Ποδόσφαιρο

MLS: Το τρίτο δείγμα

Σάββατο, 9 Μαρτίου 2024 - 13:44

Συνέχεια στο συναρπαστικό πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών, με έντεκα αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής.

MLS: Το τρίτο δείγμα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της MLS

ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ-ΠΟΡΤΛΑΝΤ

Η Νιου Γιορκ Σίτι έφυγε με άδεια χέρια από την έδρα του Σεντ Λουίς (2-0), μένοντας χωρίς βαθμό αλλά και «άσφαιρη» μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Και αυτή η εμφάνιση των «πολιτών» ήταν πολύ μέτρια, είχαν μόλις μία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ενώ μετά το 0-2 αρκέστηκαν σε ανούσια κατοχή. Ηδη προβληματισμένος ο Αγγλος τεχνικός Νικ Κάσινγκ κι ενώ η πρωταθλήτρια του 2021 έρχεται από μία κακή σεζόν που την βρήκε να μένει εκτός πλέι οφ με τραγικές επιθετικές επιδόσεις (μόλις 35 γκολ ενεργητικό). Τιμωρημένος ο μεσοαμυντικός Σαντς, τραυματίας ο μεσοεπιθετικός Μάξι Μοράλες.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Το Πόρτλαντ άφησε τη νίκη απέναντι στην Ουάσινγκτον να του… γλιστρήσει (2-2), χάνοντας την ευκαιρία να κάνει το 2/2 στο ξεκίνημα. Με πρωταγωνιστή τον Μορένο (γκολ και ασίστ) έβαλε γερά θεμέλια για την επικράτηση, όμως καθησυχάστηκε και το πλήρωσε μάλιστα ο Καναδός γκολκίπερ Κρεπό στο ντεμπούτο του την έσωσε από ολική ανατροπή. Συνυπολογίζοντας την περσινή σεζόν μετράει οκτώ συνεχόμενα γκολ-γκολ και over, βρίσκοντας δίχτυα σε 12 σερί ματς στην MLS. Φέτος έχει νέο τεχνικό τον Φιλ Νέβιλ, ο οποίος κάνει τα πλάνα του χωρίς τον βασικό αριστερό μπακ Μπράβο, τον εξτρέμ Λορία και τον επιθετικό Μόρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πρώτο εντός έδρας ματς για την Νιου Γιορκ Σίτι και στο οποίο μπορεί να κάνει ¨σεφτέ” μιας και το Πόρτλαντ αποδυναμώνεται μακριά από το Ορεγκον. Ασος (1,85).

ΤΟΡΟΝΤΟ-ΣΑΡΛΟΤ

Μετά την «λευκή» ισοπαλία της πρεμιέρας στο Σινσινάτι, το Τορόντο άλωσε την έδρα της Νιου Ινγκλαντ (0-1) πανηγυρίζοντας το πρώτο του διπλό μετά τον Αύγουστο 2022! Οι Καναδοί στάθηκαν αρκετά καλά, στηριζόμενοι κλασικά στο ιταλικό δίδυμο Ινσίνιε - Μπερναντέτσκι, έχοντας και δοκάρι (75'). Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ο μέσος Λόνγκσταφ (είχε μείνει ελεύθερος από την Νιούκαστλ). Eκτός πλάνων οι Γκομίς (στόπερ), Σερβάνια (μέσος), Κερ (εξτρέμ) και Περούζα (επιθετικός).

Η Σάρλοτ πήρε ισοπαλία στο Βανκούβερ (1-1), φτάνοντας τους τέσσερις βαθμούς μετά τη νίκη επί της Νιου Γιορκ Σίτι. Αρκετά καλή η εμφάνιση στο δεύτερο ματς με νέο τεχνικό τον Αγγλο Ντιν Σμιθ, ήταν ιδιαίτερα συμπαγής αμυντικά ενώ είχε και τις ευκαιρίες της κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Είναι η 3η συμμετοχή της στην MLS, πέρυσι έπαιξε πρώτη φορά πλέι οφ. Αμφίβολος ο στόπερ Τουϊλόμα, νοκ άουτ οι μέσοι Μπέντερ και Μπρόνικο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καλά στοιχεία έχουν δείξει και οι δύο ομάδες στο αήττητο τους ξεκίνημα, απόψε περιμένουμε η έδρα να παίξει τον ρόλο της και θα ακολουθήσουμε τους Καναδούς (2,30).

ΑΤΛΑΝΤΑ-ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ

Η Ατλάντα είχε ρεπό το Σαββατοκύριακο, στην πρεμιέρα ηττήθηκε σε ματς λίγων ευκαιριών στο Κολόμπους (1-0). Με διαρκή σκαμπανεβάσματα πέρυσι, παρότι είχε την δεύτερη πιο παραγωγική επίθεση στην MLS έμεινε 6η στην Ανατολή και στον πρώτο γύρο των πλέι οφ την απέκλεισε το Κολόμπους. Ηγέτης της πρωταθλήτριας του 2018 είναι ο Αργεντινός επιτελικός Αλμάδα (12 γκολ και 19 ασίστ πέρυσι), επιθετικά θα στηριχθεί και στον Γιώργο Γιακουμάκη.

Δεύτερη ήττα σε ισάριθμες αγωνιστικές και μάλιστα εντός έδρας από το Τορόντο υπέστη η Νιου Ινγκλαντ (0-1). Οι «επαναστάτες» -με νέο τεχνικό φέτος τον Κάλεμπ Πόρτερ-είχαν την πρωτοβουλία στο πρώτο ημίχρονο όμως ήταν φλύαρη, κόντρα στη ροή έμειναν πίσω στο σκορ και δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν, σταδιακά η απόδοση τους έπεφτε. Μεσοβδόμαδα ουσιαστικά «κλείδωσε» την πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Καπ, νικώντας 4-0 την Αλαχουλένσε. Εκτός πλάνων οι Mπάι (δεξιός μπακ) και Μπορέρο (εξτρέμ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τους πρώτους της βαθμούς θα επιδιώξει η Ατλάντα, έχει το πάνω χέρι με την δυσλειτουργική στα πρώτα ματς Νιου Ινγκλαντ. Ασος (1,70), που μπορεί να συνδυαστεί με over (2,20).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ-ΣΙΚΑΓΟ

Μέσα από την αγκαλιά του έχασε το Κολόμπους τη νίκη στην Μινεσότα (1-1) κι ενώ οι πρωταθλητές είχαν ξεκινήσει με νίκη επί της Ατλάντα. Ο συνήθης ύποπτος Κούτσο Ερνάντες σκόραρε ξανά δίνοντας του δίκαιο προβάδισμα, όμως στο τελευταίο ημίωρο δέχτηκε πίεση για να ισοφαριστεί βαθιά στις καθυστερήσεις. Ακολούθησε η εκτός έδρας νίκη επί του Χιούστον (0-1) για τους «16» του CONCACAF Champions Cup (13/3 η ρεβάνς). Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Φάρσι.

Εντός έδρας ήττα από το Σινσινάτι γνώρισε το Σικάγο (1-2), χαλώντας κάπως τις καλές εντυπώσεις της πρώτης αγωνιστικής όπου ισοφαρίστηκε βαθιά στις καθυστερήσεις στην Φιλαδέλφεια. Οι Φάιαρ βρέθηκαν σε θέση άμυνας στο μεγαλύτερο διάστημα, δεν άξιζαν καλύτερης τύχης γλιτώνοντας από επιπλέον τέρματα. Περιμένει περισσότερα από την τριπλέτα των Σατσίρι, Γκουτιέρες, Κάιπερς. Αμφίβολος ο μπακ Γκούτμαν, νοκ άουτ οι Ντάουντ (αν. γκολκίπερ), Τεράν (μπακ), Kάσας (μέσος) και Μπεζέρα (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με τον Κούτσο Ερνάντες να αποτελεί εγγύηση στο σκοράρισμα, το πολύ δυνατό κυρίως μέσα στο Οχάιο Κολόμπους αναμένεται να πάρει αυτό που θέλει με το Σικάγο ακόμα να ψάχνεται. Πολύ χαμηλά πάντως ο άσος και θα τον ρισκάρουμε από το πρώτο ημίχρονο (2,10).

ΝΥ ΡΕΝΤ ΜΠΟΥΛΣ-ΝΤΑΛΑΣ

Μετά την εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία με το Νάσβιλ, οι ΝΥ Ρεντ Μπουλς πέρασαν αλώβητοι από το Χιούστον (1-2). Βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ αλλά γρήγορα ισορρόπησε επιτυγχάνοντας ανατροπή που ολοκληρώθηκε με τον Μόργκαν να σκοράρει μετά από τον Οκτώβριο 2022 (!), ενώ και ο αξιόπιστος Παραγουανός γκολκίπερ Κορονέλ στάθηκε στο ύψος του. Τερμάτισε 8η στην Ανατολή και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο πλέι οφ, φέτος έχει νέο τεχνικό τον Γερμανό Σάντρο Σβαρτς ο οποίος δεν υπολογίζει τους επιθετικούς Στράουντ, Μπερκ και τους Οφόρι (αριστερός μπακ), Ενγκομά (εξτρέμ), αμφίβολος ο αριστερός μπακ Τόλκιν.

Σε εντός έδρας ήττα από το Μόντρεαλ υποχρεώθηκε το Ντάλας (1-2) κι ενώ είχε μπει με το.. δεξί στη νέα σεζόν νικώντας το Σαν Χοσέ. Κάπως άδικη πάντως η ήττα των Τεξανών, που αν και επιθετικά δεν έδειξαν την ορμή της πρεμιέρας είχαν την μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες, όχι όμως και τόση ουσία ενώ αμυντικά φάνηκαν κάποια κενά. Πέρυσι ήταν συνεπές στο ραντεβού με τα πλέι οφ εκεί όμως το απέκλεισε άμεσα το Σιάτλ (2-1 νίκες). Απουσιάζουν οι βασικοί μπακ Ζεσούς (δεξιός), Φαρφάν (αριστερός), Βελάσκο (εξτρέμ), ο εξτρέμ Σκοτ και οι μεσοεπιθετικοί Εντσαμπελένγκ, Πομικάλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυνατά έχουν μπει στο νέο τους ξεκίνημα οι ΝΥ Ρεντ Μπουλς, επικίνδυνο επιθετικά το Ντάλας όμως στα ταξίδια του χάνει σε ισχύ. Βέβαια δεν είναι για 1,55 ο άσος, αντιθέτως βρίσκουμε αξία στο γκολ-γκολ (2,07).

ΟΡΛΑΝΤΟ-ΜΙΝΕΣΟΤΑ

Το Ορλάντο ήταν κομπάρσος στην παράσταση της Ιντερ Μαϊάμι, είχε εντελώς παθητικό ρόλο γνωρίζοντας βαριά ήττα (5-0). Για τα «λιοντάρια» -που στην πρεμιέρα έμειναν στο 0-0 με το Μόντρεαλ- ακολούθησε η εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία με την Τίγκρες για τους «16» του Τσάμπιονς Καπ Βορείου/Κεντρικής Αμερικής, έχοντας καλύτερη εικόνα από τους Μεξικάνους και ακολουθεί η ρεβάνς (13/3). Ο Κολομβιανός τεχνικός Οσκαρ Παρέχα δεν υπολογίζει τον αν. φορ Λογιόλα.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μετά το διπλό επί του Οστιν, η Μινεσότα έσωσε στο 95' ένα βαθμό απέναντι στο Κολόμπους (1-1). Ο γκολκίπερ Σεντ Κλερ ήταν πρωταγωνιστής στο πρώτο ημίχρονο, πιο ισορροπημένη η επανάληψη. Νέος τεχνικός είναι ο Ερικ Ράμσεϊ αλλά προσωρινά συνεχίζει με υπηρεσιακό τον Κάμερον Νόουλς, ενώ απέκτησε και τον Ισπανό αμυντικό Μπάχαρακ. Αμφίβολοι ο πολύτιμος Αργεντινός μεσοεπιθετικός Ρεϊνόσο και ο αμυντικός μέσος Αριάγα, νοκ άουτ ο φορ Χλόνγκγουεϊν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Να.. ξεπλύνει την ντροπή του Μαϊάμι θέλει το Ορλάντο, η Μινεσότα δεν είναι αμελητέα ούτε όμως φόβητρο. Πρώτο σημείο ο άσος (1,93).

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΣΙΑΤΛ

Βαθιά στις καθυστερήσεις απέφυγε η Φιλαδέλφεια την ήττα στο Κάνσας (1-1), ακριβώς ότι είχε καταφέρει στην πρεμιέρα κόντρα στο Σικάγο! Κυνηγούσε στο σκορ από νωρίς και παρότι συνολικά ήταν χειρότερη του αντιπάλου δεν τα παράτησε και... γέλασε τελευταία. Ακολούθησε η «λευκή» ισοπαλία με την Πατσούκα για τους «16» του Τσάμπιονς Καπ Βορείου/Κεντρικής Αμερικής (13/3 η ρεβάνς). Eκτός πλάνων οι Λεφλόρ (αριστερός μπακ) και Φλακ (μέσος).

Παρότι είχε πλήρη υπεροχή «σφυροκοπώντας» το Οστιν, το Σιάτλ βρήκε.. τοίχο στον γκολκίπερ μένοντας στη «λευκή» ισοπαλία. Χαρακτηριστικά άτυχοι οι Σάουντερς, είχαν και εξαιρετική αμυντική λειτουργία αλλά περιορίστηκαν στον πρώτο φετινό βαθμό μετά την ήττα στο Λος Αντζελες. Τέθηκε νοκ άουτ για δύο μήνες ο εξτρέμ ντε λα Βέγκα, εκτός πλάνων και οι Φράι (γκολκίπερ), Ζοάο Πάουλο (μέσος), Ροντρίγκες (εξτρέμ), αμφίβολοι οι Αντράντε (στόπερ) και Ρούσνακ (μεσοεπιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύο φορές στην εκπνοή έχει σωθεί ήδη η Φιλαδέλφεια, αναμένεται να μπει πιο δυνατά απόψε. Σκληρός αντίπαλος το έμπειρο Σιάτλ, λίγα γκολ βλέπουμε (1,80 το under).

ΟΣΤΙΝ-ΣΕΝΤ ΛΟΥΙΣ

Το Οστιν έμεινε όρθιο στην ισχυρή έδρα του Σιάτλ αποσπώντας «λευκή» ισοπαλία, βγάζοντας αντίδραση μετά την κακή εμφάνιση και ήττα της πρεμιέρας κόντρα στην Μινεσότα. Πάντως στον μεγαλύτερο βαθμό το οφείλει στον γκολκίπερ Στούβερ που έκανε ουκ ολίγες σπουδαίες επεμβάσεις, άλλωστε το πρώτο σουτ των Τεξανών έγινε στο... 74'. Ελειψε στα δύο πρώτα ματς και είναι ξανά αμφίβολος ο Αργεντινός ηγετικός μεσοεπιθετικός Ντριούσι, ο οποίος το 2022 είχε αναδειχτεί ως ο πολυτιμότερος παίκτης της MLS (είχε 25 γκολ, ενώ πέρυσι έμεινε στα 11), χωρίς επιβεβαιωμένες απουσίες για τον τεχνικό Τζος Βολφ.

Το Σεντ Λούις υπέταξε δίκαια και σχετικά εύκολα την Νιου Γιορκ Σίτι (2-0) ενώ στην πρώτη αγωνιστική είχε αναδειχθεί ισόπαλο με το Σολτ Λέικ. Ερχόμενο από την ήττα-αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Καπ Βορείου/Κεντρικής Αμερικής (1-0 στο Χιούστον) πήρε εξαρχής τα ηνία και έκλεισε όλους τους διαδρόμους. Και τα τρία τελευταία ήταν συνδυασμός under και no goal. Η ομάδα του Νοτιοαφρικανού Μπράντλεϊ Κάρνελ ήταν εντυπωσιακή στην περσινή παρθενική σεζόν στην MLS, πήρε εξαρχής κεφάλι στη Δύση και δεν έχασε ποτέ την πρωτιά (πάντως αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των πλέι οφ)! Αμφίβολος ο στόπερ Χίμπερτ, τραυματίας ο εξτρέμ Αλμ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οχι και τόσο ενθαρρυντικά τα πρώτα δείγματα του Οστιν, ενώ το Σεντ Λούις ξεκίνησε και φέτος καλά. Πολύ αμφίρροπο όπως δείχνει και το προσφερόμενο σετ, το αφήνουμε.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΟΛΤ ΛΕΙΚ-ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Το Σολτ Λέικ εκμεταλλεύτηκε το χιονισμένο τοπίο στην έδρα του και παρ’ όλο που έμεινε με δέκα παίκτες, πήρε την πρώτη νίκη με 3-0 από το ημίχρονο επί του Λος Άντζελες, παραμένοντας αήττητο δεύτερη σερί αγωνιστική και κρατώντας για πρώτη φορά ανέπαφη την εστία της στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Για την ομάδα του Πολ Μαστροένι, ο Αράνγκο σκοράρει σε δύο σερί αγώνες πρωταθλήματος. Εκτός Μπονίγια, Κατράνης (μπακ), τιμωρημένος ο μέσος Οχέδα.

Το Κολοράντο έφτασε κοντά στην πρώτη νίκη της σεζόν κόντρα στο Νάσβιλ, αλλά ισοφαρίστηκε στο τέλος (1-1) και έμεινε με έναν πόντο στα δύο πρώτα παιχνίδια του. Η ομάδα του Κρις Άρμας, δεν έχει νίκη πλέον σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος, με ένα τρίποντο σε εννέα. Θέλει να βάλει τέλος σε ένα κάκιστο σερί μακριά από την έδρα της, όπου έχει πάρει μόλις έναν πόντο στα τελευταία 11 παιχνίδια. Εκτός ο μέσος Πρίσο, αμφίβολος ο αμυντικός Σακόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Σολτ Λέικ “δαγκώνει” στη Γιούτα και δεν βλέπουμε πως μπορεί να πάρει αποτέλεσμα το Κολοράντο (1,78).

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ-ΚΑΝΣΑΣ

Το Λος Αντζελες, υπέφερε στο χιονισμένο Σολτ Λέικ Σίτι και υπέκυψε με 3-0, για την πρώτη ήττα της στη σεζόν. Η ομάδα του Στιβ Τσερούντολο, δέχεται γκολ σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια της νέας περιόδου, ενώ έμεινε πρώτη φορά χωρίς τέρμα. Εντός έδρας έχει ήδη μία νίκη, που ήταν η τέταρτη συνεχόμενη εκεί σε ματς MLS. Έχει χάσει μόνο δύο από τα τελευταία δέκα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. Eκτός ο μπακ Ντελαβάγιε, αμφίβολος ο μπακ Παλένσια.

Το Κάνσας έφτασε πολύ κοντά στην πρώτη νίκη της σεζόν με Φιλαντέλφεια, αλλά ισοφαρίστηκε στο τέλος και έτσι έχει δύο ισοπαλίες, αμφότερες με ακριβές σκορ 1-1, στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές. Η ομάδα του Πίτερ Βέρμις, μακριά από την έδρα της συνήθως δέχεται γκολ, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις σε ένα από τα τελευταία 16 ταξίδια της για την MLS. Τραυματίες οι Εντένμπε (μπακ), Σέλτον (επιθετικός), αμφίβολος ο επιθετικός και αρχηγός, Ράσελ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Να συνέλθει από το “χαστούκι” που δέχτηκε στην Γιούτα καλείται το Λος Αντζελες, θα έχει τις ευκαιρίες του απέναντι στο ευάλωτο αμυντικά Κάνσας που πάντως μπορεί επίσης να βρει δίχτυα. Αξίζει ο συνδυασμός άσου με γκολ-γκολ (3,30).

ΣΑΝ ΧΟΣΕ-ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ

Το Σαν Χοσέ έκανε νέα κακή εμφάνιση κόντρα στη Λος Άντζελες Γκάλαξι (1-3) και έχει δύο σερί ήττες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια, αμφότερες με γκολ – γκολ και over 2.5. Η ομάδα του Λούτσι Γκονζάλες, συνεχίζει έτσι το κακό σερί της στο πρωτάθλημα, καθώς δεν έχει νίκη σε oκτώ ματς MLS, ενώ έχει κερδίσει μόνο ένα στα τελευταία 13, αλλά με έξι ισοπαλίες, οι πέντε με σκορ 1-1 . Eκτός ο τερματοφύλακας Μαρτσινόφσκι, αμφίβολος ο μέσος Τσακίρης.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Το Βανκούβερ δεν ενθουσίασε στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα, καθώς αρκέστηκε στο να σώσει την εντός έδρας ισοπαλία με τη Σάρλοτ (1-1). Η ομάδα του Bάνι Σαρτίνι, είναι πλέον πέντε ματς χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα, με ένα στα τελευταία δέκα παιχνίδια, εκ των οποίων τα πέντε έληξαν χωρίς νικητή. Εκτός έδρας, τελείωσε την περσινή σεζόν, χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε ταξίδια της και με ένα διπλό σε επτά. Εκτός ο μπακ Αντεκούγκμπε, αμφίβολος ο τερματοφύλακας Μπέντικ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αρνητική εικόνα από το Σαν Χοσέ στο ξεκίνημα, βέβαια ούτε το Βανκούβερ “έλκει” με τις εμφανίσεις του. Με τον άσο (2,42).

Βαθμολογία -

09/03/2024Eastern Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ίντερ Μαϊάμι Ίντερ Μαϊάμι 7 3 2 1 0 8 1 7
2 Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ 4 2 1 1 0 5 3 2
3 Κολόμπους Κρού Κολόμπους Κρού 4 2 1 1 0 2 1 1
4 Μόντρεαλ Ιμπακτ Μόντρεαλ Ιμπακτ 4 2 1 1 0 2 1 1
5 Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς 4 2 1 1 0 2 1 1
6 Σινσινάτι Σινσινάτι 4 2 1 1 0 2 1 1
7 Σάρλοτ Σάρλοτ 4 2 1 1 0 2 1 1
8 Τορόντο Τορόντο 4 2 1 1 0 1 0 1
9 Φιλαδέλφεια Γιούνιον Φιλαδέλφεια Γιούνιον 2 2 0 2 0 3 3 0
10 Νάσβιλ Νάσβιλ 2 2 0 2 0 1 1 0
11 Σικάγο Φάιαρ Σικάγο Φάιαρ 1 2 0 1 1 3 4 -1
12 Ορλάντο Σίτι Ορλάντο Σίτι 1 2 0 1 1 0 5 -5
13 Ατλάντα Γιουνάιτεντ Ατλάντα Γιουνάιτεντ 0 1 0 0 1 0 1 -1
14 Νιου Ίνγκλαντ Νιου Ίνγκλαντ 0 2 0 0 2 1 4 -3
15 Νιου Γιορκ Σίτι Νιου Γιορκ Σίτι 0 2 0 0 2 0 3 -3
Final Series
Final Series Play-offs
09/03/2024Western Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Πόρτλαντ Τάιμπερς Πόρτλαντ Τάιμπερς 4 2 1 1 0 6 3 3
2 Λος Άντζελες Γκάλαξι Λος Άντζελες Γκάλαξι 4 2 1 1 0 4 2 2
3 Σεντ Λούις Σίτι Σεντ Λούις Σίτι 4 2 1 1 0 3 1 2
4 Ρεάλ Σολτ Λέικ Ρεάλ Σολτ Λέικ 4 3 1 1 1 4 3 1
5 Μινεσότα Γιουνάιτεντ Μινεσότα Γιουνάιτεντ 4 2 1 1 0 3 2 1
6 Ντάλας Ντάλας 3 2 1 0 1 3 3 0
7 Λος Άντζελες Λος Άντζελες 3 2 1 0 1 2 4 -2
8 Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι 2 2 0 2 0 2 2 0
9 Όστιν Όστιν 1 2 0 1 1 1 2 -1
10 Σιάτλ Σάουντερς Σιάτλ Σάουντερς 1 2 0 1 1 1 2 -1
11 Βανκούβερ Γουάιτκαπς Βανκούβερ Γουάιτκαπς 1 1 0 1 0 1 1 0
12 Ντιναμό Χιούστον Ντιναμό Χιούστον 1 2 0 1 1 2 3 -1
13 Κολοράντο Ράπιντς Κολοράντο Ράπιντς 1 2 0 1 1 2 5 -3
14 Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς 0 2 0 0 2 2 5 -3
Final Series
Final Series Play-offs

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr