Ποδόσφαιρο

Α' Αυστρίας: Δυνατά πονταρίσματα!

Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 - 00:44

Η τελευταία αγωνιστική για την κανονική περίοδο στο πρωτάθλημα της Αυστρίας συνεχίζεται με πέντε αναμετρήσεις που αξίζουν το ποντάρισμα στο κουπόνι του στοιχήματος.

Α' Αυστρίας: Δυνατά πονταρίσματα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Αυστρίας.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΤΙΡΟΛ

Η Αούστρια του Μίχαελ Βίμερ έπαιξε με τρομερή πίεση απέναντι στην Μπλάου-Βάις. Δεν λύγισε ακόμη και όταν δέχτηκε την ισοφάριση και πήρε νίκη που την κρατάει ζωντανή στην μάχη για την εξάδα. Το μόνο που μπορεί να κάνει για να τρυπώσει εκεί είναι, να νικήσει και να ελπίζει να υπάρξει νικητής στο ματς της Κλάγκενφουρτ με την Ραπίντ Βιέννης. Δεν είναι απίθανο σενάριο αλλά, πρέπει να νικήσει. Στο γήπεδό της αήττητη εννέα αγώνες (4/5/0). Τραυματίας ο στόπερ Μαρτίνς (16 ματς).

Απέναντι στην Χάρτμπεργκ η Τιρόλ έκανε την καλύτερη εμφάνισή αμυντικά φέτος και νίκησε δίκαια. Βέβαια έπαιζε με παίκτη παραπάνω εξήντα λεπτά αλλά η ψυχολογία, και μαζί και η βαθμολογική θέση, βελτώθηκε. Πρώτη νίκη μετά από τρεις σερί ήττες. Διοικητικές αλλαγές αναμένονται, ίσως και αλλαγή ιδιοκτησίας αλά... Σάλτσμπουργκ. Για την ομάδα ενδιαφέρεται η Λος Άντζελες FC. Αγωνιστικά είναι στο +7 από την τελευταία θέση και έχει χάσει πέντε από τα τελευταία έξι ματς εκτός (1/0/5). Τιμωρημένος ο μέσος Τάφερνερ (19 ματς/1 γκολ/1 ασίστ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Αούστρια αν θέλει να ελπίζει σε είσοδο στα πλει οφ η νίκη κόντρα στην Τιρολ εντός έδρας ειναι επιτακτική και μονόδρομος. Η Τιρολ βρίσκεται στην προτελευταία θέση και δεν είναι ικανή να δημιουργήσει προβλήμα. Θα ποντάρουμε στον 1 ακόμα και αν προσφέρεται σε χαμηλά επίπεδα στο 1.50

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΚΛΑΓΚΕΝΦΟΥΡΤ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Μια λέξη περιγράφει την εικόνα της Κλάγκενφουρτ απέναντι στην Σάλτσμπουργκ. Ακίνδυνη. Έκανε μια τελική προσπάθεια πραγματοποιώντας αρνητικό ρεκόρ φέτος. Παρέμεινε τέταρτη και θα μείνει στην πρώτη εξάδα αν δεν χάσει ή αν έχει ίδιο αποτέλεσμα με την Χάρτμπεργκ που βρίσκεται πίσω της. Εντός αήττητη στους τελευταίους τρεις αγώνες (1/2/0) και έχει χάσει μόνο δύο από τα τελευταία δεκατρία ματς (4/7/2). Αρκετά προβλήματα με σημαντικότερα τον πρώτο σκόρερ Καρβάινα (19 ματς/10 γκολ/7 ασίστ) και τον επιθετικό Άρβαϊλερ (14 ματς/2 ασίστ)

Η αστοχία της Ραπίντ με την ουραγό Λούστεναου έφερε την ισοπαλία. Ισοπαλία θέλει και στο Κλάγκενφουρτ για να είναι στην πρώτη εξάδα. Αήττητη τέσσερα ματς μετά την διακοπή (2/2/0) αλλά η οι αποφάσεις της ομοσπονδίας για τα επεισόδια του ντέρμπι με την Αούστρια προ δύο εβδομάδων πληγώνουν την ομάδα. Τιμωρήθηκαν πέντε παίκτες οι Μπούργκσταλερ (15 ματς/6 γκολ/3 ασίστ), Γκρουλ (20 ματς/8 γκολ/6 ασίστ), Σικ (11 ματς/3 ασίστ), Χόφμαν (12 ματς), Χεντλ (21 ματς). Τιμωρημένος και ο στόπερ Κονγκόλο (7 ματς/1 ασίστ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δυο ομάδες βρίσκονται σε θέση πλει οφ με την Ραπιντ να καίγεται καθώς η Αούστρια Βιεννης καραδοκεί. Η Ραπιντ θα αγωνιστεί με απουσίες και θα έχει δύσκολο έργο. Θα ποντάρουμε σε ένα βολικό για τους δυο Χ σε απόδοση 2.80

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΛΟΥΣΤΕΝΑΟΥ - ΛΙNΤΣΕΡ

Παίζοντας με παίκτη παραπάνω από το 33ο λεπτό η Αούστρια Λουστενάου ήταν αποτελεσματική και προηγήθηκε της Ραπίντ Βιέννης. Όταν έμεινε με δέκα παίκτες και αυτή κινδύνευσε με ήττα αλλά απέδρασε με την ισοπαλία. Χρήσιμος ο βαθμός για την ομάδα του κόουτς Χέραφ ο οποίος ενεπλάκη σε φραστικό επεισόδιο με οπαδό και λογικά θα τιμωρηθεί και δεν θα είναι στον πάγκο. Έχει χάσει και τα δέκα ματς που έχει δώσε μπροστά στον κόσμο της φέτος. Μοναδική απώλεια ο τιμωρημένος μέσος Γκράμπερ (15 ματς).

Καλή προσπάθεια της Λίντσερ με την Αούστρια Βιέννης. Αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια θα είχε πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία. Αν νικήσει την Λούστεναου κάνει μεγάλο βήμα παραμονής η ομάδα του κόουτς Σλάιμπλενερ καθώς είναι ήδη στο +12 από την ουραγό. Δεν έχει νίκη πάντως στα τελευταία επτά παιχνίδια (0/3/4) ενώ τα τελευταία έξι έχουν λήξει στα 2-3 γκολ. Χωρίς νίκη εκτός για πέντε ματς (0/1/4) με τρία σερί Under 2,5. Τιμωρημένος ο επιθετικός μέσος Μένσα (21 ματς/2 γκολ/2 ασίστ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η γηπεδούχος έχει δεχθεί 10 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στην έδρα της. Έρχεται όμως από παιχνίδι ψυχολογίας καθώς απέσπασε σημαντικό βαθμό κόντρα στην Αούστρια Βιεννης. Η Λιντς είναι ικανή για διπλό αλλά δεν πείθει σε αυτές τις αποδόσεις. Θα ποντάρουμε στο g/g σε απόδοση 1.80.

ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ - ΑΛΤΑΧ

Η Βολφσμπέργκερ προβλημάτισε την Στουρμ για μια ώρα αλλά μόλις μπήκε το πρώτο γκολ... κατέρρευσε και γνώρισε δίκαια τη συντριβή. Έχασε πλέον και μαθηματικά την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. «Απογοητευτήκαμε. Πρέπει όμως να βελτιωθούμε. Στόχος μας είναι η πρωτιά στα Play-out» είπε ο κόουτς Σμιντ που έδωσε κίνητρο στην ομάδα καθώς υπάρχει μικρή ελπίδα για Ευρωπαϊκό εισιτήριο ακόμη. Ήταν η τέταρτη ήττα στα έξι τελευταία ματς (2/0/4). Δεν έχει ισοπαλία στα τελευταία δέκα (5/0/5). Μοναδική απώλεια ο τιμωρημένος μέσος Αλτουνασβίλι (18 ματς).

Η Αλτάχ είχε αρκετά καλή εικόνα αμυντικά στο παιχνίδι με την Λίντσερ και έφερε δίκαιη ισοπαλία. Άστοχη στην επίθεση που είναι ένα φαινόμενο που προβληματίζει τον κόουτς Στάντφεστ. Στα τέσσερα παιχνίδια μετά την διακοπή η ομάδα του δεν έχει νίκη (0/2/2). Σε αυτά τα τέσσερα ματς έχει συνολικό δείκτη xGoals 5,97 και έχει πετύχει μόλις τρία γκολ. Ευκαιρίες φτιάχνει και βγάζει καλή εικόνα. Εκτός έδρας έχει πέντε σερί ήττες και συνολικά επτά ματς χωρίς νίκη (0/2/5). Τραυματίας ο μέσος Πριτλ (2 ματς).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ποιοτικότερο το σύνολο των γηπεδούχων που αν ειναι σοβαροί θα καθαρίσουν το παιχνίδι. Η Αλταχ δεν πείθει με την απόδοση της ακόμα και αν ήρθε από θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Λιντς. Θα προτιμήσουμε την έδρα και την καλύτερη ομάδα και θα ποντάρουμε στον 1 σε απόδοση 2.00.

ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ

Η Χάρτμπεργκ είχε απογοητευτική εικόνα επιθετικά και έχασε δίκαια από την Βάτενς. Έμοιαζε σίγουρη η θέση στην πρώτη εξάδα αλλά, δεν είναι. Η ομάδα του Μάρκους Σοπ με θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Στουρμ θα είναι εκεί ενώ αυτό μπορεί να συμβεί και με ήττα αλλά δεν εξαρτάται από αυτήν. Γενικώς έμπλεξε. «Χρειάζεται απλά συγκέντρωση» είπε ο κόουτς. Αήττητη εντός επτά παιχνίδια (5/2/0) ενώ έχει κρατήσει το μηδέν αμυντικά στα τελευταία τρία. Τιμωρημένος ο ακραίος επιθετικός Φρίζερ (20 ματς/2 γκολ/3 ασίστ).

Δεν ήταν εύκολο το ματς της Στουρμ Γκρατς με την Βόλφσμπεργκερ για μια ώρα αλλά μόλις πέτυχε το πρώτο γκολ, έγινε εύκολο. Νίκησε δίκαια και διατηρήθηκε στο -2 από την πρωτοπόρο Σάλτσμπουργκ. Έχει βαρύ πρόγραμμα η ομάδα του Ίλτσερ που πριν παίξει με την Χάρτμπεργκ είχε και ματς για το Europa Conference League με την Λιλ εντός έδρας από την οποία έχασε 3-0. Αήττητη στους οκτώ τελευταίους αγώνες (5/3/0) στην Μπούντεσλιγκα. Εκτός έδρας μετράει τρία συνεχόμενα Under 2,5. Τιμωρημένος ο μέσος Στάνκοβιτς (20 ματς/2 γκολ/1 ασίστ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σημαντικές απουσίες αλλά και κούραση καλείται να διαχειριστεί η Στουρμ Γκρατς μιας και μεσοβδόμαδα είχε και ευρωπαϊκή υποχρέωση. Η Χαρτμπεργκ θέλει να διατηρηθεί σε τροχιά πλει οφ και είναι σημαντικό να μην ηττηθεί. Θα ποντάρουμε στην έδρα και στο 1Χ σε απόδοση 1.83

Βαθμολογία -

10/03/2024Bundesliga: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σάλτσμπουργκ Σάλτσμπουργκ 47 21 14 5 2 44 12 32
2 Στουρμ Γκρατς Στουρμ Γκρατς 45 21 13 6 2 36 14 22
3 Λιντζ Λασκ Λιντζ Λασκ 35 21 9 8 4 26 17 9
4 Αούστρια Κλάγκενφουρτ Αούστρια Κλάγκενφουρτ 33 21 8 9 4 28 26 2
5 Χάρτμπεργκ Χάρτμπεργκ 33 21 9 6 6 32 27 5
6 Ραπίντ Βιέννης Ραπίντ Βιέννης 32 21 8 8 5 37 20 17
7 Αούστρια Βιέννης Αούστρια Βιέννης 30 21 8 6 7 23 22 1
8 Βόλφσμπεργκερ Βόλφσμπεργκερ 29 21 8 5 8 28 31 -3
9 Μπλάου Βάις Λιντς Μπλάου Βάις Λιντς 19 21 4 7 10 22 36 -14
10 Αλτάχ Αλτάχ 18 21 4 6 11 16 29 -13
11 WSG Τιρόλ WSG Τιρόλ 14 21 4 2 15 20 40 -20
12 Αούστρια Λουστενάου Αούστρια Λουστενάου 7 21 1 4 16 11 49 -38
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr