Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Αρης - Παναιτωλικός, σφραγίζει το εισιτήριο!

Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2024 - 12:09

Μετά τη νίκη του μέσα στο Αγρίνιο (0-1), ο Αρης είναι απόλυτο φαβορί κόντρα στον Παναιτωλικό για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.

Κύπελλο Ελλάδας: Αρης - Παναιτωλικός, σφραγίζει το εισιτήριο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Αρης - Παναιτωλικός

19:00, Cosmote Sport 3 HD
Κωδικός ΟΠΑΠ: 1006

* Δεν ισχύει το πλεονέκτημα του εκτός έδρας γκολ.

Άρης

Ο Άρης μετά τη νίκη του στο πρώτο ματς είναι μία ανάσα από το μεγάλο στόχο του, που δεν είναι άλλος από την παρουσία του στον τελικό και τη διεκδίκηση του Κυπέλλου. Προέρχεται από την ισοπαλία με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, που του έδωσε πόντους στη ψυχολογία, ενώ στο γήπεδο του είναι αήττητος στα τρία τελευταία παιχνίδια του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο Μάντζιος έκανε ροτέισον στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος για να έχει «φρέσκους» αρκετούς παίκτες. Επιστρέφουν στη διάθεση του ο μέσος Νταρίντα και ο επιθετικός Ζαμόρα, ενώ από πρόβλημα προέρχεται ο μέσος Πάρντο.

Πιθανή σύνθεση: Ζουλιάν, Φεράρι, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Οντουμπάχο, Τζούλς, Ντάριντα, Ζαμόρα, Μανού Γκαρσία, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παναιτωλικός

Ο βασικός στόχος του Παναιτωλικού είναι η παραμονή στην κατηγορία και πήρε σημαντική ισοπαλία στην Καισαριανή απέναντι στην Κηφισιά, εδώ που έφτασε όμως θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση και να γράψει ιστορία, καθώς δεν έχει παίξει ποτέ σε τελικό Κυπέλλου. Εκτός έδρας προέρχεται από τρεις ισοπαλίες, θέλει όμως νίκη και η μοναδική που έχει πετύχει στη σεζόν, είναι στο Κύπελλο (με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο). Ο Πετράκης θα κάνει και διαχείριση του ρόστερ λόγω και των συνεχόμενων αγώνων. Δεν υπολογίζει τους μόνιμα απόντες αυτό το διάστημα γκολκίπερ Στεργιάκη και μέσο Μπαλντασάρα, ενώ από πρόβλημα προέρχεται ο μπακ Μπακάκης.

Πιθανή σύνθεση: Τσάβες, Ντουάρτε, Μλάντεν, Οικονόμου, Σίλβα, Χατζηθεοδωρίδης, Ντίας, Πέρες, Μαυρίας, Καρέλης, Σενγκέλια.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.5 4.25 6.35 1.92 1.81 1.34 3.05 1.88 1.81 1.1 1.21 2.55
Άρης - Παναιτωλικός / Εκτίμηση

Υπέρβαση ψάχνει ο Παναιτωλικός στο "Κλ. Βικελίδης", αντικειμενικά όμως η αποστολή του είναι εξαιρετικά δύσκολη. Με λίγη προσοχή ο Αρης θα πάρει αυτό που θέλει και επιλέγουμε τον συνδυασμό 1Χ και under 3,5 έστω στο 1,55 του pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.