Ποδόσφαιρο

Α' Ελβετίας: Τον πρώτο λόγο η Λουγκάνο!

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 - 00:29

Ωραία παιχνίδια σήμερα στο στοιχηματικό κουπόνι από την Ελβετία και εμείς διαλέξαμε τις πιο δυνατές αποδόσεις για εσάς. Δύσκολο έργο έχει η Βασιλεία ενώ η Λουγκάνο είναι δίκαια το φαβορί της αναμέτρησης απέναντι στην Ιβερντόν. 

Α' Ελβετίας: Τον πρώτο λόγο η Λουγκάνο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Ελβετίας.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΒΙΝΤΕΡΤΟΥΡ

Η Βασιλεία είδε να σκορπίζεται στο ντέρμπι με τη Γιουνγκ Μπόις, αφού δέχθηκε πέντε γκολ. Κάκιστη εικόνα για τη Βασιλεία σε ένα ακόμη φετινό παιχνίδι, γνωρίζοντας δικαίως τη 2η σερί ήττα της στο πρωτάθλημα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν τραγικό, δεχόμενη τρία γκολ στο πρώτο τέταρτο. Εκεί ουσιαστικά τελείωσε το ματς πρόωρα. Έβαλε το γκολ της τιμής αλλά δεν έχει να δείξει κάτι αυτό. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, υπάρχει δρόμος για τη παραμονή. Πολλές οι απουσίες, δέκα στο σύνολο.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Βιντερτούρ αρχίζει και τρελαίνει κόσμο στο ελβετικό πρωτάθλημα. Πέτυχε ακόμη μία μεγάλη νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στη Γκρασχόπερς. Επικράτησε χάρη στα δύο γκολ που πέτυχε στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού. Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη νίκη της το τελευταίο διάστημα. Τρέχει αήττητο σερί 7 αγωνιστικών και ευελπιστεί να το διευρύνει. Με τη νίκη της αυτή μάλιστα, μπήκε στη ζώνη των πλέι οφ πετώντας τη Λουκέρνη εκτός. Σατίν, Αράθ, Γιάκενβιτς και Μπουές είναι εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Bασιλεία έχει πολύ δύσκολο έργο σήμερα, παρόλο που το μέγεθος της αντιπάλου δεν τρομάζει. ΟΙ γηπεδούχοι είναι άναρχοι και απέναντι σε οργανωμένες ομάδες έχουν πρόβλημα. Goal/goal (1.60).

ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ

Η Γκρασχόπερς είχε δύσκολο έργο τη περασμένη αγωνιστική, αφού είχε να αντιμετωπίσει μία εκ των πιο φορμαρισμένων ομάδων στη κατηγορία. Δεν κατάφερε να βάλει φρένο στη Βιντερτούρ ούτε να φτάσει στη νίκη σπάζοντας το δικό της μίνι σερί. Παραμένει σε δεινή θέση αλλά χάρη στα άλλα αποτελέσματα, βρίσκεται κοντά σε Βασιλεία και Λωζάνη. Η προϊστορία δείχνει αρκετά γκολ στα παιχνίδια των δύο ομάδων, κυρίως με πέντε σερί γκολ-γκολ. Κάτιν, Λόους, Κέμπτερ, Αμπέλς, Μοράντι, Σαμπανι, Μέιμπιλ, Νιγκ και Φινκ οι απουσίες.

Χαρακτήρα ντέρμπι είχε το παιχνίδι απέναντι στη Λουγκάνο για τη Σεν Γκάλεν. Οι δύο ομάδες βρίσκονται μέσα στα πλέι οφ μέχρι στιγμής, αλλά αναζητούν ένα καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία. Η Σεν Γκάλεν σε παιχνίδι ροντέο όπως εξελίχθηκε, ήταν η χαμένη αυτού του ματς. Το τελειωτικό χτύπημα το δέχθηκε στο 80’, παρότι είχε προηγηθεί δύο φορές και είχε ισοφαριστεί ισάριθμες. Αυτή η ήττα μπορεί να την βάλει σε μπελάδες από εδώ και πέρα. Πέντε συνολικά οι απουσίες της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες δεν πατάνε καλά το τελευταίο διάστημα. Και οι δύο θα ψάξουν τη νίκη, αλλά με προσεκτικές κινήσεις. 2-3 γκολ (1.95).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΙΒΕΡΝΤΟΝ

Τις πολύ καλές εμφανίσεις συνέχισε η Λουγκάνο και έφτασε σε μία ακόμη νίκη. Επικράτησε της Σεν Γκάλεν 2-3 εκτός έδρας και πήρε σημαντικό προβάδισμα για τα πλέι οφ. Έφτασε έτσι στις τρεις συνεχόμενες νίκες για το πρωτάθλημα και τέσσερις συνολικά. Στο παιχνίδι αποδείχθηκε σκληρό καρύδι, αφού βρέθηκε στο σκορ δύο φορές πίσω, απάντησε ισάριθμες, ενώ στο τέλος πήρε ολόκληρο το τρίποντο. Με το νέο έτος έχει δώσει 4 ματς εντός και έχει κερδίσει μόλις το ένα. Ντούμπια και Αλισέντα είναι εκτός.

Η Ιβερντόν είδε τη προηγούμενη αγωνιστική να σταματάει ο αγωνιστικός της κατήφορος. Κέρδισε με 3-2 τη Ζυρίχη σε ένα άκρως χορταστικό και γεμάτο παιχνίδι. Το τελειωτικό χτύπημα το έκανε στο 86’ και ξέρανε την αντίπαλό της. Η Ζυρίχη βέβαια έχασε και πέναλτι στο 1-1 της αναμέτρησης, οπότε στάθηκε και τυχερή, αφού το ματς θα μπορούσε να είχε πάρει εντελώς διαφορετική τροπή. Νίκη ανάσα μετά από τρεις σερί ήττες. Πολλά τα προβλήματα, με επτά απουσίες στο ιατρικό δελτίο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λουγκάνο διανύει ένα μικρό διάστημα φορμαρίσματος και η Ιβερντόν εκτός έδρας χάνεται. Θα έχει γκολ το ματς, αλλά πιστεύουμε τον πρώτο λόγο τον έχει ο άσος. 1 (1.60).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr