Ποδόσφαιρο

Nάσιοναλ Λιγκ: Μπάρνετ - Ίστλιχ, σκοράρει εκτός έδρας!

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 11:50

Εξ αναβολής αναμέτρηση για την Nάσιοναλ Λιγκ με την Μπάρνετ να υποδέχεται την Ίστλιχ στο πλαίσιο της 39ης αγωνιστικής.

Nάσιοναλ Λιγκ: Μπάρνετ - Ίστλιχ, σκοράρει εκτός έδρας!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις, για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπάρνετ - Ίστλιχ.

Μπαρνέτ

Η Μπαρνέτ πάλεψε αλλά δεν απέφυγε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα στην έδρα της Γουόκινγκ, βέβαια φαινομενικά η θέση της στα πλέι οφ δεν κινδυνεύει. Συνδυασμός no goal και under τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα, ενώ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική εντός έδρας με 12 νίκες σε 18 ματς όπου κατά μέσο όρο σκοράρει σχεδόν δύο γκολ. Πρόσφατα αποκλείστηκε στο FA Trophy, ενώ δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα απουσιών.

Ίστλιχ

Η Ιστλιχ διασύρθηκε εντός έδρας από την Ροτσντέιλ και με μόλις ένα βαθμό από τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές έχει υποχωρήσει στο δεύτερο μισό της κατάταξης. Είχε απάντηση στο πρώτο γκολ που δέχτηκε, όμως ο αντίπαλος επέβαλλε την εμφανή ανωτερότητα του. Over τα 10/12 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο, γκολ-γκολ στα 17/21 πιο πρόσφατα ενώ εκτός έδρας κατά μέσο όρο δέχεται πάνω από δύο γκολ. Πλήρης αποστολή.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.22 6.35 8 3.1 1.3 1.82 1.84 1.71 1.97 1.02 1.06 3.6
Μπαρνέτ - Ίστλιχ / Εκτίμηση

Σαφώς ανώτερη ομάδα οι γηπεδούχοι οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στα πλει οφ. Παρόλα αυτά, η Ίστλιχ που προέρχεται από βαριά ήττα και υποχώρησε στον βαθμολογικό πίνακα, μπορεί να σκοράρει στην έδρα της Μπάρνετ. Θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 1.75 από τη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr