Ποδόσφαιρο

Kύπελλο Αγγλίας: Λίγα γκολ στο ντέρμπι

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 - 11:43

«Κλειστό» ματς περιμένουμε στο Μάντσεστερ Γ. – Λίβερπουλ για το Κύπελλο Αγγλίας.

Kύπελλο Αγγλίας: Λίγα γκολ στο ντέρμπι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Κυπέλλου Αγγλίας.

ΤΣΕΛΣΙ – ΛΕΣΤΕΡ

Η Τσέλσι του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, κέρδισε 3-2 τη Νιούκαστλ εντός στην Πρέμιερ Λιγκ και είναι αήττητη τρία σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με μία ήττα στα τελευταία επτά. Μετά την απώλεια του Λιγκ Καπ, θέλει πολύ το Κύπελλο, για να βγει και Ευρώπη. Έχει σερί πέντε νικών σε προημιτελικά Κυπέλλου, φτάνοντας ημιτελικά πέντε από τα τελευταία επτά χρόνια. Εντός έδρας, έχει χάσει ένα από τα τελευταία 21 στο Κύπελλο. Εκτός οι μπακ Τσίλγουελ (αρχηγός), Τζέιμς, Φοφανά, oι μέσοι Λάβια, Ουγκοτσούκβου και ο επιθετικός Ενκουνκού, αμφίβολοι οι μπακ Κόλγουιλ, Μπαντιασίλ.

Η Λέστερ, έμεινε στο 2-2 εκτός με Χαλ στην Τσάμπιονσιπ και μετά από γκέλες, έχει κάνει θρίλερ τη μάχη της ανόδου. Σε φόρμα ο Βάρντι, με γκολ δύο σερί αγώνες για την ομάδα του Έντσο Μαρέσκα. Είχε κερδίσει με 1-0 την Τσέλσι στον τελικό Κυπέλλου του 2021, αλλά είναι η μοναδική της νίκη με τη συγκεκριμένη αντίπαλο στον θεσμό, στα οκτώ τελευταία μεταξύ τους. Εκτός έδρας στο Κύπελλο, έχει κερδίσει σε επτά από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της, συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων τελευταίων. Εκτός ΜακΑτίρ, Πρατ (μέσοι), αμφίβολος ο μπακ Περέιρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Τσέλσι έχει τον πρώτο λόγο, αλλά η Λέστερ θα τη δυσκολέψει. Γκολ – γκολ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Γιουνάιτεντ κέρδισε 2-0 την Έβερτον εντός στην Πρέμιερ Λιγκ και εναλλάσσεται ανάμεσα σε νίκη και ήττα πέντε σερί σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ, θέλει πρόκριση γοήτρου, στο μόνο τρόπαιο που διεκδικεί. Ο Φερνάντες πέντε γκολ – 1 ασίστ σε έξι ματς Κυπέλλου. Έχει αποκλείσει τη Λίβερπουλ στο Κύπελλο περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη (10), δεν έχει ήττα εντός εκεί από τη συγκεκριμένη αντίπαλο, από το 1921. Εκτός Μαλάσια, Μαρτίνες, Σο (μπακ), Μάουντ, Φόρσον (μέσοι), Μαρσιάλ (επιθετικός), αμφίβολοι οι μπακ Μαγκουάιρ, Ουάν – Μπισάκα και ο αρχισκόρερ Χόιλουντ.

Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, κέρδισε 6-1 βράδυ Πέμπτης εντός τη Σπάρτα Πρ. στο Γιουρόπα Λιγκ, μετά το 1-1 με Μάντσεστερ Σίτι εντός για την Πρέμιερ Λιγκ. Έχει ήδη κατακτήσει το Λιγκ Καπ και θέλει να περάσει σε ημιτελικά Κυπέλλου για 17η φορά, στις 18 τελευταίες εμφανίσεις στους «8». Ο Σαλάχ, έχει έξι γκολ στα τρία τελευταία του στο Ολντ Τράφορντ. Εκτός ο τερμ. Άλισον, ο μπακ Αλεξάντερ - Άρνολντ, ο στόπερ Μάτιπ, οι μέσοι Χράφενμπερχ, Μπάιτσετιτς, Τιάγκο, Τζόουνς και ο επιθετικός Ζότα. Αμφίβολος ο μπακ Κονατέ και ο επιθετικός Ντανς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περιμένουμε «κλειστό» ματς, όπως το 0-0 του πρωταθλήματος, αλλά η Λίβερπουλ έχει προβάδισμα. Under 2.5, με πρόκριση των «ρεντς».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr