Ποδόσφαιρο

Premier League: Μπόρνμουθ - Λούτον, γκολ εκατέρωθεν!

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 - 00:57

Μπόρνμουθ και Λούτον δεν είναι σε καλή κατάσταση και θα ψάξουν τη νίκη σήμερα που θα τους τονώσει ψυχολογικά αλλά και βαθμολογικά.

Premier League: Μπόρνμουθ - Λούτον, γκολ εκατέρωθεν!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπόρνμουθ - Λούτον.

21:30, Nova Sports, ΚΩΔ ΟΠΑΠ: 905

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μπόρνμουθ

Η Μπόρνμουθ, βρέθηκε 2-0 πίσω στο σκορ από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ενώ ο Σολάνκι έχασε και πέναλτι, αλλά κατάφερε να σώσει τον πόντο και παρά το ότι έχει μία νίκη σε εννέα ματς, έχει ουσιαστικά ευκαιρία να καθαρίσει με την παραμονή. Η ομάδα του Άντονι Ιραόλα, πάντως, έχει χειρότερες επιδόσεις στην έδρα της παρά εκτός. Σε δύο συνεχόμενες αγωνιστικές, πετυχαίνει γκολ από το 85’ και μετά. Eκτός οι μπακ Άαρονς, Φρέντερικς, Χιλ, Κέλι, Σενέσι (πολύτιμος στόπερ).

Λούτον

Η Λούτον, πήρε χρυσό βαθμό στο τέλος με Κρίσταλ Πάλας και σε περίπτωση νίκης στο Μπόρνμουθ, θα βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Ρομπ Έντουαρντς, έχει πάρει πάντως μόνο δύο πόντους σε έξι αγώνες. Σκοράρει σε 15 σερί αγωνιστικές πρωταθλήματος, αλλά εννέα στις τελευταίες δέκα ήταν γκολ – γκολ. Εκτός οι μπακ Άντερσεν, Μπελ, Ποτς, Λόκγιερ, Tζόνσον, οι μέσοι Λοκονγκά, Νακάμπα και ο επιθετικός Μπράουν, αμφίβολος ο μπακ Μένγκι και ο επιθετικός Αντεμπάγιο (αρχισκόρερ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.51 4.75 5.25 3.05 1.34 1.78 1.95 1.44 2.6 1.15 1.17 2.5
Μπόρνμουθ - Λούτον / Εκτίμηση

Η Μπόρνμουθ βρίσκεται σε τιμές φαβορί, αλλά οι τελευταίες της εμφανίσεις δεν συνάδουν με αυτό. Η Λούτον είναι επικίνδυνη ομάδα και θα κυνηγήσει τον βαθμό ή τους βαθμούς. Goal/goal (1.57) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr