Ποδόσφαιρο

Λιγκ 1 Αγγλίας: Γκολ και θέαμα στην 39η αγωνιστική!

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 - 00:54

Η 39η αγωνιστική ήμερα της Λιγκ 1 περιλαμβάνει πολλά ενδιαφέροντα ματς που υπόσχονται γκολ και θέαμα. 

Λιγκ 1 Αγγλίας: Γκολ και θέαμα στην 39η αγωνιστική!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Λιγκ 1 Αγγλίας.

ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η Γουίγκαν ενεπλάκη σε ισορροπημένο ματς στην έδρα της Γουίκομ, ωστόσο ένα αυτογκόλ στο πρώτο εικοσάλεπτο ήταν αρκετό ώστε να την καταδικάσει σε ήττα. Δεύτερη αποτυχία στα τελευταία τρία, δεν μπορεί να ψάξει κάποια διάκριση, ωστόσο έχει πάρει απόσταση από τις θέσεις που οδηγούν στην πίεση και έτσι πορεύεται στην τελική ευθεία δίχως προφανή στόχο. Σημαντικό το ότι δεν έχει κινδυνεύσει στο ελάχιστο. Εκτός δράσης τέθηκαν αυτή τη φορά οι Σεσενιόν (α. 19/0), Σο (μ. 17/0), Ζε (ε. 12/1).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Μπλάκπουλ δεν είχε εύκολο έργο στην έδρα της Νορθάμπτον, ωστόσο αμύνθηκε με συγκέντρωση, κράτησε το μηδέν παθητικό και το γκολ του Πένινγκτον αμέσως μετά την ανάπαυλα ήταν αρκετό για να πάρει την πολύτιμη νίκη. Πρόσφατος απολογισμός 2-1-0, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη εξάδα και δείχνει ότι θα ψάξει με καλές πιθανότητες την παρουσία της στα πλέι οφ ανόδου. Σκοράρει εύκολα, στο ανασταλτικό σκέλος σηκώνει βελτίωση. Απουσιάζουν από αυτό το ματς οι Λάιονς (α. 15/1), Χάσμπαντ (α. 35/0), Μόργκαν (μ. 32/3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες έχουν επιλέξει να πηγαίνουν σε χαμηλό τέμπο τα τελευταία τους παιχνίδια και κάπως έτσι θα κινηθούν και σήμερα. Under 2.5 (1.70).

ΓΟΥΙΚΟΜ - ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Η Γουίκομ παρουσιάστηκε σοβαρή στο αμυντικό κομμάτι απέναντι στη Γουίγκαν, ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς με αυτογκόλ και αυτό το στοιχείο ήταν που έκανε τη διαφορά και της έδωσε τη νίκη. Τρίτη επιτυχία στα τελευταία τέσσερα, βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας και το εντυπωσιακό είναι ότι απέχει 13 βαθμούς τόσο από τις θέσεις των πλέι οφ, όσο και από αυτές του υποβιβασμού. Αυτό μεταφράζεται στο ότι μοναδικός ουσιαστικός στόχος είναι ο τελικός του Λιγκ Τρόφι (7/4). Εκτός οι Βίνσεντ-Γιανγκ (α. 17/0), Γουίλερ (μ. 26/2), Χάνλαν (ε. 16/2).

Η Νορθάμπτον ήταν προβλέψιμη στο μεγαλύτερο διάστημα του εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Μπλάκπουλ, ένα γκολ στο 2ο ημίχρονο στάθηκε αρκετό ώστε να την αφήσει με άδεια χέρια. Αγνοεί την επιτυχία στο τελευταίο καρέ (0-2-2) και παρά το ότι νωρίτερα στη σεζόν έδειξε ότι μπορεί να κυνηγήσει μία θέση στα πλέι οφ ανόδου, πλέον οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της, καθώς η διαφορά από την εξάδα ανέρχεται σε διψήφιο αριθμό. Εκτός οι Γουίλις (α. 24/0), Μπερτζ (τ. 15 συμ.), Οντιμάγιο (α. 24/0), ΜακΓκόουαν (α. 20/0), Κόικι (α. 6/0), Χίλτον (ε. 4/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γουίκομ είναι προσηλωμένη στο στόχο της και στοχεύει στο παιχνίδι αυτό, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι πιο άνετοι. Goal/goal (1.70).

ΕΞΕΤΕΡ - ΜΠΑΡΤΟΝ

Η Εξετερ ήταν έτοιμη για... ζόρικο ματς στην έδρα της Σριούσμπερι, αλλά από το 6' είχε αριθμητικό πλεονέκτημα, πίεσε ευθύς εξαρχής και με τρία γκολ στο 1ο ημίχρονο, μετέτρεψε το υπόλοιπο του ματς σε τυπική διαδικασία. Το αρνητικό σερί πέντε ματς (0-2-3) έφτασε στο τέλος του για τους «γκρέσιανς», οι οποίοι ουδέποτε έπεισαν φέτος στο αμυντικό σκέλος, ωστόσο απολαμβάνουν διαφορά 10 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και η λογική υπαγορεύει ότι δεν πρόκειται να μπλέξουν. Δεν θα αγωνιστεί κάποιος εκ των Τρέβιτ (μ. 19/3), Μίτσελ (μ-ε. 14/2).

Η Μπάρτον προερχόταν από κακές εμφανίσεις και στην έδρα της Πόρτσμουθ (είναι πρωτοπόρος) δεν έδειχνε να έχει τύχη. Μπορεί να έμεινε με άδεια χέρια, ωστόσο δεν παράτησε την προσπάθεια και είχε καλή εικόνα. Το αρνητικό σερί πέντε αγώνων (0-1-4) την κρατάει στο «+5» από την τελευταία τετράδα, πλην όμως με απόδοση ανάλογη αυτής την Τρίτη, θα είναι δίκαιο φαβορί ώστε να ανανεώσει το ραντεβού της με την Α' Αγγλίας και την επόμενη σεζόν. Με πρόβλημα οι Μουν (α. 22/0), Χιουζ (α. 21/0), Λέκο (μ-ε. 1/0), Μπένετ (ε. 28/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Έξετερ έχει ανοιχτά παιχνίδι το τελευταίο διάστημα, ενώ η Μπάρτον έχασε τελευταία μόνο από τη Πόρτσμουθ. Over 2.5 (2.00).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΝΚΟΛΝ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Η Λίνκολν πήρε φόρα με τα πέντε γκολ που έβαλε στην Μπάρνσλεϊ και συνέχισε με έξι τέρματα εις βάρος της Κέμπριτζ. Προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο ημίωρο, δεν είχε θέμα στη συνέχεια. Με εξαιρετική συγκομιδή 9-3-0 εσχάτως, απέχει ένα τρίποντο από τις θέσεις των πλέι οφ και με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, φαίνεται ότι μπορεί να μπει στην προνομιούχο ζώνη και με το παραπάνω. Εντυπωσιακή η βελτίωση στο ανασταλτικό σκέλος. Εκτός δράσης παραμένουν οι Χάμιλτον (μ. 30/3), ΜακΓκραντλς (μ. 5/0), Χάους (ε. 13/1).

Η Μπρίστολ Ρόβερς το πάλεψε στην έδρα της Φλίτγουντ και παρά το ότι δεν έπιασε σπουδαία απόδοση, κράτησε καλά στα μετόπισθεν και η «λευκή» ισοπαλία της επέτρεψε να πάρει τον έναν βαθμό. Μίνι αρνητικό σερί 0-1-1, απέχει 11 βαθμούς από τις θέσεις των πλέι οφ και η αλήθεια είναι ότι δεν έχει καλές πιθανότητες για την υπέρβαση, υπάρχουν σαφώς καλύτερα δομημένα σύνολα στο πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται να αγωνιστεί κάποιος εκ των Γουίλσον (α. 20/0), ΜακΚόρμικ (μ. 11/2), Αγκιλέρα (μ-ε. 3/1), Χαντ (α. 22/3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λίνκολν είναι σε τρομερή κατάσταση και μπορεί να φτάσει στη νίκη σήμερα. 1 (1.70).

ΜΠΡΑΝΣΛΕΙ - ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Η Μπάρνσλεϊ κυνηγούσε την Καρλάιλ στο σκορ από το πρώτο δεκάλεπτο, αλλά στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά του αντιπάλου και έφτασε στη νίκη με ανατροπή, ενώ άντεξε δίχως πρόβλημα μετά τη μείωση του σκορ σε 3-2. Επιστροφή στις επιτυχίες έπειτα από μίνι αρνητικό σερί 0-1-1, διατηρεί ελπίδες ανόδου. Από πέρυσι έπαιξε τρεις φορές με την Τσέλτεναμ για το πρωτάθλημα και πανηγύρισε ισάριθμες νίκες, μάλιστα με μηδέν παθητικό. Εκτός δράσης τέθηκαν για το συγκεκριμένο ματς οι Τζαλο (μ-ε. 8/0), Κέιν (μ. 34/8), Πάινς (α. 4/2).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Τσέλτεναμ δεν είχε υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα και χρειαζόταν αυτή την ανάπαυλα προκειμένου να «καθαρίσει το μυαλό» των παικτών της. Στο τελευταίο έχασε από την Οξφορντ με γκολ στο παρά δύο και το αρνητικό σερί πέντε αγώνων (0-2-3) την κρατάει σταθερά στις θέσεις του υποβιβασμού. Η απόσταση των πέντε βαθμών από τη... Γη της Επαγγελίας δεν είναι απαγορευτική, ωστόσο τα περιθώρια έχουν στενέψει πλέον σε σημαντικό βαθμό. Με πρόβλημα οι Φρίστοουν (α. 29/0), Στριτ (ε. 22/2), Τέιλορ (ε. 8/4), δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα αγωνιστικά κενά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σίγουρη και εμφανής η διαφορά ποιότητας της Μπράνσλεϊ αλλά η Τσέλτεναμ είναι σκληρό καρύδι και παλεύει κάθε παιχνίδι της. Over 2.5 (1.80.

ΝΤΕΡΜΠΙ - ΜΠΟΛΤΟΝ

Η Ντέρμπι δεν έπιασε καλή απόδοση στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τη Ρέντινγκ, μάλιστα ισοφαρίστηκε αμέσως μετά το 1-0, ωστόσο πίεσε τους φιλοξενούμενους και το γκολ του Χούριχεϊν με πέναλτι της έδωσε την οριακή νίκη. Τρίτωσε το καλό για τα «κριάρια», παραμένουν στη 2η θέση, εξαιρετικού ενδιαφέροντος το ματς απέναντι στην Μπόλτον, η οποία βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω. Εκτός δράσης έχουν τεθεί οι Κόλινς (ε. 32/13, πρώτος σκόρερ), Ουάσινγκτον (ε. 14/3), Μπερντ (μ. 31/5), Ρούνεϊ (α. 3/0), Νιαμπέ (α. 19/0), Ελντερ (α. 19/0).

Η Μπόλτον μπήκε με... φούρια στο εντός έδρας ματς με την Οξφορντ και μετά τα δύο γκολ στο πρώτο ημίωρο, δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να φτάσει στην ευρεία επικράτηση. Επιστροφή στις επιτυχίες έπειτα από μίνι σερί δύο ισοπαλιών, δεν χάνει στα τελευταία τέσσερα (2-2-0) και με νίκη στην έδρα της Ντέρμπι περνάει στην πρώτη δυάδα, ιδιαίτερης σημασίας το συγκεκριμένο ματς. Σκοράρει με περίσσια άνεση. Εκτός οι Μέντες (μ-ε. 16/2), Μπάξτερ (τ. 28 συμμ.), Τέιλορ (α. 4/0), Ενλουντουλού (ε. 18/1), Τσαρλς (ε. 29/13, πρώτος σκόρερ), Αντεμπογιέτζο (ε. 35/10).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το μόνο σίγουρο είναι πως μιλάμε για το πιο αμφίρροπο και δύσκολο παιχνίδι της αγωνιστικής. Πολύ σημαντικό το αποτέλεσμά του τόσο για τις ομάδες όσο και για το πρωτάθλημα. Goal/goal (1.72).

ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Φέτος (29/8) για το Λιγκ Καπ: Πόρτσμουθ – Πιτέρμπορο 1-2. Η Πιτέρμπορο ήταν το ακλόνητο φαβορί στο εντός έδρας ματς με τη Στίβενεϊτζ και παρά το ότι δεν έπιασε την καλύτερη δυνατή αντίπαλο, προηγήθηκε σε κομβικό σημείο, για να φτάσει στη νίκη με περίσσια ευκολία εν τέλει. Πέντε διαδοχικές επιτυχίες, στα τελευταία τρία βάζει από τρία γκολ το λιγότερο, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε τροχιά ανόδου, υπάρχει πίστη για την πρώτη δυάδα της κατάταξης. Εκτός δράσης ο Φουχς (μ. 5/0), θετικό το ότι δεν αναφέρθηκαν νεότερα προβλήματα.

Η Πόρτσμουθ είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, θεωρητικά, με αντίπαλο την Μπέρτον, εν τέλει επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και πανηγύρισε τη νίκη, ωστόσο δεν είχε εύκολο έργο, η απόδοσή της δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Μικρό το κακό, βέβαια, αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και οι «πόμπις» βρίσκονται στο ρετιρέ, έχοντας πρόσφατο 8-3-0. Φουλ για άνοδο. Εκτός δράσης οι Μόρελ (μ. 27/0), Ντέβλιν (μ. 18/1), ΜακΙντάιρ (α. 1/0), Πουλ (α. 14/3), Ρόμπερτσον (μ. 23/1), Λόουερι (μ. 8/0), Αντζορίν (μ-ε. 7/1), Στίβενσον (α. 4/0), Ογκίλβι (μ. 18/2), Σπαρκς (α. 34/0), Λανγκ (μ-ε. 8/4).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Πόρτσμουθ παίζει με σκοπιμότητα σε μερικά παιχνίδια της αλλά στο σημερινό, αυτό το τέχνασμα ίσως να μη φτάσει, για να διευρύνει το σερί της. Σε τρομερή κατάσταση η γηπεδούχος και η προϊστορία δείχνει γκολ. Over 2.5 (1.70).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ - ΟΞΦΟΡΝΤ

Η Πορτ Βέιλ μπορεί να παρουσίασε τις γνωστές επιθετικές αδυναμίες στην έδρα της Λέιτον Οριεντ, ωστόσο ανασταλτικά είχε πολύ καλό πρόσωπο, κράτησε στο μηδέν τον αντίπαλο και πήρε τη «λευκή» ισοπαλία. Δεν έχει νίκη στα τελευταία 13 ματς (0-4-9) για το πρωτάθλημα και βρίσκεται στην προτελευταία θέση, πλην όμως δεν υπάρχει η αίσθηση της παραίτησης εντός των αποδυτηρίων, άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι να το παλέψουν μέχρι τέλους. Εκτός δράσης παραμένει ο Ικπεάζου (ε. 12/1), ωστόσο αυτό είναι και το μοναδικό αγωνιστικό κενό.

Η Οξφορντ είχε προσδοκίες στο εκτός έδρας ματς με τη δυνατή Μπόλτον, ωστόσο από τη στιγμή που δέχθηκε το 2-0 πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο, δεν υπήρχε η παραμικρή δυνατότητα να κρατήσει τη συγκρότησή της και μοιραία συνετρίβη. Τρίτη ήττα στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος, χάνει τη συνοχή της στο πλέον κομβικό σημείο της σεζόν και με τέτοια απόδοση, βάζει σε σοβαρή αμφιβολία τη θέση της στην πρώτη εξάδα (πλέι οφ ανόδου). Εκτός δράσης οι Γκούντραμ (μ. 33/8), Σμιθ (μ. 9/1), Εντουαρντς (μ-ε. 5/1), Μπράουν (μ-ε. 4/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες δεν πείθουν και έχουν πολλά αμυντικά προβλήματα. Το παιχνίδι έχει για βάση το 1-1 και βλέπουμε. Goal/goal (1.80).

ΡΕΝΤΙΝΓΚ - ΚΕΙΜΠΡΙΤΖ

Η Ρέντινγκ ήταν δεδομένα το αουτσάιντερ στην έδρα της Ντέρμπι, ωστόσο έπιασε καλή απόδοση, παρουσιάστηκε διαβασμένη, βρήκε απάντηση στο 1-0, αλλά έμεινε με άδεια χέρια και ενώ έχει σοβαρά και δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία. Δεύτερη διαδοχική ήττα για τους «ρόαγιαλς», παραμένουν σε θέση που δεν προσφέρει άνεση, ωστόσο το «+5» από την τελευταία τετράδα μπορεί να αποδειχθεί αρκετό με σωστή διαχείριση στην τελική ευθεία. Εκτός δράσης αυτή τη φορά τέθηκαν οι Χολμς (α. 12/0), Μπάλαρντ (ε. 10/3), Γιάντομ (α. 29/0).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Κέμπριτζ έκανε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα στην έδρα της Λίνκολν, δέχθηκε γκολ πρακτικά στην πρώτη επίθεση του αντιπάλου και από τη στιγμή που το 2-0 ήρθε πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο, δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει, με συνέπεια να υποστεί συντριβή. Με απογοητευτικό απολογισμό 0-1-5, παραμένει εκτός τελευταίας τετράδας, πλην όμως θα πρέπει να βελτιωθεί αισθητά για να μην μπλέξει σε περιπέτειες οριστικά και αμετάκλητα. Τραυματίες οι Αχάντμε (ε. 20/7), Οκεναμπίρε (ε. 18/5), Ντανκ (α. 4/0), Τόμας (μ. 31/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ρέτινγκ πρέπει να βρει το τρόπο να πάρει και αυτό το ματς. Συνήθως τέτοιες αναμετρήσεις μέσα στο σπίτι της τις έχει. 1 (1.80).

ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΚΑΡΛΑΙΛ

Η Σριούσμπερι είχε την ατυχία να μείνει με 10 παίκτες μόλις στο 6ο λεπτό και από τη στιγμή που δέχθηκε τρία γκολ στο 1ο ημίχρονο, θα ήταν πολύ εύκολο να υποστεί μία συντριβή άνευ προηγουμένου. Το μόνο θετικό είναι ότι κράτησε το σκορ χαμηλά, ούτε λόγος για θετικό αποτέλεσμα. Τρίτη ήττα στα τελευταία τέσσερα ματς για την Α' Αγγλίας, το σημαντικό είναι ότι διατηρεί απόσταση επτά βαθμών από την τελευταία τετράδα και κρατάει την τύχη της στα χέρια της. Εκτός δράσης οι Πιερ (α. 17/1) και Σίπλι (μ. 28/4), δεν αναφέρθηκαν νεότερα κενά.

Η Καρλάιλ είχε επιθετικό πνεύμα στο εντός έδρας ματς με την Μπάρνσλεϊ, βρήκε το γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο δέχθηκε την ανατροπή και παρά το ότι μείωσε σε 3-2, δεν είχε άλλη απάντησε, έμεινε με άδεια χέρια. Τρίτη διαδοχική ήττα, επί της ουσίας έχει υποστεί τον υποβιβασμό και αυτό που απομένει για τους «κούμπριανς» είναι η μαθηματική επιβεβαίωση του... μοιραίου. Τουλάχιστον διατηρεί αγωνιστική αξιοπρέπεια στις δύσκολες στιγμές. Εκτός δράσης οι Βέλα (μ. 7/2) και Γκάι (μ. 16/0), το τεχνικό τιμ προβαίνει και σε... πειράματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν κρίνουμε από τα τελευταία παιχνίδι της Καρλάιλ και τις κακές αμυντικές λειτουργίες των δύο ομάδων, τα γκολ μοιάζουν μονόδρομο. Over 2.5 (2.25).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ - ΛΕΙΤΟΝ

Η Στίβενεϊτζ είχε εξ ορισμού δύσκολο έργο στην έδρα της Πιτέρμπορο, κράτησε καλά στην άμυνα για αρκετά μεγάλο διάστημα, αλλά δέχθηκε το 1-0 στο κομβικό σημείο και στη συνέχεια δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα για να αντιδράσει. Αρνητικό σερί 0-2-1, ωστόσο παραμένει στις θέσεις των πλέι οφ και ψάχνει άμεση αντίδραση ώστε να μην βρεθεί σε ρόλο κυνηγού. Από τον Αύγουστο του 2019 έπαιξε εννέα φορές με τη Λέιτον Οριεντ και στα οκτώ ματς επιβεβαιώθηκε το No Goal. Σταθερά δύο εφεδρικοί εκτός δράσης, δεν αναφέρθηκαν νεότερα προβλήματα.

Η Λέιτον Οριεντ έψαξε το γκολ με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο στο εντός έδρας ματς με την Πορτ Βέιλ, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα για τρίτο διαδοχικό ματς (0-1-2) και τουλάχιστον πήρε τη «λευκή» ισοπαλία. Με πρόσφατο απολογισμό 0-1-2, η απόσταση των έξι βαθμών από τις θέσεις των πλέι οφ δεν είναι απαγορευτική, πλην όμως θα πρέπει να αντιστρέψει την κατάσταση και να βρει αγωνιστικό πάτημα για να διεκδικήσει τις πιθανότητές της. Εκτός δράσης οι Χαπ (α. 28/0), Γκρέιαμ (μ-ε. 15/0), Αρτσιμπαλντ (μ-ε. 29/2), Μονκούρ (μ. 28/3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Oι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα και το κίνητρο απέναντι σε μία ομάδα που σκοράρει με σταγονόμετρο. 1 (2.00).

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Η Φλίτγουντ είχε καλή παρουσία στο ανασταλτικό σκέλος με την Μπρίστολ Ρόβερς, δεν απειλήθηκε σοβαρά, ωστόσο δεν βρήκε έστω... μισό γκολ για να πάρει τη νίκη και έτσι αρκέστηκε στο 0-0. Δεν χάνει στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-4-0), αλλά τα «Χ» δεν κάνουν τη δουλειά σε μεγάλο βαθμό, χρειάζεται νίκες προκειμένου να βρει από την επικίνδυνη ζώνη (οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της τη δεδομένη στιγμή). Εκτός δράσης παραμένουν οι Κάμπελ (α. 9/0) και Ντόλαν (μ. 9/0), δεν έχουν αναφερθεί νεότερα αγωνιστικά προβλήματα.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Τσάρλτον έκανε κακό ξεκίνημα στο εντός έδρας ματς με την Καρλάιλ, βρέθηκε σε θέση κυνηγού, ωστόσο στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά που εμφάνισε ο αντίπαλος, έφτασε στο 3-1, δεν πτοήθηκε από τη μείωση του σκορ και κράτησε τη νίκη (δίκαιο αποτέλεσμα). Δεν χάνει στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος (3-4-0) και παρά το ότι πέρασε δύσκολα στο μέσο της σεζόν, εσχάτως αποδεικνύει ότι δεν έχει σχέση με τα όσα συμβαίνουν στην τελευταία τετράδα. Εκτός δράσης οι Ράμσεϊ (α. 2/0), Τέιλορ (μ. 5/0), Ανέκ (μ-ε. 10/1), Λίμπερν (ε. 13/3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Φλίτγουντ προσπαθεί να μαζέψει την άμυνά της ενώ η Τσάρλτον δεν θα ρισκάρει και πολλά σε αυτή την αναμέτρηση. Χ (3.25).

Βαθμολογία -

15/03/2024League One: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Πόρτσμουθ Πόρτσμουθ 80 38 23 11 4 62 32 30
2 Ντέρμπι Ντέρμπι 75 38 23 6 9 68 34 34
3 Μπόλτον Μπόλτον 74 38 22 8 8 71 42 29
4 Πιτέρμπορο Πιτέρμπορο 71 37 21 8 8 74 45 29
5 Μπάρνσλεϊ Μπάρνσλεϊ 70 37 20 10 7 70 48 22
6 Στίβενεϊτζ Στίβενεϊτζ 61 37 17 10 10 49 37 12
7 Μπλάκπουλ Μπλάκπουλ 60 38 17 9 12 57 41 16
8 Όξφορντ Όξφορντ 60 38 17 9 12 60 52 8
9 Λίνκολν Σίτι Λίνκολν Σίτι 58 38 15 13 10 51 33 18
10 Λέιτον Όριεντ Λέιτον Όριεντ 55 38 15 10 13 43 44 -1
11 Μπρίστολ Ρόβερς Μπρίστολ Ρόβερς 50 37 14 8 15 48 52 -4
12 Νορθάμπτον Νορθάμπτον 50 38 14 8 16 50 58 -8
13 Γουίγκαν Γουίγκαν 47 38 16 7 15 52 48 4
14 Γουίκομ Γουίκομ 47 37 12 11 14 48 49 -1
15 Τσάρλτον Τσάρλτον 44 38 10 14 14 56 57 -1
16 Έξετερ Σίτι Έξετερ Σίτι 44 38 12 8 18 32 52 -20
17 Σριούσμπερι Σριούσμπερι 41 38 12 5 21 28 55 -27
18 Ρέντινγκ Ρέντινγκ 39 38 12 9 17 51 57 -6
19 Μπέρτον Μπέρτον 39 37 10 9 18 31 49 -18
20 Κέμπριτζ Κέμπριτζ 39 37 10 9 18 32 51 -19
21 Τσέλτεναμ Τσέλτεναμ 34 36 9 7 20 30 50 -20
22 Φλίτγουντ Φλίτγουντ 33 38 7 12 19 40 60 -20
23 Πορτ Βέιλ Πορτ Βέιλ 33 36 8 9 19 35 59 -24
24 Καρλάιλ Καρλάιλ 23 37 5 8 24 33 66 -33
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr