Ποδόσφαιρο

Championship Αγγλίας: Δύσκολα η Λέστερ, εύκολα η Σαουθάμπτον

Σάββατο, 9 Μαρτίου 2024 - 11:30

Οι πρωτοπόροι δεν έχουν όλοι εύκολο έργο το Σάββατο στην Τσάμπιονσιπ.

Championship Αγγλίας: Δύσκολα η Λέστερ, εύκολα η Σαουθάμπτον

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Τσάμπιονσιπ.

ΚΑΡΝΤΙΦ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Η Κάρντιφ, πήρε τρίτη σερί νίκη με ένα γκολ διαφορά και συνεχίζει την αντεπίθεση για τα πλέι – οφ. Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ, έχει πάρει και τις οκτώ τελευταίες νίκες της στο πρωτάθλημα με 1-0 ή 2-1, από τέσσερις φορές το κάθε αποτέλεσμα. Δεν έχει ήττα στο Ίπσουιτς, από το 2015. Εκτός ο τερματοφύλακας Όλνγουικ (παίζει ο Χόρβατ), o μπακ ΜακΓκίνες και ο μέσος Ράμζι, αμφίβολοι οι επιθετικοί Ετέτε (3 γκολ) και Ρόμπινσον (1 γκολ).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Ίπσουιτς του Κίραν ΜακΚένα, με τρομερή ανατροπή στα τελευταία λεπτά μεσοβδόμαδα, κέρδισε την Μπρίστολ Σίτι εντός έδρας και παραμένει σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Λέστερ, με έξι σερί νίκες, αήττητο επτά αγωνιστικών και μία ήττα σε 13. Έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, αλλά από τις τέσσερις φορές που έμεινε χωρίς γκολ φέτος, οι τρεις ήταν εκτός έδρας. Αμφίβολος ο δεύτερος σκόρερ, Μπρόουντχεντ και o δεύτερος σκόρερ, Χερστ, εκτός οι μπακ Γουίλιαμς, Ντονασιέν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυνατή η Κάρντιφ, φορμαρισμένη ξανά η Ίπσουιτς. Διπλό με γκολ – γκολ.

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΠΛΙΜΟΥΘ

Η Μπλάκμπερν έσωσε πόντο μεσοβδόμαδα αλλά δεν έχει τρίποντο έξι αγώνες και μετρά μία νίκη σε 15. Η ομάδα του Τζον Γιούστας, κρατιέται χάρη στον Σμόντιτς, αρχισκόρερ της κατηγορίας, με 20 γκολ και σκόρερ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Πίσω μπάζει, με τη δεύτερη χειρότερη άμυνα και μία ανέπαφη εστία εντός. Εκτός οι μπακ Φλεκ, Mπαρνς, Κάρτερ, oι μέσοι Χέτζες, Ράνκιν – Κοστέλο, Tρόνσταντ και ο επιθετικός Λέοναρντ. Aμφιβολος ο βασικός γκολκίπερ Πίαρς και ο μπακ Μπρίτεν.

Η Πλίμουθ, λύγισε στο Σέφιλντ και υπέστη δεύτερη σερί ήττα, αλλά και τέταρτη σε πέντε αγωνιστικές, όλες χωρίς να σκοράρει, παραμένοντας έτσι πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, πριν από κρίσιμο ματς. Η ομάδα του Ίαν Φόστερ, εκτός έχει πάρει μόνο δύο από τις δέκα φετινές της νίκες, αλλά ήταν οι δύο τελευταίες της στο πρωτάθλημα. Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στην έδρα της Μπλάκμπερν, από το 1989. Το θετικό πάντως είναι ότι δεν έχει απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H επίθεση της Πλίμουθ έχει στερέψει, η Μπλάκμπερν μπορεί να πάρει πολύτιμη νίκη με 1-0.

ΧΑΛ - ΛΕΣΤΕΡ

Η Χαλ, έμεινε σε τρίτη σερί ισοπαλία με under 2.5 και κάνει θρίλερ τη μάχη των πλέι – οφ, με αήττητο έξι αγωνιστικών και μία ήττα σε εννέα ματς. Η ομάδα του Λιαμ Ροσίνιορ, εντός έδρας έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια και δύο από τα τελευταία επτά. Και οι έξι τελευταίες νίκες στο πρωτάθλημα ήταν με ένα γκολ διαφορά Αμφίβολος ο καλός μέσος Ντελάπ και ένας εκ των τρεις αρχισκόρερ, ο Κόνολι.

Η Λέστερ, επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τρεις σερί ήττες και έτσι κρατιέται στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα, έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, αλλά στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, έχει πετύχει ακριβώς από ένα γκολ. Έχει τις λιγότερες ισοπαλίες στην κατηγορία, μόλις τρεις, αλλά οι δύο από αυτές ήταν εκτός. Τελευταίο διπλό στο Χαλ, το 2014. Εκτός ΜακΑτίρ, Πρατ (μέσοι), επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός στόπερ Βέστεργκααρντ, αμφίβολος ο μπακ Περέιρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Λέστερ, είναι ντεφορμέ και ίσως έχει πρόβλημα εδώ. Περιμένουμε κλειστό ματς και under 2.5.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Η Μίλγουολ, συνέχισε την ανοδική πορεία, παίρνοντας πόντο στο Μπλάκμπερν (όπου θα μπορούσε και νίκη), μένοντας αήττητη τρίτη σερί αγωνιστική και παραμένοντας πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Νιλ Χάρις, κέρδισε το προηγούμενο ματς στο σπίτι της, αλλά μόνο οι μισές από τις δέκα νίκες της στο πρωτάθλημα, ήταν εντός. Ο Φλέμινγκ έχει σκοράρει στα δύο τελευταία που οι Λονδρέζοι βρήκαν δίχτυα ως γηπεδούχοι. Εκτός οι επιθετικοί Μπράντσο, Νίσμπετ, αμφίβολος ο μπακ Χάτσινσον.

Η Μπέρμιγχαμ βρέθηκε πίσω στο Χαλ, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει πόντο που την κρατά έναν πόντο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη μόνο στην ισοβαθμία. Η ομάδα των Τόνι Μόουμπρεϊ - Μαρκ Βίνους, δέχεται όμως γκολ σε εννέα από τα τελευταία δέκα ματς, ενώ έχει μόνο τρία διπλά φέτος, καθώς και μόνο ένα στα τελευταία επτά ταξίδια της. Εκτός Τσανγκ (μέσος), αμφίβολος o μπακ Μπιέλικ, τιμωρημένος ο στόπερ - αρχηγός Σάντερσον (2 αγ.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Iσορροπημένο ματς, δεν αποκλείεται η ισοπαλία.

ΝΟΡΙΤΣ - ΡΟΔΕΡΑΜ

Η Νόριτς, προηγήθηκε στο Μίντλεσμπρο, αλλά έμεινε με δέκα στο ημίωρο και επέστρεψε στις ήττες μετά από έξι αγωνιστικές, μένοντας στην έβδομη θέση. Η ομάδα του Ντάβιντ Βάγκνερ, είναι όμως ισχυρή στην έδρα της, με πέντε συνεχόμενες νίκες και αήττητο δέκα αγωνιστικών, με μόλις δύο ισοπαλίες. Ο Σάρτζεντ, έχει σκοράρει και στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος στο γήπεδό της. Aμφίβολος o μπακ Ντάφι, ο εξτρέμ Ρόου (αρχισκόρερ) και ο επιθετικός Ερνάντες, τιμωρημένος ο επιθετικός Σάινθ.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η ουραγός Ρόδεραμ, υπέστη όγδοη σερί ήττα και είναι 12 αγώνες χωρίς νίκη, με μόνο μία σε 24 αγωνιστικές, οπότε αν χάσει άλλα τέσσερα ματς υποβιβάζεται μαθηματικά. Η ομάδα του Λιμ Ρίτσαρντσον, είναι η μόνη στις πρώτες τέσσερις κατηγορίες της χώρας, χωρίς εκτός έδρας νίκη, αγνοεί διπλό στην Τσάμπιονσιπ σε 31 ταξίδια. Tελευταία φορά που κέρδισε στο Νόριτς, ήταν το 1966. Εκτός οι Aγιάλα, Μπράμαλ, Mπλάκετ (μπακ), Γκριν (μέσος), αμφίβολοι οι μπακ Χολ, Μόρισον, Πέλτιερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εύκολη νίκη για τη Νόριτς, με διαφορά 2+ γκολ.

ΠΡΕΣΤΟΝ - ΣΤΟΟΥΚ

Η Πρέστον του Ράιαν Λόου, δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα στο Σαουθάμπτον, καθώς το ματς αναβλήθηκε, λόγω πυρκαγιάς σε κτίριο κοντά στο γήπεδο. Παραμένει κοντά στη ζώνη πλέι – οφ, καθώς είναι αήττητη επτά σερί αγωνιστικές, ενώ έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία εννέα ματς. Στο γήπεδό της, έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία έξι, με τον φορμαρισμένο Ρίις να σκοράρει εκεί στα δύο τελευταία που η ομάδα του βρήκε δίχτυα. Eκτός οι μέσοι Μπεστ, Ποτς.

Η Στόουκ, πάλεψε, αλλά επέστρεψε στις ήττες στο Λιντς και έχοντας χάσει τρία από τα τελευταία τέσσερα ματς, παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη, έστω και στην ισοβαθμία. Η ομάδα του Στίβεν Σουμάχερ, δεν έχει ισοπαλία σε δέκα σερί αγωνιστικές, έχοντας χάσει σε επτά από αυτές, ενώ έχει κερδίσει μόνο δύο από τα τελευταία 11 εκτός έδρας παιχνίδια στην Τσάμπιονσιπ. Εκτός οι μπακ Στίβενς, ΜακΝάλι, Τσμαντέ και ο τιμωρημένος μέσος Πίρσον, επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Τόμπσον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο χρειάζονται τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, μπορούν να σκοράρουν αμφότερες.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΠΡ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Η ΚΠΡ, πήρε πόντο εντός έδρας με Γουέστ Μπρομ., αν και θα μπορούσε και τη νίκη, καθώς αντίπαλος απέκρουσε με το χέρι τελική της πάνω στη γραμμή, αλλά το γκολ δεν κατακυρώθηκε. Παραμένει όμως πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, με αήττητο τεσσάρων αγώνων και μία ήττα σε εννέα. Η ομάδα του Μαρτί Σιφουέντες, μέσα στην έδρα της σκοράρει σε επτά συνεχόμενα παιχνίδια. Εκτός μπακ Ντρου και ο επιθετικός Κολί, επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Κόλμπακ.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Μίντλεσμπρο, βρέθηκε πίσω με Νόριτς, αλλά εκμεταλλεύτηκε αριθμητικό πλεονέκτημα και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ήττες, έχοντας χάσει έδαφος για εξάδα. Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ, είναι επικίνδυνη εκτός έδρας, με τέσσερις νίκες στα τελευταία επτά ταξίδια. Όλα τα διπλά της ήταν με over 2.5, τα έξι από τα επτά και γκολ - γκολ. Εκτός Μπανγκουρά, Σμιθ, Λένιχαν (μπακ), αμφίβολος o μπακ Φράι, ο μέσος Χάουζον και ο επιθετικός Κόμπερν (εκ των αρχισκόρερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άλλο ένα κρίσιμο ματς, η ισοπαλία δεν θα προκαλέσει έκπληξη.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Η Σαουθάμπτον, δεν έπαιξε μεσοβδόμαδα εντός με Πρέστον, καθώς το ματς αναβλήθηκε λόγω πυρκαγιάς σε κτίριο παρακείμενο του γηπέδου. Η ομάδα του Ράσελ Μάρτιν, προέρχεται έτσι από δραματική νίκη στο Μπέρμιγχαμ, όμως μέσα στην έδρα της, έχασε τα δύο προηγούμενα ματς. Πληρώνει ως γηπεδούχος, επτά συνεχόμενα over 2.5, ενώ ανεξαρτήτως έδρας, έχει μείνει στο μηδέν μόνο δύο φορές φέτος. Εκτός ο μπακ Λαριός, ο εξτρέμ Φρέιζερ και ο μέσος Στιούαρτ. Aμφίβολος ο μπακ Ουόκερ – Πίτερς.

Η Σάντερλαντ, υπέστη πέμπτη σερί ήττα (τρεις με 0-1, δύο με 1-2), χάνοντας έδαφος στη μάχη των πλέι – οφ, καθώς είναι στο -10 από την εξάδα και κινδυνεύει με έξι σερί ήττες πρωταθλήματος, μετά από 18 χρόνια. Η ομάδα του υπηρεσιακού Μάικ Ντοντς, έχει δύο νίκες σε δέκα ματς, ενώ έχει μόνο ένα διπλό σε 13 ταξίδια. Εκτός Χάγκινς, Σέρκιν, Aλέσε (μπακ), Έβανς, Π. Ρόμπερτς (μέσοι), Ντακ (επιθετικός) και Κλαρκ (αρχισκόρερ), τιμωρημένος ο μπακ Χιούμ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άλλο ένα over 2.5, σε συνδυασμό με άσο της Σαουθάμπτον.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Η Γουότφορντ, έσωσε με το ζόρι την ισοπαλία με Σουόνσι και είναι χωρίς νίκη τρεις αγωνιστικές, με ένα τρίποντο σε εννέα ματς και δύο σε 13. Ο Βαλεριάν Ισμαέλ, παραμένει υπό πίεση, καθώς η ομάδα του είναι πιο κοντά στην ουρά παρά στα πλέι –οφ. Από τις 11 νίκες της, μόνο οι πέντε ήταν στο γήπεδό της, όπου πλέον δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα τελευταία οκτώ ματς. To θετικό είναι ότι δεν έχει απουσίες.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Κόβεντρι διέλυσε τη Ρόδεραμ, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές και παραμένοντας σε απόσταση βολής από την εξάδα των πλέι - οφ. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς, είναι όμως πιο αδύναμη εκτός έδρας, όπου έχει υποστεί τις οκτώ από τις δέκα φετινές ήττες της. Ο Σιμς έχει σκοράρει σε τρία από τα τελευταία τέσσερα ματς, που η ομάδα του βρήκε δίχτυα. Εκτός οι πολύτιμοι μέσοι Άλεν και Σέιφ και ο δεύτερος σκόρερ, Σακαμότο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Kόβεντρι είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα. Χ2.

Βαθμολογία -

09/03/2024Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λέστερ Λέστερ 81 36 26 3 7 72 31 41
2 Λιντς Λιντς 79 37 24 7 6 68 28 40
3 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 78 36 23 9 4 73 47 26
4 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 70 35 21 7 7 69 45 24
5 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 60 36 17 9 10 53 35 18
6 Χαλ Χαλ 57 36 16 9 11 51 44 7
7 Νόριτς Νόριτς 55 36 16 7 13 61 54 7
8 Κόβεντρι Κόβεντρι 54 36 14 12 10 57 42 15
9 Πρέστον Πρέστον 53 35 15 8 12 47 52 -5
10 Κάρντιφ Κάρντιφ 50 36 15 5 16 41 48 -7
11 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 47 36 14 5 17 46 41 5
12 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 47 35 14 5 16 50 52 -2
13 Γουότφορντ Γουότφορντ 45 36 11 12 13 51 49 2
14 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 44 36 12 8 16 41 43 -2
15 Σουόνσι Σουόνσι 43 36 11 10 15 46 57 -11
16 Πλίμουθ Πλίμουθ 40 36 10 10 16 53 60 -7
17 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 40 36 11 7 18 50 63 -13
18 Μίλγουολ Μίλγουολ 40 36 10 10 16 35 48 -13
19 ΚΠΡ ΚΠΡ 39 36 10 9 17 36 48 -12
20 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 39 35 10 9 16 42 56 -14
21 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 38 36 8 14 14 41 57 -16
22 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 38 36 10 8 18 33 49 -16
23 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 38 37 11 5 21 30 55 -25
24 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 19 36 3 10 23 30 72 -42

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr