Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Γερμανίας: Σααρμπρίκεν - Γκλάντμπαχ, υποψιασμένα «πουλάρια»

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 - 02:25

Αναμέτρηση με μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον για το Κύπελλο Γερμανίας, καθώς άπαντες περιμένουν να δουν αν ο… φονέας των γιγάντων, η Σααρμπρίκεν, θα κάνει ακόμη μία έκπληξη ή αν η Γκλάντμπαχ θα επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί.

Κύπελλο Γερμανίας: Σααρμπρίκεν - Γκλάντμπαχ, υποψιασμένα «πουλάρια»

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σααρμπρίκεν – Γκλάντμπαχ.

Νοκ άουτ αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90 λεπτά, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Καϊζερσλάουτερν.

21:30
Κωδ. ΟΠΑΠ: 810

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Σααρμπρίκεν

Επιεικώς μέτρια σεζόν στο πρωτάθλημα αλλά στο κύπελλο έχει ήδη αποκλείσει Καρλσρούη, Μπάγερν Μονάχου και Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Φυσικά ικανή για την πρόκριση, το έχει δείξει και στους προηγούμενους γύρους. Στο πρωτάθλημα είχε παιχνίδι εντός έδρας με την Άουε και νίκησε 2-0. Άνετα στην μέση της βαθμολογίας.

Σημαντικές επιστροφές

Επιστρέφουν στην αποστολή ο στόπερ Τζάιτς και μέσο-επιθετικά οι Ναϊφί και ο πρώτος σκόρερ Μπρούνκερ οι οποίοι ήταν τιμωρημένοι στο πρωτάθλημα. Τραυματίες είναι ο στόπερ Ουαφέρο (24 ματς/1 γκολ/1 ασίστ), ο μέσος Νόιντεκερ (10 ματς/1 γκολ) και ο φορ Γιάκομπ (7 ματς/3 γκολ).

Γκλάντμπαχ

Με την αγωνιστική της αστάθεια μοιάζει αδύνατο να διεκδικήσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έρχεται από τοπικό ντέρμπι με την Κολωνία σε απίστευτο ματς που έληξε 3-3. Για να καταφέρει να βγει Ευρώπη μπορεί να το πετύχει μόνο μέσω κυπέλλου. Εκτός έδρας δεν έχει νίκη στα τελευταία εννέα επίσημα παιχνίδια (0/3/6) και σε επτά από αυτά έχει δεχτεί τουλάχιστον δύο γκολ.

Σημαντικές αλλά συνηθισμένες απώλειες

Οι δύο απώλειες του κόουτς Σεοάνε αφορούν την επιθετική γραμμή. Είναι σημαντικές αλλά πλέον τις έχει συνηθίσει καθώς απουσιάζουν οι επιθετικοί Πλέα (22 ματς/7 γκολ/6 ασίστ) και Τσβάντσαρα (16 ματς/6 γκολ/2 ασίστ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.35 3.8 1.72 2.17 1.64 1.45 2.6 1.62 2.15 2.02 1.24 1.19
Σααρμπρίκεν - Γκλάντμπαχ / Εκτίμηση

Το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων, αλλά πόσα… θαύματα μπορεί να κάνει η Σααρμπρίκεν, που είναι ομάδα της τρίτης κατηγορίας. Απέκλεισε τις Μπάγερν και Άιντραχτ, με αποτέλεσμα η Γκλάντμπαχ να πηγαίνει υποψιασμένη, γνωρίζοντας πως έχει μεγάλη ευκαιρία στη φετινή διοργάνωση να φθάσει ακόμη και μέχρι το τρόπαιο. Θα πάμε με το 2 και Over 1,5 σε απόδοση 1,87 από το Pamestoixima.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr