Ποδόσφαιρο

Super League: Μακροχρόνιες αποδόσεις σε Pame Stoixima και Betsson!

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 - 00:36

Μια από τις πιο συναρπαστικές χρονιές εξελίσσεται στη Σούπερ Λιγκ, με τα πλέι οφ να να συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον. Τέσσερις ομάδες είναι έτοιμες να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. 

Super League: Μακροχρόνιες αποδόσεις σε Pame Stoixima και Betsson!

Η Super League έχει μπει στη τελική ευθεία και σε λίγες αγωνιστικές θα μάθουμε τον μεγάλο πρωταθλητή. Τέσσερις ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα, βρισκόμενες όμως από διαφορετικό σημείο στο βάθρο.

Η ΑΕΚ κατέχει τη πρωτιά αυτή τη στιγμή στον βαθμολογικό πίνακα με 62 πόντους. Ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με 60 και ο Παναθηναϊκός με 59. Ο Ολυμπιακός έχει μείνει λίγο πιο πίσω, βρισκόμενος στη 4η θέση με 57 βαθμούς. Θέση ουσιαστικά που τον οδηγεί και εκτός Ευρώπης.

Να θυμίσουμε πως ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός βρίσκονται στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, δεδομένο που πρόκειται να επηρεάσει σε έναν βαθμό τη πορεία τους στα πλέι οφ

PAME STOIXIMA

Η ΑΕΚ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί αυτή τη στιγμή για κατάκτηση και δικαίως. Τη βρίσκουμε σε απόδοση 1.90 χάρη στο ισχνό προβάδισμα των δύο πόντων έναντι του ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Τούμπας έχει τη πολύ μεγάλη πρόκληση της ευρωπαϊκής πορείας και θα δώσει σημαντικό βάρος και ενέργεια εκεί. Ο ΠΑΟΚ σε απόδοση 3.85 είναι το δεύτερο φαβορί.

Ο Παναθηναϊκός παρόλο που δεν πείθει με την εικόνα του στα τελευταία παιχνίδια, έφερε το διπλό στο Καραϊσκάκη για να ταράξει τα νερά. Ένα αποτέλεσμα που τον έφερε στη 3η θέση και σε απόδοση 4.25 για να στεφθεί πρωταθλητής. Ο Ολυμπιακός στη 4η θέση θα πρέπει να καλύψει τη διαφορά των πέντε βαθμών από την ΑΕΚ αρχικά και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων τόσο εγχώρια, όσο και στην Ευρώπη. Για αυτό τον βρίσκουμε σε θέση αουτσάιντερ που δίνει 10.00 απόδοση.

BETSSON

Παρόμοιο το σκηνικό σε ορισμένες περιπτώσεις. Η ΑΕΚ είναι το φαβορί και εδώ σε απόδοση 2.00. Υπάρχει μια αλλαγή θέσεων με τον Παναθηναϊκό να παρουσιάζεται ως το δεύτερο μεγάλο φαβορί του πρωταθλήματος. Την ομάδα του Τερίμ θα τη βρούμε σε απόδοση 4.50.

Ακολουθεί ο ΠΑΟΚ ο οποίος όπως είπαμε έχει τον ευρωπαϊκό προημιτελικό απέναντι στη Μπριζ. Η απόδοση για κατάκτηση του πρωταθλήματος κυμαίνεται στο 5.00.

Τέλος, ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται ξανά ως αουτσάιντερ σε απόδοση 7.50.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr