Ποδόσφαιρο

Europa League: Αταλάντα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ίδια νοοτροπία!

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 - 00:35

Οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς στο πρώτο παιχνίδι τους και όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά απόψε. 

Europa League: Αταλάντα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ίδια νοοτροπία!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Αταλάντα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Επαναληπτικός αγώνας για τη φάση των «16». Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.
22:00, ΚΩΔ ΟΠΑΠ 945, COSMOTE Sports

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Αταλάντα

Η Αταλάντα βρέθηκε να κυνηγά το σκορ, αλλά σταδιακά κυριάρχησε, απάντησε και είχε τρία δοκάρια (!) για να συμβιβαστεί εν τέλει με την ισοπαλία. Η εμφάνιση και η πρωτιά στον όμιλο πιστοποιούν τη δυναμική της, θεωρείται άλλωστε από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Την Κυριακή αναδείχτηκε ισόπαλη με τη Γιουβέντους (2-2), συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη και έχασε έδαφος απο την τετράδα στην Α' Ιταλίας. Μετρά 2-1-1 εντός έδρας με πορτογαλικές ομάδες.

Αγωνιστικά νέα

Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, διαθέσιμος ο βασικός μεσος Χολμ που ήταν τιμωρημένος στο ματς πρωταθλήματος. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο αναπληρωματικός στόπερ Παλομίνο.

Πιθανή ενδεκάδα

Μούσο – Σκαλβίνι, Τζιμσίτι, Κολάσινατς – Χολμ, Ντε Ρόον, Έντερσον, Ρουτζέρι – Κοοπμέινερς – Λούκμαν, Σκαμάκα.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Η Σπόρτινγκ προηγήθηκε, αλλά δέχτηκε γκολ και γλίτωσε απο το δοκάρι τρεις φορές, είχε με την σειρά της δοκάρι στο χορταστικό 1-1 με την Αταλάντα. Εντυπωσιακή πάντως εντός συνόρων, την Κυριακή επικράτησε 3-0 της Αρούκα, “τρέχει” ένα καταιγιστικό 10-1-0 και δεν αποχωρίζεται την πρώτη θέση. Καλείται να σπάσει και την αρνητική παράδοση σε ιταλικό έδαφος όπου παραμένει χωρίς διπλό σε 16 εξορμήσεις (0-4-12). Μετρά μόλις δύο διπλά στα 11 τελευταία εκτός έδρας ματς.

Αγωνιστικά νέα

Έχασαν τα δύο τελευταία ματς αλλά επιστρέφουν οι βασικοι Ανταν (τερματοφύλακας) και Ινάσιο (στόπερ). Αμφίβολος ο βασικός μεσοεπιθετικός Φερνάντεζ που δεν αγωνίστηκε και στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων.

Πιθανή ενδεκάδα

Ίσραελ – Ντιομαντέ, Ινάσιο, Ρέις – Κάταμο, Μπραγκάνσα, Χιούλμαντ, Νούνο Σάντος – Τρινκάο, Γκιέκερες, Πέδρο Γκονσάλβες.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.9 3.7 3.65 2.15 1.64 1.44 2.67 1.57 2.25 1.25 1.25 1.84
Αταλάντα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας / Εκτίμηση

Αναμένουμε να δούμε αντίστοιχη εικόνα με το πρώτο παιχνίδι, αφού οι δύο ομάδες δεν αλλάζουν εύκολα τη νοοτροπία τους. Μοιάζουν αρκετά στο τρόπο παιχνιδιού τους και έχουν το γκολ στο αίμα τους. Goal/goal στο 1.65 στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr