Ποδόσφαιρο

Europa League: Λεβερκούζεν - Καραμπάκ, να τελειώσει τη δουλειά!

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 - 00:15

Η Λεβερκούζεν έσωσε το πρώτο παιχνίδι και συνάμα το αήττητό της, ενώ σήμερα θα προσπαθήσει να καθαρίσει από νωρίς τη πρόκριση. 

Europa League: Λεβερκούζεν - Καραμπάκ, να τελειώσει τη δουλειά!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λεβερκούζεν - Καραμπάκ.

Επαναληπτικός αγώνας για τη φάση των «16». Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νέας ισοπαλίας, ακολουθεί ημίωρη παράταση κι (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.
22:00, ΚΩΔ. ΟΠΑΠ: 946, Cosmote Sport 9HD

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Λεβερκούζεν

Η Λεβερκούζεν έπαιξε με την... φωτιά στο Αζερμπαϊτζάν, αλλά σταδιακά ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να απαντήσει στη Καραμπάγκ με δύο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο. Διατήρησε το εντυπωσιακό αήττητο εντός και εκτός συνόρων και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε τρία μέτωπα. Την Κυριακή επικράτησε της Βολφσμπουργκ (2-0) και διατήρησε το πολύτιμο +10 από τη Μπάγερν στη μάχη του τίτλου. Αήττητη στα έξι τελευταία ευρωπαϊκά εντός έδρας ματς στο Γιουρόπα Λιγκ (4-2-0).

Αγωνιστικά νέα

Δεν υπολογίζεται όπως και στα τελευταία ο βασικός επιθετικός και πρώτος σκόρερ Μπονιφάς, εκτός και ο αναπληρωματικός μέσος Αρτούρ. Αναμένεται περιορισμένο rotation, ακολουθεί εκτός έδρας ματς με τη Φράιμπουργκ.

Πιθανή ενδεκάδα

Κοβάρ, Στάνισιτς, Ταχ, Χινκάπ, Φριμπόνγκ, Τσάκα, Άντριχ, Γκριμάλδο, Βιρτζ, Αντλί, Σικ

Καραμπάκ

Η Καραμπάγκ άγγιξε μια ιστορική νίκη, αλλά παρά το 2-0 στην επανάληψη έχασε μέτρα, οπισθοχώρησε και δέχτηκε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά. Η αποστολή κρίνεται απαιτητική, κέρδισε πάντως δικαίωμα στην ελπίδα μετά την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Την Κυριακή επικράτησε εύκολα της Ζίρα για το πρωτάθλημα Αζερμπαϊτζάν όπου πραγματοποιεί επίδειξη δύναμης και μετρά αντίστροφα προς την κατάκτηση του τίτλου. Παραδοσιακά δυσκολεύεται κόντρα σε γερμανικές ομάδες όπου παραμένει χωρίς νίκη σε εννέα ματς (0-2-7).

Αγωνιστικά νέα

Εξέτισαν οι βασικότατοι Ρομάο (μέσος) και Καφαρκουλίγιεφ (μπακ), στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές.

Πιθανή ενδεκάδα

Λουνέβ, Βέσοβιτς, Μουσταφαζάντε, Χεσείνοβ, Χαφαρκουλίεβ, Γιάνκοβιτς, Ρομαό, Μπενζία, Αντράντε, Ζουμπίρ, Ζουνίνιο

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.15 8 12 3.2 1.32 1.88 1.84 1.87 1.82 1.06 4.85
Λεβερκούζεν - Καραμπάκ / Εκτίμηση

Η Λεβερκούζεν είναι ασταμάτητη αυτή τη σεζόν και αφού γύρισε το 2-0 του πρώτου παιχνιδιού σε 2-2, δύσκολα θα χάσει τη πρόκριση σήμερα. Θα ασκήσει μεγάλη πίεση στη Καραμπάγκ μέσα στο σπίτι της απόψε.

Over 9.5 corner (2.10) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr