Ποδόσφαιρο

Europa League: Ρόμα – Μπράιτον, εμπειρία στο 2.18!

Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2024 - 10:37

Ο άσος των πιο έμπειρων “τζιαλορόσι” έχει πάρει παιχνίδι τις τελευταίες ώρες στην στοιχηματική αγορά ενώ τα πονταρίσματα τερμάτων προσφέρονται σε “διαβασμένες” τιμές.

Europa League: Ρόμα – Μπράιτον, εμπειρία στο 2.18!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ρόμα - Μπράιτον

Πρώτος αγώνας για την φάση των “16” του Europa League, ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Μπράιτον (14/3).
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.
19:45, Κωδ. ΟΠΑΠ: 975
Cosmote Sport 5HD

Ρόμα-Μπράιτον με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Ρόμα

Η Ρόμα βρέθηκε και στα δύο ματς πίσω στο σκορ αλλά απάντησε στη Φέγενορντ και εν τέλει πήρε το εισιτήριο για τους “16” στην διαδικασία των πλέι οφ. Εμφανώς βελτιωμένη μετά την αλλαγή τεχνικού, έχει ηττηθεί μόνο από την “φουριόζα” Ιντερ στα δέκα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Το Σάββατο επικράτησε εύκολα εκτός έδρας της Μόντσα (4-1), κατέκτησε το πέμπτο τρίποντο στις έξι τελευταίες αγωνιστικές και συνεχίζει την καταδίωξη της τετράδας στην Α’ Ιταλίας.

Με Μπόβε
Εξέτισε ο χρήσιμος μέσος Μπόβε. Τέθηκε νοκ άουτ ο βασικός εσχάτως αμυντικός Κρίστενσεν που βρίσκεται πάντως εκτός ευρωπαϊκής λίστας, όπως και ο αναπληρωματικός στόπερ Χάουσεν.

Πιθανή σύνθεση: Σβίλαρ – Τσέλικ, Μαντσίνι, Εντικά, Σπινατσόλα – Κριστάντε, Παρέδες, Πελεγκρίνι – Ντιμπάλα, Λουκάκου, Ελ Σααράουι

Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον

Η Μπράιτον είχε αποκομίσει μόλις έναν βαθμό μετά απο δύο αγωνιστικές, αλλά στη συνέχεια έκανε το τέσσερα στα τέσσερα, στην τελευταία αγωνιστική επικράτησε με γκολ στο 88' της Μαρσέιγ και πήρε την πρωτιά στον όμιλο. Δεν αποτελεί υπόδειγμα αξιοπιστίας, στην Πρεμιερ Λιγκ μετρά 2-1-2 στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, προερχόμενη από εκτός έδρας ήττα από την Φούλαμ (0-3) και έχασε έδαφος απο την εξάδα. Το ζύγι κρίνεται πάντως θετικό, ούσα άπειρη στο απαιτητικό πρόγραμμα.

Με απουσίες
Ο βασικός μέσος Μιτόμα χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ενώ δεν υπολογίζεται και ο βασικότατος και πρώτος σκόρερ στους ομίλους, Ζοαο Πέδρο (φορ). Ανετοιμος ο βετεράνος Μίλνερ (μέσος), ενώ αμφίβολοι δίνονται οι συνήθως βασικοί Ντανκ (στόπερ) και Ουέλμπεκ (φορ).

Πιθανή σύνθεση: Φερμπρούγκεν – Λάμπτι, φαν Χεκ, Γουέμπστερ, Εστουπινάν – Γκρος, Γκίλμουρ - Αντινγκρά, Φατί, Μπουανανότε – Φέργκιουσον

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.22 3.4 3.3 1.95 1.78 1.35 3 1.64 2.12 1.32 1.3 1.64
Ρόμα - Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που φιλoδοξούν να φθάσουν στο τέλος της διαδρομής. Η Ρόμα του ντε Ρόσι σκοράρει με περισσότερη συνέπεια ενώ η Μπράιτον ειναι αξιόπιστη επιθετικά. Το λογικό γκολ/γκολ προσφέρεται σε “διαβασμένη” τιμή και (1.65) και έτσι θα ρισκάρουμε με τον άσο των πιο έμπειρων “τζιαλορόσι” στο 2.18 από το Pamestoixima.gr.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr