Ποδόσφαιρο

Β’ Γαλλίας: Goal/Goal το Οσέρ - Καέν

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 - 09:18

Πλήρη δράση σήμερα στη Β’ Γαλλίας. Πιθανό το Goal/Goal στο Οσέρ – Καέν, αξίζει η Σεντ Ετιέν

Β’ Γαλλίας: Goal/Goal το Οσέρ - Καέν

Προγνωστικά, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα για τις αναμετρήσεις στη Β’ Γαλλίας.

ΟΣΕΡ - ΚΑΕΝ

Η Οσέρ, έπειτα από ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, έχασε 0-1 από τη Σεντ Ετιέν. Ελαβε τέλος το αήττητο σερί των οκτώ αγώνων. Παράλληλα, έμεινε μακριά από τη νίκη σε 3ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί δύο επιτυχίες. Ωστόσο, βρίσκεται στην κορυφή, με τη διαφορά της από τη 2η Ανζέ να μειώνεται στους δύο βαθμούς. Τα επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5. Χωρίς απουσίες.
Η Καέν έπειτα από ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, έχασε 0-1 από την Παρί. Ελαβε έτσι τέλος το μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγώνων και επέστρεψε στις ήττες. Βρίσκεται, πάντως, στη ζώνη των πλέι οφ ανόδου. Ωστόσο, παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και καλείται να σταθεροποιηθεί. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς έχουν έρθει Under 2,5 και No Goal. Χωρίς προβλήματα.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Οσέρ δεν πατάει καλά και ο άσος στο 1,70 δεν δικαιολογείται. Θα προσανατολιστούμε στο Goal/Goal (1,80).

ΑΝΕΣΙ – ΜΠΟΡΝΤΟ

Η Ανεσί βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Αζαξιό, ισοφάρισε γρήγορα, στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε άλλα δύο γκολ και επικράτησε με 3-1. Επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγώνες. Βρίσκεται, πάντως στην επικίνδυνη ζώνη και είναι σε πίεση. Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στην έδρα της έχουν έρθει No Goal. Τιμωρημένος ο μεσοαμυντικός Ντεμονσί (6/0). Εκτός ακόμη ο αριστερός μπακ Μαόπ (20/0), ο δεξιός μπακ Ντελφίς (13/0), ο στόπερ Μουανγκά (12/1) και ο μέσος Κασί (17/0).

Η Μπορντό μπορεί να ήταν καλύτερη από την Κεβιγί, αλλά τελικά έμεινε στο ισόπαλο 0-0. Εχει μία ήττα σε οκτώ ματς, είναι στο 2ο μισό της βαθμολογίας, δεν κινδυνεύει άμεσα, αλλά δεν έχει περιθώρια εφησυχασμού. Εκτός έδρας έχει μία νίκη σε έξι αγώνες στο πρωτάθλημα. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5. Εκτός ο αριστερός μπακ Ν’ Σιμπά (20/0), ο στόπερ Μπιουμλά (7/1) και ο επιθετικός Ελις (19/5).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περιμένουμε ένα ισορροπημένο ματς, θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία (3,35).

ΠΟ – ΚΟΝΚΑΡΝΟ

Η Πο, έπειτα από ένα ισορροπημένο παιχνίδι, έχασε 0-1 από την Ντάντερκ. Σε έντεκα παιχνίδια έχει μόνο μία νίκη. Βρίσκεται στο 2ο μισό της βαθμολογίας και έχει ουσιαστικά την ίδια απόσταση τόσο από την επικίνδυνη ζώνη, όσο και από τα πλέι οφ. Εντός έδρας έχει μία νίκη σε εννέα παιχνίδια. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς έχουν έρθει Under 2,5. Εκτός ο έμπειρος στόπερ Ουσμάν Καντέ (14/0).
Η Κονκαρνό έχασε πέναλτι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στη συνέχεια βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Γκινγκάμπ με 0-2, ισοφάρισε, αλλά τελικά έχασε 2-3, με γκολ που δέχθηκε στο 91’! Εμεινε μακριά από τη νίκη σε 4ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί δύο επιτυχίες. Βρέθηκε στην επικίνδυνη ζώνη και μεγάλωσε η πίεση. Τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5. Χωρίς απουσίες.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προς αποφυγή και οι δύο ομάδες. Θα επιλέξουμε το Under 2,5 (1,75).

ΑΝΖΕ – ΑΜΙΑΝ

Η Ανζέ άσκησε πίεση στην ουραγό Βαλενσιέν, αλλά περιορίστηκε τελικά στο ισόπαλο 0-0. Δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη κόντρα στην Αζαξιό (3-1). Τουλάχιστον, έμεινε αήττητη σε 2ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί τρεις ήττες. Βρίσκεται σταθερά στη διεκδίκηση της απευθείας ανόδου. Εντός έδρας έχει μία ήττα σε 14 ματς. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Νο Goal. Τιμωρημένος ο επιθετικός Ελ Μελαλί (24/7). Παραμένει εκτός ο μεσοαμυντικός Λοπί (24/3).
Η Αμιάν βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Ροντέζ, αλλά έφτασε τελικά στην ισοφάριση (1-1). Ωστόσο, έμεινε μακριά από τη νίκη σε 6ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί τρεις επιτυχίες. Πάντως, σε εννέα παιχνίδια έχει μία ήττα. Είναι στη μέση της βαθμολογίας και θέλει να βρεθεί πιο κοντά στα πλέι οφ. Τα 13 από τα 14 τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχουν έρθει Under 2,5. Εκτός ο δεξιός μπακ Ασογκμπά (12/0) και ο μεσοαμυντικός Καίμπουέ (23/0).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Aνζέ είναι πιο πειστική και μπορεί να νικήσει την Αμιάν. Στο 1,90 ο άσος.

ΜΠΑΣΤΙΑ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Η Μπαστιά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 10’ από την Τρουά, στο 33’ έμεινε με δέκα παίκτες και στο 89’ δέχθηκε το τελειωτικό χτύπημα (2-0). Δεν μπόρεσε να δώσει στη συνέχεια στην εντός έδρας νίκη κόντρα στη Γκρενόμπλ (1-0), η οποία είναι και η μοναδική σε τέσσερα ματς. Εχει περιορισμένες δυνατότητες, βρέθηκε ακριβώς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και είναι σε πίεση. Τα έξι τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5. Τιμωρημένος ο μέσος Ντακρόκ (27/0). Εκτός ακόμη ο έμπειρος αριστερός μπακ Σαρλ Τραορέ (10/0) και ο έμπειρος μέσος Ματζιοτί (12/0).

Η Σεντ Ετιέν, έπειτα από ένα μοιρασμένο παιχνίδι, επικράτησε 1-0 της πρωτοπόρου Οσέρ. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Παρί. Παράλληλα, έμεινε αήττητη σε 5ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες. Είναι στη ζώνη των πλέι οφ ανόδου και βρίσκεται στο επίπεδο που επιθυμεί. Τα οκτώ από τα εννέα τελευταία ματς έχουν έρθει No Goal. Εκτός ο μεσοαμυντικός Μουεφέκ (23/2).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σεντ Ετιέν είναι σε καλύτερη κατάσταση και αξίζει το διπλό στο 2,65.

ΛΑΒΑΛ – ΝΤΑΝΤΕΡΚ

Η Λαβάλ ήταν καλύτερη από την Γκρενόμπλ και επικράτησε 2-0, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Σε έντεκα ματς έχει υποστεί μόνο μία ήττα, βρίσκεται στην 3η θέση και ελπίζει ακόμη και στην απευθείας άνοδο. Εντός έδρας δεν έχει νίκη σε οκτώ αγώνες και ενώ είχαν προηγηθεί πέντε επιτυχίες. Τα επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal. Εκτός ο έμπειρος στόπερ Ταβάρες (16/1).
Η Ντάντερκ επικράτησε 1-0 της Πο, έπειτα από ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Κονκαρνό (2-2), σημειώνοντας 3η επιτυχία σε τέσσερα ματς. Παράλληλα, διατηρήθηκε αήττητη σε 8ο ματς, ενώ σε έντεκα αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει μία ήττα και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός ο γκολκίπερ Μπαλιζόν (24) και ο στόπερ Φερναντέζ (9/0).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με καλή ψυχολογία οι δύο ομάδες, σε αρκετά καλή απόδοση το Goal/Goal (2,15).

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

Η Γκινγκάμπ γλίτωσε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν η Κονκαρνό έχασε πέναλτι, στη συνέχεια προηγήθηκε 2-0, ισοφαρίστηκε, αλλά τελικά έφτασε στη νίκη 3-2 με γκολ στο 91’! Βρέθηκε στο πρώτο μισό της βαθμολογίας είναι πιο κοντά στη ζώνη των πλέι οφ. Εντός έδρας έχει μία νίκη σε επτά ματς. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει No Goal. Εκτός οι αριστεροί μπακ Μοαμέντ (13/0) και Ντουρ (9/0).
Η Βαλενσιέν δέχθηκε πίεση από τη 2η βαθμολογίας, Ανζέ, αλλά πήρε τελικά το βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Σε 25 αγώνες στο πρωτάθλημα έχει σημειώσει μόνο μία νίκη. Βρίσκεται στην τελευταία θέση, παρουσιάζει πολλές αδυναμίες, είναι σε πίεση και όπως δείχνουν τα πράγματα, δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό καθώς η διαφορά της από τη γραμμή σωτηρίας είναι στους 16 βαθμούς. Εκτός οι δεξιοί μπακ Λινγκέ (19/0), Σαμπάνοβιτς (3/0), ο στόπερ Ποά (18/0) και ο μέσος Κρούζε (20/1).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προφανώς η Γκινγκάμπ υπερέχει και είναι το φυσιολογικό φαβορί (στο 1,55 ο άσος).

ΠΑΡΙ – ΑΖΑΞΙΟ

Η Παρί, έπειτα από ένα ισορροπημένο ματς, επικράτησε 1-0 της Καέν. Επέστρεψε στις νίκες μετά από οκτώ αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και βελτιώθηκε το κλίμα. Είναι στο 1ο μισό της βαθμολογίας και μπορεί να κάνει σχέδια για τα πλέι οφ ανόδου. Εντός έδρας έχει μία ήττα σε επτά αγώνες. Τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5. Αναμένεται να παίξει χωρίς απουσίες.
H Aζαξιό προηγήθηκε κόντρα στην Ανεσί, ισοφαρίστηκε όμως γρήγορα, στο 2ο μέρος δέχθηκε άλλα δύο γκολ και έχασε τελικά 1-3. Υπέστη 2η διαδοχική ήττα με το ίδιο σκορ και ενώ είχε προηγηθεί αήττητο σερί τριών αγώνων. Είναι στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας και κυνηγάει τα πλέι οφ ανόδου. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal. Εκτός είναι ο μεσοαμυντικός Μπεναΐμ (8/0) και ο μεσοεπιθετικός Μπαγιαλά (5/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με καλύτερη ψυχολογία η Παρί σε σχέση με την Αζαξιό, η οποία προβληματίζει εσχάτως. Επιλέγουμε τον άσο στο 2,15.

ΚΕΒΙΓΙ – ΤΡΟΥΑ

Η Κεβιγί δέχθηκε πίεση κατά διαστήματα από τη Μπορντό, αλλά τελικά πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (0-0), αποτέλεσμα που την άφησε ικανοποιημένη. Πάντως, σε επτά ματς έχει μόνο μία νίκη. Είναι στην επικίνδυνη ζώνη και εξακολουθεί να βρίσκεται σε πίεση. Εντός έδρας δεν έχει νίκη σε τέσσερις αγώνες. Τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5. Εκτός ο στόπερ Φορτές (10/0) και ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Μπονέ (9/0).
Η Τρουά προηγήθηκε κόντρα στη Μπαστιά, στο 33’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και σφράγισε τη νίκη της (2-0) με γκολ στο 89’. Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο παιχνίδια, ενώ σε τέσσερα ματς έχει μία ήττα και βελτιώθηκε το κλίμα. Βρίσκεται, πάντως, κοντά στην επικίνδυνη ζώνη και παραμένει σε πίεση. Εκτός έδρας, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει μία νίκη σε 15 αγώνες. Αναμένεται να παίξει χωρίς προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες έχουν περιορισμένες δυνατότητες. Θα προσανατολιστούμε στο Under 2,5 (1,65).

ΡΟΝΤΕΖ – ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ

Η Ροντέζ προηγήθηκε κόντρα στην Αμιάν, αλλά τελικά περιορίστηκε στο 1-1. Εφερε 2η διαδοχική ισοπαλία και ενώ είχαν προηγηθεί δύο νίκες. Βρίσκεται στο 1ο μισό της βαθμολογίας και θέλει να πλασαριστεί στις θέσεις των πλέι οφ. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς έχουν έρθει Under 2,5. Τιμωρημένος ο αμυντικός Ρο – Γιάο (28/0). Εκτός είναι ακόμη ο γκολκίπερ Μ’ Πασί (18) και ο στόπερ Σουγκρανί (15/0).
Η Γκρενόμπλ έχασε 0-2 από την καλύτερη Λαβάλ, δεχόμενη από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Υπέστη 5η διαδοχική ήττα και ενώ είχε προηγηθεί αήττητο σερί έξι αγώνων και βρίσκεται σε πτώση. Πλέον, βρέθηκε εκτός της πρώτης πεντάδας και καλείται να βελτιωθεί. Δύσκολα θα μείνει ο προπονητής Ονιόν. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς έχουν έρθει Under 2,5 και No Goal. Εκτός ο έμπειρος μέσος Μπενέ (18/4).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε καλύτερη κατάσταση η Ροντέζ, σε κρίση η Γκρενόμπλ, προβάδισμα ο άσος (2,20).

Βαθμολογία -

16/03/2024Ligue 2: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Οσέρ Οσέρ 52 28 14 10 4 51 27 24
2 Ανζέ Ανζέ 50 28 15 5 8 41 29 12
3 Λαβάλ Λαβάλ 48 28 13 9 6 34 27 7
4 Σεντ Ετιέν Σεντ Ετιέν 45 28 13 6 9 32 23 9
5 Καέν Καέν 42 28 12 6 10 38 35 3
6 Ροντέζ Αβεριόν Ροντέζ Αβεριόν 40 28 10 10 8 44 39 5
7 Γκρενόμπλ Γκρενόμπλ 40 28 10 10 8 35 30 5
8 Γκινγκάμπ Γκινγκάμπ 39 28 10 9 9 34 31 3
9 Παρί Παρί 39 28 10 9 9 32 30 2
10 Αμιάν Αμιάν 39 28 9 12 7 23 26 -3
11 Αζαξιό Αζαξιό 38 28 10 8 10 28 31 -3
12 Πο Πο 37 28 9 10 9 40 42 -2
13 Μπορντό Μπορντό 37 28 10 8 10 31 34 -3
14 Τρουά Τρουά 34 28 8 10 10 32 35 -3
15 Ντινκέρκ Ντινκέρκ 34 28 9 7 12 27 39 -12
16 Μπαστιά Μπαστιά 33 28 9 7 12 29 33 -4
17 Κονκαρνό Κονκαρνό 33 28 9 6 13 30 38 -8
18 US Κεβιγί US Κεβιγί 27 28 5 12 11 34 37 -3
19 Αννεσύ Αννεσύ 27 28 6 9 13 30 39 -9
20 Βαλενσιέν Βαλενσιέν 17 28 2 11 15 17 37 -20
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr