Ποδόσφαιρο

Champions League: Τα φαβορί και τα μακροχρόνια στοιχήματα!

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 - 00:55

Βρισκόμαστε στη προημιτελική φάση του Champions League και το ενδιαφέρον ολοένα και αυξάνεται κατακόρυφα τον μεγάλο νικητή της διοργάνωσης!

Champions League: Τα φαβορί και τα μακροχρόνια στοιχήματα!

Ακόμη μια εκπληκτική χρονιά εξελίσσεται στο UEFA Champions Leaue, με τα ζευγάρια που προέκυψαν στη προημιτελική φάση, να προμηνύουν μια πολύ αμφίρροπη διοργάνωση.

Η κληρωτίδα εξ αρχής φιλοξένησε τεράστια ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, για τη προημιτελική φάση του θεσμού. Όμως τα ζευγάρια που προέκυψαν ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακά.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπορούσια Ντόρτμουντ

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα

Αυτά είναι τα ζευγάρια που προέκυψαν, ξυπνώντας πολλές μνήμες από το παρελθόν και όχι μόνο. Ποια ομάδα όμως είναι το φαβορί για κατάκτηση και σε τί απόδοση βρίσκεται; Θα τα δούμε όλα αναλυτικά παρακάτω σε αποδόσεις δύο στοιχηματικών εταιριών.

PAME STOIXIMA

Πρώτο φαβορί είναι η Μάντσεστερ Σίτι, η περσινή πρωταθλήτρια του θεσμού. Αν περάσει το εμπόδιο της βασίλισσας, αυτόματα θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο φαβορί. Η απόδοση κατάκτησης για την ομάδα του Πεπ είναι στο 2.85.

Ακολουθεί η 2η αγγλική ομάδα του θεσμού, η Άρσεναλ, σε απόδοση 5.85.

Η πολυνίκης του θεσμού Ρεάλ Μαδρίτης είναι στη 3η θέση με απόδοση 7.05. Η προβληματική Μπάγερν της φετινής χρονιάς είναι σε απόδοση 8.00, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν στο 9.15.

Η αντίπαλος της Παρί, η Μπαρτσελόνα, είναι σε απόδοση 11.25. Η Ατλέτικο του Σιμεόνε, ξέρει από τέτοιες καταστάσεις, παρόλα αυτά είναι στο 13.00. Τέλος έχουμε το αουτσάιντερ της διοργάνωσης, τη Ντόρτμουντ, σε απόδοση 25.00.

Στο Pame stoixima μπορούμε να βρούμε ακόμη μία ενδιαφέρουσα αγορά, αυτή της εθνικότητας της ομάδας που στεφθεί πρωταθλήτρια.

Η ομάδα να προέρχεται από την Αγγλία πληρώνει στο 1.82. Να είναι από την Ισπανία πληρώνει 3.50, από την Γερμανία 5.45, ενώ να είναι η Παρί από τη Γαλλία δίνει απόδοση 9.00.

Τρεις οι ισπανικές στα προημιτελικά, δύο οι αγγλικές, δύο οι γερμανικές και μία και μοναδική η Γαλλική εκπροσώπηση.

BETSSON

Και εδώ η Σίτι έχει τη τιμητική της. Είναι το φαβορί σε απόδοση 2.90. Ακολουθεί η Άρσεναλ σε απόδοση 5.00, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε απόδοση 7.00. Μικρή η διαφορά ανάμεσα στη Μπάγερν που έχει απόδοση 7.50. Η Παρί βρίσκεται αμέσως μετά στο 9.00, ενώ η Μπαρτσελόνα είναι στο 12.00. Ατλέτικο Μαδρίτης και Ντόρτμουντ σε τιμές αουτσάιντερ, έχοντας 14.00 και 25.00 αντίστοιχα.

Υπάρχει και εδώ η αγορά για την εθνικότητα του νικητή όπως είπαμε και παραπάνω. Να είναι ομάδα από την Αγγλία δίνεται σε απόδοση 1.85. Από την Ισπανία σε απόδοση 3.50 και από τη Γερμανία σε απόδοση 5.50. Τέλος, η μοναδική γαλλική πληρώνει 9.00.

Η οπτική της Opta

Η διεθνής εταιρία της Opta που δραστηριοποιείται στον τομέα της ανάλυσης και των στατιστικών στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο, δίνει τη δική της οπτική γωνία για τον νικητή της διοργάνωσης με νούμερα.

Να αναδειχθεί νικήτρια η Μαν. Σίτι μεταφράζεται σε απόδοση 29.35%.

Δεύτερη πιο πιθανή ομάδα να φτάσει στον τελικό αλλά και να κατακτήσει το τρόπαιο δίνεται η Παρί Σεν Ζερμέν, στο 16.28%.

Ακολουθεί η Ρεάλ Μαδρίτης με ποσοστό 14.64%. Αυτές είναι και οι τρεις επικρατέστερες. Φυσικά όποια προχωρήσει από το ζευγάρι Σίτι-Ρεάλ, γίνεται αυτόματα και το μεγάλο φαβορί για τη κατάκτηση της κούπας με τα μεγάλα αυτιά.

Η Άρσεναλ βρίσκεται στο 9.65%, ενώ η αντίπαλός της Μπάγερν έχει 8.59%.

Η Μπαρτσελόνα έχει ποσοστό της τάξεως 8.16%, με τη Ντόρτμουντ να είναι η αμέσως επόμενη με 7.66%.

Τελευταία είναι εδώ η Ατλέτικο Μαδρίτης με 5.67%.

Σημαντικά στατιστικά στοιχεία και νούμερα που μπορούν να μας βοηθήσουν για να κινηθούμε όσο το δυνατόν σωστότερα στα πονταρίσματα μας. Μη ξεχνάμε πως αυτά τα ποσοστά προκύπτουν από πολλές παραμέτρους και έχουν μεγάλο ποσοστό επαλήθευσης.

Όπως και να έχει η μάχη στα αστέρια είναι άκρως εντυπωσιακή και δίνει ακόμα μεγαλύτερο σασπένς στις μάχες των ομάδων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr