Ποδόσφαιρο

Λιγκ 1 Σκωτίας: Κέλτι Χαρτς - Αλόα, πληρώνει το διπλό

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 11:59

Εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 19η αγωνιστική της Λιγκ 1 Σκωτίας, με την Κέλτι Χαρτς να διανύει άσχημη περίοδο και να υποδέχεται την ανεβασμένη Αλόα.

Λιγκ 1 Σκωτίας: Κέλτι Χαρτς - Αλόα, πληρώνει το διπλό

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Κέλτι Χαρτς - Αλόα.
Κωδ ΟΠΑΠ 140

Κέλτι Χαρτς

Η Κέλτι Χαρτς διάγει την χειρότερη περίοδο στη σεζόν όπως αποτυπώνεται στο παθητικό πέντε συνεχόμενων ηττών. Από εκεί που έκανε όνειρα για μια ακόμα άνοδο, πλέον έχει προσγειωθεί στην πραγματικότητα που την θέλει να δίνει μάχη για να κρατηθεί μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Έντονη η κόπωση, δυσκολεύεται πλέον και στο σκοράρισμα, αν και η άμυνα αποτελεί το κατ’ εξοχήν αδύναμο σημείο της, με 14 γκολ παθητικό στα πέντε τελευταία ματς.

Αλόα Αθλέτικ

Η Αλόα είναι μια φουλ επιθετικογενής ομάδα που καταφέρνει να συνδυάζει θέαμα και ουσία, Σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο δίμηνο, μετρά επτά νίκες στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς και εδραιώνει την παρουσία της στην ζώνη των πλέι οφ για την άνοδο. Έχει τώρα την ευκαιρία για μια ακόμα νίκη που θα την φέρει πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχοι. Ζητούμενο παραμένει η βελτίωση στην άμυνα, αφού μπροστά σκοράρει με μεγάλη άνεση. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.55 3.75 1.74 2.25 1.52 1.5 2.3 1.5 2.22 1.82 1.17 1.19
Κέλτι Χαρτς - Αλόα Αθλέτικ / Εκτίμηση

Σε κακό φεγγάρι η Κέλτι Χαρτς η οποία μετρά πέντε συνεχόμενες ήττες και δίνει μάχη να κρατηθεί μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη η Αλόα είναι επιθετική ομάδα και δείχνει ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα. Αναμένεται να επικρατήσει με ευκολία. Θα πάμε με το 2 σε απόδοση 1.86 από τη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr