Ποδόσφαιρο

Λιγκ2: ”Σφαγή” παραμονής το Φόρεστ Γκριν-Σάτον

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 - 01:38

Τελική ευθεία στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας, με δέκα αναμετρήσεις της 39ης αγωνιστικής να  διεξάγονται το Σάββατο.

Λιγκ2: ”Σφαγή” παραμονής το Φόρεστ Γκριν-Σάτον

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Λιγκ2

ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ-ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες η Ακρινγκτον άλωσε το Σουίντον (1-2), βέβαια είναι πια πολύ δύσκολο να προλάβει τα πλέι οφ. Στο δεύτερο ματς μετά την απομάκρυνση του τεχνικού Τζον Κόλεμαν (μετά από μία δεκαετία), είχε το καθαρό μυαλό να φτάσει στην ανατροπή. Μετράει τέσσερα συνεχόμενα over. Αμφίβολοι οι Λονγκέλο-Μπούλε (βασικός αμυντικός, 2 γκολ), Ριτς-Μπαγκέλου (στόπερ), νοκ άουτ οι γκολκίπερ Σάβιν, ΜακΚράκεν και οι Πρίτσαρντ (μέσος), Αντριους (φορ).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Από το κακό στο χειρότερο πάει η Νοτς Κάουντι, αν και προηγήθηκε στο Κρόουλι υπέστη πέμπτη συνεχόμενη ήττα (2-1), πλέον η παλαιότερη ομάδα του κόσμου τρέχει σερί 1-1-7 με νέο τεχνικό τον Στιούαρτ Μέιναρντ! Over τα 15/19 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ αποδυναμώνεται πολύ εκτός έδρας (4-4-10), 29-38 γκολ. Τιμωρημένος ο μέσος Ρόμπερτσον, αμφίβολοι οι Γουόρνερ (αμυντικός), Γκόσλινγκ (μέσος) και ΜακΓκόλντρικ (εξτρέμ), νοκ άουτ οι Μπαϊράμι (αμυντικός μέσος), Πάλμερ (χαφ), Σκοτ (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Διέκοψε το σερί ηττών η Ακρινγκτον όμως δεν πείθει, κατηφόρα δίχως τέλος για την Νοτς Κάουντι που σκοράρει αλλά και δέχεται γκολ... σωρηδόν. Εχει τύχη ακόμη και το over 3,5 με απόδοση 2,35.

ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ-ΝΙΟΥΠΟΡΤ

Πολύτιμη νίκη επί της Τζίλιγχαμ κατέκτησε η Γουίμπλεντον (2-0) και την προσπέρασε, ανεβαίνοντας στις θέσεις πλέι οφ. Με αριθμητικό αβαντάζ από το 38' και ενώ είχε ήδη προηγηθεί το έργο της απλουστεύτηκε, φτάνοντας στην τρίτη νίκη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές (3-2-3, 5-4-5). Εχει την τρίτη καλύτερη άμυνα, μετράει δέκα συνεχόμενα under και έξι διαδοχικά no goal. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Λιούις (2 γκολ), Τζόνσον (1 γκολ) και Καλαμπάι.

Οσο ζει ελπίζει-Μετά από δύο κολλητές ήττες η Νιούπορτ νίκησε με το χορταστικό 5-3 την Μόρκαμ και προσπαθεί να διατηρηθεί κοντά στις θέσεις πλέι οφ (σερί 3-0-4 και 8-2-4). Πρωταγωνιστής για τους Ουαλούς ήταν ένας πρώην παίκτης του αντιπάλου, ο μέσος Γουίλντινγκ. Αξιοσημείωτο ότι έχει μόλις μία ισοπαλία εκτός έδρας (6-1-11). Αμφίβολος ο βασικός επιθετικός ΜακΛάφλιν (3 γκολ), απουσιάζουν οι στόπερ Ντιλέινι, Σέμπερι, Κλαρκ και ο επιθετικός Μπογκλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυνατά παραμένει στο κόλπο για πλέι οφ η Γουίμπλεντον, αν κρατήσει το μηδέν και με την Νιούπορτ λογικά θα πάρει αυτό που θέλει. Θα θέλαμε ψηλότερα τον άσο (1,72), συνδυαστικά με under εκτοξεύεται στο 4,05.

ΜΠΑΡΟΟΥ-ΧΑΡΟΓΚΕΙΤ

Μετα από δύο απανωτές (εντός έδρας) νίκες -κι ενώ είχαν προηγηθεί τρεις σερί ήττες- η Μπάροου απέσπασε δίκαιη πάνω-κάτω ισοπαλία στην έδρα της ίδιων στόχων Γουόλσολ (1-1) και διατηρεί σαφές αβαντάζ για πλέι οφ παρότι δεν διανύει την καλύτερη της περίοδο (3-3-4, γενικότερο σερί 12-9-5). Under τα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα, εντός έδρας έχει μόλις δύο ήττες (9-6-2). Μοναδικός απόντας είναι ο βασικός αριστερός μπακ Τιένσια.

Η Χάρογκειτ έμεινε όρθια στην ισχυρή έδρα της Ρέξαμ αποσπώντας «λευκή» ισοπαλία, βέβαια σε αυτή τη φάση χρειάζεται νίκες ώστε να μην χαθεί κάθε επαφή με τις θέσεις πλέι οφ (σερί 0-2-5 και 7-4-6). Δεν έκανε ούτε μία τελική στον στόχο (!), γλίτωσε σε κάποιες περιπτώσεις στην επανάληψη. Εχει πάρει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (30) από ότι εντός (20). Απουσιάζουν οι αμυντικοί Σιμς, ΜακΝτόναλντ και οι Τόμας (αν. γκολκίπερ), Φόλαριν (επιθετικός, 3 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ολο και πλησιάζει τα πλέι οφ η Μπάροου (δύσκολο πια να κοιτάξει ακόμη ψηλότερα), με αδυναμίες αλλά και αρετές η απρόβλεπτη γενικότερα Χάρογκειτ. Πάντως στο 1,57 σίγουρα θα προσπεράσουμε τον άσο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ-ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Σε απρόσμενη εντός έδρας ήττα από την Φόρεστ Γκριν υποχρεώθηκε η Μπράντφορντ (0-2) και βλέποντας να διακόπτεται αήττητο έξι αγωνιστικών (με τέσσερις νίκες) έχασε πολύτιμο έδαφος στο κυνήγι των πλέι οφ (σερί 4-6-4). No goal τα οκτώ από τα δέκα τελευταία σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι, under τα 10/12 πιο πρόσφατα. Αμφίβολος ο αν. επιθετικός Γιανγκ, δεν υπολογίζονται οι Πλατ (βασικός στόπερ, 2 γκολ) και Πάτισον (μέσος).

Η Μάνσφιλντ έφυγε με άδεια χέρια από το Τρανμίρ (2-1), δεύτερη ήττα στα τρία τελευταία χωρίς πάντως να πέσει από την κορυφή (σερί 6-0-4, 6-2-5). Είχε περισσότερη κατοχή αλλά λιγότερη ουσία, βεβαίως ακόμη διαθέτει την πιο παραγωγική επίθεση στην κατηγορία όπως και την καλύτερη επίδοση εκτός έδρας (9-6-4). Over τα οκτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα. Απουσιάζουν οι αμυντικοί Κίλγκουρ, Τζόνσον, Χιούιτ και οι Χάρινγκτον (μέσος), Οουτς (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μετά από.. κατραπακιά η Μπράντφορντ καλείται να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο, η οποία επίσης προέρχεται από ήττα μπορεί πάντως να την διαχειριστεί με ψυχραιμία. Εχει μεγάλη τύχη το διπλό (2,35), οι αριθμοί δείχνουν over (1,90).

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ-ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Αναβλήθηκε το ματς με την Ντονκάστερ και η Κόλτσεστερ προέρχεται από την -δίκαιη- ήττα στο Μπάροου (2-0), πλέον βρίσκεται σε μεγάλες περιπέτειες καθώς η προτελευταία Φόρεστ Γκριν την πλησίασε στους δύο βαθμούς. Πάντως είναι βελτιωμένη με νέο τεχνικό τον Ντάνι Κόουλι (1-6-2, γενικότερα 1-6-5). Under τα 7/8 τελευταία, έχει την δεύτερη χειρότερη χειρότερη επίδοση εντός έδρας. Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Εγκμπο, νοκ άουτ οι αμυντικοί Κέλεχερ, Λόρενς και ο φορ Τοβάιντ.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Γουόλσολ παραχώρησε ισοπαλία στην Μπάροου (1-1) και βρίσκεται λίγο πίσω από τις θέσεις πλέι οφ (σερί 5-1-1, 5-4-3). Πρωταγωνιστής ο αμυντικός Μεναγιέσε, ο οποίος εντάχθηκε αυθημερόν του ματς από την Ολντερσοτ, άνοιξε το σκορ όμως αργότερα υπέπεσε στο πέναλτι για το 1-1! Γκολ-γκολ τα 10/14 τελευταία. Τιμωρημένος ο αμυντικός Οκάγκμπουε, αμφίβολοι οι αμυντικοί ΜακΕντι, Ντάνιελς (αμυντικοί) και οι επιθετικοί Ματ (3 γκολ), Νόουλς, νοκ άουτ οι αμυντικοί Φαρκουχάρσον (1 γκολ), Γουίλιαμς, Οτεχ, Μενάγες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε μεγάλους μπελάδες έχει μπει η Κόλτσεστερ, λογικό καθώς το υλικό της είναι από τα λιγότερο ποιοτικά. Υπολογίσιμη σαφώς η Γουόλσολ διεκδικώντας με αξιώσεις πλέι οφ, πάντως το χέρι δεν πάει εύκολα στο διπλό και θα προτιμήσουμε το over (1,82).

ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ-ΣΑΤΟΝ

Αλλη ομάδα είναι η Φόρεστ Γκριν μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με το μεγάλο διπλό επί της Μπράντφορντ (0-2) ανέβηκε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Οι «οικολόγοι» πανηγύρισαν την μόλις τέταρτη νίκη στις 22 τελευταίες αγωνιστικές (4-8-10, έχει 4-2-4 με νέο τεχνικό τον Στιλ Κότεριλ) χάρη σε δύο γκολ του Ντόιτζ στην αρχή και στο τέλος. Αμφίβολος ο φορ Ογιεντέλε, εκτός οι Ντάνιελς (γκολκίπερ) και Γκάρικ (εξτρέμ).

Η Σάτον ηττήθηκε στο Κρου (1-0) και παραμένει καθηλωμένη στην τελευταία θέση, με τις ελπίδες παραμονής ολοένα να μειώνονται. Αντεξαν για αρκετή ώρα όχι όμως μέχρι τέλους οι Λονδρέζοι, πλέον τρέχουν σερί 1-7-6 με νέο τεχνικό τον Στιβ Μόρισον (γενικότερο σερί 2-11-9). Γκολ-γκολ τα 11/15 πιο πρόσφατα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ έχει μόνο δύο διπλά σε 19 εξόδους όπου δέχτηκε 43 γκολ. Αμφίβολοι οι Γκούντλιφ (αμυντικός, 2 γκολ) και Μπιούτιμαν (αμυντικός χαφ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Φόρεστ Γκριν αν και όχι πια σάκος του μποξ παραμένει στη δυσχερή προτελευταία θέση, τι να πει και η ουραγός Σάτον που είναι ζωσμένη με φίδια. Ο χαμένος.. χάνεται, ιδιαίτερα αν είναι οι φιλοξενούμενοι. Αυτό είναι πάντως και το πιθανότερο σενάριο, θα ρισκάρουμε υπέρ των “οικολόγων” (2,20).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ-ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Η Τζίλιγχαμ δεν απέφυγε την ήττα στην έδρα της Γουίμπλεντον (2-0), η οποία και την προσπέρασε στο κυνήγι των πλέι οφ (σερί 6-5-4). Με παίκτη λιγότερο από το 38', μοιραία η χειρότερη επίθεση της κατηγορίας έμεινε ξανά άσφαιρη. Μετράει επτά συνεχόμενα under, ενώ τα έξι από τα επτά τελευταία ήταν no goal. Τιμωρημένος ο πολύτιμος στόπερ Μάστερσον (6 γκολ), τραυματίες ο μέσος Τζέφρις και οι επιθετικοί Αντριους (νεοφερμένος), Ουρτάδο.

Πολύτιμη νίκη επί της Μίλτον Κέινς Ντονς πανηγύρισε η Γκρίμσμπι σε ισορροπημένο ματς (1-0) και διατηρείται σε απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις (σερί 2-3-0, 3-5-4). Εκανε αρκετά καλή εμφάνιση, έχασε και πέναλτι στο 45'. Εχει μόλις ένα διπλό σε 17 εξόδους (1-10-6), γκολ-γκολ τα 16/23 πιο πρόσφατα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αμφίβολος ο χαφ Βέρναμ, συνεχίζουν εκτός οι Μάχερ (στόπερ), Γκλένον (αριστερός μπακ), Κούρι και Εϊνλι (μέσοι).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η “ανομβρία” συνεχίζεται στην Τζίλιγχαμ, πάντως είναι εντυπωσιακό που έχοντας σταθερά την χειρότερη επίθεση συνεχίζει να ελπίζει για πλέι οφ. Η Γκρίμσμπι έκανε άλμα παραμονής, επιτυχία που δεν μπορεί φυσικά να κρύψει τις αδυναμίες της. Οσοι ποντάρουν στους γηπεδούχους (2,02) ξέρουν ότι μάλλον θα.. ιδρώσουν μέχρι να επαληθευτεί το σημείο.

ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΙΝΣ ΝΤΟΝΣ-ΚΡΟΥ

Η Μίλτον Κέινς Ντονς ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Γκρίμσμπι (οι νικητές έχασαν και πέναλτι στο 45'), πάντως διατηρεί το πάνω χέρι για τα πλέι οφ (σερί 4-1-2, 15-4-5). Γκολ-γκολ και over τα 10/14 πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος, ενώ έχει την δεύτερη καλύτερη επίδοση εντός έδρας (12-4-3). Αμφίβολοι οι Γουόλερ (αμυντικός) και Τάκερ (μεσοαμυντικός), εκτός ο βασικός μέσος Χάντερ, ο επιθετικός Ντιν και οι αν. γκολκίπερ Μάρσαλ, Σάντφορντ.

Μετά από δύο απανωτές ήττες η Κρου αγχώθηκε όμως πήρε αυτό που χρειαζόταν με αντίπαλο την ουραγό Σάτον (1-0), έτσι συνεχίζει να ελπίζει βάσιμα και στην απευθείας άνοδο παλεύοντας πρωταρχικά να εξασφαλίσει θέση στα πλέι οφ (σερί 4-2-2 και 8-2-3). Γκολ-γκολ τα 15/22 πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις. Αμφίβολοι οι μέσοι Λουντ και Οφορντ, παραμένουν παροπλισμένοι ο μέσος Πάουελ και ο βασικός επιθετικός Λονγκ (9 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ανακόπηκε κάπως η φόρα της ΜΚ Ντονς, είναι πάντως υποχρεωμένη να το αφήσει πίσω. Η Κρου είναι γενικότερα ισχυρή, αλλά εκτός έδρας... όχι και τόσο όπως δείχνει ξεκάθαρα και το σετ (1,95-3,45-3,90). Την λύση δίνουν τα τέρματα, στο 1,95 ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over.

ΣΟΥΙΝΤΟΝ-ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Σε εντός έδρας ήττα από την Ακρινγκτον υποχρεώθηκε η Σουίντον (1-2) και βρίσκεται πάντα στο δεύτερο μισό της κατάταξης, έχοντας εδώ και καιρό «ξεμείνει» από στόχους (2-4-4 με υπηρεσιακό τον Γκάβιν Γκάνινγκ, γενικότερα σερί 2-5-6, 3-5-10). Ηταν ελαφρώς καλύτερη μέχρι να προηγηθεί, αλλά σταδιακά η απόδοση της έπεφτε. Γκολ-γκολ τα 12/14 πιο πρόσφατα. Γνωστές οι απουσίες των Μαχόνεϊ (γκολκίπερ), Ουουάκουε, Κλέιτον (αμυντικοί) και Ντιβάιν (βασικός αριστερός μπακ).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Αναβλήθηκε το ματς στο Κόλτσεστερ για την Ντονκάστερ, που αν και αδιάφορη βαθμολογικά υπέταξε την Κρου (2-0), τέταρτη νίκη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές (4-3-1 και 4-3-4) και προσπαθεί να ανέβει ψηλότερα. Γκολ-γκολ τα 8/11 πιο πρόσφατα σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι. Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Στέρι, νοκ άουτ οι μέσοι Κλόουζ, Ρέιβενχιλ, οι αν. επιθετικοί Μίλερ, Μαρς, Λέιβερι και οι Λόουλορ (γκολκίπερ), Λονγκ (αμυντικός), αμφίβολος ο φορ Κάρτι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σταθερά απογοητευτική η Σουίντον, εμφανώς κάνει αγγαρεία κάτι που δεν ισχύει για την Ντονκάστερ παρότι και εκείνη είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Κρατάμε το γκολ-γκολ (1,60), παίζει και η ισοπαλία (3,65).

ΡΕΞΑΜ-ΤΡΑΝΜΙΡ

Η Ρέξαμ δεν μπόρεσε να επιβληθεί της Χάρογκειτ (0-0), βεβαίως διατηρείται στις θέσεις απευθείας ανόδου. Οι Ουαλοί πήραν άριστα στην άμυνα όμως υπολειτούργησαν επιθετικά «κολλώντας» μοιραία στο μηδέν, κάτι που σε εντός έδρας ματς πρωταθλήματος είχε να συμβεί από τον Νοέμβριο 2021! Αλλωστε εντός έχει την καλύτερη επίδοση στην κατηγορία (13-3-2, με 48-22 γκολ). Συμπλήρωσε κάρτες ο εξτρέμ ΜακΚλιν, τραυματίες οι βασικοί μέσοι Τζόουνς (4 γκολ), Εβανς και οι Λέιντον (γκολκίπερ), Ο'Κόνορ (μεσοαμυντικός), Φόρντε (χαφ).

Η Τρανμίρ νίκησε 2-1 την πρωτοπόρο Μάνσφιλντ -δίνοντας της χώρο και «χτυπώντας» στις αντεπιθέσεις- με μίνι αήττητο τριών αγωνιστικών (2-1-0) πλέον μπορεί να αισθάνεται απόλυτη ασφάλεια αναφορικά με την παραμονή (γενικότερα σερί 3-2-4, 8-2-6). Γκολ-γκολ και over τα οκτώ από τα έντεκα πιο πρόσφατα, ενώ εχει την δεύτερη χειρότερη επίδοση εκτός έδρας (3-3-13). Αμφίβολος ο αμυντικός Ντέιβις, νοκ άουτ ο μέσος Μπελεουάν και οι αμυντικοί Στάρμπακ, Λικ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Την Ρέξαμ δεν την παίρνει για δεύτερη σερί απρόσμενη απώλεια, εύκολο θύμα φαντάζει η αδύναμη εκτός έδρας Τρανμίρ που όμως προέρχεται από νίκη επί της πρωτοπόρου Μάνσφιλντ. Ξεκάθαρο φαβορί οι Ουαλοί, αν ο άσος (1,53)... ψηλώσει στο live τότε θα τον πάρουμε.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

16/03/2024League Two: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μάνσφιλντ Μάνσφιλντ 69 37 19 12 6 73 35 38
2 Στόκπορτ Στόκπορτ 67 36 19 10 7 69 39 30
3 Ρέξαμ Ρέξαμ 67 37 19 10 8 67 46 21
4 Κρου Κρου 64 37 18 10 9 65 51 14
5 Μ. Κ. Ντονς Μ. Κ. Ντονς 64 38 19 7 12 60 48 12
6 Μπάροου Μπάροου 60 36 16 12 8 52 40 12
7 Γουίμπλεντον Γουίμπλεντον 57 38 15 12 11 52 39 13
8 Γουόλσολ Γουόλσολ 55 37 15 10 12 56 51 5
9 Κρόουλι Κρόουλι 55 36 17 4 15 53 52 1
10 Τζίλιγχαμ Τζίλιγχαμ 55 38 16 7 15 35 44 -9
11 Μόρκαμ Μόρκαμ 54 37 15 9 13 56 62 -6
12 Νιούπορτ Κάουντι Νιούπορτ Κάουντι 52 37 15 7 15 56 58 -2
13 Μπράντφορντ Μπράντφορντ 50 36 13 11 12 45 42 3
14 Χάρογκεϊτ Χάρογκεϊτ 50 37 14 8 15 43 55 -12
15 Άκρινγκτον Άκρινγκτον 49 37 14 7 16 49 52 -3
16 Τρανμίρ Ρόβερς Τρανμίρ Ρόβερς 47 38 14 5 19 57 54 3
17 Νοτς Κάουντι Νοτς Κάουντι 47 36 14 5 17 70 70 0
18 Σουίντον Σουίντον 44 38 11 11 16 64 68 -4
19 Ντονκάστερ Ντονκάστερ 43 36 12 7 17 47 61 -14
20 Σάλφορντ Σίτι Σάλφορντ Σίτι 41 38 10 11 17 55 71 -16
21 Γκρίμσμπι Γκρίμσμπι 38 36 8 14 14 47 61 -14
22 Φόρεστ Γκριν Φόρεστ Γκριν 33 37 8 9 20 38 62 -24
23 Κόλτσεστερ Κόλτσεστερ 32 35 8 8 19 45 64 -19
24 Σάτον Γιουνάιτεντ Σάτον Γιουνάιτεντ 27 38 5 12 21 41 70 -29
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr