Ποδόσφαιρο

Α' Γερμανίας: Εύκολα η Μπάγερν, ρίσκο με Μάιντς

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 - 02:01

Κρίσιμες και οι έξι αναμετρήσεις του Σαββάτου στην Μπουντεσλίγκα

Α' Γερμανίας: Εύκολα η Μπάγερν, ρίσκο με Μάιντς

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α' Γερμανίας

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡ. - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.

Η Ουνιόν Βερολίνου δεν έχει Γκιρασί. Η αποτελεσματικότητα του φορ της Στουτγκάρδης έκανε την διαφορά με το τελικό 2-0 να είναι λίγο υπερβολικό για την εικόνα του αγώνα. Δεν έκανε κακή εμφάνιση η ομάδα του Μπιέλιτσα. Έχασε όμως δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς να σκοράρει ενώ για τρίτο σερί ματς δέχτηκε δύο γκολ και παρέμεινε χωρίς τρίποντο (0/1/2). Παράλληλα αυτό ήταν το δέκατο Under 2,5 στα τελευταία έντεκα ματς. Τιμωρημένος είναι ο μέσος Σέφαρ (13 ματς/1 γκολ/1 ασίστ) και τραυματίας ο κεντρικός μέσος Χάμπερερ (18 ματς/1 ασίστ).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Βέρντερ έπαιξε φοβισμένα μέχρι το ημίχρονο με τη Ντόρτμουντ. Μετά, με παίκτη παραπάνω ήταν καλύτερη αλλά ηττήθηκε δίκαια 2-1 καθώς ήταν αδύνατο να ανατρέψει διαφορά δύο τερμάτων. Η ομάδα του Όλε Βέρνερ προφανώς δεν έχει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να ξεχάσει τις απουσίες στην άμυνα και να παίξει το ποδόσφαιρό της. Δεν έχει νίκη στους τελευταίους τρεις αγώνες (0/1/2) και όλοι έχουν λήξει Goal/Goal. Τιμωρημένος ο μέσος Σμιντ (25 ματς/2 γκολ/5 ασίστ). Τραυματίες οι στόπερ οι Φριντλ (18 ματς/1 ασίστ), Σταρκ (14 ματς/2 γκολ), Πίπερ (6 ματς).

* Η Ουνιόν Βερολίνου δεν έχει σκοράρει σε 13 από τα 25 παιχνίδια φέτος που είναι η χειρότερη επίδοση,

* Η Βέρντερ Βρέμης έχει πετύχει 13 γκολ εκτός έδρας και τα 10 από αυτά είναι στο δεύτερο ημίχρονο.

* H Ουνιόν Βερολίνου έχει δύο σερί νίκες εντός έδρας απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν σκοράρει εύκολα η Ουνιόν. Ποντάρουμε ότι το ματς θα μείνει στα 2-3 γκολ.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η Βόλφσμπουργκ έμεινε με δέκα παίκτες απέναντι στην εντυπωσιακή Λέβερκουζεν πριν το ημίωρο και ηττήθηκε δίκαια με 2-0. Οι λύκοι του Νίκο Κόβατς έμειναν για δέκατο παιχνίδι (0/6/4) χωρίς νίκη αλλά ο κόουτς συνεχίζει να εμφανίζεται αισιόδοξος για την συνέχεια. Είναι στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Εντός έδρας έχει πέντε σερί Goal/Goal και οκτώ στα τελευταία εννέα ματς. Τιμωρημένοι ο στόπερ Γεντς (17 ματς/1 ασίστ) και ο μέσος Γκέρχαρντ (18 ματς/2 γκολ). Απίθανο να παίξει ο επιθετικός Νμέτσα (3 ματς/1 γκολ).

Η Αουγκσμπουργκ ήταν όσο καλύτερη χρειαζόταν από την Χάιντενχαϊμ για να νικήσει δίκαια με 1-0. Ήταν με διαφορά η καλύτερη εμφάνιση αμυντικά από τους Βαυαρούς φέτος. Βελτιώνονται και εκεί οι παίκτες του Τόρουπ που κράτησαν το μηδέν για δεύτερο σερί ματς χωρίς να τα έχουν καταφέρει καμία φορά από τον Μάιο. Τρεις συνεχόμενες νίκες και έχει φτάσει στην όγδοη θέση. Η επτάδα είναι κοντά και ίσως και η Ευρώπη με τέτοια εικόνα. Επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Πέντερσεν. Κανένα σημαντικό πρόβλημα.

* Η Βόλφσμπουργκ με 25 βαθμούς και διαφορά τερμάτων -11 έχει το χειρότερο ρεκόρ της ιστορίας της μετά από 25 ματς.

* Η Αουγκσμπουργκ μόλις μια φορά στην ιστορία της πέτυχε τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και αυτό συνέβη τον Δεκέμβριο του 2014.

* Η Βόλφσμπουργκ δεν έχει νίκη στους τελευταίους τέσσερις αγώνες με την Άουγκσμπουργκ (0/2/2).

* Η Βόλφσμπουργκ είναι αήττητη εντός στα τελευταία έξι ματς με την Αουγκσμπουργκ (2/4/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν και δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση η Βόλφσμπουργκ δεν πιστεύουμε ότι θα χάσει αυτό το παιχνίδι. Ποντάρουμε 1Χ στο ματς.

ΜΑΪΝΤΣ - ΜΠΟΧΟΥΜ

Η Μάιντς κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο και γνώρισε δίκαια την συντριβή από την Μπάγερν Μονάχου με 8-1. Δουλειά από την αρχή για τον κόουτς Χένρικσεν καθώς ότι καλό έχτισε στα πρώτα τρία παιχνίδια (1/1/1) γκρεμίστηκε. Κυρίως ψυχολογικά μετά από τόσα γκολ. Πρέπει να ηρεμήσει πριν από εξαιρετικά κρίσιμο ματς. Εντός είναι αήττητη για τρία παιχνίδια (1/2/0) και μετράει οκτώ συνεχόμενα Under. Επιστρέφουν από τιμωρίες οι Κορ (μέσος), Μπαρέιρο (μέσος), Νγκάνκαμ (επιθετικός). Εκτός οι στόπερ Μπελ (10 ματς), Λάιτς (7 ματς).

Η Μπόχουμ ήταν θαρραλέα αλλά δεν πήρε τίποτα απέναντι στην Φράιμπουργκ καθώς ηττήθηκε με 2-1. Η ομάδα του Τόμας Λετς είναι στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη αλλά έχασε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Οι πολλές αναγκαστικές αλλαγές με απουσίες και τιμωρίες έχουν χαλάσει την αγωνιστική συνοχή. «Δεν χρειάζεται πανικός» είπε ο κόουτς. Χωρίς νίκη εκτός έξι ματς (0/2/4). Τιμωρημένος ο μέσο-επιθετικός Κουάρτενγκ (11 ματς/1 ασίστ). Τραυματίες οι Ερμαν (12 ματς), Όστερχαγκε (16 ματς/2 γκολ/1 ασίστ), Μπέρο (16 ματς/1 γκολ/2 ασίστ), Άντβι-Ατζέι (20 ματς/1 γκολ/2 ασίστ).

* Η Μάιντς έχει πετύχει μόλις 20 γκολ που είναι η δεύτερη χειρότερη επίδοση φέτος (Κολωνία 19).

* Η Μπόχουμ έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα (52 γκολ) και την δεύτερη χειρότερη συγκομιδή βαθμών εκτός έδρας (7 βαθμούς).

* Η Μάιντς είναι αήττητη τέσσερις αγώνες απέναντι στην Μπόχουμ (3/1/0).

* Η Μάιντς δεν έχει χάσει ποτέ αγώνα Μπούντεσλιγκα από την Μπόχουμ εντός έδρας (4/1/0)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ισως το πιο κρίσιμο ματς της αγωνιστικής για την παραμονή στην κατηγορία. Αναμένουμε αντίδραση από την Μάιντς και η Μπόχουμ είναι ντεφορμέ και έχει ξανά απουσίες. Ρίσκο με τον άσο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Η Χάιντενχαϊμ - είναι σπάνιο - δεν βρήκε λύσεις για να απειλήσει την Αουγκσμπουργκ και ηττήθηκε δίκαια με 1-0. Στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη η ομάδα του Φρανκ Σμιντ αλλά χωρίς νίκη για τέσσερις αγώνες (0/1/3). Έχει πάρει μόλις ένα τρίποντο στα τελευταία εννέα παιχνίδια (1/5/3). Μαλλον πρέπει να καταλάβει ότι ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Δεν έχει νίκη εντός μέσα στο 2024 (0/2/2). Τιμωρημένος ο στόπερ Γκίμπερ (16 ματς/1 γκολ/1 ασίστ). Εκτός ο μέσος Μαλόουνι (23 ματς/1 γκολ/1 ασίστ).

Η Γκλάντμπαχ πήρε δίκαια την ισοπαλία με 3-3 απέναντι στην Κολωνία. Σε ματς στο οποίο για ακόμη μια φορά η ομάδα του Σεοάνε έδειξε πόσο «τρελή» και ικανή για όλα είναι. Άλλωστε ακολούθησε αποκλεισμός σοκ στο κύπελλο από την τρίτης κατηγορίας Σάαρμπρικεν που το επιβεβαίωσε ξανά και πλέον χάθηκε κάθε ελπίδα για Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τα "πουλάρια" πάντως στο πρωτάθλημα είναι αήττητα τρεις αγώνες (1/2/0) και στο +9 από τον κίνδυνο. Τραυματίες οι επιθετικοί Πλέα (19 ματς/7 γκολ/3 ασίστ), Τσβάντσαρα (13 ματς/4 γκολ/1 ασίστ).

* Η Χάιντενχαϊμ έχει βρεθεί 13 φορές πίσω στο σκορ στο ημίχρονο τις περισσότερες από όλες τις ομάδες.

* Η Γκλάντμπαχ έχει πετάξει 19 βαθμούς φέτος σε ματς που άνοιξε το σκορ τους περισσότερους από όλους (6/2/5).

* Η Χάιντενχαϊμ έχει χάσει και τα τρία παιχνίδια στην ιστορία, σε πρωτάθλημα και κύπελλο από την Γκλάντμπαχ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Χάιντενχαϊμ είναι ντεφορμέ. Η Γκλάντμπαχ είναι τρελή ομάδα και κουρασμένη λόγω κυπέλλου. Ποντάρουμε σε Over γιατί και οι δύο σκοράρουν.

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ - ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.

Η Ντάρμσταντ άλλαξε επτά πρόσωπα στην ενδεκάδα αλλά και πάλι δέχτηκε γκολ γρήγορα και ηττήθηκε δίκαια από την Λειψία μόνο με 2-0. Ότι και να κάνει ο κόουτς Λίμπερκνεχτ δεν φαίνεται να βρίσκει λύσεις και τώρα έρχεται η Μπάγερν από την οποία δέχτηκε οκτώ γκολ στον πρώτο γύρο. Η ουραγός είναι χωρίς νίκη για δεκαεννέα παιχνίδια (0/6/13) και φυσικά έχει την χειρότερη άμυνα στην Μπούντεσλιγκα. Τραυματίες είναι οι Ρίντελ (10 ματς), Μπάντερ (19 ματς/1 γκολ/2 ασίστ) και Μέλεμ (17 ματς/3 γκολ/2 ασίστ).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Μπάγερν Μονάχου δεν πέρασε εύκολο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο διέλυσε την απογοητευμένη Μάιντς δίκαια με 8-1. Πέτυχε συνεχόμενες νίκες για πρώτη φορά από τις αρχές Φλεβάρη. Παραμένει μακριά από την κορυφή φυσικά και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να νικάει και να ελπίζει ότι η Λέβερκουζεν θα έχει αυτοκαταστροφικές τάσεις. Μακριά από το γήπεδό της δεν έχει νίκη για τρία παιχνίδια (0/1/2). Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Πάβλοβιτς. Τραυματίες Μαζράουι (14 ματς/3 ασίστ), Κομάν (15 ματς/3 γκολ/3 ασίστ).

* Η Ντάρμσταντ είναι η έβδομη ομάδα στην ιστορία της Μπούντεσλιγκα που έχει 13 ή λιγότερους βαθμούς μετά από 25 ματς οι προηγούμενες έξι υποβιβάστηκαν.

* Η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει νίκη εκτός έδρας στα τελευταία τέσσερα επίσημα ματς κάτι που συνέβη τελευταία φορά το 2015.

* Η Ντάρμσταντ δεν έχει νικήσει ποτέ στην ιστορία την Μπάγερν Μονάχου (0/1/11).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ποντάρουμε διπλό ημίχρονο/τελικό στην αναμέτρηση.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Η Χόφενχαϊμ προηγήθηκε στην Φρανκφούρτη αλλά έμεινε αμέσως με δέκα παίκτες και στο δεύτερο ημίχρονο με εννέα για να χάσει από την Αϊντραχτ με 3-1. Άλλο ένα Goal/Goal το εικοστό δεύτερο φέτος από την ομάδα του Ματαράτσο. Επιστρέφει εντός έδρας όπου έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία επτά παιχνίδια (2/4/1). Ο κόουτς ψάχνει κεντρικούς αμυντικούς καθώς είναι τιμωρημένοι οι βασικοί στόπερ Κάμπακ (20 ματς/2 γκολ/1 ασίστ) και Μπρουκς (18 ματς/2 γκολ). Τραυματίας είναι και ο μέσος Πρέμελ (20 ματς/3 γκολ/5 ασίστ).

Η Στουτγάρδη εξαιρετικά αποτελεσματική και με παίκτη παραπάνω για ένα εικοσάλεπτο στο τέλος νίκησε δίκαια την Ουνιόν Βερολίνου με 2-0. Ο κόουτς Χένες επέκτεινε την συνεργασία του με τον σύλλογο ο οποίος πετάει προς το Champions League. Άνετα στην τρίτη θέση με αήττητο σερί επτά αγώνων μετρώντας έξι νίκες (6/1/0). Εκτός έδρας έχει τέσσερα Goal/Goal και Over 2,5 στα τελευταία πέντε ματς. Νέα απώλεια ο στόπερ Ρουό (18 ματς/2 ασίστ) ενώ λείπει και ο κεντρικός αμυντικός Ζαγκαντού (19 ματς/1 γκολ)

* Η Χόφενχαϊμ νίκησε στον πρώτο γύρο στην Στουτγάρδη και είναι η μοναδική ομάδα που έχει νικήσει εκεί με προπονητή τον Σεμπάστιαν Χένες.

* Η Στουτγάρδη με 17 νίκες και 53 βαθμούς είναι η καλύτερη τρίτη ομάδα στην βαθμολογία στην ιστορία της Μπούντεσλιγkα μετά από 25 παιχνίδια.

* Η Χόφενχαϊμ είναι αήττητη τέσσερις αγώνες απέναντι στην Στουτγάρδη (2/2/0).

* Η Χόφενχαϊμ είναι αήττητη οκτώ εντός έδρας αγώνες απέναντι στην Στουτγάρδη (5/3/0)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Χόφενχαϊμ μοιάζει με κακό δαίμονα για την Στουτγάρδη. Τη νίκησε και στον πρώτο γύρο και είναι αήττητη εντός οκτώ ματς απέναντί της. Ποντάρουμε διπλή ευκαιρία 1Χ και φυσικά πάντα Goal/Goal.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

16/03/2024Bundesliga
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λεβερκούζεν Λεβερκούζεν 67 25 21 4 0 63 16 47
2 Μπάγερν Μονάχου Μπάγερν Μονάχου 57 25 18 3 4 73 29 44
3 Στουτγκάρδη Στουτγκάρδη 53 25 17 2 6 57 31 26
4 Ντόρτμουντ Ντόρτμουντ 47 25 13 8 4 50 31 19
5 Λειψία Λειψία 46 25 14 4 7 55 31 24
6 Άιντραχτ Φρανκφούρτης Άιντραχτ Φρανκφούρτης 40 25 10 10 5 41 32 9
7 Χόφενχαϊμ Χόφενχαϊμ 33 25 9 6 10 44 47 -3
8 Φράιμπουργκ Φράιμπουργκ 33 25 9 6 10 34 45 -11
9 Άουγκσμπουργκ Άουγκσμπουργκ 32 25 8 8 9 40 41 -1
10 Βέρντερ Βρέμης Βέρντερ Βρέμης 30 25 8 6 11 34 39 -5
11 Χαϊντενχάιμ Χαϊντενχάιμ 28 25 7 7 11 34 43 -9
12 Γκλάντμπαχ Γκλάντμπαχ 27 25 6 9 10 45 49 -4
13 Βόλφσμπουργκ Βόλφσμπουργκ 25 25 6 7 12 30 41 -11
14 Ουνιόν Βερολίνου Ουνιόν Βερολίνου 25 25 7 4 14 23 41 -18
15 Μπόχουμ Μπόχουμ 25 25 5 10 10 30 52 -22
16 Κολωνία Κολωνία 18 25 3 9 13 19 42 -23
17 Μάιντζ Μάιντζ 16 25 2 10 13 20 46 -26
18 Ντάρμσταντ Ντάρμσταντ 13 25 2 7 16 24 60 -36
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Europa League (Group Stage)
Promotion - Europa Conference League (Qualification)
Bundesliga (Relegation)
Relegation - 2. Bundesliga

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr