Ποδόσφαιρο

Conference League: Στουρμ Γκρατς - Λιλ, με όπλο την έδρα!

Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2024 - 00:02

Η Στούρμ Γκρατς θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στη Λιλ. 

Conference League: Στουρμ Γκρατς - Λιλ, με όπλο την έδρα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Στουρμ Γκρατς - Λιλ.

(19:45), Κωδ. ΟΠΑΠ: 973
Φάση των 16, πρώτες αναμετρήσεις, ακολουθεί ρεβάνς στις έδρες των φιλοξενούμενων. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Στουρμ Γκρατς

Από μόνο του το γεγονός ότι πιέζει την Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία για την κατάκτηση του τίτλου, πιστοποιεί ότι είναι καλή ομάδα. Ο κόουτς Κρίστιαν Ίλτσερ πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο. Έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια εντός στην Ευρώπη φέτος και έχει κερδίσει μόνο ένα (1/2/2) αυτό με την Σλόβαν στον προηγούμενο γύρο. Είχε ματς πρωταθλήματος με την Βόλφσμπεργκερ την οποία νίκησε άνετα 4-0.

Aγωνιστικά νέα

Ξεκουράστηκε στο πρωτάθλημα λόγω τιμωρίας και επιστρέφει ο βασικός στόπερ Βούτριχ. Τραυματίες είναι ο στόπερ Μπόρκοβιτς (9 ματς) και ο επιθετικός Γιάτα (11 ματς/2 γκολ/1 ασίστ).

Πιθανή ενδεκάδα

Τζάρος, Γκαζιμπέγκοβιτς, Λαβάλ, Γούθριχ, Σνεγκ, Χόρβατ, Στάνκοβιτς, Πρας, Κιτεϊσβίλι, Σαρκάρια, Μπίρεθ

Λιλ

Η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα συνεχίζει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στο πρωτάθλημα διεκδικεί θέση ακόμη και στο Champions League. Τον τελευταίο καιρό λίγο ασταθής και προβληματική εκτός έδρας. Μετά από τρεις σερί ήττες νίκησε στο πρωτάθλημα στην έδρα της Ρενς 1-0 . Στην Ευρώπη εκτός έδρας αήττητη φέτος (1/3/0) και όλα τα ματς έληξαν στο Under 2,5.

Aγωνιστικά νέα

Τιμωρημένος ο κεντρικός μέσος Μπενταλέμπ (22 ματς/1 ασίστ). Τραυματίες οι Ουμτιτί (13 ματς), Καμπελά (28 ματς/3 γκολ/3 ασίστ), Μοράις (23 ματς/6 γκολ/5 ασίστ), Καβαλέιρο (17 ματς/1 γκολ/2 ασίστ), Ίλιτς (6 ματς/2 γκολ/1 ασίστ).

Πιθανή ενδεκάδα

Σεβαλέρ, Σάντος, Ντιακιτέ, Γιόρο, Γκούντμουτσον, Αντρέ, Καμπέγια, Ζέγκροβα, Χάραλντσον, Γιαζίς, Ντέιβιντ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.35 3.15 2.18 1.62 2.18 1.22 4 1.88 1.82 1.64 1.32 1.28
Στουρμ Γκρατς - Λιλ / Εκτίμηση

Η Στουρμ Γκρατς παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατή μέσα στην έδρα της και ίσως εκμεταλλευτεί το γεγονός, πως η Λιλ είναι ασταθής ομάδα. Το μόνο σίγουρα είναι πως και οι δύο ομάδες θα έχουν τις ευκαιρίες τους, αρκεί να τις εκμεταλλευτούν. Goal/goal (1.90) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr