Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Ιρλανδίας: Πολλά τα γκολ!

Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2024 - 11:47

Η 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας ξεκινά σήμερα με τέσσερις αναμετρήσεις... φωτιά, που τραβούν τα βλέμματα στο κουπόνι του στοιχήματος. 

Πρέμιερ Ιρλανδίας: Πολλά τα γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Πρέμιερ Ιρλανδίας.

ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ ΓΙΟΥΝ. - ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ ΓΙΟΥΝ.

Η Γκάλγουεϊ προσπάθησε, στην έδρα της Σέλμπουρν, αλλά δέχτηκε νωρίς γκολ και δεν μπόρεσε να αντιδράσει στη συνέχεια, επιστρέφοντας στις ήττες μετά από δύο συνεχόμενες νίκες. Η ομάδα του Τζον Κόλφιλντ, δεν έχει ακόμα ισοπαλία στο πρωτάθλημα, με δύο τρίποντα και δύο ήττες (αμφότερες με ακριβές σκορ 1-0) σε τέσσερις αγωνιστικές. Δεν έχει την καλύτερη παράδοση με την Ντροχέντα, την οποία δεν έχει κερδίσει εντός έδρας από το 2017. Επιστρέφει από τιμωρία ο επιθετικός Γουόλς.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

H Nτροχέντα, κέρδισε την Μποέμιανς την προηγούμενη αγωνιστική και έγινε η τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος που πήρε πόντο, καθώς είχε χάσει τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της. Η ομάδα του Kέβιν Ντόχερτι, έχει πληρώσει γκολ – γκολ και over 2.5 και στα τρία φετινά ματς μέχρι στιγμής. Μακριά από την έδρα της, ξεκίνησε τη σεζόν με ήττα και πλέον έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία επτά ταξίδια για το πρωτάθλημα, με μία ανέπαφη εστία σε 14.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σέλμπουρν σταμάτησε το σερί νικών της Γκάλγουεϊ η οποία έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έχουν πολύ καλή παράδοση κόντρα στους γηπεδούχους και προέρχονται από τη νίκη κόντρα στην Μποέμιανς. Θα πάμε με το G/G σε απόδοση 1.99.

ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ - ΣΕΛΜΠΟΥΡΝ

Η Μποέμιανς προσπάθησε μέσα στην έδρα της Ντροχέντα, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα, χάνοντας για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, λίγο πριν υποδεχτεί τη γειτόνισσά της. Η ομάδα του Ντέκλαν Ντεβάιν, έχει φέρει πλέον όλα τα πιθανά αποτελέσματα στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, ενώ έχει σκοράρει σε όλες τουλάχιστον μία φορά. Εντός έδρας, έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία 12 ματς πρωταθλήματος. Εκτός Κόρνγουολ (μπακ), Μπάκλι, Τ. ΜακΜάνους (μέσοι), αμφίβολος ο Kερκ (μπακ).

Η Σέλμπουρν, έστω και δύσκολα κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γκάλγουεϊ και να ανέβει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με τρίτη σερί νίκη, ενώ παραμένει αήττητη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Η ομάδα του Ντέιμιεν Νταφ, έχει πάρει και τα τρία φετινά τρίποντά της με ένα γκολ διαφορά, τα δύο τελευταία με ακριβές σκορ 1-0. Εκτός έδρας, έχει χάσει μόνο δύο από τα τελευταία 18. Eπιστρέφει από τιμωρία ο επιθετικός Μπόιντ, αμφίβολος ο μέσος Φάρελ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τη δυναμική. Η Μποέμιανς έχει τη φανέλα όμως οι γηπεδούχοι είναι περισσότερο ανταγωνιστικοί και δείχνουν ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Θα ρισκάρουμε με το 2 σε απόδοση 2.55.

ΝΤΕΡΙ ΣΙΤΙ - ΓΟΥΟΤΕΡΦΟΡΝΤ

Η Ντέρι, άφησε μισή την ανατροπή στην έδρα της Σάμροκ, αφού ισοφαρίστηκε στο τέλος, είναι όμως στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με δύο νίκες και δύο Χ στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Η ομάδα του Ρουέιντρι Χίγκινς, δεν έχει γνωρίσει την ήττα πλέον σε εννέα ματς πρωταθλήματος. Εντός έδρας είναι πάρα πολύ ισχυρή και δεν έχει χάσει εκεί στα τελευταία 13 ματς, εδώ και δέκα μήνες. Εκτός Ντάμιγκαν (μπακ), Ντιαλό και Π. ΜακΈλενι (μέσοι).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Γουότερφορντ, έκανε καλή εμφάνιση στο ματς με τη Σεντ Πάτρικς και επέστρεψε στις νίκες, για το δεύτερο φετινό τρίποντο, με αποτέλεσμα να είναι μόλις τρεις πόντους μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Kιθ Λονγκ, έχει πληρώσει γκολ – γκολ και στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, ενώ στις τρεις τελευταίες, πλήρωσε και το over 2.5. O Έιμοντ, έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν, σκοράροντας και στα τρία προηγούμενα ματς. Aμφίβολος ο μέσος Έβανς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καλό ξεκίνημα χωρίς ήττα για τη Ντέρι Σίτι που φιγουράρει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Η Γουότερφορντ από την άλλη, βρίσκεται μόλις τρεις πόντους μακριά από την κορυφή και θέλει το τρίποντο προκειμένου να μειώσει. Θα πάμε με το G/G σε απόδοση 2.07 καθώς αμφότερες θέλουν να κυνηγήσουν το παιχνίδι.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ - ΝΤΑΝΤΑΛΚ

Με άδεια χέρια έφυγε η Σεντ Πάτρικς από την έδρα της Γουότερφορντ, γνωρίζοντας την τρίτη ήττα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Δεν άξιζαν καλύτερης τύχης οι κυπελλούχοι Ιρλανδίας, καθώς δέχτηκαν γκολ νωρίς και παρότι βρήκαν απάντηση έγιναν και στη συνέχεια αμυντικά λάθη που κόστισαν. Ο τεχνικός των «Αγίων» Τζον Ντάλι δεν υπολογίζει τον αμυντικό Γκριβόστι, ενώ είναι αμφίβολος ο βασικός δεξιός μπακ ΜακΛάφλιν που έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Σε πολύ βαριά εντός έδρας ήττα από την Σλίγκο Ρόβερς υποχρεώθηκε η Ντάνταλκ, έχοντας πραγματοποιήσει κάκιστο ξεκίνημα στη νέα σεζόν με μόλις ένα βαθμό σε τρεις αγωνιστικές. Δύσκολοι καιροί για την ομάδα του Στίβεν Ο' Ντόνελ -η οποία την προηγούμενη δεκαετία ήταν κυρίαρχη στη χώρα κατακτώντας πέντε πρωταθλήματα (από τα συνολικά 14)- πέφτοντας στο καναβάτσο από το πρώτο ημίχρονο. Το μοναδικό ερωτηματικό αφορά τον αμυντικό Μάουντνι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κακό το ξεκίνημα για την Σεντ Πάτρικς που μετρά ήδη τρεις νίκες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Από βαριά εντός έδρας ήττα προέρχεται και η Ντάνταλκ η οποία μετρά μόλις έναν βαθμό σε τέσσερις αγωνιστικές. Δύσκολο θα είναι το έργο της και κόντρα στους γηπεδούχους που θέλουν να κάνουν το ριστάρτ. Θα πάμε με τον 1 σε απόδοση 1.87.

Βαθμολογία -

08/03/2024Premier Division
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σέλμπουρν Σέλμπουρν 10 4 3 1 0 5 2 3
2 Ντέρι Σίτι Ντέρι Σίτι 8 4 2 2 0 6 4 2
3 Γουότερφορντ Γιουνάιτεντ Γουότερφορντ Γιουνάιτεντ 7 4 2 1 1 9 5 4
4 Γκάλγουεϊ Γιουνάιτεντ Γκάλγουεϊ Γιουνάιτεντ 6 4 2 0 2 4 3 1
5 Σλίγκο Ρόβερς Σλίγκο Ρόβερς 5 4 1 2 1 7 3 4
6 Μποέμιανς Δουβλίνου Μποέμιανς Δουβλίνου 4 3 1 1 1 4 4 0
7 Ντροχέντα Γιουνάιτεντ Ντροχέντα Γιουνάιτεντ 3 3 1 0 2 4 7 -3
8 Σεντ Πάτρικς Αθλέτικ Σεντ Πάτρικς Αθλέτικ 3 4 1 0 3 3 6 -3
9 Σάμροκ Ρόβερς Σάμροκ Ρόβερς 2 3 0 2 1 4 5 -1
10 Νταντάλκ Νταντάλκ 1 3 0 1 2 1 8 -7
UEFA Champions League Qualifiers
UEFA Conference League Qualifiers
Relegation Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr