Ποδόσφαιρο

Champions League: Ντόρτμουντ – PSV Αϊντχόφεν, πρόκριση στα γκολ!

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 - 10:44

Τα πονταρίσματα τερμάτων έχουν πάρει ήδη την… κατιούσα στη στοιχηματική αγορά καθώς οι περισσότεροι εκτιμούν πως το σκορ θα… ξεφύγει.

Champions League: Ντόρτμουντ – PSV Αϊντχόφεν, πρόκριση στα γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ντορτμουντ - Αϊντχόφεν.

Αγώνας ρεβάνς για την φάση των “16” του Champions League.
A’ Aγώνας: Αϊντχόφεν – Ντόρτμουντ 1-1,
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
22:00, Κωδ. ΟΠΑΠ: 707
Cosmote Sport 3H

Ντόρτμουντ-Αϊντχόφεν με 0% γκανιότα

Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ ήταν καλύτερη της Αϊντχόφεν στο ξεκίνημα, βρήκε εξαιρετικό γκολ από τον Μάλεν, αλλά σταδιακά έχασε μέτρα, πιέστηκε και δέχθηκε την ισοφάριση, η ισοπαλία απέδωσε δικαιοσύνη. Η γερμανική ομάδα έχασε στην πρεμιέρα του ομίλου από την Παρί Σεν Ζερμέν εκτός έδρας και έκτοτε πορεύεται αήττητη (3-3-0), υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες. Προβληματίζει όταν αντιμετωπίζει ομάδες από την Ολλανδία (3-4-5 σύνολο και 1-2-2 εντός). Για το πρωτάθλημα, πέρασε 2-1 από την έδρα της Βέρντερ και βρίσκεται στα όρια της τετράδας.

“Είναι ένας τελικός. Τις τελευταίες εβδομάδες, η ομάδα έχει βάλει τον εαυτό μας όλο και περισσότερο σε μια κατάσταση που μας δίνει την ευκαιρία να κερδίσουμε παιχνίδια όπως αυτό" υπογράμμισε ο τεχνικός Τερζιτς.

Χωρίς Σλότενμπεργκ
Τιμωρημένος είναι ο σημαντικός Σλότερμπεκ (α. 7/0, 24/2), εκτός δράσης έχει τεθεί ο Αγέ (ε. 11/0).

Πιθανή σύνθεση: Κόμπελ – Ρίερσον, Χούμελς, Ζίλε, Μάατσεν – Τσαν, Ζάμπιτσερ – Μάλεν, Μπραντ, Σάντσο – Φίλκρουγκ

Αϊντχόφεν

Η Αϊντχόφεν έδειξε ικανή να ανταποκριθεί στο πρώτο ματς και μπορεί η μπίλια να κάθισε στη μέση, ωστόσο μπορούσε και να χαμογελάσει στο φινάλε. Η ομάδα από την Ολλανδία, όπως και η Ντόρτμουντ, έχασε στην πρεμιέρα των ομίλων εκτός έδρας από την Αρσεναλ και έκτοτε πορεύεται αήττητη (2-4-0), σκόραρε σε όλα τα συγκεκριμένα. Απογοητεύει όταν φιλοξενείται από γερμανικές ομάδες (1-4-14). Στο πρωτάθλημα της χώρας της δεν έχει πρόβλημα. Στο τελευταίο νίκησε 1-0 την Γκόου Αχέντ Ιγκλς εκτός έδρας και βρίσκεται στο «+10» από τη 2η θέση.

Με Φέιρμαν
Επιστρέφει ο συνήθως βασικός μέσος Φέιρμαν (20/3), δεν πρόλαβε αντιθέτως ο χρήσιμος Σαϊμπάρι (μ. 11/3, 16/5). Σταθερά εκτός ο βασικός στο ξεκίνημα της σεζόν εξτρέμ, Λανχ. Αρκετά τα διλήμματα για το αρχικό σχήμα.

Πιθανή σύνθεση: Μπενίτες – Τέζε, Σχουτεν, Μποσκάγλι, Ντεστ – Μάουρο Τζούνιορ, Φέιρμαν – Μπακαγιόκο, Τίλμαν, Λοθάνο – Ντε Γιονγκ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.94 4.25 3.1 1.64 2.12 1.42 1.24 1.82
Ντόρτμουντ - Αϊντχόφεν / Εκτίμηση

Οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα όπου αμφότερες διεκδικησαν τη νίκη σπαταλώντας σωρεία ευκαιριών. Περιμένουμε μια απο τα ίδια και στις ρεβάνς καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν... κρύβονται φέτος, σκοράρουν με συνέπεια και περιμένω να βάλουν δύσκολα στο φαβορί. Προσπερνούμε τον φτηνό άσο και συνδυάζουμε το αμφίτερμα με over στο 1.75 από το Pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr