Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας: Νίκες για τα φαβορί

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 - 09:38

Γουλβς και Σίτι μπορούν να συνεχίσουν στο Κύπελλο Αγγλίας.

Κύπελλο Αγγλίας: Νίκες για τα φαβορί

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Κυπέλλου Αγγλίας.

ΓΟΥΛΒΣ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Η ελλιπής Γουλβς, κέρδισε 2-1 στην Πρέμιερ Λιγκ εντός τη Φούλαμ και έχει κερδίσει τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς και τρία σερί εντός. Η ομάδα του Γκάρι Ο’ Νιλ, έχει κερδίσει τα πέντε τελευταία ματς Κυπέλλου με αντιπάλους χαμηλότερης κατηγορίας, τελευταίος αποκλεισμός το 2012-13. Τελευταία εντός έδρας ήττα από τη γειτόνισσα Κόβεντρι, το 2004, αλλά δεν έχουν παίξει από το 2013. Εκτός ο αρχισκόρερ Χουάνγκ, ο δεύτερος σκόρερ Κούνια και ο πρώτος σε ασίστ, εξτρέμ Νέτο, αμφίβολος ο μπακ Ντόσον και ο μέσος Μπελγκάρντ.

Η Κόβεντρι κέρδισε με ανατροπή 2-1 εκτός της Γουότφορντ και έχει δύο σερί νίκες στην Τσάμπιονσιπ. Έτσι, η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς, έχει καλή ψυχολογία για να σπάσει την κακοδαιμονία σε προημιτελικούς, καθώς μετρά μόνο μία πρόκριση σε οκτώ ζευγαρώματα, το 1987 που πήρε το τρόπαιο! Έχει την καλύτερη επίθεση στο φετινό Κύπελλο, μετά τον 1ο γύρο, με 16 γκολ συνολικά, με τον Πάλμερ να έχει 2 γκολ και 3 ασίστ σε πέντε ματς της διοργάνωσης με τη φανέλα της. Εκτός ο πολύτιμος μέσος Άλεν και ο δεύτερος σκόρερ, Σακαμότο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Oι δύο ομάδες μπορεί να σκοράρουν, αλλά η Γουλβς έχει τον πρώτο λόγο.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Η Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, προηγήθηκε στο Άνφιλντ αλλά δεν το κράτησε και μετά το 1-1 είναι έναν πόντο από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Είναι αήττητη σε 21 σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με μόνο μία ήττα σε 31. Στο Κύπελλο, θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία με πρόκριση σε έξι συνεχόμενους ημιτελικούς. Ο Χάαλαντ έχει οκτώ γκολ στις δύο τελευταίες διοργανώσεις Κυπέλλου, αλλά σκοράροντας μόνο σε δύο ματς! Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Έντερσον (βασικός Ορτέγκα) και οι μέσοι Ντε Μπρόινε, Γκρίλις. Αναμένονται οι βασικοί, καθώς υπάρχει διακοπή.

Η Νιούκαστλ, έχασε 3-2 στην έδρα της Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ και πληρώνει επτά οver 2.5 στα τελευταία οκτώ σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Έντι Χάου, θέλει να περάσει ημιτελικά Κυπέλλου πρώτη φορά από το 2004-05. Απέκλεισε με νίκη 1-0 εντός τη Σίτι τον Σεπτέμβριο στο Λιγκ Καπ, αλλά έχει χάσει σε 15 από τα τελευταία 16 στη συγκεκριμένη έδρα. Εκτός ο βασικός γκολκίπερ Πόουπ, ο μπακ Τρίπιερ, οι μέσοι Μπαρνς, Τονάλι, οι εξτρέμ Ζοέλιντον, Γκόρντον (κορυφαίος της φέτος) και ο Γουίλσον (2ος σκόρερ), αμφίβολος ο μπακ Μπερν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πρόκριση για τη Σίτι, με σκόρερ Φόντεν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr