Ποδόσφαιρο

Euro: Βοσνία - Ουκρανία, πιο έτοιμοι οι φιλοξενούμενοι!

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 - 00:39

Η Ουκρανία θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την ποιότητα της για να βρεθεί στα τελικά της διοργάνωσης, εις βάρος της Βοσνίας σήμερα. 

Euro: Βοσνία - Ουκρανία, πιο έτοιμοι οι φιλοξενούμενοι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Βοσνία & Ερζεγοβίνη - Ουκρανία.

Νοκ άουτ ματς για τα πλέι οφ του Nations League. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, θα ακολουθήσει παράταση και, αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.
Ο νικητής με Ισραήλ ή Ισλανδία εντός (σε ουδέτερο, αν περάσει η Ουκρανία). Στη Ζένιτσα.
21:45, Nova Sports, ΚΩΔ ΟΠΑΠ: 419

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Βοσνία & Ερζεγοβίνη

Η Βοσνία είχε απογοητευτική παρουσία στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τερμάτισε πάνω μόνο από το Λίχτενσταϊν, υπέστη επτά ήττες σε 10 ματς. Υπό αυτή την έννοια, είχε άμεση ανάγκη τη 2η ευκαιρία μέσω της καλής πορείας στη Λίγκα Εθνών και στόχος είναι να την εκμεταλλευτεί. Στο πόστο του εκλέκτορα από πέρυσι ο Σάβο Μιλόσεβιτς, προσπαθεί να φτιάξει το κλίμα εντός των αποδυτηρίων.

Αγωνιστικά νέα

Τιμωρημένος είναι ο Γκόικοβιτς (α. 4/1), εκτός κλήσεων οι Σανίτσανιν (α. 23/0), Στεβάνοβιτς (μ. 33/3), Γκόιακ (μ. 35/4), Μέναλο (ε. 15/3), αποσύρθηκε από το διεθνές προσκήνιο ο Κόντρο (ε. 15/2).

Πιθανή ενδεκάδα

Σέχιτς, Ντέντιτς, Γκαζιμπέγκοβιτς, Χατζικάντουνιτς, Κολάσινατς, Τσίμιροτ, Μπάσιτς, Πιάνιτς, Ντεμίροβιτς, Ραχάνοβιτς, Ντζέκο

Ουκρανία

Η Ουκρανία κυνήγησε μέχρι τέλους το εισιτήριο για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μέσω της προκριματικής διαδικασίας, αλλά υστέρησε στην ισοβαθμία με την Ιταλία και ενώ έχει δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία για το μεταξύ τους ματς στο Μιλάνο. Σκληροτράχηλο σύνολο, έχει δώσει πράγματα από πέρυσι ο εκλέκτορας Σερχίι Ρεμπρόφ. Δεν πρώτευσε στη Λίγκα Εθνών, ωστόσο η Σκωτία εξασφαλίστηκε από τα προκριματικά και οι Ουκρανοί έχουν μπροστά τους σημαντική ευκαιρία.

Αγωνιστικά νέα

Αποσύρθηκε ο Πιατόφ (τ. 102 συμ.), εκτός οι Σόμπολ (α. 29/0), Στεπανένκο (μ. 81/4), Γιαρμολένκο (μ.-ε. 116/46), Κονοπλιάνκα (μ. 87/21), Κοβαλένκο (μ. 33/0). Το βάρος πέφτει σε αρκετούς νεαρούς.

Πιθανή ενδεκάδα

Τρούμπιν, Μικολένκο, Ζαμπάρνι, Ματβιγιένκο, Κονόπλια, Σουντάκοφ, Σαπαρένκο, Ζιντσένκο, Μούντρικ, Ζούμπκοβ, Ντόβμπικ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.5 3.15 2.12 1.62 2.2 1.2 4.15 1.91 1.78 1.67 1.32 1.27
Βοσνία & Ερζεγοβίνη - Ουκρανία / Εκτίμηση

Η Ουκρανία αυτή τη στιγμή είναι πιο έμπειρη φαινομενικά και πιο έτοιμη, Έχει ζήσει παρόμοια ματς στο πρόσφατο παρελθόν και σίγουρα έχει πάρει τις εμπειρίες της και τα μαθήματά της. Η Βοσνία είναι μια ομάδα που παλεύει τα παιχνίδια της αλλά έχει ταβάνι. 2Χ & under 3.5 σε απόδοση 1.67 στη Betshop

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr