Ποδόσφαιρο

Euro: Ουαλία - Φινλανδία, γκολ εκατέρωθεν!

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 - 00:25

Σπουδαία αναμέτρηση στο Κάρντιφ, με την Ουαλία να έχει το προβάδισμα της έδρας απέναντι στην επικίνδυνη Φινλανδία. 

Euro: Ουαλία - Φινλανδία, γκολ εκατέρωθεν!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ουαλία - Φινλανδία.

Νοκ-άουτ αγώνας, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.
Ο νικητής εντός με Πολωνία ή Εσθονία.
21:45, Nova Sports, ΚΩΔ ΟΠΑΠ: 422

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Ουαλία

Η Ουαλία αποτελούσε για πολλές δεκαετίες τον «φτωχό συγγενή» σε επίπεδο Εθνικών, ωστόσο ψάχνουν το εισιτήριο για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για 3η διαδοχική τετραετία. Πάτωσε στη Λίγκα Εθνών, ωστόσο συμμετείχε στην Α' κατηγορία και εκμεταλλεύτηκε το ότι η πλειοψηφία των ομάδων από το πάνω ράφι πέρασε μέσα από τη διαδικασία των προκριματικών. Ο Ρομπ Πέιτζ ανέλαβε από ανάγκη, αλλά καθιερώνεται, κάνει συνεπή και καλή δουλειά.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός οι Λόκιερ (α. 16/0), Μόρελ (μ. 37/0), Τόμας (μ. 8/0), Μπράντσο (ε. 8/0), Χάρις (ε. 5/0). Επί της ουσίας καλύπτονται τα κενά και με το παραπάνω, υπάρχουν δυνατές διαθέσιμες επιλογές.

Πιθανή ενδεκάδα

Γουόρντ, Ρόμπερτς, Μεπάμ, Ροντόν, Ντέιβις, Γουίλιαμς, Λεβίτ, Αμπαντού, Γουίλσον, Τζόνσον, Μουρ

Φινλανδία

Η Φινλανδία τερμάτισε τέσσερις βαθμούς πίσω από Δανία και Σλοβενία κατά την προκριματική διαδικασία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ήταν ανταγωνιστική, της κόστισαν μικρά λάθη. Στη Λίγκα Εθνών δεν πρώτευσε στον όμιλό της, πλην όμως είχε ικανοποιητική συγκομιδή ώστε να πάρει τη 2η ευκαιρία και ψάχνει το εισιτήριο για τα τελικά, για 2η φορά στην ιστορία της και ενώ η προηγούμενη ήταν προ τριετίας. Από το 2016 στο πόστο του εκλέκτορα ο Μάρκου Κάνερβα, είναι προφανές ότι απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της Ομοσπονδίας.

Αγωνιστικά νέα

Η αποστολή θεωρείται και είναι πλήρης σε γενικές γραμμές. Καλύπτονται και με το παραπάνω οι απουσίες των Λέο Βάισανεν (α. 26/0) και Τέιλορ (μ. 34/2), οι παρόντες σχηματίζουν δυνατή αποστολή.

Πιθανή ενδεκάδα

Χραντέσκι, Ούρονεν, Γένσεν, Χόσκονεν, Σοϊρι, Λουντ, Καμαρά, Φ. Γένσεν, Σούελερ, Πούκι, Πογιανπάλο

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.82 3.25 4.75 1.45 2.6 1.13 5.25 2.32 1.54 1.17 1.32 1.88
Ουαλία - Φινλανδία / Εκτίμηση

Η έδρα αναμένεται να παίξει τον ρόλο της, αλλά όχι τον καθοριστικό. Η Φινλανδία είναι καλή και επικίνδυνη ομάδα όταν χρειαστεί. Επίσης μπορεί να εκμεταλλευτεί τα κενά στην άμυνα της Ουαλίας, που ουκ ολίγες φορές έχει φανερώσει στα τελευταία παιχνίδια. Goal/goal σε απόδοση 2.22 στη Betshop

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr