Ποδόσφαιρο

Λιγκ 1 Αγγλίας: Πέφτει η αυλαία με γκολ και ανάγκες!

Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 - 07:53

Γιορτινό κλίμα και πολλά πρέπει υπάρχουν στη τελευταία αγωνιστική της Λιγκ 1 Αγγλίας. 

Λιγκ 1 Αγγλίας: Πέφτει η αυλαία με γκολ και ανάγκες!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Λιγκ 1 Αγγλίας.

ΓΟΥΙΓΚΑΝ- ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Η Γουίγκαν εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η Πόρτσμουθ ήταν «μεθυσμένη πολιτεία» λόγω του τίτλου και της ανόδου στην Τσάμπιονσιπ, σκόραρε και στα δύο ημίχρονα και πήρε τη νίκη στο «Φράτον Παρκ». Δεύτερη διαδοχική επιτυχία, έχει πιθανότητες για το πρώτο μισό της κατάταξης, ενώ αν αποφύγει την ήττα, παραμένει πιο ψηλά από τη νυν αντίπαλό της. Στόχος είναι να πρωταγωνιστήσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Εκτός δράσης οι Τζόουνς (μ. 26/3), Σο (μ. 20/0), Ματζένις (ε. 34/5), Χάμφρις (ε. 38/9), πιο σημαντική η απουσία του τελευταίου.

Η Μπρίστολ Ρόβερς ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του ματς με την Πιτέρμπορο για αρκετή ώρα, αλλά δέχθηκε το 1-0 σε κρίσιμο σημείο και δεν κατάφερε να απαντήσει, το 2-0 στην εκπνοή. Τερματίστηκε το μίνι σερί των δύο νικών, δεν μπορεί να τερματίσει στο πρώτο μισό της κατάταξης. Το θετικό είναι ότι δεν έμπλεξε σε σενάρια και πρώτο μέλημα είναι να διορθώσει τα κακώς κείμενα στα μετόπισθεν ώστε να διεκδικήσει κάτι καλό την επόμενη σεζόν. Χτύπησε και λογικά λείπει ο Τέιλορ (α. 33/0), εκτός δράσης οι Φρεντ (α. 12/0), Κράμα (α. 27/0), Ουόρντ (μ. 20/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γουίγκαν δείχνει να είναι καλά τη δεδομένη στιγμή και μπορεί να νικήσει την ασταθή Μπρίστολ, που παραπαίει μέσα στη σεζόν. Ιδανική η απόδοση του άσσου στο 2.10 στη Betshop.

ΓΟΥΙΚΟΜ- ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Η Γουίκομ δεν πτοήθηκε από το γκολ της Κέμπριτζ στο τελευταίο εικοσάλεπτο, πίεσε στην τελική ευθεία του ματς και ισοφάρισε με πέναλτι του Λίχι. Επέκτεινε το αήττητο σερί στα έξι ματς πρωταθλήματος (3-3-0) και μπορεί να μην έχει μείνει προφανής στόχος, αλλά είναι προφανές ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει κάλλιστα τη θέση της στα πλέι οφ αν δεν περνούσε ένα «μαύρο» δίμηνο από τα τέλη Οκτωβρίου έως τα τέλη του έτους (0-6-6 το σερί της αυτό το διάστημα). Απουσιάζουν οι Βίνσεντ-Γιανγκ (α. 17/0) και Χάνλαν (ε. 16/2), δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα.

Η Τσάρλτον αιφνιδιάστηκε από τη Σριούσμπερι, αλλά απάντησε δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και λίγο έλειψε να ολοκληρώσει την ανατροπή στην τελική ευθεία του ματς. Δεν έχει θετικό πρόσημο η σεζόν για τους «άντικς», ωστόσο θέλουν πάση θυσία την αποφυγή της ήττας για να κλείσουν το πρωτάθλημα με 15 ματς δίχως ήττα (4-10-0 πριν από την τελευταία αγωνιστική). Του χρόνου οι προσδοκίες κάνουν λόγο για πρώτη εξάδα και πλέι οφ. Εκτός δράσης οι Τέιλορ (μ. 5/0), Λίμπερν (ε. 13/3), θετικό το ότι δεν προέκυψαν νεότερα προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Είναι ανεβασμένες οι δύο ομάδες και σκοράρουν με ευχέρεια. Τους αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο οπότε δεν μπορούμε να μην πάμε με τα γκολ. Goal/goal (1.65) στη Betshop.

ΕΞΕΤΕΡ - ΟΞΦΟΡΝΤ

Η Εξετερ έπιασε κατά διαστήματα πολύ καλή απόδοση στην έδρα της Νορθάμπτον, το 1-1 δεν την πτόησε, ανανέωσε την προσπάθεια και βρήκε γκολ νίκης στο τελευταίο δεκάλεπτο. Εξαιρετικός πρόσφατος απολογισμός 6-3-0) για τους «γκρέσιανς», έπιασαν το πρώτο μισό της κατάταξης και το ότι δεν διεκδικούν τα πλέι οφ οφείλεται στο κάκιστο τρίμηνο από τα τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι τα Χριστούγεννα (0-3-10 κατά τη συγκεκριμένη περίοδο). Τιμωρημένος ο Γουντς (μ. 14/0), εκτός οι Μίτσελ (μ. 14/2), Τέιλορ (μ. 24/0), Μούσκε (ε. 6/0), αμφίβολος δίνεται ο Έιτσισον (ε. 36/4).

Η Οξφορντ βρέθηκε να κυνηγάει τη Στίβενεϊτζ στο σκορ με αυτογκόλ, το θετικό είναι ότι δεν παράτησε την προσπάθεια, αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο από την ισοπαλία. Μίνι αρνητικό σερί δύο αγώνων (0-1-1) για τα «βόδια». Παίζουν στα πλέι οφ με νίκη και μη νίκη μίας εκ των Μπάρνσλεϊ ή Λίνκολν. Αρκεί και το «Χ», αν χάσει ή Μπάρνσλεϊ και δεν κερδίσει η Μπλάκπουλ. Σε κάθε περίπτωση, δεν κρατάει την τύχη της στα χέρια της και αυτό είναι σημαντικό. Εκτός ο Γκούντγουιν (ε. 8/1), δεν έχει ταλαιπωρηθεί φέτος ιδιαίτερα όσον αφορά τις αγωνιστικές ελλείψεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Όξφορντ έχει μια τελευταία ευκαιρία να διορθώσει τα πράγματα. Έκανε λάθη τις τελευταίες αγωνιστικέ και σήμερα τα παίζει όλα για όλα. Δεν την εμπιστεύομαστε τρελά, αλλά πάει το χέρι στο διπλό. 2 (1.65) στη Betshop.

ΛΙΝΚΟΛΝ- ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Η Λίνκολν δεν πτοήθηκε από το σχετικά γρήγορο προβάδισμα της Τσέλτεναμ, ισοφάρισε σε καίριο σημείο και το γύρισε αμέσως μετά την ανάπαυλα, σημαντική και δύσκολη νίκη. Δεύτερη διαδοχική επιτυχία, έπιασε την 6η θέση και με νίκη παίζει στα πλέι οφ. Της κάνει το «Χ» αν δεν νικήσουν Οξφορντ και Μπλάκπουλ ή αν νικήσει μία από τις δύο, αλλά χάσει η Μπάρνσλεϊ. Αν χάσει, χρειάζεται ήττα της Οξφορντ και μη νίκη της Μπλάκπουλ. Εξέτισε ο Ντάφι (μ.-ε. 33/2), εκτός οι Χάμιλτον (μ. 30/3), ΜακΓκράντλς (μ. 5/0) και Ουόκερ (ε. 5/0), δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα.

Η Πόρτσμουθ πανηγύρισε τον τίτλο και την άνοδο – επιστροφή στην Τσάμπιονσιπ, δεν προκάλεσε εντύπωση το ότι παρουσιάστηκε χαλαρή στο εντός έδρας ματς με τη Γουίγκαν. Ήταν ανταγωνιστική, ωστόσο έμεινε με άδεια χέρια. Πρώτη ήττα μετά τις 13 Γενάρη και εκπληκτικό σερί 12-5-0, έχασε την ευκαιρία να πιάσει τους 100 βαθμούς, αλλά άπαντες στέκονται στο ότι πέτυχε την άνοδο φέτος. Εκτός οι Πουλ (α. 14/3), ΜακΙντάιρ (α. 1/0), Ρόμπερτσον (μ. 23/1), Μόρελ (μ. 27/0), Ντέβλιν (μ. 18/1), Λόουρι (μ. 8/0), Σκάλι (μ. 6/0), αναμένεται να λείψει και ο Σουόνσον (μ. 12/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λίνκολν καίγεται και η Πόρτσμουθ σκοράρει εκτός έδρας. Βλέπουμε γκολ και από τις δύο πλευρές. Goal/goal (1.62) στη Betshop.

ΜΠΡΑΝΣΛΕΙ- ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Η Μπάρνσλεϊ μπήκε μουδιασμένα στην έδρα της Μπλάκπουλ και έπρεπε να δεχθεί το 3-0 για να αρχίσει να αποδίδει. Μείωσε στο γκολ στις καθυστερήσεις, αλλά το κακό είχε γίνει. Αποκαρδιωτικό σερί 0-1-4 στο πιο κρίσιμο σημείο, παίζει στα πλέι οφ με νίκη. Με «Χ» θέλει μη νίκη δύο εκ των Λίνκολν, Οξφορντ ή Μπλάκπουλ, με ήττα θέλει ήττα δύο εκ των τριών που αναφέρθηκαν. Οι διοικούντες απέλυσαν τον τεχνικό Νιλ Κόλινς, με τον Μάρτιν Ντιβέινι σε ρόλο υπηρεσιακού. Απουσιάζουν οι Πάινς (α. 4/2), Ράσελ (μ. 31/3), δεν πρόκειται για απρόοπτα αγωνιστικά προβλήματα.

Η Νορθάμπτον κυνηγούσε την Εξετερ στο σκορ από το πρώτο εικοσάλεπτο, αλλά έκανε καλή προσπάθεια και ισοφάρισε στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Το κακό είναι ότι δεν ήταν σε υψηλά επίπεδα η συγκέντρωσή της και έτσι έμεινε με άδεια χέρια. Δεύτερη συναπτή ήττα, θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλό φέτος, αλλά προδόθηκε από την αναξιοπιστία στην ανασταλτική λειτουργία της. με νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων τερματίζει στο πρώτο μισό της κατάταξης. Εκτός δράσης οι Μπρο (μ. 37/2) και Χίλτον (ε. 4/0), θετικό το ότι δεν αναφέρθηκαν νεότερα αγωνιστικά θέματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπράνσλεϊ είναι αυτή που καίγεται και θέλει τη νίκη. 1 (1.45) στη Betshop.

ΝΤΕΡΜΠΙ - ΚΑΡΛΑΙΛ

Η Ντέρμπι δεν έπιασε σπουδαία απόδοση στο Κέμπριτζ, αλλά το γκολ του Μέντεζ-Λανγκ ήταν αρκετό για τη νίκη. Τα «κριάρια»… γαντζώθηκαν σ’ αυτό, το αήττητο σερί έφτασε στα πέντε ματς (3-2-0) και η άνοδος είναι προ των πυλών. Την εξασφαλίζει η ομάδα του Πολ Ουόρν με νίκη ή ισοπαλία. Αντέχει την ήττα αν δεν νικήσει η Μπόλτον ή αν συμβεί αυτό, να μην καλυφθεί διαφορά τεσσάρων τερμάτων. Με πρόβλημα οι Ρούνι (α. 3/0), Νιάμπε (α. 19/0), Φόρσιθ (α. 26/3), Ελντερ (α. 21/0), Τζον-Τζουλς (ε. 12/1), Γκέιλ (ε. 6/3), έχει μάθει να ζει με τις απουσίες.

Η Καρλάιλ ισοφάρισε προσωρινά τη Γουίκομ, αλλά όταν ο αντίπαλος ενέτεινε την πίεση δεν άντεξε και έτσι έμεινε με άδεια χέρια. Δεύτερη διαδοχική ήττα για τους «κούμπριανς», η φετινή σεζόν αποδείχθηκε απογοητευτική και ο υποβιβασμός σημειώθηκε νωρίς, αλλά από τη διοίκηση εκφράζονται με απόλυτη αισιοδοξία για την άμεση επιστροφή στην Α’ Αγγλίας. Αναμένεται να λείψουν οι Αντρέσον (τ. 6 συμ.), Γκάι (μ. 16/0), Βέλα (μ. 7/2), ΜακΓκουτς (μ. 13/0), Αμπλέιντ (ε. 13/0), Μπάτεργουορθ (ε. 28/4), Μαγκουάιρ (ε. 32/2), Ρόμπινσον (α. 23/0), σταθερά με ελλείψεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Nτέρμπι φυσικά και είναι το μεγάλο φαβορί εδώ αλλά σε αυτές τις αποδόσεις δεν παίζεται. Θα πάμε με το over 2.5 (1.57) στη Betshop.

ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΜΠΟΛΤΟΝ

Η Πιτέρμπορο δεν θα είχε σοβαρές πιθανότητες απ’ ευθείας ανόδου ακόμη και με νίκη στο εξ αναβολής με την Τσέλτεναμ. Μπήκε νωθρά, δέχθηκε δύο γκολ στο πρώτο ημίωρο και δεν αντέδρασε, έμεινε δικαίως με άδεια χέρια. Το μίνι σερί δύο νικών έφτασε στο τέλος του, η μοναδική διαφοροποίηση στη θέση της μπορεί να έρθει αν νικήσει την Μπόλτον με τουλάχιστον τέσσερα γκολ διαφορά. Τότε ανεβαίνει στην 3η θέση και ρίχνει την αντίπαλό της στην 4η. Χτύπησε ο Κατόνγκο (α. 29/1), εκτός οι Φουχς (μ. 5/0), Ολακίγκμπε (ε. 5/0), αμφίβολος ο Πόκου (μ. 37/11).

Η Μπόλτον δεν έπεισε απέναντι στην Πορτ Βέιλ, αλλά η επιμονή της έπιασε τόσο και στο φινάλε βρήκε τα δύο γκολ της νίκης. Με αυτή την επικράτηση έβαλε φρένο στο μίνι σερί των δύο ισοπαλιών, αυτές είναι που της κοστίζουν και την άνοδο. Για να την πάρει πρέπει να νικήσει, να χάσει η Ντέρμπι και να καλυφθεί διαφορά τεσσάρων τερμάτων. Αν χάσει με τέσσερα ή περισσότερα γκολ διαφορά, χάνει την 3η θέση από την Πιτέρμπορο. Θα απουσιάσει ο Κάρλος Γκόμες (ε. 16/2), με ενοχλήσεις ο Αντεμπογέζο (ε. 35/10), δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Mπόλτον είναι αυτή που θέλει τη νίκη απέναντι στην αδιάφορη Πιτέρμπορο. Δεν θα είναι όμως τόσο εύκολο το παιχνίδι. Θα στηρίξουμε τη φιλοξενούμενη με με ένα combo. 2Χ & over 1.5 (1.63) στη Betshop.

ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ- ΚΕΙΜΠΡΙΤΖ

Η Πορτ Βέιλ κατέβαλε φιλότιμη προσπάθεια στην έδρα της Μπόλτον, αλλά δεν βρήκε το πολυπόθητο γκολ και στην τελική ευθεία λύγισε, δέχθηκε δύο γκολ και έμεινε με άδεια χέρια. Τέταρτη διαδοχική ήττα και 0-1-5 στα τελευταία έξι ματς, ο κατήφορος δεν είχε τελειωμό στο τελευταίο στάδιο της σεζόν και ο υποβιβασμός σφραγίστηκε. Οι διοικούντες, πάντως, έχουν στόχο να συνεχίσουν με τον Ντάρεν Μουρ στο τιμόνι, ζητείται καλύτερος σχεδιασμός. Χτύπησε και λογικά λείπει ο Γκραντ (μ. 30/0), εκτός οι Κλαρκ (μ. 12/0), Γκορ (μ. 1/0), Ουίλσον (ε. 27/4), γνωστά προβλήματα.

Η Κέμπριτζ προηγήθηκε της Γουίκομ, αλλά ισοφαρίστηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο και αυτό το γκολ της στέρησε την ευκαιρία να παραταχθεί δίχως πίεση στο τελευταίο ματς της σεζόν. Κρατάει την τύχη της στα χέρια της, σώζεται με νίκη ή ισοπαλία. Αν χάσει, θέλει ήττα της Μπέρτον ή μη νίκη της Τσέλτεναμ. Σώζεται με οριακή ήττα, νίκη της Τσέλτεναμ και οριακή νίκη της Μπέρτον (για ένα γκολ). Εκτός οι Στίβενς (τ. 33 συμ.), Χάουντστρουπ (α. 3/0), Μόρισον (α. 38/1), Ντανκ (μ. 4/0), Τόμας (μ. 31/1), ΜακΚόνελ (ε. 3/0) και Τζάνε (ε. 11/0), έχει μάθει να ζει με τις απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προϊστορία και εικόνα των δύο ομάδων μας προτρέπουν στα χαμηλά στρώματα των γκολ. Δεν πρόκειται να σκοτωθούν οι δύο ομάδες για να σκοράρουν. Under 2.5 (1,57) στη Betshop.

ΡΕΝΤΙΝΓΚ- ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Η Ρέντινγκ αιφνιδιάστηκε από την Μπέρτον, δέχθηκε δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο και το 3-1 πριν από την ανάπαυλα. μείωσε σε 2-1 και 3-2, το πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να βρει το 3-3 ώστε να πάρει βαθμό. Έμεινε στην κατηγορία δίχως ιδιαίτερο πρόβλημα και το βλέμμα βρίσκεται ήδη στην επόμενη σεζόν. Οι οπαδοί… προσεύχονται να βρεθεί δυνατός ιδιοκτήτης που θα εξαλείψει αβεβαιότητα και οικονομικά προβλήματα, αλλά προς το παρόν δεν φαίνεται κάτι στον ορίζοντα. Εκτός δράσης οι Κάστρο (τ. 7 συμ.), Χάτσινσον (α. 12/0), Καμαρά (μ. 5/0) και Μπάλαρντ (ε. 10/3).

Η Μπλάκπουλ ήθελε τη νίκη απέναντι στην Μπάρνσλεϊ για να συντηρήσει το όνειρο των πλέι οφ και από τη στιγμή που προηγήθηκε 3-0, την πήρε πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό σκορ. Τέταρτη διαδοχική επιτυχία, βρίσκει τη φόρμα της στην τελική ευθεία, αλλά για να παίξει στα πλέι οφ χρειάζεται νίκη και μη νίκη δύο εκ των Μπάρνσλεϊ, Λίνκολν ή Οξφορντ. Θεωρητικά αρκεί και το «Χ», αν οι Λίνκολν και Οξφορντ χάσουν με 10+ και 5+ γκολ, αντίστοιχα. Εκτός δράσης οι Λάιονς (α. 15/1), Μπάιερς (μ. 14/0) και Ρόουντς (ε. 29/15), δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Ρέτινγκ πανηγυρίζει και η Μπλάκπουλ καίγεται. Δεν θα φύγουν με το διπλό στις αποσκεύες τους τόσο εύκολα οι φιλοξενούμενοι. Goal/goal (1.69) στη Betshop.

ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ- ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Η Σριούσμπερι προηγήθηκε της Τσάρλτον, αλλά σε μία από τις λίγες φάσεις κατά τις οποίες η άμυνά της εκτέθηκε, δέχθηκε την ισοφάριση, τουλάχιστον κράτησε τον βαθμό. Συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές δίχως νίκη (0-4-2), ωστόσο το σημαντικό είναι ότι για ακόμη μία χρονιά εξασφάλισε την παραμονή. Η Α’ Αγγλίας αποδεικνύεται το… λιμάνι της, κατά κανόνα ανανεώνει το ραντεβού της… αθόρυβα και χωρίς να της φτάσει η ψυχή στο στόμα. Ζητείται βελτίωση στην επίθεση. Τιμωρημένος ο Φλάναγκαν (α. 21/0), εκτός οι Φλέμινγκ (α. 8/0), Πιέρ (α. 17/1) και Κένε (μ. 28/1).

Η Λέιτον Οριεντ δεν είχε τόσο υψηλό κίνητρο όσο η Φλίτγουντ και παρά το ότι έπαιξε στο 100%, ίσως αυτό το στοιχείο την άφησε με άδεια χέρια, καθώς δέχθηκε γκολ στην εκπνοή. Δεύτερη διαδοχική αποτυχία, δεν κατάφερε να βρει θέση στα πλέι οφ παρά το ότι στο καταχείμωνο έκανε μεγάλη αντεπίθεση, παίρνει τα μαθήματα και προσδοκά σε ακόμη καλύτερη πορεία την επόμενη σεζόν. Εκτός δράσης οι Χέιπ (α. 28/0), Μιζούνι (α. 40/1), Γκρέιαμ (μ. 15/0), Αρτσιμπαλντ (μ. 29/2), το τεχνικό τιμ άφησε να εννοηθεί ότι θα δώσει ευκαιρίες σε ορισμένους εφεδρικούς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σωμένες και οι δύο ομάδες δεν έχουν να μας επιδείξουν κάτι σήμερα. Αν έπρεπε να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς θα ήταν τα γκολ. 2-3 γκολ (1.97) στη Betshop.

ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ- ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Η Στίβενεϊτζ βρήκε το 1-0 με αυτογκόλ στην έδρα της Οξφορντ, αλλά υπέπεσε σε πέναλτι και αρκέστηκε στην ισοπαλία. Μία απογοητευτική σεζόν φτάνει προς το τέλος της, καθώς είχε ομάδα για πλέι οφ, αλλά με μία νίκη από τότε που μπήκε ο Μάρτιος (1-6-4), δεν θα ήταν δυνατόν να τερματίσει στην πρώτη εξάδα. Το ρόστερ που διαθέτει θα διεκδικήσει πράγματα, αρκεί να αποκτήσει σταθερότητα. Τιμωρημένος ο Μπάτλερ (α. 43/1), εκτός δράσης επίσης οι Ασμπι-Χάμοντ (τ. 31 συμ.), Ουίλντιν (α. 31/2), Φόρεστ-Κάσκι (μ. 30/2) και ΜακΝτόναλντ (ε. 26/2).

Η Τσέλτεναμ δεν έκανε λάθος στο εξ αναβολής ματς με την Πιτέρμπορο, «καθάρισε» τη νίκη από νωρίς και ελπίζει. Δεύτερη νίκη στα τελευταία τρία, για να επιβιώσει στην Α’ Αγγλίας χρειάζεται νίκη και ήττα της Κέμπριτζ ή μη νίκη της Μπέρτον. Δεν κρατάει την τύχη της στα χέρια της, ωστόσο το θετικό είναι ότι αν ισοβαθμίσει με κάποια ομάδα στους 47 βαθμούς, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα υπερτερεί στην ισοβαθμία. Απουσιάζουν οι Μπράντμπερι (α. 19/0) και Στριτ (ε. 22/2), αμφίβολοι δίνονται αυτή τη φορά οι Πετ (μ. 26/0) και Φρίστοουν (α. 33/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Tσέλτεναμ είναι αυτή που καίγεται σε μία ακόμη περίπτωση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορέι να κερδίσει κιόλας. Η Στίβενεϊτζ σκοράρει εντός έδρας και μπορεί να το κάνει και σήμερα. Goal/goal (1.78) στη Betshop.

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ - ΜΠΕΡΤΟΝ

Η Φλίτγουντ τα έδωσε όλα μ τη Λέιτον Οριεντ και δικαιώθηκε με το γκολ της νίκης στην εκπνοή. Έκανε το «δύο στα τρία», ωστόσο αυτό το αποτέλεσμα δεν ήταν αρκετό για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Επιθετικά είχε τον τρόπο της, πλην όμως ανασταλτικά ήταν αποκαρδιωτική και αυτή είναι η βασική αιτία για την οποία αποχαιρετά την κατηγορία. Δεν αναφέρθηκαν δεδομένα αγωνιστικά προβλήματα, πιθανότατα το τεχνικό τιμ θα βρει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ορισμένους εφεδρικούς που θα έχουν πιο σοβαρό ρόλο την επόμενη σεζόν.

Η Μπέρτον εκμεταλλεύτηκε το εκρηκτικό ξεκίνημα απέναντι στη Ρέντινγκ και παρά το ότι αντιμετώπισε δυσκολίες στην πορεία, κράτησε την οριακή νίκη. Δεύτερη επιτυχία στα τελευταία τρία, με τρίποντο επί της Φλίτγουντ εξασφαλίζει τη σωτηρία. Με «Χ» θέλει μη νίκη της Τσέλτεναμ ή ήττα της Κέμπριτζ με 4+ γκολ, ενώ αν χάσει θέλει μη νίκη της Τσέλτεναμ. Κρατάει την τύχη της στα χέρια της, παρά την πίεση. Χτύπησε και λογικά λείπει ο ηγετικός Πάουελ (α. 44/5), εκτός δράσης για ακόμη ένα ματς οι Μπρέιφορντ (ε. 30/3), Μπένετ (ε. 32/2) και Λέκο (ε. 1/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Φλίτγουντ πρέπει να βγάλει σοβαρότητα αν θέλει να μείνει στη κατηγορία. Ένα παιχνίδι είναι και πρέπει να φανεί προσηλωμένη. Under 2.5 (2.15) στη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr