Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Σκωτίας: Προκρίσεις χωρίς ρίσκο!

Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 - 00:37

Τα προημιτελικά του Κυπέλλου Σκωτίας συνεχίζονται με δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που αξίζουν το ποντάρισμα στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος. 

Κύπελλο Σκωτίας: Προκρίσεις χωρίς ρίσκο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις για το Κύπελλο Σκωτίας.

ΣΕΛΤΙΚ - ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Η Σέλτικ στο πρωτάθλημα έχασε εκτός έδρας από τη Χαρτς 0-2, δεχόμενη από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (43’, 56’). Από το 16’ έπαιζε με δέκα παίκτες, ενώ στο 13’ έχασε πέναλτι! Ελαβε τέλος το αήττητο σερί των 12 αγώνων, γνωρίζοντας 2η ήττα σε 15 παιχνίδια. Πάντως, η βαθμολογική τη κατάσταση δεν άλλαξε, καθώς διατηρήθηκε δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρέιντζερς. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Λίβινγκστον, στο πρωτάθλημα, έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Σεντ Τζόνστον. Προηγήθηκε στο 37’, αλλά ισοφαρίστηκε στο 87’. Εμεινε έτσι μακριά από τη νίκη σε 3ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί δύο νίκες (η μία στην παράταση, στην προηγούμενη φάση του Κυπέλλου). Βρίσκεται στην τελευταία θέση, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα τερματίσει στην τελευταία δυάδα, καθώς απέχει δέκα βαθμούς από τη γραμμή σωτηρίας, τουλάχιστον θέλει να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Τα τρία τελευταία ματς εκτός έδρας έχουν έρθει Goal/Goa

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σέλτικ προέρχεται από την ήττα κόντρα στη Χαρτς παρόλα αυτά η απόστασή της από τη Ρέιντζερς και την κορυφή παρέμεινε στους δύο βαθμούς. Η Λίβινγκστον από την άλλη βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου θα είναι υπέρβαση. Το ποντάρισμα στον 1 δεν αξίζει καθώς η απόδοση είναι πολύ χαμηλή, θα πάμε με το over 3,5 σε απόδοση 1.95.

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ - ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ

Στην Πρέμιερ: Χιμπέρνιαν – Ρέιντζερς: 0-3 (24/1) και Ρέιντζερς – Χιμπέρνιαν 4-0 (21/10). Η Χιμπέρνιαν, στο πρωτάθλημα, επικράτησε εντός έδρας της Ρος Κάουντι 2-0, με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (59’, 86’). Είναι αήττητη σε πέντε ματς και βρίσκεται οριακά στην πρώτη εξάδα. Εντός έδρας, προέρχεται από δύο ήττες και ενώ είχαν προηγηθεί πέντε ματς χωρίς επιτυχία. Τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal. Εκτός είναι οι αμυντικοί Χάνλον (9/0) και Κάμπελ (8/2) και ο μέσος Ντόιλ – Χέις (1/0).

Η Ρέιντζερς, στο πρωτάθλημα, γνώρισε ήττα – σοκ εντός έδρας από τη Μάδεργουελ με 1-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 9’, ισοφάρισε στο 60’, αλλά στο 75’ δέχθηκε 2ο γκολ. Ελαβε τέλος το νικηφόρο σερί των έντεκα αγώνων, γνωρίζοντας 2η ήττα σε 29 ματς! Πάντως, διατηρήθηκε στην κορυφή με δύο βαθμούς διαφορά της από τη 2η Σέλτικ. Την περασμένη Πέμπτη έπαιξε εκτός έδρας με την Μπενφίκα στο Γιουρόπα Λιγκ, την ερχόμενη εβδομάδα η ρεβάνς. Εκτός είναι οι μέσοι Ρούφι (6/0) και Ντόουελ (4/1) και οι επιθετικοί Σίμα (21/5) και Περέιρα (7/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Χιμπέρνιαν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, είναι αήττητη σε πέντε παιχνίδια και παλεύει να ανεβεί στην πρώτη εξάδα. Από την άλλη η Ρέιντζερς ηττήθηκε από τη Μάδεργουελ παρόλα αυτά ούτε η Σέλτικ πήρε τη νίκη με τη διαφορά τους να παραμένει στους 2 βαθμούς. ΟΙ φιλοξενούμενοι δεν αναμένεται να μείνουν μακριά από τη νίκη για ακόμη μια αναμέτρηση, ενώ η πρόκριση στην επόμενη φάση είναι ρεαλιστικός στόχος. Θα πάμε με το 2 & over 1,5 σε απόδοση 1.70.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr