Ποδόσφαιρο

Β' Ιαπωνίας: Επιλογές με γκολ και στήριξη στα φαβορί

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 10:03

Πλούσιο το πρόγραμμα στο κουπόνι με φουλ δράση από την δεύτερη κατηγορία της Ιαπωνίας, που παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς υπάρχουν ισχυρά φαβορί και αξία στα γκολ.

Β' Ιαπωνίας: Επιλογές με γκολ και στήριξη στα φαβορί

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Β’ Ιαπωνίας.

ΣΕΝΤΑΪ – ΚΟΥΜΑΜΟΤΟ

Η Σεντάι ξεκίνησε την σεζόν ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία και θέλει να το επιβεβαιώσει στην πράξη, Συντηρητική η προσέγγιση των αγώνων στα πρώτα ματς της σεζόν, προσέχει περισσότερο την άμυνά της, Δεν δέχθηκε γκολ στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια. Θέλει να πορευτεί αήττητη, αλλά και με νίκες, από τη στιγμή που ήδη ο ανταγωνισμός… ξεμακραίνει.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Ροάσο Κουμαμότο είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που θέλει απλά την παραμονή στην δεύτερη κατηγορία. Δύσκολα θα τα καταφέρει αν συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό και κυρίως με την κάκιστη αμυντική λειτουργία που παρουσιάζει στο ξεκίνημα της περιόδου. Αποκαρδιωτική εμφάνιση κόντρα στην Ιβάκι από την οποία θα μπορούσε να δεχθεί και… διψήφιο αριθμό τερμάτων με βάση τις 25 τελικές προσπάθειες του αντιπάλου ! Κάπως καλύτερα αγωνίζεται εκτός έδρας, με λιγότερο άγχος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σεντάι πορεύεται με βάση τις αμυντικές της επιδόσεις, σε αντίθεση με την Κουμαμότο, που περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η αντίδρασή της μετά την εξάδα που έφαγε. Οι γηπεδούχοι έχουν εξαιρετική παράδοση σ’ αυτό το ζευγάρι, με πέντε νίκες σε επτά ματς σ’ αυτό το γήπεδο (5-2-0). Άσος (2,10).

ΣΙΜΠΑ – ΣΙΜΙΖΟΥ

Η Σίμπα είναι μια άκρως επιθετικογενής ομάδα που δημιουργεί και σκοράρει με ευχέρεια, αλλά από την άλλη πλευρά δυσκολεύεται στην αμυντική λειτουργία. Το έδειξε σε όλα τα ματς στο ξεκίνημα της περιόδου, πως έτσι θα πορευτεί, ανεξάρτητα έδρας, αντιπάλου και… βαθμολογικού κόστους. Στην αποστολή στην Καγκοσίμα δεν της βγήκε η στρατηγική, τώρα θα επιδιώξει να επιβληθεί της ποιοτικής Σιμίζου. Γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ τα τρία από τα τέσσερα πρώτα ματς στη σεζόν.

Η Σιμίζου αντέδρασε άμεσα και θετικά στην πρώτη κακή εμφάνιση στη σεζόν στο Ναγκασάκι. Ήταν ένα αρχικό κρας τεστ για μια ομάδα που συμπεριλαμβάνεται στα φαβορί για την επάνοδο στην πρώτη κατηγορία και το πέρασε επιτυχώς. Η επίθεση φαίνεται πως θα αποτελέσει το βασικό όπλο της Παλς στη φετινή περίοδο, αλλά ζητούμενο παραμένει η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία. και οι δύο εκτός έδρας αποστολές μέχρι τώρα εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σιμίζου μοιάζει για το φαβορί της αναμέτρησης και στις αποδόσεις μπορεί κανείς να βρει αξία στο διπλό, όμως παίζει πολύ ανοικτά, όπως και η Σίμπα και κάπως έτσι υπάρχει μεγάλο ρίσκο στο σημείο, καθώς η μπίλια μπορεί να κάτσει οπουδήποτε. Θα στηρίξουμε τον τρόπο παιχνιδιού και των δύο. Over 2,5 (1,85).

ΟΙΤΑ – ΚΑΓΚΟΣΙΜΑ

Η Οϊτά είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που θέλει να σταθεί ανταγωνιστικά στην κατηγορία, αλλά στο ξεκίνημα παρουσιάζεται υποτονική. Λίγες φάσεις δημιουργεί σε κάθε ματς, σκοράρει με δυσκολία, ενώ υπέστη αναπόφευκτα την πρώτη ήττα από την ποιοτική Σιμίζου σε ματς όπου θα μπορούσε να ηττηθεί με μεγαλύτερο σκορ.. Μόνο ένα γκολ στα τρία τελευταία ματς το ενεργητικό, αλλά τουλάχιστον παραμένει αξιόπιστη στην άμυνα. Σε Under 2,5 γκολ εξελίχθηκαν και τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια στην Λίγκα 2.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Καγκοσίμα έχει βάλει ψηλά τον πήχη φέτος στην δεύτερη κατηγορία και φροντίζει να το δείξει από το ξεκίνημα κιόλας της περιόδου. Φουλ επιθετικογενής ομάδα, δημιουργεί πλήθος ευκαιριών, σκοράρει με άνεση, αλλά έχει θέματα στα μετόπισθεν. Και τα τρία πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Πιο αποτελεσματική παραδοσιακά στο γήπεδό της, και φέτος δυσκολεύεται να κερδίσει εκτός έδρας, θα επιδιώξει να το κάνει στην τρίτη έξοδό της, κόντρα σε αντίπαλο στα μέτρα της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τα παιχνίδια της Οϊτά είναι συνήθως κλειστά και πηγαίνουν στο μισό μηδέν. Εντός έδρας πάντα μεταμορφώνεται στο καλύτερο και καταφέρνει να μην χάνει. Καλύτερα τα πηγαίνει η Καγκοσίμα, αλλά εκτός χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της, παρουσιάζοντας αμυντικά κενά. 2-3 γκολ (1,95).

ΚΟΦΟΥ – ΙΒΑΚΙ

Ο 40χρονος (!) Ουτακά ήρθε από τον πάγκο και πετυχαίνοντας το δεύτερο φετινό του γκολ χάρισε στην Κοφού το διπλό στην έδρα της ιδίων στόχων Μοντέντιο Γιαμαγκάτα. Με τέσσερις νίκες σε πέντε αγωνιστικές αφήνει υποσχέσεις, ούσα άκρως επιθετική καθώς έχει σκοράρει και στις πέντε έως τώρα αγωνιστικές. Αγωνίζεται για 7η διαδοχική χρονιά στη Β’ Κατηγορία, πέρυσι κατέλαβε την 8η θέση.

Άστραψε και βρόντηξε η Ιβάκι που συνέτριψε την Ροάσο Κουμαμότο κατακτώντας το πιο επιβλητικό τρίποντο στην έως τώρα σεζόν. Το διπλό πιστοποίησε τη βελτίωση της, ξεκίνησε με ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αλλά έκτοτε μετρά 2-1-0 και εξαπέλυσε… αντεπίθεση προς τους πρωτοπόρους. Ομάδα με περιορισμένες διακρίσεις, μόλις πέρυσι αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Β’ Κατηγορία όπου κατέλαβε την 18η θέση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφότερες τα πηγαίνουν πολύ καλά μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, δείχνοντας εξαιρετικό πρόσωπο επιθετικά. Σκοράρουν αρκετά και οι δύο και προέρχονται από θετικές εμφανίσεις εσχάτως. Η Ιβάκι πάντως ως αουτσάιντερ μπορεί να απειλήσει την έδρα της Κοφού. Goal/Goal (1,72).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΟΝΤΕΝΤΙΟ ΓΙΑΜΑΓΚΑΤΑ – ΦΟΥΤΖΙΕΝΤΑ

Νέα ήττα για τη Μοντέντιο Γιαμαγκάτα που δεν κατάφερε να σώσει ούτε τον βαθμό στο μοιρασμένο ματς με την Κοφού. Η ήττα πιστοποίησε το ντεφορμάρισμα της, ξεκίνησε τη σεζόν με δύο νίκες, αλλά έκτοτε μετρά δύο διαδοχικές ήττες χωρίς καν να σκοράρει, ενώ αποκλείστηκε και από ομάδα μικρότερης κατηγορίας στο Λιγκ Καπ. Αγωνίζεται για 9η σερί χρονιά στην κατηγορία και η περυσινή θέση είναι η καλύτερη επίδοση από το 2008.

Κατρακύλας συνέχεια για τη Φουτζιέντα που απέτυχε να σώσει έστω τον βαθμό στο μοιρασμένο ματς με την Οκαϊάμα, δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις. Απογοητεύει και με το παραπάνω στο ξεκίνημα της σεζόν, περιμένοντας ακόμα τον πρώτο βαθμό μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Ομάδα με περιορισμένες διακρίσεις, αγωνίζεται άλλωστε για μόλις δεύτερη σερί σεζόν στην Κατηγορία, πέρυσι κατέλαβε την 12η θέση στην παρθενική παρουσία της στη J League 2.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντεφορμέ η Γιαμαγκάτα, που προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ωστόσο, έχει μπροστά της την ευκαιρία να αντιστρέψει την κατάσταση, καθώς υποδέχεται την Φουτζιέντα, που είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας και ακόμα δεν έχει σκοράρει, παραμένοντας στον έναν βαθμό. Άσος (1,78).

ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΦΚ – ΚΟΥΣΑΤΣΟΥ

Η Γιοκοχάμα παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενόμενου και επέστρεψε με άδεια χέρια από την έδρα της Τοτσίγκι. Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα για την ομάδα του Σουχέι Γιομόντα που πέρυσι υποβιβάστηκε από την 1η Κατηγορία και έτσι κουβαλά φέτος τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση μιας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων. Αρέσκεται στα “χαμηλά” σκορ, under και no goal και τα τέσσερα φετινά ματς.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Νέα ήττα για τη Θέσπα Κουσάτσου που χρειάστηκε να αγωνιστεί και με δέκα ποδοσφαιριστές από το 61’ και δεν κατάφερε να σώσει ούτε τον βαθμό κόντρα στην Εχίμε. Προβληματίζει και με το παραπάνω στο ξεκίνημα της σεζόν, παραμένει χωρίς νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές, ενώ έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα φετινά ματς. Γκολ/γκολ τα τρία από τα τέσσερα φετινά ματς, δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος βασικός μέσος Αμαγκάσα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Θα έχει ενδιαφέρον η αντίδραση της Γιοκοχάμα μετά την πρώτη φετινή της ήττα. Είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στην Κουσάτσου, που δεν δείχνει ότι είναι ικανή να την κοντράρει, με βάση την εικόνα που παρουσιάζει. Οκτώ σερί νίκες έχει η Γιοκοχάμα στα εντός έδρας παιχνίδια με την Κουσάτσου. Άσος (1,55).

ΜΠΛΑΟΥΜΠΛΙΤΖ ΑΚΙΤΑ – ΤΟΤΣΙΓΚΙ

Θετική εμφάνιση από τη Μπλάουμπλιτζ Ακίτα που δεν… κρύφτηκε, έβαλε δύσκολα στη φιλόδοξη Σεντάι για να επιβραβευτεί εν τέλει με τον βαθμό. Ξεκίνησε με δύο ήττες τη σεζόν, αλλά στη συνέχεια βρήκε ρυθμό, έχει αποκομίσει τέσσερις βαθμούς από δύο ματς και αν αποκτήσει περισσότερη συνέπεια στην επίθεση, θα μπορέσει να διεκδικήσει και το κάτι παραπάνω. Αγωνίζεται για 4η διαδοχική σεζόν στη Β’ Κατηγορία, έχει καταλάβει δις την 13η θέση.

Σπουδαία νίκη για την Τοτσίγκι που επικράτησε της ισχυρής Γιοκοχάμα και πιστοποίησε την βελτίωση της. Είχε προηγηθεί η νίκη επί της επίσης φιλόδοξης Βεντφόρετ Κοφού και τα δύο κολλητά τρίποντα σκόρπισαν χαμόγελα στο Ουτσονομίγια. Ομάδα με περιορισμένες διακρίσεις, πέρυσι κατέλαβε την 19η θέση, ενώ η 9η θέση το 2013 αποτελεί την καλύτερη επίδοση στην ιστορία της. Over τα τρία από τα τέσσερα φετινά ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ακίτα δείχνει πως έχει συνέλθει μετά το κακό ξεκίνημα στη σεζόν και πλέον είναι διαφορετικά τα δεδομένα της αναμέτρησης. Από νίκη προέρχεται η Τοτσίγκι και αμφότερες πηγαίνουν τα παιχνίδια τους σε χαμηλό ρυθμό εσχάτως. Παρ’ όλα αυτά η παράδοση τις θέλει να σκοράρουν και οι δύο στις πέντε από τις έξι συναντήσεις τους σ’ αυτό το γήπεδο. Goal/Goal (2,35).

ΟΚΑΪΑΜΑ – ΜΙΤΟ

Σπουδαίο διπλό για την Οκαϊάμα που επέμεινε και δικαιώθηκε στις καθυστερήσεις στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Φουτζιέντα. Το διπλό πιστοποίησε τη φετινή δυναμική της, έχει αποκομίσει δέκα βαθμούς από τα πρώτα τέσσερα ματς της σεζόν και από νωρίς “πάτησε” στην πρώτη θέση. Διάχυτος ο ενθουσιασμός στις τάξεις της, αγωνίζεται για 16η σερί χρονιά στην Κατηγορία και δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα άνοδο στα “μεγάλα” σαλόνια.

Η Μίτο απάντησε στην Τοκουσίμα αλλά στο φινάλε έπαιξε με τον χρόνο και το πλήρωσε δεχόμενη γκολ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων. Προβληματίζει και με το παραπάνω, ξεκίνησε την σεζόν με νίκη στην πρεμιέρα αλλά έκτοτε μετρά τρεις κολλητές ήττες και μοιραία έχει καθηλωθεί στις τελευταίες θέσεις. Ομάδα με μετρημένες διακρίσεις, αγωνίζεται για 25η σερί χρονιά στην κατηγορία, με την 7η θέση να αποτελεί το… ταβάνι της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άκρως αντίθετες πορείες διαγράφουν οι δύο ομάδες. Η Οκαϊάμα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και βρίσκεται στην κορυφή, μετρώντας τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αντίστοιχα, η Μίτο έφθασε τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Άσος (1,70).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΧΙΜΕ - Β-ΒΑΡΕΝ ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ

Στο Λιγκ Καπ: Εχίμε – Β-Βάρεν Ναγκασάκι 3-3 (κ.α., 3-4 παρ.) στις 6/3. Η Εχίμε επικράτησε δύσκολα της Θέσμα Γκούμνα με 1-0. Στο 61’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, ενώ στο 85’ έμεινε και εκείνη με δέκα παίκτες. Επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις ήττες σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ (η μία στην παράταση). Τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχουν έρθει Under 2,5 και No Goal. Τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Μορισίτα (4/0).

Η Β-Βάρεν Ναγκασάκι επικράτησε στις λεπτομέρειες της Ρενόφα Γιαμαγκούτσι με 1-0. Σημείωσε 3η διαδοχική νίκη σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ (η μία στα πέναλτι), ενώ στα πέντε ματς που έχει δώσει στην τρέχουσα σεζόν στις δύο διοργανώσεις έχει υποστεί μόνο μία ήττα και σε γενικές γραμμές η εικόνα της είναι καλή. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το θετικό σ’ αυτό το ζευγάρι είναι ότι έχουμε πρόσφατο δείγμα από την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Λιγκ Καπ. Όπως φαίνεται και στη βαθμολογία, οι διαφορές μεταξύ τους είναι μικρές. Η Ναγκασάκι έχει ένα προβάδισμα λόγω φόρμας, αλλά και η Εχίμε πλέον προέρχεται από νίκη. Goal/Goal (1,65).

ΤΟΚΟΥΣΙΜΑ ΒΟΡΤΙΣ - ΡΕΝΟΦΑ ΓΙΑΜΑΓΚΟΥΤΣΙ

Η Τοκουσίμα προηγήθηκε κόντρα στη Μίτο, ισοφαρίστηκε, αλλά τελικά επικράτησε 2-1, με αυτογκόλ στο 96’! Σημείωσε την πρώτη της νίκη στη τρέχουσα σεζόν, μετά από τέσσερις ήττες σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ! Eυελπιστεί να δώσει ανάλογη συνέχεια και στο παιχνίδι με τη Ρενόφα Γιαμαγκούτσι, πρόκειται, πάντως, για μία ομάδα με αρκετές αδυναμίες. Και τα πέντε φετινά της παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal και Over 2,5!

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Ρενόφα Γιαμαγκούτσι έχασε 0-1 από τη Β-Βάρεν Ναγκασάκι, έπειτα από ένα παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Υπέστη 3η διαδοχική ήττα σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ (η μια στα πέναλτι), ενώ στα πέντε φετινά ματς που έχει δώσει στις δύο διοργανώσεις έχει σημειώσει μόνο μία νίκη και δείχνει πως έχει περιορισμένες δυνατότητες. Οι τέσσερις από τους πέντε αγώνες στην τρέχουσα σεζόν έχουν έρθει Under 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από την πρώτη της νίκη στη σεζόν προέρχεται η Τοκουσίμα, η οποία γενικότερα δεν πείθει πάντως με την εικόνα, καθώς έχει πολλά αμυντικά προβλήματα. Αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί η Γιαμαγκούτσι, αν και δεν παίζει επιθετικά συνήθως. Over 2,5 (2,15).

Βαθμολογία -

19/03/2024J2 League: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Οκαϊάμα Οκαϊάμα 10 4 3 1 0 6 1 5
2 Βεντφορέτ Κόφου Βεντφορέτ Κόφου 9 4 3 0 1 9 4 5
3 Σιμίζου Σιμίζου 9 4 3 0 1 7 5 2
4 Σεντάι Σεντάι 8 4 2 2 0 4 2 2
5 Ιβάκι Ιβάκι 7 4 2 1 1 10 3 7
6 Β-Βάρεν Ναγκασάκι Β-Βάρεν Ναγκασάκι 7 4 2 1 1 6 3 3
7 Καγκοσίμα Καγκοσίμα 7 4 2 1 1 8 7 1
8 Σίμπα Ισιχάρα Γιουνάιτεντ Σίμπα Ισιχάρα Γιουνάιτεντ 6 4 2 0 2 11 8 3
9 Γιαμαγκάτα Γιαμαγκάτα 6 4 2 0 2 6 6 0
10 Εχίμε Εχίμε 6 4 2 0 2 4 5 -1
11 Τοτσίγκι Τοτσίγκι 6 4 2 0 2 4 7 -3
12 Γιοκοχάμα Γιοκοχάμα 5 4 1 2 1 3 2 1
13 Τρίνιτα Οίτα Τρίνιτα Οίτα 5 4 1 2 1 2 3 -1
14 Ρενόφα Γιαμαγκούτσι Ρενόφα Γιαμαγκούτσι 4 4 1 1 2 3 3 0
15 Μπλάουμπλιτζ Ακίτα Μπλάουμπλιτζ Ακίτα 4 4 1 1 2 2 4 -2
16 Ροάσο Κουμαμότο Ροάσο Κουμαμότο 4 4 1 1 2 5 11 -6
17 Μίτο Μίτο 3 4 1 0 3 3 5 -2
18 Τοκουσίμα Βόρτις Τοκουσίμα Βόρτις 3 4 1 0 3 5 10 -5
19 Τσεσπακουσάτσου Τσεσπακουσάτσου 2 4 0 2 2 3 6 -3
20 Φουτζιέντα Φουτζιέντα 1 4 0 1 3 0 6 -6
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr