Ποδόσφαιρο

Nations League: Γιβραλτάρ - Λιθουανία, λίγα γκολ στην αναμέτρηση!

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 - 00:54

Οι Λιθουανοί δείχνουν να έχουν το προβάδισμα σε αυτή την αναμέτρηση, αλλά θα πρέπει να το αποδείξουν και στο γήπεδο! 

Nations League: Γιβραλτάρ - Λιθουανία, λίγα γκολ στην αναμέτρηση!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γιβραλτάρ - Λιθουανία.

Πλέι αουτ για την αποφυγή του υποβιβασμού στη League D του Nations League. Διπλοί αγώνες, ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Λιθουανίας την Τρίτη 26/3.
21:45, Nova Sports, ΚΩΔ ΟΠΑΠ 424

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Γιβραλτάρ

Στο Φάρο της Πορτογαλίας (γίνονται έργα στο μοναδικό γήπεδο του κρατιδίου). Το Γιβραλτάρ απογοήτευσε στη Λίγκα Εθνών, πήρε μόλις μία ισοπαλία σε όμιλο με Γεωργία, Βουλγαρία και Σκόπια, είναι το ακλόνητο φαβορί για να επιστρέψει στη Δ' κατηγορία. Ακόμη χειρότερα στα προκριματικά του Euro, οι διεθνείς του Ουρουγουανού Χούλιο Σέσαρ Ρίμπας είχαν 0-0-8 απολογισμό, συνολικά έχουν 0-0-46 σε προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και Μουντιάλ, αποτελούν τον τελευταίο τροχό της αμάξης. Ενδεχόμενη σωτηρία θα αποτελεί υπέρβαση.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός κλήσεων οι Μουέλχι (α. 36/0), Τζόλι (α. 28/0), Ουάιζμαν (α. 38/0), Ερνάντεζ (μ. 28/1), Τορίγια (μ. 26/1), Βαλαρίνο (μ. 22/0), Κομπς (ε. 32/0), Στιτς (ε. 31/3).

Πιθανή ενδεκάδα

Κόλινγκ, Σέρτζεν, Τσιπολίνα, Ολιβέρο, Τζ. Τσιπολίνα, Ρόναν, Γουόκερ, 'Ανεσλι, Κασκιάρο, Ντε Μπαρ, Ντε Χάρο

Λιθουανία

Η Λιθουανία προσπαθεί να κάνει το βήμα παραπάνω με τον Εντγκάρας Γιανκάουσκας στον πάγκο. Στη Λίγκα Εθνών πήρε μόλις μία ισοπαλία με Τουρκία, Λουξεμβούργο και Νήσους Φερόες, ωστόσο στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έδειξε καλύτερο πρόσωπο. Στο 1-3-4 ο απολογισμός της, πήρε νίκη στη Βουλγαρία, ενώ το υπερβατικό αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία εντός έδρας απέναντι στην Ουγγαρία. Είναι φαβορί για την παραμονή στη Γ' κατηγορία, ωστόσο ο έμπειρος εκλέκτορας ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση. Η ρεβάνς στο Κάουνας την Τρίτη (26/3).

Αγωνιστικά νέα

Τραυματίες οι Καζλάουσκας (μ. 32/2), Σεσπλάουκις (μ. 2/0), Τιτούσκινας (α. 6/0), εκτός ο Σίγκρεντας (μ. 17/3), πρόκειται για απουσίες που καλύπτονται από το υπάρχον ρόστερ.

Πιθανή ενδεκάδα

Γκερτμόνας, Λασίσκας, Γιρνβάινις, Λεκιάτας, Σίρβις, Σλίβκα, Ούτκους, Γινέιτις, Νοβικόβας, Παουλάουσκας, Σέρνιτς

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
8.35 4.25 1.34 1.64 2.08 1.21 3.75 2.47 1.45 2.82 1.15
Γιβραλτάρ - Λιθουανία / Εκτίμηση

Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο χειρότερες ομάδες του Nations League, όπως μαρτυρά και ο σκοπός αυτού του ματς. Ίσως οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα μικρό προβάδισμα σε αυτή την αναμέτρηση. Περιμένουμε επίσης λίγα γκολ, άρα θα πάμε σε ένα συνδυαστικό μπετ. 2 & under 3.5 (1.85) στο Pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr