Ποδόσφαιρο

Conference League: Μόλντε - Κλαμπ Μπριζ, ψάχνουν τα πατήματά τους!

Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2024 - 00:54

H Mόλντε δεν βρίσκεται σε υψηλούς αγωνιστικού ρυθμούς λόγω προετοιμασίας, παρόλα αυτά είναι επικίνδυνη και υπολογίσιμη ομάδα. 

Conference League: Μόλντε - Κλαμπ Μπριζ, ψάχνουν τα πατήματά τους!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μόλντε - Κλαμπ Μπριζ.

Φάση των 16, πρώτες αναμετρήσεις, ακολουθεί ρεβάνς στις έδρες των φιλοξενούμενων. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μόλντε

Καταπληκτική στα δύο παιχνίδια με την Λέγκια Βαρσοβίας άξιζε απόλυτα την πρόκριση και έδειξε απολύτως έτοιμη αν και η σεζόν στη Νορβηγία αρχίζει τέλη Μαρτίου. Με τα δύο παιχνίδια με την Λέγκια η ομάδα του Έρλινγκ Μόε έφτασε τα επτά συνεχόμενα Over 2,5 στην Ευρώπη φέτος ενώ στο γήπεδό της έχει τέσσερα συνεχόμενα Goal/Goal και Over 2,5.

Αγωνιστικά νέα

Επιστρέφει από τιμωρία ο επιθετικός μέσος Έρικσεν (12 ματς/6 γκολ/1 ασίστ) αλλά είναι τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Λούβικ (9 ματς/1 ασίστ). Τραυματίας παραμένει ο βασικός μέσος Μπρέιβικ (11 ματς/2 γκολ/3 ασίστ).

Πιθανή ενδεκάδα

Πέτερσεν – Χάουγκαν, Χάγκελσκιερ, Χάουγκεν – Λίνες, Έρικσεν, Μέλερ Ντέλι, Κάασα, Στένεβικ – Έικρεμ, Γκουλμπράντσεν.

Κλαμπ Μπριζ

Ο αποκλεισμός στο κύπελλο Βελγίου από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ έκανε έξαλλο τον κόσμο. Στο πρωτάθλημα είναι 20 βαθμούς πίσω από την κορυφή. Ο κόουτς Ντέιλα είναι υπό ασφυκτική πίεση για αποτελέσματα. Αντέδρασε με καλή εμφάνιση και νίκη 3-0 εκτός έδρας απέναντι στην Γκενκ στο πρωτάθλημα.

Αγωνιστικά νέα

Ερωτηματικό η χρησιμοποίηση του επιθετικού Νούσα (31 ματς/4 γκολ/4 ασίστ). Τραυματίας ο βασικός τερματοφύλακας Μινιολέ (44 ματς). Από την ημέρα που συμφώνησε με την Μπρέντφορντ ο επιθετικός Τιάγκο (42 ματς/26 γκολ/4 ασίστ) μοιάζει... ντεφορμέ . Με την Γκενκ έμεινε εκτός. Άγνωστο αν θα παίξει.

Πιθανή ενδεκάδα

Γιάκερς – Οντόι, Ορντόνιες, Μέχελε, Ντε Κάπερ – Νίλσεν, Ονιεντίκα, Φανάκεν – Όλσεν, Ζινγκερνάγκελ – Τζουτζλά.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.85 3.2 2.45 1.81 1.92 1.3 3.35 1.7 2.02 1.51 1.31 1.4
Μόλντε - Κλαμπ Μπριζ / Εκτίμηση

Η Λέγκια βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίες και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν βρίσκεται στο επίπεδο που θα προτιμούσε η ίδια. Παρόλα αυτά είναι επικίνδυνη ομάδα και το απέδειξε. Η Μπριζ θα πρέπει να δείξει τη δέουσα προσοχή, ειδικά τώρα που δεν είναι στα καλύτερά της. 2-3 γκολ (1.95) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr