Ποδόσφαιρο

Conference League: Άγιαξ - Άστον Βίλα, σε υψηλό τέμπο οι χωριάτες!

Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2024 - 00:44

Ο Άγιαξ έχει να αντιμετωπίσει την εξαιρετική Άστον Βίλα και πρέπει να βρει τρόπο να σταματήσει τις επιθετικές της ορέξεις. 

Conference League: Άγιαξ - Άστον Βίλα, σε υψηλό τέμπο οι χωριάτες!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Άγιαξ - Άστον Βίλα.

Φάση των 16, πρώτες αναμετρήσεις, ακολουθεί ρεβάνς στις έδρες των φιλοξενούμενων. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.
(19:45), Cosmote Sports 6 HD

Άγιαξ-Άστον Βίλα με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Άγιαξ

Το μόνο που μοιάζει σίγουρο για τον Άγιαξ του Τζόνι Φαν’τ Σχιπ είναι ότι η ομάδα του θα δεχτεί γκολ αν και με την Ουτρέχτη στο πρωτάθλημα κράτησε το μηδέν στη νίκη 2-0. Τα κατάφερε για πρώτη φορά μετά από δεκαέξι αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Στην Ευρώπη μετράει τέσσερα σερί Goal/Goal και Over 2,5. Στο πρωτάθλημα μακριά από την πρώτη τριάδα.

Αγωνιστικά νέα

Τιμωρημένος για τον αγώνα είναι ο βασικός κεντρικός αμυντικός Σούταλο (32 ματς/1 γκολ). Πιθανότητες να αγωνιστούν μετά από τραυματισμούς έχουν οι Μπέργκχαους και Μπέργκβαϊν, σημαντικοί μέσο-επιθετικά.

Πιθανή ενδεκάδα

Ραμάι – Γκάι, Σούταλο, Χάτο, Σόσα – Χέντερσον, Τέιλορ – Μπέργκχαους, Χλίνσον, Φορμπς – Μπρόμπεϊ.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Άστον Βίλα

Η καταπληκτική Άστον Βίλα έχει έναν ειδικό στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις προπονητή, τον Ουνάι Έμερι που σίγουρα ξέρει πως να κάνει ροτέισον στην ομάδα του η οποία στο πρωτάθλημα διεκδικεί θέση στο επόμενο Champions League. Έχει σκοράρει σε όλα τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια φέτος και σε έξι από τα οκτώ έχει +2 γκολ. Στο πρωτάθλημα νίκησε την Λούτον δύσκολα με 3-2 εκτός έδρας και παρέμεινε τέταρτη.

Αγωνιστικά νέα

Κοντά στην επιστροφή είναι ο στόπερ Ντιέγκο Κάρλος και ο επιθετικός Ντουράν. Σίγουρα εκτός ο μέσος Καμαρά (30 ματς/1 γκολ/1 ασίστ) και μόνιμα οι Μινγκς, Μπουεντία.

Πιθανή ενδεκάδα

Μαρτίνες – Κας, Κονσά. Λενγκλέ, Ντιν – Ντ. Λουίζ, ΜακΓκιν - Μπέιλι, Τίλεμανς, Ντιαμπί – Γουάτκινς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.5 3.7 1.94 2.42 1.52 1.52 2.4 1.48 2.45 1.8 1.25 1.27
Άγιαξ - Άστον Βίλα / Εκτίμηση

Ο Άγιαξ είναι πολύ διαφορετική ομάδα από αυτές που μας είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, παρόλα αυτά με κάποιο τρόπο κατάφερε να φτάσει μέχρι εδώ. Έχει αρκετά προβλήματα αμυντικά που προσπαθεί να τα λύσει με τον καιρό. Η Άστον Βίλα είναι εξαιρετική ομάδα, πολύ επιθετική και επικίνδυνη. Πάμε με το goal/goal & over 2.5 σε απόδοση 1.80 στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr