2 την Μπόκα στον τελικό.

Η Πλατένσε έφερε 0-0 εντός με την Ρασίνγκ. Ήταν το ντεμπούτο στον πάγκο για το δίδυμο των Ορσί, Γκόμες. Έχει 3 ισοπαλίες στα 5 τελευταία της έχοντας βάλει μόλις δύο γκολ. Μόλις ένα γκολ έβαλε στα 4 εκτός, όπου στα 3 από αυτά δέχθηκε 3άρες. Παραμένουν τραυματίες οι βασικοί Λοσάνο (αμυντικός), Χουάρες (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μικρή η τιμή του άσου για το λογικλο φαβορί που είναι η Εστουδιάντες. Αξίζει το ρίσκο στο 2-3 γκολ του 1.98.

ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Η Ουνιόν νίκησε 2-1 εκτός την Σαρμιέντο. Προηγήθηκε η επίσης νίκη απέναντι στην νεοφώτιστη Ριβαδαβία. Ηρεμία για την ομάδα του Κίλι Γκονζάλες ποου έβαλε τέλος σε ένα άσχημο σερί 3 αγώνων με δύο ισοπαλίες, το οποίο έφερε γκρίνια για τον Αργεντινό τεχνικό. Πάντως υπάρχει γκρίνια για την γενικότερη εικόνα της ομάδας.

Η Μπόκα νίκησε εντός με 3-2 την Μπελγκράνο χάρη σε χατ τρικ του Εντίσον Καβάνι. Από την αρχή του Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ η ιστορική ομάδα παρουσιάζει σκαμπαμεβάσματα και η πίεση προς τον Ντιέγκο Μαρτίνες, ο οποίος προσπαθεί να δημιουργήσει μια νέα ομάδα είναι μεγάλη. Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 3 τελευταία εκτός έδρας έχοντας μια νίκη και μια ισοπαλία. Αμφίβολοι οι βασικότατοι Μπενεντέτο (επιθετικός), Λέμα (στόπερ). Εκτός οι Πολ Φερνάντες (μέσος), Ζεμπάγιος (εξτρέμ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η Μπόκα αλλά θέλει μια μεγάλη νίκη εκτός και αυτή που προηγήθηκε με την Μπελγκράνο θα δώσει ώθηση. Η Ουνιόν από την άλλη επίσης δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Δεν αποκλείεται να πάρει τη νίκη η Μπόκα που είναι στο 2.42.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ - ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ

Η Ατλέτικο Τουκουμάν έφερε 0-0 εντός με την Βελέζ. Ήταν το ντεμπούτο του Φακούντο Σάββα στον πάγκο της με τα ματς να είναι συνεχόμενα και δεν έχει ελεύθερο χρόνο να δουλέψει όπως θέλει με την ομάδα του. Με 0-0 έχει βγάλει τα 3 από τα 4 τελευταία της. Βέβαια δεν έχει σκοράρει στα 7 τελευταία της παιχνίδια. Θέλει να κάνει μια νέα αρχή στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ.

Η Μπάνφιλντ νίκησε 2-0 εντός την Ριέστρα. Ήταν και η πρώτη στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Φαλσιόνι και πάει με άλλον αέρα στην έδρα της Ατλέτικο Τουκουμάν. Προηγήθηκαν τρεις σερί ισοπαλίες στις οποίες φάνηκε πως αλλάζει προς το καλύτερο αλλά θέλει δουλειά ακόμα. Είναι χαμηλά στον ειδικό πίνακα υποβιβασμού. Αμφίβολοι οι Μπισάνας (επιθετικός), Καμπρέρα (στόπερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με νέο τεχνικό η Ατλέτικο Τουκουμάν, δυσκολίες παρουσιάζει η Μπάνφιλντ. Καλός ο άσος του 2,05 αλλά και το 2-3 γκολ του 2.00.

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ - ΙΝΤΕΠ. ΡΙΒΑΝΤΑΒΙΑ

Η Ρίβερ Πλέιτ έφερε 2-2 εκτός με την Ταγιέρες. Με ισοπαλίες έβγαλε τα 4 τελευταία της με τις τρεις από αυτές να ήταν με σκορ. Η ομάδα του Ντεμικέλις θέλει να γυρίσει στις νίκες και παραμένει μια από τις 2 αήττητες ομάδες του Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ. Πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Η Ιντεπεντιέντε Ριβαδαβία ηττήθηκε 3-1 εντός από την Μπαράκας. Πήγε στο ματς με τον Αρίας στον πάγκο ως υπηρεσιακό. Νέος τεχνικός είναι ο Μαρτίν Τσικοτέλο, για τον οποίο θα είναι μόλις η δεύτερη προπονητική δουλειά ως πρώτος, κάνοντας ξεκίνημα στην Λα Καλέρα της Χιλής. Έχει ανάγκη από βαθμούς για να βελτιώσει την θέση της στον ειδικό πίνακα υποβιβασμού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μεγάλο φαβορί η Ρίβερ Πλέιτ αλλά οι τιμές είναι μικρές. Αξίζει το ρίσκο στον άσο σε συνδυασμό με under 3.5 γκολ που είναι στο 2.00.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr